απο το σαββατο δουλευει στο Ζανοσπιτο -μη με πρηξετε να γραφω διευθυνση γιατι ποτε δεν θυμαμαι αν ειναι το Σολωμου 54 η το 59 και δεν με απασχολει κιολας- η Αννα (πρωην Μαρνης 28). Επειδη αυτες που εψαχνα ηταν απασχολημενες και ηθελα να δοκιμασω κατι καινουριο εκανα το test drive. Απο εμφανιση δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε οταν την ειδα, ψηλη 1.80 περιπου, μελαχρινο μαλλι ισιο μεχρι τους ωμους, και νταρντανοειδης οπου οταν εβγαλε τα ρουχα εμφανιστηκε η περιφημη μπυροκοιλια και βυζι μεγαλο και φυσικο μεν αλλα πεσμενο. Απο σερβις πολυ μετρια πραματα αλλα το θετικο ειναι οτι σε αφηνε να την χειριστεις οπως θελεις χωρις να λεει οχι. Γενικως λιγο ξενερωτη η κατασταση για τα επιπεδα του εν λογω μαγαζιου και δεν νομιζω να την ξαναεπαιρνα. Το μονο καλο ηταν οτι εβγαλα λιγο τα απωθημενα μου καθως της το γυρισα σε hardcore και τα ειδε ολα. Αντε και καλο χριστουγεννιατικο βόλι......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Πηγα στην πορτα σεριφης η Μελινα, θελω τη Δεσποινα της λεω και και μου λει να δεις και
τις αλλες κοπελλες.Περνουν δυο αδιαφορες παχουλες και ενα πολυ ωραιο που δεν ειπε
ονομα. Ποια θελεις μου λεει ,τη Δεσποινα της λεω με ρωταει αν την εχω ξαναπαρει
και της λεω οχι ,ευτυχως γιατι η κοπελλα που δεν ειπε οναμα ηταν η
Δεσποινα.
Τα ίδια ακριβώς είχε πει και στον αδερφό μου όταν είχε πάει και αυτός δεν την ήξερε.
Και τοτε η Δέσποινα δεν είχε πει όνομα.. Μάλλον η Μελίνα θέλει να προωθεί και τις άλλες..
Ειλικρινά δεν είναι οτι κάνω ότι δεν καταλαβαίνω αλλά ότι όντως δεν καταλαβαίνω...ε καλα τωρα μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις ...
ειδικα με εξτρα ωρα μπορει να σου ζηταει οτι της κατεβει
Με την extra ωρα τι παίζει..? Δεύτερο 45 λεπτο = 50 € στο μαγαζί + 20 € στο κορίτσι ? ή αν θέλεις extra χρόνο πχ για ενα ακόμα μπαλλάκι το συμφωνείς μόνο με το κορίτσι... Και γενικά τι παίζει από τιμές..?
Επισκέπτης
Ειλικρινά δεν είναι οτι κάνω ότι δεν καταλαβαίνω αλλά ότι όντως δεν καταλαβαίνω...
Με την extra ωρα τι παίζει..? Δεύτερο 45 λεπτο = 50 € στο μαγαζί + 20 € στο κορίτσι ? ή αν θέλεις extra χρόνο πχ για ενα ακόμα μπαλλάκι το συμφωνείς μόνο με το κορίτσι... Και γενικά τι παίζει από τιμές..?
o δευτερος γυρος σας μαρανε.Εδω πανε κ σκανε 80 ευρα απλα για να πιασουν λιγο κωλο αντε κ φραπε διαρκειας 1 λεπτου κ στο τελος λενε κ ευχαριστω οι μαλακες οι αγαμητοι.Ξεκινηστε απο το να απαιτητε ΚΑΘΑΡΟ 45 λεπτο (οχι μαζι με το μπανιο κ το μπουρου μπουρου) κ αν ειναι ξεπετες στα μπριζολαδικα να τις κραζετε κ να λετε οτι θα γαρψετε κακη κριτικη στο σαιτ γιαυτες
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Μάλλον η Μελίνα θέλει να προωθεί και τις άλλες..
Aυτό κάνει ρε παιδιά συνέχεις....εκεί που την πάιρνει βέβαια...
Ολοι πάνε και ζητάνε την μελίνα και την Δέσποινα και άλλες κάθονται στην κουζίνα και ξύνωνται....
οπότε και η Μελίνα προσπάθεί να τις φορτώσει σε κανά πελάτη...
o δευτερος γυρος σας μαρανε.Εδω πανε κ σκανε 80 ευρα απλα για να πιασουν λιγο κωλο αντε κ φραπε διαρκειας 1 λεπτου κ στο τελος λενε κ ευχαριστω οι μαλακες οι αγαμητοι.Ξεκινηστε απο το να απαιτητε ΚΑΘΑΡΟ 45 λεπτο (οχι μαζι με το μπανιο κ το μπουρου μπουρου) κ αν ειναι ξεπετες στα μπριζολαδικα να τις κραζετε κ να λετε οτι θα γαρψετε κακη κριτικη στο σαιτ γιαυτες
Καθαρό 45λεπτο με 80 ευρώ δεν υπάρχει πουθενά.
Επισκέπτης
αποψη σου κ δεκτη.Δεν το συνεχιζω. Ας κανει ο καθενας οτι καταλαβαινει κ ας πηγαινει σε οποιο ιδρυμα νομιζει αυτος...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
υπάρχει.
