ολες κανουν 2πλο
πισω πορτα κανει η μαρσι με κατι τις παραπανω
δεν ειμαι χυδαιος ε πατερ ?
ολες κανουν 2πλο
ενταξει το καταλαβαμε οτι εχεις γνωσεις..πισω πορτα κανει η μαρσι με κατι τις παραπανω
ενταξει το καταλαβαμε οτι εχεις γνωσεις..
επισης καταλαβαμε οτι εισαι και εξυπνουλης..ευγε σου
Πισω πορτα και με τα ιδια χρηματα , αν εισαι πελατης, η Ρωξανη , στη Σκρα και μη ξεχναμε οτι ειναι και Γυναικαρα.πισω πορτα κανει η μαρσι με κατι τις παραπανω
Σημερινή επίσκεψη μετά απο καιρό απουσίας μου απο τα ευαγή ιδρύματα (1 μήνας!)
1. Σκρά 4, ανοίγει Ελληνίδα, 3 μπακατέλες και 1 πιπίνι 19 ετών απο Ρουμανία! Μιλάμε για μουνάκι άπαιχτο! Μου λέει η υπεύθυνη πως είναι πρώτη της μέρα Ελλάδα και μασαζερί και δεν ειναι μπασμένη, οπότε ΔΕΝ μου τη συνιστά για φουλ πρόγραμμα. Ελα εγώ που όταν την είδα έπαθα! Κοντοπούτανο, λεπτή, βυζί μεγάλο, ονοματι Μαρία-Νατριάνα εξ Ρουμανίας, λεω θα περάσω και ας μην μου κάτσει....Απαιχτο μασάζ, 65 ευρώ, αλλά ούτε φραπέ, τα άξιζε όμως το κοντοπούτανο!
2. Στο καπάκι πάω Φραντζή στην μασαζερί και έχει παλι 2 πακετα και 1 μουνάρα απο Ρωσία. Φούλ πρόγραμμα, μπριτζόλα. τιμή 80 γιούρια.
Αυτά!
H είναι η καινούργια που έχει έρθει ή το φρούτο η ΟΛΓΑ που δεν είναι απο εκείνα τα μέρη αλλά Λετονιά και η ξεπέτα.... Θεμα προς διερευνηση...Οχι στην Φραντζή ήταν ξανθιά, 1.75 ύψος. Ονομα δεν συγκράτησα.Α, και μπαίνει εδώ στο σαιτ αλλά δεν γράφει απ ότι είπε!
φιλε μου με διπλο παιζουν ολες οπως σου απαντησε ο παραπανω συναγωνιστης.τωρα αν παρεις 'κουλουρι' απο μαρσι η μαιρη ειλικρινα θα σε παραδεχτω.εχω κανει αρκετες προσπαθειες και δυστυχως εμεινα χωρις 'κουλουρι' :'( :'(ξερει κανεις αν στη στουρναρη 63 παιζει διδυμο ή αν καποια (κατα προτιμηση μαρσι, μαιρη ή μαγια) δινει κουλουρι
σου ρχεται..αλημερα
καποιος καλοθελητης μηπως εχει το τηλεφ της μυθημνης?η μηπως πηγαινουμε ετσι χυμα?και οροφο να γραψει....
μπορουμε Ο,ΤΙ θελουμε να το ανταλλασουμε μεταξυ μας με πμ..
για ο,τι περαιτερω πιθανον χρειαστειτε, στη διαθεση σας με πμ ;)
εδω και λιγο καιρο η στουρναρη παραμενει κλειστα τις κυριακες..Καλημέρα , ξέρει κάποιος να μου πει αν στη Στουρνάρη 63 δουλεύουν Κυριακές και εαν ναι μέχρι τι ώρα;
Ευχαριστώ