Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

geplgeo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
dytika_pro.jpg

Πανω απο Περιστερι???

stathis_1975

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
351
Πόντοι
290
Παιδιά σε αυτά τα μασατζίδικα παίζουν χαδάκια, γλωσσόφιλα κλπ κλπ?
Ή είναι περάστε, σκουπήστε, τελειώσατε?
Το λέω γαιτί δεν έχω εμπειρία από μασατζίδικα.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Αδέλφια καλημέρα!

Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω. Θέλω να ρωτήσω για την ψηλή σερίφισα του Μονής Προδρόμου αν μπριζολιάζεται τελικά. Το κάνει αβλεπεί ή θα μας τα πρήξει για να την πείσουμε. Μια φορά την ρώτησα και δεν μου απάντησε παρά μου έστειλε την Λίντα που παίρνω πάντα. Οι άλλες εκεί δεν είναι ούτε για κατούρημα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σε όλα τα μασατζίδικα του Νεου Κόσμου και σε ένα στη Συγγρου (248), παίζουν αποκλειστικά Αλβανόφατσες με τη βούλα!
το συγγρου 248 ειναι κρυφοστούντιο, οχι μασατζιδικο..

Μία μάλιστα στη Καλιρροης (σαραντακάτι) μου είπε οτι γεννήθηκε στην Ιταλία ! ( ;) Πρόσεξε εξήγηση , γεννήθηκε είπε όχι οτι είναι Ιταλιδα - αλήθεια είπε! )
καλιροης 48, ΤΟ ξεπετάδικο ειναι και το τεμαχιο οντως ειπε τη μιση αληθεια, που ισοδυναμει με ψεματα..  :P

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αδέλφια καλημέρα!

Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω. Θέλω να ρωτήσω για την ψηλή σερίφισα του Μονής Προδρόμου αν μπριζολιάζεται τελικά. Το κάνει αβλεπεί ή θα μας τα πρήξει για να την πείσουμε. Μια φορά την ρώτησα και δεν μου απάντησε παρά μου έστειλε την Λίντα που παίρνω πάντα. Οι άλλες εκεί δεν είναι ούτε για κατούρημα.
αυτο τωρα μαντης να εισαι δεν το πετυχαινεις ευκολα.

ειναι αναλογα την κοπελα , τον πελατη , τη διαθεαση της , ποσο καλα τη γνωριζεις κλπ
αλλη απορια?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ρε παιδια στην σολωμου κατω απο το ζανοσπιτο στον τριτο τι ειναι? πηγα και μου ειπαν εχουν 2 προγραμματα.. των 60 και των 80Ε.. το τεμαχιο δεν ελεγε πολλα και ανεβηκα στην ατζελινα.. παπα μου την λιζα την καινουρια την εχεις ευλογησει?? :huh:

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Κηφισίας 12, Πέμπτη απόγευμα. Παρέλασε το σύνολο του προσωπικού. Επιλέγω Τατιάνα και με ειδοποιούν ότι είχε πελάτη, οπότε προέκυψε Νάταλι, Βουλγαράκι, κοντούλι, προστυχόφατσα. Ξεκίνησε τη μάλαξη κι εγώ τη δουλειά μου!
Ξαφνικά κι ενώ φούντωνε ο αγών και είχα γίνει πυροκαυλικό σύστημα S300, φεύγει από το δωμάτιο και μου έρχεται η κυρία της υποδοχής για να μου πει "μόνο μασάζ"!!!
Επανέρχεται και τα είχα πάρει !Λέω από εδώ έτσι δε φεύγω!!! Ξαπλώνω ανάσκελα και τότε η μικρά και πρόστυχη άρχισε τα χάδια λέγοντας συνέχεια "μόνο μασάζ"! Άρχισε να με γλύφει στο σώμα και έγινε η πολυπόθητη εκτόξευση και αυτή συνέχιζε να λέει "μόνο μασάζ"!
€ 60 το πακέτο της χειρομάλαξης με εκτόξευση του πυραύλου, αλλά με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον! Μου ήρθε να ουρλιάξω για το πόση ηλιθιότητα επικρατεί στο χώρο! Τέλος πάντων, τι τρέχει ειδικά εκεί; Γιατί αλλού, δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα... Α! Και δεν είμαι μπατσόφατσα!  

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε παιδια στην σολωμου κατω απο το ζανοσπιτο στον τριτο τι ειναι? πηγα και μου ειπαν εχουν 2 προγραμματα.. των 60 και των 80Ε.. το τεμαχιο δεν ελεγε πολλα και ανεβηκα στην ατζελινα.. παπα μου την λιζα την καινουρια την εχεις ευλογησει?? :huh:
δεν πηρες βρε,
εφτασες στην πηγη της γνωσης και δεν εμαθες?
ρωτα την ατζελινα , αυτη ξερει.

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Τσέχα από το Αργυρόκαστρο είναι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όντως έτσι είναι με τη Μάρσι!
όταν την είχα συναντήσει μου λέει είμαι Τσέχα!Α ωραία της κάνω και της μιλώ καονικά Τσέχικα και μενει μαλάκας!Αααα μου κάνει ξέρεις Τσέχικα μου κάνει...ξέρεις ο μπαμπάς μου είναι Τσέχος κι η μαμά μου Ισπανίδα κι έχω μεγαλώσει στη Βαρκελώνη κι ο μπαμπάς δεν μου έμαθε Τσέχικα...α πολύ καλά της κάνω το πάμε αλλιώς και της μιλώ Ισπανικά..πάλι μια από τα ίδια είτε μιλούσα στον τοίχο είτε στη Μάρσι το ίδιο και το αυτό!
Απάντηση που πήρα:καλά κι εσύ ήταν ανάγκη να ξέρεις τόσες γλώσσες....  :cheesy: :cheesy: :cheesy:  ???
Τις πέταξα μετά κάτι... γαλλικά.. φωνήεντα που με είχαν μάθει κάτι Αλβανοί μπογιατζήδες και για πότε μου έδωσε απάντηση δεν λέγεται...  ;) ;) ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κηφισίας 12, Πέμπτη απόγευμα. Παρέλασε το σύνολο του προσωπικού. Επιλέγω Τατιάνα και με ειδοποιούν ότι είχε πελάτη, οπότε προέκυψε Νάταλι, Βουλγαράκι, κοντούλι, προστυχόφατσα. Ξεκίνησε τη μάλαξη κι εγώ τη δουλειά μου!
Ξαφνικά κι ενώ φούντωνε ο αγών και είχα γίνει πυροκαυλικό σύστημα S300, φεύγει από το δωμάτιο και μου έρχεται η κυρία της υποδοχής για να μου πει "μόνο μασάζ"!!!
Επανέρχεται και τα είχα πάρει !Λέω από εδώ έτσι δε φεύγω!!! Ξαπλώνω ανάσκελα και τότε η μικρά και πρόστυχη άρχισε τα χάδια λέγοντας συνέχεια "μόνο μασάζ"! Άρχισε να με γλύφει στο σώμα και έγινε η πολυπόθητη εκτόξευση και αυτή συνέχιζε να λέει "μόνο μασάζ"!
€ 60 το πακέτο της χειρομάλαξης με εκτόξευση του πυραύλου, αλλά με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον! Μου ήρθε να ουρλιάξω για το πόση ηλιθιότητα επικρατεί στο χώρο! Τέλος πάντων, τι τρέχει ειδικά εκεί; Γιατί αλλού, δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα... Α! Και δεν είμαι μπατσόφατσα!  
Ρωτησεs προτου μπειs μεσα τι περιλαμβανει το "πακετο"????  Η μπηκεs κατευθειαν??? Συνηθωs μια καλη εξηγηση τα προλαβαινει αυτα....Προσποιησου και λιγο οτι φευγειs ταχα τσατισμενοs...Δεν θα σε αφησουνε να φτασειs μεχρι την πορτα...Μερικεs χειρομαλακτριεs την εχουν δει καπωs...μαυρο δαγκωτο!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
χα χα
γαμω τις εμπειριες! Αξιος !

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Όντως έτσι είναι με τη Μάρσι!
όταν την είχα συναντήσει μου λέει είμαι Τσέχα!Α ωραία της κάνω και της μιλώ καονικά Τσέχικα και μενει μαλάκας!Αααα μου κάνει ξέρεις Τσέχικα μου κάνει...ξέρεις ο μπαμπάς μου είναι Τσέχος κι η μαμά μου Ισπανίδα κι έχω μεγαλώσει στη Βαρκελώνη κι ο μπαμπάς δεν μου έμαθε Τσέχικα...α πολύ καλά της κάνω το πάμε αλλιώς και της μιλώ Ισπανικά..πάλι μια από τα ίδια είτε μιλούσα στον τοίχο είτε στη Μάρσι το ίδιο και το αυτό!
Απάντηση που πήρα:καλά κι εσύ ήταν ανάγκη να ξέρεις τόσες γλώσσες....  :cheesy: :cheesy: :cheesy:  ???
Τις πέταξα μετά κάτι... γαλλικά.. φωνήεντα που με είχαν μάθει κάτι Αλβανοί μπογιατζήδες και για πότε μου έδωσε απάντηση δεν λέγεται...  ;) ;) ;)
οπως τα λες και χειροτερα.
το κλασσικο ειναι ισπανο-τσεχα (μα υπαρχει τετοιο ειδος στην Ελλαδα)
αμα τη ζοριζεις θα σου πει Ρουμανα ή Μολδαβη.
Αλβανιδα δε λεει , αλλα αμμα ρωτησεις την Καιτη ισως ξερει ,
ισως μονο αυτη μπορει να λυσει το μυστηριο.

Εμανα στ'αρχιδια μου , αρρωστη να μην ειναι και ας ειναι και απο το Βλαδιβοστοκ....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Κηφισίας 12, Πέμπτη απόγευμα. Παρέλασε το σύνολο του προσωπικού. [size=12pt]Επιλέγω Τατιάνα και με ειδοποιούν ότι είχε πελάτη[/size]
τα παλιομουνα οταν το κανουν αυτο να φευγετε !!!!

οταν το τεμαχιο εχει να μπει σε πελατη (και καλα), ΔΕΝ βγαινει στην παρελαση.

τον πούλογλου να στρωνουν..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ιβλη και amjik, στο επομενο φευγετε για καμια βδομαδα, όποτε κι αν το ξεκινησετε αυτο.
δεν προκειται να ξανα-ασχοληθω με σβησιματα και αναλογα ποστ..

ευχαριστω..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τα παλιομουνα οταν το κανουν αυτο να φευγετε !!!!

οταν το τεμαχιο εχει να μπει σε πελατη (και καλα), ΔΕΝ βγαινει στην παρελαση.

τον πούλογλου να στρωνουν..
πεστα ρε παπα μου, α
και δε σου πα το αλλο
καλωμαθανε και ζητανε ολες τιπ.
Απορω ποια κορόιδα δινουν.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like