Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
αααα....και παντα πληρωνω μετα! ποτε πριν!!  μην προτρεχετε....ολα θελουν την ηρεμια τους...

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
αν θυμαμαι καλα, το αλλο ειναι στον 1ο οροφο. μαλλον εκει αποδιδεται το 70αρι..
Χτεσινη επισκεψη σε Γαλατσιου 1 στο μαγαζι στον 2ο αριστερο ασανσερ κουδουνι Μαλαξις ή κατα κοσμον Εβιτα....η εισαγωγη για τους νεους......Η Εβιτα απουσα ενεκα του οτι εχει απογευματινες δουλειες οπως επληροφορηθην.....Με υποδεχτεικε καυλακι καλο με μινι φουστιτσα. Ακολουθησε παρελαση 4 κυριων (3 + η κοπελα της υποδοχης).
H κοπελα της υποδοχης και αλλη μια, αρκετα καλα κομματια  ακολουθησε ενα μετριο και ενα γνωστο milf ξανθο με κοντο μαλλι.
Πληροφορηθηκα μετα λυπης μου οτι τα 2 καλα κομματια σερβιρουν μονο φρεντο και οτι τελικα πρεπει να απευθυνθω για το προβλημα μου στο γνωστο milf.
Τελοσπαντων ολα εγιναν κανονικα με ανυπαρκτο μασαζ μιας και δεν ειχα και πολυ χρονο στην διαθεση μου. Απο μπριζολα και συμμετοχη βαθμολογω με 8,εμφανιση 6 αλλα γενικα δεν μπορω να την κακολογησω.
Καλα μεχρι εδω, και ερχεται η ωρα της πληρωμης:
80 μου λεει..........
γιατι???????????ρωταω πηραν αυξηση οι τιμες?????????
εγω στην Εβιτα πληρωνω παντα 70............
ναι αλλα μου λεει εγω κανω foul Προγραμμα......
ε για αυτο και σε διαλεξα της λεω.....
Τελοσπαντων τα εδωσα αλλα με κρυα καρδια...... αλλα τα θεωρησα υπερβολικα για τις παρεχομενες υπηρεσιες και εξηγω παλι οτι μασαζ δεν εγινε καθολου...οποτε μιλαμε για μια υποθεση 20 λεπτων.

Αυτα για τους φιλους που καπου εχουν μπερδευτει για τα 70αρια και τα 80αρια.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Χτεσινη επισκεψη σε Γαλατσιου 1 στο μαγαζι στον 2ο αριστερο ασανσερ κουδουνι Μαλαξις ή κατα κοσμον Εβιτα....η εισαγωγη για τους νεους......Η Εβιτα απουσα ενεκα του οτι εχει απογευματινες δουλειες οπως επληροφορηθην.....Με υποδεχτεικε καυλακι καλο με μινι φουστιτσα. Ακολουθησε παρελαση 4 κυριων (3 + η κοπελα της υποδοχης).
H κοπελα της υποδοχης και αλλη μια, αρκετα καλα κομματια  ακολουθησε ενα μετριο και ενα γνωστο milf ξανθο με κοντο μαλλι.
Πληροφορηθηκα μετα λυπης μου οτι τα 2 καλα κομματια σερβιρουν μονο φρεντο και οτι τελικα πρεπει να απευθυνθω για το προβλημα μου στο γνωστο milf.
Τελοσπαντων ολα εγιναν κανονικα με ανυπαρκτο μασαζ μιας και δεν ειχα και πολυ χρονο στην διαθεση μου. Απο μπριζολα και συμμετοχη βαθμολογω με 8,εμφανιση 6 αλλα γενικα δεν μπορω να την κακολογησω.
Καλα μεχρι εδω, και ερχεται η ωρα της πληρωμης:
80 μου λεει..........
γιατι???????????ρωταω πηραν αυξηση οι τιμες?????????
εγω στην Εβιτα πληρωνω παντα 70............
ναι αλλα μου λεει εγω κανω foul Προγραμμα......
ε για αυτο και σε διαλεξα της λεω.....
Τελοσπαντων τα εδωσα αλλα με κρυα καρδια...... αλλα τα θεωρησα υπερβολικα για τις παρεχομενες υπηρεσιες και εξηγω παλι οτι μασαζ δεν εγινε καθολου...οποτε μιλαμε για μια υποθεση 20 λεπτων.

Αυτα για τους φιλους που καπου εχουν μπερδευτει για τα 70αρια και τα 80αρια.

