Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Σύντροφοι καλημέρα και καλές γιορτές. Από καιρό σας διαβάζω με προσοχή και μόλις πρόσφατα έγινα μέλος της καλής παρέας που αναζητά την καλοπέραση αυτού του είδους.

Καλώς ήρθες συνάδελφε στην παρέα μας :grouphug: και καλές μασαζοθεραπείες ;) ;) ;) ;) ;)

newrocker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καποιοι φιλοι μου εστειλαν PM και με ρωτουσαν που ειναι η Δεσποινα.
Σολωμου 59  1ος οροφος

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναδελφοι για σας και καλες γιορτες κωστα δεν παιζεσε με τιποτα.  φιλε ασταρι 51 φτωχεια μεγαλη εκει. ηθελα να μαθω για μια τζενη στη δεριγνυ το ειχα γραψει σε αλλο θρεντ οποιος εχει παει εκει μπορει να μου πει τη παιζη με τα κοριτσια που υπαρχουν απο οτι μαθαινω ειναι και δυο που παλια ηταν ιλιαδα και η μια ηταν αστερι απο τα καλυτερα που υπηρχαν στο χωρο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
να ευχηθω απο το αγαπημενο μου θρεντ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, καλες γιορτες, με υγεια, πολλα τεμαχια, αμετρητα ραντισματα και ό,τι γουσταρει ο καθενας να του ερθει !!!!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
να ευχηθω απο το αγαπημενο μου θρεντ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, καλες γιορτες, με υγεια, πολλα τεμαχια, αμετρητα ραντισματα και ό,τι γουσταρει ο καθενας να του ερθει !!!!
Και μένα αυτό είναι το αγαπημένο μου thread λόγω κυρίως των γρήγορων ενημερώσεων από εσένα τον iblis, τον ggxxx κλπ που χωρίς να σας γνωρίζω προσωπικά με έχετε βάλει για τα καλά στον χώρο του μασάζ...
Καλές γιορτές σε σας και σε όλο τα μέλη του site με υγεία πάνω απ' όλα αλλά και με ανθηρά οικονομικά που θα μας επιτρέπουν τακτικότατες επισκέψεις στους χώρους που ο καθένας την βρίσκει καλύτερα (άλλοι στα μασάζ, άλλοι στα studio, άλλοι στα ρδέλα, άλλοι στα ct, άλλοι στα cg, άλλοι στις πιάτσες κλπ --> αν και νομίζω ότι τα κάλυψα όλα) 

zoogle

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το thread "Μιχαλακοπολου 99" υπαρχει ακομα? Το εψαξα πριν και δε βρηκα κατι. Ισως να μη το προσεξα.

Επισκέπτης
τα περισσοτερα ιδρυματα θα ειναι κλειστα ανημερα παραμονες ισως κ καποιες αλλες μερες οποτε παρτε κανα τηλ πριν ξεκινησετε ;)  Γαμωτο κ ηθελα να παω ανημερα Χριστουγεννα με κοκκινο σκουφακι κ πανω κ κατω :2funny: :2funny:

zoogle

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω παπα. καλές γιορτες σε ολους.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τα περισσοτερα ιδρυματα θα ειναι κλειστα ανημερα παραμονες ισως κ καποιες αλλες μερες οποτε παρτε κανα τηλ πριν ξεκινησετε ;)  Γαμωτο κ ηθελα να παω ανημερα Χριστουγεννα με κοκκινο σκουφακι κ πανω κ κατω :2funny: :2funny:

..μήπως είναι κατάλληλη στιγμή, να μας ενημερώσουν όσοι γνωρίζουν, τα τηλέφωνα των "καταστημάτων"????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..μήπως είναι κατάλληλη στιγμή, να μας ενημερώσουν όσοι γνωρίζουν, τα τηλέφωνα των "καταστημάτων"????
δεν επιτρεπεται απο τους κανονες λειτουργιας του φορουμ η δημοσιευση τηλεφωνικωνε αριθμώνε..

σορυ..  :rolleyes:

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Η psycho (Γιώτα, Ηλιάνα κλπ) είναι ακόμα στη Μεσογείων;Την έχει πάρει κανείς πρόσφατα;

ilikiomenos11

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Το μασσαζίδικο στη Μεσογείων στο Χολαργό γνωρίζετε αν λειτουργεί?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Ρε ζερο, άντε το YES το είπες ξέροντας με κάποιον τρόπο πως ακόμα δουλεύει..το NO πως στο καλό το ξέρεις;;; Κανένας δεν την έχει πάρει;;; :2funny:

Το Νο αναφέρεται σε εμένα και σε όσους αλλους μασαζόπλήκτους έχω μιλήσει τελευταία.
Κανείς δεν μου έχει αναφέρει πως την πήρε τελευταία.
ολοι την αποφέυγουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom