Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

papadiakos

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0
πισω πορτα κανει η μαρσι με κατι τις παραπανω
δεν ειμαι χυδαιος ε πατερ ?
Πισω πορτα και με τα ιδια χρηματα , αν εισαι πελατης, η Ρωξανη , στη Σκρα και μη ξεχναμε οτι ειναι και Γυναικαρα.

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μια εροτηση η ζανα δουλευη παντα προι...το ροταο γιατι θελο να παο να την επισκευτο...και κατι αλλο πεζει να σου κανουν καμια πουστια η εν λογο τσατσα ασ πουμε που εινε εκει...να τησ πο θελο την ζανα και να μου πασαρει καμια αλλη...

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Επισκέφτηκα σήμερα το πρωί τη Ζάνα στο καινούργιο μασατζίδικο στην Σωλομού 54 (6ος όροφος)
Ο χώρος είναι καλύτερος από την Μάρνη και η Ζάνα είναι σωστή στη δουλειά της!
Τρίψιμο καλό και στο τελος μπριζόλα. Έμεινα ικανοποιημένος

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Σημερινή επίσκεψη μετά απο καιρό απουσίας μου απο τα ευαγή ιδρύματα (1 μήνας!)

1. Σκρά 4, ανοίγει Ελληνίδα, 3 μπακατέλες και 1 πιπίνι 19 ετών απο Ρουμανία! :boobies: :boobies: :boobies: Μιλάμε για μουνάκι άπαιχτο! Μου λέει η υπεύθυνη πως είναι πρώτη της μέρα Ελλάδα και μασαζερί και δεν ειναι μπασμένη, οπότε ΔΕΝ μου τη συνιστά για φουλ πρόγραμμα. Ελα εγώ που όταν την είδα έπαθα! Κοντοπούτανο, λεπτή, βυζί μεγάλο, ονοματι Μαρία-Νατριάνα εξ Ρουμανίας, λεω θα περάσω και ας μην μου κάτσει....Απαιχτο μασάζ, 65 ευρώ, αλλά ούτε φραπέ, τα άξιζε όμως το κοντοπούτανο!

2. Στο καπάκι πάω Φραντζή στην μασαζερί και έχει παλι 2 πακετα και 1 μουνάρα απο Ρωσία. Φούλ πρόγραμμα, μπριτζόλα. τιμή 80 γιούρια.

Αυτά!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Σημερινή επίσκεψη μετά απο καιρό απουσίας μου απο τα ευαγή ιδρύματα (1 μήνας!)

1. Σκρά 4, ανοίγει Ελληνίδα, 3 μπακατέλες και 1 πιπίνι 19 ετών απο Ρουμανία! :boobies: :boobies: :boobies: Μιλάμε για μουνάκι άπαιχτο! Μου λέει η υπεύθυνη πως είναι πρώτη της μέρα Ελλάδα και μασαζερί και δεν ειναι μπασμένη, οπότε ΔΕΝ μου τη συνιστά για φουλ πρόγραμμα. Ελα εγώ που όταν την είδα έπαθα! Κοντοπούτανο, λεπτή, βυζί μεγάλο, ονοματι Μαρία-Νατριάνα εξ Ρουμανίας, λεω θα περάσω και ας μην μου κάτσει....Απαιχτο μασάζ, 65 ευρώ, αλλά ούτε φραπέ, τα άξιζε όμως το κοντοπούτανο!

2. Στο καπάκι πάω Φραντζή στην μασαζερί και έχει παλι 2 πακετα και 1 μουνάρα απο Ρωσία. Φούλ πρόγραμμα, μπριτζόλα. τιμή 80 γιούρια.

Αυτά!

Μιλάς γαι το ντερεκι την Ναταλυ αν θυμαμε καλά με το μαυρο μαλι? Αν ναι συμφωνώ δες και τι αεροπλανικά κάνι με το καλαμακι μέχρι
να του περάσι λαστιχενιο κρίκο θα πάθεις.... αλλά πάει να γινει λίγο ξεπέτα... (για φρατζή πάντα)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Οχι στην Φραντζή ήταν ξανθιά, 1.75 ύψος. Ονομα δεν συγκράτησα.Α, και μπαίνει εδώ στο σαιτ αλλά δεν γράφει απ ότι είπε!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Οχι στην Φραντζή ήταν ξανθιά, 1.75 ύψος. Ονομα δεν συγκράτησα.Α, και μπαίνει εδώ στο σαιτ αλλά δεν γράφει απ ότι είπε!
H είναι η καινούργια που έχει έρθει ή το φρούτο η ΟΛΓΑ που δεν είναι απο εκείνα τα μέρη αλλά Λετονιά και η ξεπέτα.... Θεμα προς διερευνηση...

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ξερει κανεις αν στη στουρναρη 63 παιζει διδυμο ή αν καποια (κατα προτιμηση μαρσι, μαιρη ή μαγια) δινει κουλουρι
φιλε μου με διπλο παιζουν ολες οπως σου απαντησε ο παραπανω συναγωνιστης.τωρα αν παρεις 'κουλουρι' απο μαρσι η μαιρη ειλικρινα θα σε παραδεχτω.εχω κανει αρκετες προσπαθειες και δυστυχως εμεινα χωρις 'κουλουρι'  :'( :'(
δεσποτα ευλογησον   :rockon:

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Αναφορά από Ζησιμοπούλου93
Η επίσκεψη έγινε πριν από δύο εβδομάδες αλλά η VIVODI έκανε το θαύμα της και με άφησε χωρίς σύνδεση τόσο καιρό.
Ημέρα τρίτη 11.30 πμ για πρώτη μου φορά στο συγκεκριμένο ίδρυμα μετά απο καλά σχόλια που διάβασα εδώ για κάποια Λίλη.
Μάλλον πήγα λίγο νωρίς μόλις τελείωνε το σφουγγάρισμα η (μαντάμ) και μετά από μια σύντομη τυπική ανάκριση μου εξήγησε ότι κάνουν πολύ καλό μασάζ 45 λεπτών με 60€ 
Η παρουσίαση των (θεραπευτριών) ήταν πολύ σύντομη γιατί ήταν μόνο δύο .
Η πρώτη  ούτε για τσατσά στον κεραμικό δεν θα είχε τύχη γιαυτό ο εγκέφαλος μου ούτε το όνομά της δεν συγκράτησα και μετά εμφανίζετε το αστέρι του καταστήματος η Λιλή και όχι Λίλη που λένε κάποιοι φίλοι εδώ και απογοητεύομε ... κλασικό ανατολικό κοντοπούτανο χωρίς περιττά κιλά  και αδιάφορη φάτσα, την φανταζόμουν κατά τα γραφόμενα πιο πιτσιρίκα και κορμάρα.
Μιας και έκανα ποδαρικό στο μαγαζί είπα να το τιμήσω.
Ο χώρος αρκετά καλός πάνω από τον μέσο όρο για την κατηγορία των 60€ μασάζ ικανοποιητικό χωρίς να βαριέται μέχρι που λαχάνιασε και πολύ κουβεντούλα για να μπαίνει και στο νόημα οτι έχω συμμετοχές  στο άθλημα.
Προτιμώ ένα καλό φραπέ από μια χύμα μπριζόλα γιαυτό δεν κάνω καμιά κουβέντα και περιμένω την εξέλιξη.
Αφού έχω γυρίσει ανάσκελα κατεβάζει από μόνη της το μπουστάκι.
Με απογοήτευση διαπιστώνω ότι φορούσε καλσόν κανονικό και όχι κάλτσες.

Συνολικός χρόνος με δύο ντουζάκια  λίγο παραπάνω από μία ώρα.
Βγαίνοντας κατάλαβα ότι το κουδούνι δεν ήταν από πελάτη αλλά  μάλλον το τέταρτο μέλος  της παρέας ένα ζόρικο πιτσιρίκι με σκούρο καστανό μακρύ μαλλί  και αδύνατο κορμάκι.
ΑΝ ΚΑΝΈΝΑΣ  ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΉΣ  ΓΝΩΡΊΖΕΙ  ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΣ ΓΡΆΨΕΙ   αν παίζει για να το τιμήσω σε επόμενη επίσκεψή μου.
Τελικός απολογισμός 60€ σε καμία περίπτωση δεν τα έκλαψα παρόλο που η Λιλή δεν ήταν αυτό που περίμενα.
Σύντομα πάλι κοντά σας με νεότερα .........

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
παληκαρια, εχουμε ξαναπει οτι λογω της ιδιαιτεροτητας των μασαζερι, καλο θα ειναι να μην καταγραφουμε δημοσια πιπερατες λεπτομερειες, για να μην δημιουργησουμε άθελά μας καποιο προβλημα..

μπορουμε Ο,ΤΙ θελουμε να το ανταλλασουμε μεταξυ μας με πμ..

για ο,τι περαιτερω πιθανον χρειαστειτε, στη διαθεση σας με πμ ;)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
αλημερα
καποιος καλοθελητης μηπως εχει το τηλεφ της μυθημνης?η μηπως πηγαινουμε ετσι χυμα?και οροφο να γραψει....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μπορουμε Ο,ΤΙ θελουμε να το ανταλλασουμε μεταξυ μας με πμ..

για ο,τι περαιτερω πιθανον χρειαστειτε, στη διαθεση σας με πμ ;)

"πατερ ημων ο εν τοις ουρανοις,αγιασθητω το ονομα σου ελθετω η βασιλεια σου"....ο πατερ ξεχασε να σας πει οτι πριν του θεσετε το ερωτημα πρεπει να του γραφετε το "πατερ ημων" γιατι κατα βαθος ειναι ενας κληρικος που σαφως και τιμα το χρησμα του καθοτι περισσοτερο λειτουργει στα ιδρυματα χειροκινητων αισθησεων παρα στον οικο του θεου !Οποτε σκεφτειτε το πριν του στειλετε πιμεδια γιατι με αλλο ματι θα σας κοιταξει οταν του στειλετε το ανωθεν,ενω με αλλο ματι(που μπορει να σας στειλει σε μπαγιατικο μπριζολαδικο) θα σας κοιταξει αν του αρχισετε κατεβατα ερωτησεων χωρις πρωτα να τον αποκαλεσετε εστω πατερ!

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα , ξέρει κάποιος να μου πει αν στη Στουρνάρη 63 δουλεύουν Κυριακές και εαν ναι μέχρι τι ώρα;
Ευχαριστώ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Καλημέρα , ξέρει κάποιος να μου πει αν στη Στουρνάρη 63 δουλεύουν Κυριακές και εαν ναι μέχρι τι ώρα;
Ευχαριστώ
εδω και λιγο καιρο η στουρναρη παραμενει κλειστα τις κυριακες..

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πάτερ, κάποια εναλλακτική για κέντρο σήμερα έχουμε;

Stories

Νέο!

Stories