giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
στα γρηγορα και προχεια απ το μυαλο μου ανοιχτα τα: μαρνης, φωκιωνος, φρατζη..Ευχαριστώ πάτερ, κάποια εναλλακτική για κέντρο σήμερα έχουμε;
στα γρηγορα και προχεια απ το μυαλο μου ανοιχτα τα: μαρνης, φωκιωνος, φρατζη..Ευχαριστώ πάτερ, κάποια εναλλακτική για κέντρο σήμερα έχουμε;
Ευχαριστώ και πάλι....θα δοκιμάσω μάλλον φρατζη
δεν ξερω αν ειναι ανοιχτα κυριακες, ειναι φουλ σερβις μαγαζι, αλλα προσοχη στις τιμες.. παιρνουν σκαλπ..Πάτερ καλημέρα,
Ξέρεις τι παίζει στην Σολωμού 54? Μπριζολίτσα έχει? Είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή?
τιμη ??αντε παλι εγω θα σωσω την κατασταση....απο πρωινη μασαζοπεριπολια.λοιπον τα ματια σας εδω :o κηφησιας 12 και φραντζη κυριακες ΚΛΕΙΣΤΑ.τι εγινε τα οικονομησαμε??και φευγουν για διημερα?
μηθυμνης μαπα το καρπουζι,δεν λεει(ευα βικυ μακρια,πολυ μετρια κατασταση μεχρι αηδιας)...επομενη σταση πατησιων 95(κουδουνι ΑΡΟΜΑ)ΚΛΕΙΣΤΑ.
και τελος το μονο ανοικτο σολωμου 54(6ος)ανοικτα.η ζανα,μια αδιαφορη γεματουλα και ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ μιλφ να γλυφεις τα δακτυλακια σου.ομοως μου την εφαγε ενας αλλος που ηταν πιο μπροστα και αρκεστηκα στην ζανα....τα γνωστα
..ας σου σερβίρουν φραπέ και βλέπεις για μπριζόλα....πέφτει μπριζολικό στην Αγίου Iωάννου;;έχει πάει κανείς;
φιλε μου στη στουρναρη σερβιρουν κανονικα μπριζολα οι περισσοτερες εκει μεσα.ισως να παιζει και λιγο ρολο αν ξερουν καποιον αλλα στην στουρναρη δεν ειχα τουλαχιστον εγω προσωπικα προβληματα.για την μαρνης για χτυπα και την θοδωρα με τα χρωματιστα ματια περα απο την ζανα.κανει καλο σερβιρισμα και την ξερουμε απο φραντζη 4 που ηταν στα ντουζενια της.Τώρα τελευταία η Στουρνάρη έχει γίνει λίγο cult. Όχι μασάζ αλλά ούτε καν ξύσιμο για την φαγούρα. Δυστυχώς εμπειρία έχω μόνο απο Στουρνάρη και απο Μάρνη μόνο την Ζάνα. Την Ζάνα την βρίσκω μακράν την καλύτερη γιαυτο και θα πάω πάλι αύριο για θεραπεία. Σε αυτά τα κιβυκά έχει κανένας συνάδελφος να προτείνει κάτι?
για την μαρνης για χτυπα και την θοδωρα με τα χρωματιστα ματια περα απο την ζανα.κανει καλο σερβιρισμα και την ξερουμε απο φραντζη 4 που ηταν στα ντουζενια της.
βγαίνοντας είδα όμως ένα μιλφ, που άξιζε τον κόπο για δοκιμή με υπέροχα πόδια και κοκκινωπά μαλλιά. θα πάρω και θα ενημερώσω.
Τώρα τελευταία η Στουρνάρη έχει γίνει λίγο cult. Όχι μασάζ αλλά ούτε καν ξύσιμο για την φαγούρα. Δυστυχώς εμπειρία έχω μόνο απο Στουρνάρη και απο Μάρνη μόνο την Ζάνα. Την Ζάνα την βρίσκω μακράν την καλύτερη γιαυτο και θα πάω πάλι αύριο για θεραπεία. Σε αυτά τα κιβυκά έχει κανένας συνάδελφος να προτείνει κάτι?
[/quote
Σερβίρει μπριζόλα με το καλημέρα...Για δοκίμασε με την μάρσια...