Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Παιδια καλημερα. Ενδιαφερομαι να επισκεφτω το Σαββατο ενα απο αυτα τα μαγαζακια. Το θεμα ειναι οτι ειμαι πρωταρης και θελω να με βοηθησετε. Ενδιαφερομαι για μασαζ και φραπεδακι, οχι απαραιτητα μπριζολα. Οποιος συντροφος θελει ας μου στειλει πμ αν δεν θελει να κανει δημοσια τοποθετηση, για το που προτεινει να παω μιας και θα ειναι η πρωτη μου φορα, τιμη αλλα και αν ειναι σιγουρος ο Φραπες μην δωσω τζαμπα τα λεφτακια μου. Ευχαριστω εκ των προτερων.Α επισης πρεπει να πω τιποτα στη τσατσα ή ειναι μιλημενη η δουλεια?
ποιά περιοχή προτιμάς;

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
έχουμε πληροφορίες για μετά την πρόσφατη επαναλειτουργία του θεραπευτηρίου της Κέλσου;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τελικά είναι κλειστά Κυριακές και Φρατζή....φαίνεται κονομίσανε και δεν θέλουν άλλα τις Κυριακές..... >:(
δεν πρεπει να ειναι αυτο. νομιζω εχουν προβληματα στο ρόστερ..

copypro

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα και από εμένα.Ανταπόκριση από Μιχαλακοπούλου 91.Αν και είχα ξαναπάει πριν πολύ καιρό και όντως ήταν για τα μπάζα οι περισσότερες,σήμερα είδα από τα πιο ωραία μωρα σε μασαζ.Σόνια 21 χρονών ξανθό μωρό με τριάρι βυζί.Μπριζόλα 80€.Υπήρχαν και αλλες δύο μία mature(καλή για mature) και μία πιτσιρίκα ακόμα.Ονόματα δεν θυμάμαι.Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μιχαλακοπούλου 91 ή 99 ????

Round_Ass

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
:think:
Λύστε μου μια απορία ρε παιδιά. Εντάξει, φραπέ έχω καταλάβει τι είναι...το ίδιο και με το καλαμάκι...Αυτή η ριμάδα η μπριζόλα τι στο διάολο είναι ???  :think:

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λύστε μου μια απορία ρε παιδιά. Εντάξει, φραπέ έχω καταλάβει τι είναι...το ίδιο και με το καλαμάκι...Αυτή η ριμάδα η μπριζόλα τι στο διάολο είναι ???  :think:
Όταν πας σ΄ένα εστιατόριο τύπου Φραϊντεϊς δεν σε ρωτάνε στη είσοδο εάν θέλεις φαγητό ή ποτό;
Εαν τους πείς ότι θέλεις φαγητό εννοείται πως θέλεις "full service" και σου δίνουν τον κατάλογο που περιέχει όλο το menu.
Φαντάζομαι να σου έλυσα την απορία ;)

copypro

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κουδούνι SPA,1ος όροφος χωρίς ραντεβού

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, Γ Σεπτεμβρίου 25 πως είναι πλέον τα πράγματα; Έχω πολύ καιρό να περάσω (από εποχή Κορίνας δηλ.)Λέει τίποτα; Η Ρένα παίζει ακόμα;

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
θα σε βαλω τιμωρια..  :grin: :grin:
γραψε 100 φορες τη φραση ''ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ !!!!''  :2funny:
η ζανα δεν ειναι πλεον στη μαρνης.

εταιρο θεμα: η θοδωρα ηταν στα ντουζενια της πριν 1,5-2 χρονια περιπου οταν δουλευε στη θησεως 79 στην καλλιθεα..
δεσποτα τα σεβη μου! και στη θησεως 79 οπου το ειχα γραψει και παλιοτερα για τη θοδωρα και μου ξεφυγε  ;) ευλογησον  :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ναι αυτη η MILF-ιά ειναι πολυ αξιολογη, απο θεμα τουλαχιστον εμφανισης.
ομως, πληροφοριες λενε οτι δεν λεει πολλα στα ενδοτερα, αλλα πιθανον να οφειλονται σε συναδελφικα θαψιματα..  :grin: :grin:
παντως, μια δοκιμη θα μας πεισει..  :)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
έχουμε πληροφορίες για μετά την πρόσφατη επαναλειτουργία του θεραπευτηρίου της Κέλσου;

πηρα ενα τηλ. πριν καναδυο βδομαδες και το σηκωσε μια δεσποσυνη σοβαροτάτη και μου ειπε οτι κανουν μασαζ πολυ εξαιρετικο με αρκετες κοπελες μεσα και σαββατο ανοικτα απο 11 μεχρι τις 17!
ελληνιδα ηταν αυτη που το σηκωσε!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
πηρα ενα τηλ. πριν καναδυο βδομαδες και το σηκωσε μια δεσποσυνη σοβαροτάτη και μου ειπε οτι κανουν μασαζ πολυ εξαιρετικο με αρκετες κοπελες μεσα και σαββατο ανοικτα απο 11 μεχρι τις 17!
ελληνιδα ηταν αυτη που το σηκωσε!
..έχει πάει και μία Γερμανίδα.Στα εγκαίνια πήγα...καλό απλό μασάζ ή χαμαμ (μόνος σου) ή jacuzi (και παλι μόνος σου)....τώρα δεν ξέρω αν βρήκαν τον παληό καλό τους εαυτό....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
..θα ήταν καλλίτερα να σκεφτεις μετά το φραπέ το τι θα μπορούσε να επακολουθήσει ...ή να διαβάσεις τις προηγούμενες 10 περίπου σελίδες όπου υπάρχει ανάλυση...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής αν εκτός από Ντιάνα και Άννα στην Ανδρονίκου
παίζει και κάποια άλλη κοπέλα και αν αξίζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom