οφουΣύντροφοι απάντηση δεν έλαβα...
αφου υπαρχει ειδικο θρεντ για αναζητησεις συντροφε
οφουΣύντροφοι απάντηση δεν έλαβα...
h συγκεκριμενη δεν ειναι ουτε ρουμανα ουτε μολδαβη γιατι την εχω ακουσει να μιλαει απταιστος αλβανικα με την παολα στο μικρο δωματιακι διπλα απο το σαλονι που αραζει η συμμορια.Κ στο συγκεκριμενο ιδρυμα την εχουν δει παρα πολυ κ προφανως γιαυτο φταινε κατι μαλακες που πηγαινουν σε ΦΟΥΛ μπριζολερι κ τους αφηνουν να πιασουν λιγο κωλο κ βυζι αντε κ ενα φραπε της καιας ωρας κ λενε κ ευχαριστω στο τελος
τα καλα μουνια δεν καθονται πολυ στις μασαζεγι και δη στην ιδια..
οφου
αφου υπαρχει ειδικο θρεντ για αναζητησεις συντροφε
Αυτό με τις χαμένες ιερόδουλες εννοείς?
στην μιχαλακοπουλου 99 περα της καρλας και της αγκατας ολα τα αλλα ειναι αλμπανια...
Φιλε δεν τα ξέρεις καλά φαίνεται .Όσες λένε ότι είναι ιταλίδες είναι αλβανίδες και μονο .Ρουμάνες ρωσίδες και μολδαβές δεν έχουν λόγο να πουν ότι είναι ιταλίδες.Να ξέρετε κάτι:όσες δηλώνουν ιταλίδες είναι είτε αλβανίδες, είτε ρουμάνες, είτε μολδαβές.Εγώ σε αυτές τις περιπτώσεις λέω ότι είναι σαουδάραβας επιχειρηματίας με 10 κότερα.Καραδούλεμα στο δούλεμα.Ρε δεν είμαστε με τα καλά μας.Νομίζουν ότι μασάμε κουτόχορτο;
Μην πω για καποδιστρίου ,σταματάω εδώ .Όμως αυτό το ιταλίδες με βγάζει από τα ρούχα μου.Πες αλβανίδα ,και όροις γουστάρει καλός , όχι και να κοροϊδεύουνστην μιχαλακοπουλου 99 περα της καρλας και της αγκατας ολα τα αλλα ειναι αλμπανια...
Μην πω για καποδιστρίου ,σταματάω εδώ .Όμως αυτό το ιταλίδες με βγάζει από τα ρούχα μου.Πες αλβανίδα ,και όροις γουστάρει καλός , όχι και να κοροϊδεύουν
Καποιος συναγωνιστης που να επισκεφθηκε προσφατα το μαγαζι στην Μεσογειων υπαρχει?
Να μας πει τι παιζει απο τεμαχια...
Ποιές άλλες παίζουν εκεί? Μια κλαούντια που ήταν υπάρχει ακόμα?δράμα...
εκτός και σου αρέσουν τα θρίλερ και η περιπέτεια , οπότε πηγαινε και πάρε την τρελή μιλφ Ιλιάνα (πρώην Εΰήνου 22)
Ποιές άλλες παίζουν εκεί? Μια κλαούντια που ήταν υπάρχει ακόμα?
Συντροφοι, το καταστημα στην Φιλωνος στον Πειραια λειτουργει; Αν ναι παιζει τιποτα καλο;
Μην πω για καποδιστρίου ,σταματάω εδώ .Όμως αυτό το ιταλίδες με βγάζει από τα ρούχα μου.Πες αλβανίδα ,και όροις γουστάρει καλός , όχι και να κοροϊδεύουν
Ναι , από την Βενετία τον αγ. σαράντα ,τρομάρα τις , έχουν τρελό θράσος .Αστα να πανε συντροφε , και γω παλια το χα φαει το παραμυθι με τις ''Ιταλιδες''.
Με τα λιγα Ιταλικα που μιλανε σου πασαρουν και εθνικοτητα..
Το να μαθει Ιταλικα μια Αλβανιδα ειναι πιο ευκολο απο το να κατανοησουμε οι Αθηναιοι την εννοια των φιλων Θεσσαλονικιων ''μπουγατα με τυρι''
Να φανταστεις τις προαλες σε ενα μασαζ μου πλασαριστηκε μια θεραπευτρια για βερα Ιταλιδα . Της λεω απο που εισαι , μου λεει απο Βενετια.
Εφυγα απο κει στα 20. Την ρωτουσα για κατι περιοχες αφου ειχα παει παλια και μου εκανε τον ψοφιο κοριο...
Αφου της λεω οτι οταν ειχα παει και εγω παρακολουθησα στην Βενετια μια παρασταση στο πασιγνωστο Teatro dell Opera ( το οποιο βρισκεται στη Ρωμη) , και μου ειπε οτι ειναι κοντα στο σπιτι της...
Όχι φιλε .Έχει πάει Ρουμανια , έχει μια κόρη εκεί .Το πολύ κάνα δίμηνο κάθεται εδώ ,πηγαινοέρχεται , μόλις θα τις τελειώσουν τα φράγκα θα ξανάρθειΜήπως ξέρεις αν η Μόνικα είναι ακόμα στη Σολωμού;
Όχι φιλε .Έχει πάει Ρουμανια , έχει μια κόρη εκεί .Το πολύ κάνα δίμηνο κάθεται εδώ ,πηγαινοέρχεται , μόλις θα τις τελειώσουν τα φράγκα θα ξανάρθει
Ευχαριστώ. Μου είχε πει ότι έχει μια κόρη που πάει σχολείο... Καλή κοπέλα η Μόνικα.
Πολύ καλή , και αληθινη.Ευχαριστώ. Μου είχε πει ότι έχει μια κόρη που πάει σχολείο... Καλή κοπέλα η Μόνικα.