παλικαρι...πηραμε την ιδια! εκτος απο το μασαζ, που δεν ηξερε καθολου αλλα εκανε φιλοτιμες προσπαθειες, εκατσα μεσα τουλαχιστον 45 λεπτα! χωρισ τα ντους ,πριν και μετα....70 και ευχαριστω!
τελικα μου φαινετε ειναι και θεμα συμπαθειας...

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Καλησπερα.Σημερα κατα τις 7,30 φρατζη 4 ροζα.Κοντοπουτανος ρωσιδακι με ωραιο κωλο και μικρο βυζακι ,πολυ καλο.Προτεινεται.Μου ειπαν οτι η Μαρινα σταματησε.

astrikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ συναγωνιστές, χτες πήγα Χαριλάου Τρικούπη 16, Πειραιάς. Μέτριος χώρος, (ένα τυρκουάζ κτίριο είναι). Διάφορες πρόθυμες, καλές, όχι φοβερές, μέτρια ντυμένες. Μασάς 60 ευρώ, καλό ήταν -δε βαριέσαι- μπριζόλα άλλα 40 ευρώ. Καλό και αυτό. Βέβαια το σύνολο 100, οπότε αυτό μάλλον όχι καλό. :)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Κάποιος πρέπει να πει στην Μαρίνα από Φ4 πως δεν πλενόμαστε μόνο από την μέση και κάτω, πάλι καλά θα μου πεις, any way κατά τ'άλλα πολύ καλή, γλυκό πρόσωπο, πολύ ωραίο κορμί, στήθος (2-3) σφιχτό και στητό, οπίσθια το ίδιο, πρόγραμμα full 80€.
Ξεχώρισα και μια Όλγα θεόψηλη με μπουτάρες κωλάρα αν θυμάμαι καλά και βυζάρες όλα στον υπερθετικό βαθμό θα δοκιμάσω σε επόμενη επίσκεψη και θα αναφερθώ σαν γνήσιος αγωνιστής!!! :rockon: :rockon: :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Στη Λέκκα θέλει υπομονή και επιμονή αν διαθέτεις απ'αυτά στο τέλος θα βγεις κερδισμένος, εκεί τα κορίτσια θέλουν τον τρόπο τους και τον χρόνο τους.
Θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά δεν θα χάσεις!!!

πόσο φαινεται οτι εισαι πελατης........να ξερες πόσο!

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Μόλις επέστρεψα από Φ4. Στην παρθενική εμφάνισή μου εκεί...
Έχουμε και λέμε:
Στα θετικά το ότι είναι full το πρόγραμμα εξαρχης χωρίς μα μου σου του. Κι αυτό αφορά όλες τις κοπέλες.
Από παρουσίες 4-5 χωρίς κάτι θεαματικό. Η Θεοδώρα από Μάρνης, μία ψηλή λεπτή ονόματι Βικτώρια, μια Μαρία νταρντάνα και παιχνιδιάρα, μία μικρούλα που εμφανίστηκε με το τζήν, ένα ξανθό milfaki από Λεττονία ονόματι Άννα και κανα δυο ακόμα. Μού είπαν ότι δεν έχουν απαρτία λόγω εκλογών.(όχι δεν πήγαν να ψηφίσουν, δεν μπορούν να μετακινηθούν). Έτσι έλειπαν Μαρίνα, Όλγα και άλλες που έχουν αναφέρει φίλοι εδώ μέσα.
Στον χώρο γινόταν ψιλοχαμός, κουδούνια χτύπαγαν, κόσμος ερχόταν (κανείς δε δουλεύει σ αυτήν την πόλη?)
Πήρα την Άννα από Λεττονία. Φιλότιμη,καλή , γλυκιά, αλλά δεν σε απογειώνει με τίποτα. Στα 80 € καλό σωματάκι, μέτριο σέρβις.
Θα ξαναπάω, αλλά για να δοκιμάσω κάτι άλλο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Έχουμε και λέμε:
Στα θετικά το ότι είναι full το πρόγραμμα εξαρχης χωρίς μα μου σου του. Κι αυτό αφορά όλες τις κοπέλες.
Από παρουσίες 4-5 χωρίς κάτι θεαματικό. Η Θεοδώρα από Μάρνης, μία ψηλή λεπτή ονόματι Βικτώρια, μια Μαρία νταρντάνα και παιχνιδιάρα, μία μικρούλα που εμφανίστηκε με το τζήν, ένα ξανθό milfaki από Λεττονία ονόματι Άννα και κανα δυο ακόμα. Μού είπαν ότι δεν έχουν απαρτία λόγω εκλογών.(όχι δεν πήγαν να ψηφίσουν, δεν μπορούν να μετακινηθούν). Έτσι έλειπαν Μαρίνα, Όλγα και άλλες που έχουν αναφέρει φίλοι εδώ μέσα.
Στον χώρο γινόταν ψιλοχαμός, κουδούνια χτύπαγαν, κόσμος ερχόταν (κανείς δε δουλεύει σ αυτήν την πόλη?)
Πήρα την Άννα από Λεττονία. Φιλότιμη,καλή , γλυκιά, αλλά δεν σε απογειώνει με τίποτα. Στα 80 € καλό σωματάκι, μέτριο σέρβις.

