αντε με την ευχη μου τεκνον μου!!!Ναι η καημενη πλην μποτο-φορουσα δεσποινιs....δεν ειχε ιδεα για τον....φονο...Αλλα χαριs στο site μαθαινω καποια πραγματα....Εχει ο καιροs γυρισματα και η μποτα ξεφτυλισματα
πατερ ευλογησον!!!
αντε με την ευχη μου τεκνον μου!!!Ναι η καημενη πλην μποτο-φορουσα δεσποινιs....δεν ειχε ιδεα για τον....φονο...Αλλα χαριs στο site μαθαινω καποια πραγματα....Εχει ο καιροs γυρισματα και η μποτα ξεφτυλισματα
Πριν 10 ημερς που επισκευτηκα το σεριφαδικο της και αφου μου παρελασε ολα τα τμαχια της , παρεπιπτωντας , ωραια κορμια αλλα απο Αλβανια μερια , της ειπα οτι θελω να κανουμε μαζι και οτι εγω για αυτην πηγα στο εν λογω θεραπευτηριο , ε λοπον με αφησε να φυγω με τον πουλο στο χερι χωρις να ενδωσει .καλημερα εχει παρει προσφατα κανεις το σεριφη τη θοδωρα απο φρατζη 4?
αντε με την ευχη μου τεκνον μου!!!
πατερ ευλογησον!!!
Πριν 10 ημερς που επισκευτηκα το σεριφαδικο της και αφου μου παρελασε ολα τα τμαχια της , παρεπιπτωντας , ωραια κορμια αλλα απο Αλβανια μερια , της ειπα οτι θελω να κανουμε μαζι και οτι εγω για αυτην πηγα στο εν λογω θεραπευτηριο , ε λοπον με αφησε να φυγω με τον πουλο στο χερι χωρις να ενδωσει .
Οταν λες ολα ???? και ποσο η γνωστη ταριφα ? Παντως η Θεοδωρα ειτε του Βυζανιου ειτε του Αργυροκαστρου αναστενει και νεκρους.Θεοδωρα οχι....πιθανον νατανε αυτη του ...Βυζαντιου και να ηταν σεμνη...Δοκιμασε με Λαουρα που τα κανει ολα και συμφερει...Κορμι θανατηφορο...Ιταλιδα λεει...Αλβανιδα το κοβω...
80 το μαλλι μολοκοτου.......και οταν λεμε ολα το...εννοουμεΟταν λες ολα ???? και ποσο η γνωστη ταριφα ? Παντως η Θεοδωρα ειτε του Βυζανιου ειτε του Αργυροκαστρου αναστενει και νεκρους.
.......και για να μην ξεχνιομαστε η παολα (οσοι θυμουνται) απο κυψελη μηπως γνωριζει κανεις που παιζει μπαλα τωρα?
Γενικά ξέρει κανείς ποιές παίζουν στη Μάρνης?MΙα Παολα καστανοξανθη , σχετικα ψιλη , αν εννοεις αυτη , βρισκεται Μαρνης
MΙα Παολα καστανοξανθη , σχετικα ψιλη , αν εννοεις αυτη , βρισκεται Μαρνης
.......και για να μην ξεχνιομαστε η παολα (οσοι θυμουνται) απο κυψελη μηπως γνωριζει κανεις που παιζει μπαλα τωρα?
MΙα Παολα καστανοξανθη , σχετικα ψιλη , αν εννοεις αυτη , βρισκεται Μαρνης
Από την άλλη αν εννοείς την Πάολα το καυλιάρικο κοντοπούτανο από Φωκίωνος 9-11
Η χειρότερη εμπειρία που μου έχει κάτσει σε μασαζερί είναι :
Με περνάει ένα χέρι (1ο χέρι που λέμε) με έλαιο και μετά πίπα μέτρια έως αδιάφορη.
Ανεβαίνει απο πάνω κι επειδή τρίζει πολύ το σύστημα τη βάζω απο κάτω και της ανοίγω τα πόδια!
Ε κι εκείνη τη στιγμή μου έρχεται μιά μπόχα απο το μουνί της που ακόμα κυκλοφοράω με μανταλάκι στη μύτη ! :S
Αυτά τα ωραία !
Δε ξαναπατάω ούτε δωρεάν, ούτε με πρώτη δόση το 20035, ούτε με σφαίρες, ούτε με μαστίγιο, ούτε επι πληρωμή (να με πληρώσουν δηλαδή) !
πεστα ρε παπα μου, α
και δε σου πα το αλλο
καλωμαθανε και ζητανε ολες τιπ.
Απορω ποια κορόιδα δινουν.
Αδέλφια καλημέρα!
Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω. Θέλω να ρωτήσω για την ψηλή σερίφισα του Μονής Προδρόμου αν μπριζολιάζεται τελικά. Το κάνει αβλεπεί ή θα μας τα πρήξει για να την πείσουμε. Μια φορά την ρώτησα και δεν μου απάντησε παρά μου έστειλε την Λίντα που παίρνω πάντα. Οι άλλες εκεί δεν είναι ούτε για κατούρημα.
ε καλα τωρα μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις ...Τι εννοείς ζητάνε tip? Πέρα απο το 20€ για τις extra υπηρεσίες..? Και τι σου λένε δηλαδή..?