απο εσένα εξαρτάται....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
υπαρχει (οχι παντου) και ειναι θεμα ΚΑΙ δικου μας χειρισμου..Καθαρό 45λεπτο με 80 ευρώ δεν υπάρχει πουθενά.
υπάρχει.
απο εσένα εξαρτάται....
Νομίζω ότι σημασία έχει η ποιότητα της συνεδρίας. Αν είναι να μου γαμήσει την πλάτη και το σβέρκο τι να το κάνω το 45λεπτο;
Επισκέπτης
Με τη Ναταλίτσα στο Ζανόσπιτο πάντα παίρνω γεμάτο 45λεπτο..
Επισκέπτης
υπάρχει.
απο εσένα εξαρτάται....
υπαρχει (οχι παντου) και ειναι θεμα ΚΑΙ δικου μας χειρισμου..
aν ηταν ολοι σαν κ εσας τωρα θα ειχαμε πολυ καλυτερη αντιμετωπιση κ σερβις στα ιδρυματα.Αλλα ειπαμε ο αγαμητος ο Ελληνας...Εδω παω σε μπριζολαδικα που εχουν καποια καλα κομματια κ βλεπω καποιους να διαλεγουν μπαζα κ χοντρες για ενα 5 λεπτο πηδημα στο τελος της συνεδριας της κακιας ωρας.Σκεψου πως ειναι οι γυναικες κ οι γκομενες τους δηλαδη μπουχαχα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
....Σκεψου πως ειναι οι γυναικες κ οι γκομενες τους δηλαδη μπουχαχα
σύντροφοι ξεφύγαμε....
η ερώτησή μου αφορούσε το κόστος του extra χρόνου ή το tip που απαιτείται (είπε κάτι για tip ο iblis που δεν κατάλαβα και επ αυτού ζήτησα επεξήγηση...
Για extra ball, είναι +20. Στη Στουρνάρη μου έχουν ζητήσει +30, για extra ball.
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μετα την υπερτριακονταετη μου εμπειρια στο στιβο του πληρωμενου σεξ, σε βεβαιωνω οτι οι καλες μουναρες, σε ποσοστο πανω απο 70%,δεν σου "αφηνουν"τιποτα να θυμασαι και τις περισσοτερες φορες αισθανεσαι μετα εκεινο το συνηθες "δεν τον επαιζα καλλιτερα".
aν ηταν ολοι σαν κ εσας τωρα θα ειχαμε πολυ καλυτερη αντιμετωπιση κ σερβις στα ιδρυματα.Αλλα ειπαμε ο αγαμητος ο Ελληνας...Εδω παω σε μπριζολαδικα που εχουν καποια καλα κομματια κ βλεπω καποιους να διαλεγουν μπαζα κ χοντρες για ενα 5 λεπτο πηδημα στο τελος της συνεδριας της κακιας ωρας.Σκεψου πως ειναι οι γυναικες κ οι γκομενες τους δηλαδη μπουχαχα
Γι αυτο σιγα σιγα με τον καιρο ψαχνεις την καλοπεραση σε ποιο β κατηγοριες και μετα απο καποια χρονια ξερεις να ξεχωριζεις με το ματι με ποια θα περασεις ποιο καλα!!(παντα στο περιπου--δεν υπαρχει σιγουρο)
Μετα την υπερτριακονταετη μου εμπειρια στο στιβο του πληρωμενου σεξ, σε βεβαιωνω οτι οι καλες μουναρες, σε ποσοστο πανω απο 70%,δεν σου "αφηνουν"τιποτα να θυμασαι και τις περισσοτερες φορες αισθανεσαι μετα εκεινο το συνηθες "δεν τον επαιζα καλλιτερα".
Γι αυτο σιγα σιγα με τον καιρο ψαχνεις την καλοπεραση σε ποιο β κατηγοριες και μετα απο καποια χρονια ξερεις να ξεχωριζεις με το ματι με ποια θα περασεις ποιο καλα!!(παντα στο περιπου--δεν υπαρχει σιγουρο)
Θα συμφωνήσω μαζί σου παρότι εγώ ξεκίνησα την καριέρα μου ουσιαστικά στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας...
Εγώ είμαι αρκετά μικρότερος σε ηλικία αλλά έχω κάποιες εμπειρίες (πολλές ή λίγες είναι θέμα καθαρα υποκειμενικό) στον χώρο του έρωτα πληρωμένου και απλήρωτου (αν και διατηρώ επιφυλάξεις αν υφίσταται ως έννοια ο όρος απλήρωτο sex)... Τα τελευταία χρόνια που έχω και γω ωριμάσει (κάπως... μην φανταστείς καμία ιδιαίτερη αλλαγή), τείνω να συμφωνήσω ότι όντως τα ωραία μουνιά δεν κάνουν καλό γαμήσι (ως επί το πλείστον... εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν). Αντιθέτως τα μέτρια και κάτω είναι πύραυλοι. Βέβαια δεν έχω καταφέρει ακόμα να ξεχωρίζω ούτε στο περίπου ποια απ αυτά είναι ιδιαιτέρως δυνατά αλλά μετά τα γραφόμενά σου ευελπιστώ και γω στο μέλλον να τα καταφέρω...Μετα την υπερτριακονταετη μου εμπειρια στο στιβο του πληρωμενου σεξ, σε βεβαιωνω οτι οι καλες μουναρες, σε ποσοστο πανω απο 70%,δεν σου "αφηνουν"τιποτα να θυμασαι και τις περισσοτερες φορες αισθανεσαι μετα εκεινο το συνηθες "δεν τον επαιζα καλλιτερα".
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66