η αννα απουσιαζε ???? επισης αυτη που πηρες μηπως τη λενε ζανα ?

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1
Από  Ιλιαδα  υπάρχει  κάποιο  νέο  κομμάτι
(Υ.Γ ....Η  Αλεξάνδρα είναι  ακόμη  εκεί ?)

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
η αννα απουσιαζε ???? επισης αυτη που πηρες μηπως τη λενε ζανα ?

Μία Ζάνα, (όχι αυτή από τη Μάρνης) ήταν εκεί. Ξανθούλα, babyface, με κότσο τα μαλλιά και τζην. Μάλλον μόλις είχε έρθει. Εγώ πήρα μία Άννα , από Λεττονία, ξανθιά προς το MILF 30άρα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η γνωστη αννα, η ξανθια milf δεν ηταν εκει ??

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
η γνωστη αννα, η ξανθια milf δεν ηταν εκει ??

Εγώ πρώτη φορά πήγα, οπότε δεν ξέρω αν αυτή που πήρα ήταν η γνωστή!
Πάντως έλειπαν αρκετές.
Γενικά το ίδρυμα (Φ4) έχει θέμα και χρειάζεται scouting για νέα ταλέντα. Παπαγιώργη από όσες είδα υπάρχει κάποια προτεινόμενη? (Βικτώρια, Μαρία, Θεοδώρα, Ζάνα κλπ.)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγω δε γουσταρω τη θοδωρα κι ας εχουν γραφτει καλα λογια κατα καιρους για αυτην, διοτι ειναι πολυ pro. σε ξεπεταει στο αψε-σβησε κι αν για καποιο λογο δε σε γουσταρει, εχει και ξινισμενα μουτρα.
επισης μια πολυ ψηλη με πολυ μακρυ ξανθο μαλλι, που δουλευε παλια στην εβιτα (γαλατσιου 1), αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομη εκει, ειναι Η ΞΕΠΕΤΑ.

οι αλλες ειναι λιγο-πολυ ολες καλες και με καλη συμπεριφορα..

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
εγω δε γουσταρω τη θοδωρα κι ας εχουν γραφτει καλα λογια κατα καιρους για αυτην, διοτι ειναι πολυ pro. σε ξεπεταει στο αψε-σβησε κι αν για καποιο λογο δε σε γουσταρει, εχει και ξινισμενα μουτρα.
επισης μια πολυ ψηλη με πολυ μακρυ ξανθο μαλλι, που δουλευε παλια στην εβιτα (γαλατσιου 1), αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομη εκει, ειναι Η ΞΕΠΕΤΑ.

Αυτήν την εντύπωση μου έδωσαν και μένα , ότι είναι γενικά φιλότιμες και το προσπαθούν.
Από την άλλη δεν ξέρω αν παίζει κατι κορυφαίο σε υπηρεσίες ή εμφάνιση. Κάτι που να θες να ξαναπάς ξανά και ξανά.Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Στη Φ4 εχει φουλ προγραμμα ή μονο φραπεδια?

edit giorgospapa: τσεκαρε πμ..

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1

θα συνφονισω με τον πατερ την ειχα παρει πριν καμια βδομαδα και ηταν πολυ ξεπετα. 10 λεπτα τριψιμο , μασαζ τι ειναι αυτο;;;  , και μετα στα γριγορα αλλο ενα 10λεπτο φραπε μεκαλαμακι και μπριζολα....
δεν αξιζει....

tolis114

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχουμε και λέμε:
Ποιο ειναι το Φ4 συναγωνιστη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom