ποιο αξιζει?να σου πω: νομιζω οτι ηταν οντως 80 αλλα ηταν αρκετος ο χρονος, παντα σε συγκριση με αλλα, και πολυ καθαρο περιβαλλον. οσο για τα κοριτσια, προσωπικα μονο ενα αξιζει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)
εχεις να προτεινεις καποιο αναλογων υπηρεσιων με αυτη τη τιμη που λες?????η τιμη ειναι 80 , ναι?
αν ηταν 70 τοτε ναι , θα ηταν vfm
αλλα μονο τοτε
εχεις να προτεινεις καποιο αναλογων υπηρεσιων με αυτη τη τιμη που λες?????
Στη Στουρνάρη με 70 παίρνεις περισσότερα...
Επισκέπτης
λεω να πεταχτω απο καλλιροης 85 να χτυπησω
ακρα του ταφου σιωπη
ολα του κεντρου που εχουν και δικα τους θεματα αναλογων υπηρεσιων ειναι...εχεις να προτεινεις καποιο αναλογων υπηρεσιων με αυτη τη τιμη που λες?????
ακρα του ταφου σιωπη
απιστευτο να μην ανοιγουν σε εναν ανθρωπο, κατι παιζει εκει....
Επισκέπτης
απιστευτο να μην ανοιγουν σε εναν ανθρωπο, κατι παιζει εκει....
εχει παει κανεις αυτες τις μερες γιατι δεν εχω δει κριτικη πολυ πολυ καιρο :o
Λες για την Μάρσι απο Στουρνάρη 63..? Ότι είναι Αλβανίδα..?ενταξει ρε συ και η Μαρσι απο το πατριντα ειναι αλλα δεν τρωει ποτε μαυρο....
δε χρειαζεται ξεχωρο θρεντ
Λες για την Μάρσι απο Στουρνάρη 63..? Ότι είναι Αλβανίδα..?
Πάντως, η Τζούλη μου είπε πως (η Μάρσι) είναι Ρουμάνα. Οπότε, δύο τινά συμβαίνουν: 1) είναι και οι δύο Ρουμάνες ή 2) είναι και οι δύο Αλβανίδες...
Εμένα η Μάρσι μου χει πει πως είναι Τσέχα αλλά αυτό αποκλείεται να είναι αλήθεια γιατί όταν διάβασα το δελτίο τύπου που αφορούσε το δέσιμο του μαγαζιού δεν ανέφερε για καμία Τσεχα..Πάντως, η Τζούλη μου είπε πως (η Μάρσι) είναι Ρουμάνα. Οπότε, δύο τινά συμβαίνουν: 1) είναι και οι δύο Ρουμάνες ή 2) είναι και οι δύο Αλβανίδες...
το καλλιτεχνικο της ειναι Θεοδωρα, το πραγματικο της (αν λεει αληθεια) Νατασα.... (τι πρωτοτυπο????)εννουσα ομως ποιο τεμαχιο αξιζει -αν αξιζει απο εκει που αναφερεις jvt
θυμισε μας διευθυνση-οροφο κλπ αν θεςτο καλλιτεχνικο της ειναι Θεοδωρα, το πραγματικο της (αν λεει αληθεια) Νατασα.... (τι πρωτοτυπο????)
Επισκέπτης
Εμένα η Μάρσι μου χει πει πως είναι Τσέχα αλλά αυτό αποκλείεται να είναι αλήθεια γιατί όταν διάβασα το δελτίο τύπου που αφορούσε το δέσιμο του μαγαζιού δεν ανέφερε για καμία Τσεχα..
Τσέχα από το Αργυρόκαστρο είναι!!!
μαρνης 28 ή 30. πολυκατοικια διπλα σε ενε σουβλατζιδικο. 5ος οροφος στο κουδουνι γραφει μασαζ. Προσοχη η συγκεκριμενη ρωταει απο που ξερεις για τις υπηρεσιες....θυμισε μας διευθυνση-οροφο κλπ αν θες
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Σε όλα τα μασατζίδικα του Νεου Κόσμου και σε ένα στη Συγγρου (248), παίζουν αποκλειστικά Αλβανόφατσες με τη βούλα!
Μία μάλιστα στη Καλιρροης (σαραντακάτι) μου είπε οτι γεννήθηκε στην Ιταλία ! ( ;) Πρόσεξε εξήγηση , γεννήθηκε είπε όχι οτι είναι Ιταλιδα - αλήθεια είπε! )
Αλλά απο κορμί και φάτσα ρε παιδιά είναι Αλμπαν ΟΛΕΣ !
Κι εγώ που γουστάρω τρελλά τα βόρεια με τις σωματάρες και τα γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, έχω απογοητευτεί !
Αν κυκλοφορεί πουθενα κάτι σε βόρειο, που να παίζει και καλή μπάλα (όπως ο Θρύλος του β ημιχρόνου χτες ενα πράμα,...),όποιος ξέρει ας με ενημερώσει! Θα είμαι διπλά υπόχρεος !
Μία μάλιστα στη Καλιρροης (σαραντακάτι) μου είπε οτι γεννήθηκε στην Ιταλία ! ( ;) Πρόσεξε εξήγηση , γεννήθηκε είπε όχι οτι είναι Ιταλιδα - αλήθεια είπε! )
Αλλά απο κορμί και φάτσα ρε παιδιά είναι Αλμπαν ΟΛΕΣ !
Κι εγώ που γουστάρω τρελλά τα βόρεια με τις σωματάρες και τα γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, έχω απογοητευτεί !
Αν κυκλοφορεί πουθενα κάτι σε βόρειο, που να παίζει και καλή μπάλα (όπως ο Θρύλος του β ημιχρόνου χτες ενα πράμα,...),όποιος ξέρει ας με ενημερώσει! Θα είμαι διπλά υπόχρεος !
οκμαρνης 28 ή 30. πολυκατοικια διπλα σε ενε σουβλατζιδικο. 5ος οροφος στο κουδουνι γραφει μασαζ. Προσοχη η συγκεκριμενη ρωταει απο που ξερεις για τις υπηρεσιες....
χαχαχαχα ειναι γνωστο μασατζιδικο αυτο παντως και αρτι αυτοφορεθρντω (τι ειπα παλι?)
τεσπα η μαρσι ειπα οτι ειναι απο το πατριντα , απο ποιο πατριντα ντεν κσεβρω λεβεντες....
κοιτα www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,46314.0]εδω[/url]καλημερα σε ολους...
πεζει τιποτα στα δυτικα προαστοια???
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις