Εδω ειναι για να κανουμε ενημερωση εμεις. Αν θελετε να τα πειτε και να ξεκατινιαστειτε να φτιαξετε αλλο νημα. ελεος με τα πλαστικαΚαλησπέρα Δεν είπα ότι δεν έχετε εσείς επαγγελματική Απλώς είπα ότι πρέπει να είναι επαγγελματική για να μπορεί να αποστειρώνονται με τον κλίβανο που δίνουνε για την αποστείρωση της που είναι μέσα στο πακέτο που μας στείλανε με το δέμα από την Αμερική αυτό μόνο είπα Καλό απόγευμα να έχετε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Για το Συγγρού 42 μιά κούκλα ξέρω, που είναι και 100% live και χωρίς καθόλου σιλικόνες, το Μαρινάκι που είναι πάντα εκεί. Στις 16 Μάη δεν πήγα, αλλά πειράζει που πήγα στις 17 Μάη?, και όπως πάντα τα δώσαμε όλα. Έκλεισα ραντεβού, με υπομονή και ευγένεια, και κατέφτασα στο μαγαζί όπου η Μαρίνα με έστειλε στον ουρανό.
Το ίδιο εκανα κι εγώ Ικαρε
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.897
- Πόντοι
- 11.096
Δεν μας λες όμως σέ ποίο τριβείο πηγές;Αυτές οι πλαστικές κούκλες δίνουν κώλο ή είναι + ??
Γιατί πήγα προχθές σε τριβείο και ακούστηκε φωνή συναγωνιστή από μέσα να λέει :
Άσε μας κουκλίτσα μου !
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.711
- Πόντοι
- 22.886
Δεν μας λες όμως σέ ποίο τριβείο πηγές;
Δεν μπορώ να πω περισσότερα ...
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.897
- Πόντοι
- 11.096
Γατάκια..... τί νά μου πείτε για τίς κούκλες, είμαι πολύ μπροστά έκανα εχθές ραντεβού με ρομπότ
Δεν μπορώ να πω περισσότερα ...
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.711
- Πόντοι
- 22.886
Λατινες φίλε μου από εμένα τουλάχιστον είναι μεγάλο όχι . Ούτε μία στις δέκα να κάτσει καλή φάση .Γατάκια..... τί νά μου πείτε για τίς κούκλες, είμαι πολύ μπροστά έκανα εχθές ραντεβού με ρομπότ
Άλλη ιδιοσυγκρασία , δεν ξέρω .
Έχω δοκιμάσει από γραφείο , από μασάζ όχι ακόμη και δεν βλέπω να κάνω τον κασκαντέρ ...
Ένα δυνατό είχα χτυπήσει πριν μήνες και ήταν ακριβώς αυτό . Η εξαίρεση στον κανόνα .
Mr Spock
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 655
- Πόντοι
- 301
Και πως ήταν η εμπειρία;Γατάκια..... τί νά μου πείτε για τίς κούκλες, είμαι πολύ μπροστά έκανα εχθές ραντεβού με ρομπότ
Βγήκε πλαστική κούκλα bow με όνομα -ΞΙΝΗ ΣΕΡΙΦΙΣΑ - στο 40-42 . Καλό βόλι παιδιάΚαι πως ήταν η εμπειρία;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.897
- Πόντοι
- 11.096
Ότι έχουν άλλη νοοτροπία όντως ναι έχουν, καί ελάχιστες είναι αυτές που θά έχουν την ίδια ή καλύτερη απόδοση. Για μία φορά είναι οκ καί αν σέ κάνει λίγο κέφι θά περάσεις σούπερ, για την επόμενη φορά λίγο δύσκολο.Λατινες φίλε μου από εμένα τουλάχιστον είναι μεγάλο όχι . Ούτε μία στις δέκα να κάτσει καλή φάση .
Έχω δοκιμάσει από γραφείο , από μασάζ όχι ακόμη και δεν βλέπω να κάνω τον κασκαντέρ ...
Ένα δυνατό είχα χτυπήσει πριν μήνες και ήταν ακριβώς αυτό . Η εξαίρεση στον κανόνα .
Με λατίνα έχω περάσει καλά αλλά και πολύ χάλια, αλλά λίγο πολύ έτσι είναι γενικά, πχ σέ ανατολικό μπλοκ μπορεί να περάσεις καλά αλλά μετά νά κατεβάσει διακόπτες.
Τέλος πάντων ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.897
- Πόντοι
- 11.096
Νίκησε τό ρομπότΚαι πως ήταν η εμπειρία;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.897
- Πόντοι
- 11.096
Αλήθεια;Βγήκε πλαστική κούκλα bow με όνομα -ΞΙΝΗ ΣΕΡΙΦΙΣΑ - στο 40-42 . Καλό βόλι παιδιά
Κάτσε να φωνάξω τόν @petergsp νά μάθει τά νέα μίας καί τίς έχει τρελή αδυναμία
Mr Spock
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 655
- Πόντοι
- 301
Κατάλαβα...Νίκησε τό ρομπότ
Τουλάχιστον σε κούκλα δεν θα του μάσαμπουκωνει και τις μπουγάτσοζαμπονοτυροπιτες
Καμία φορά παίρνω τηλ Σάββατο και εάν βγει η Ξινή ή η ξινή γίνεται αγώνας ποιος θα κλείσει πρώτος το τηλέφωνο στον άλλονΤουλάχιστον σε κούκλα δεν θα του μάσαμπουκωνει και τις μπουγάτσοζαμπονοτυροπιτες
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.711
- Πόντοι
- 22.886
Καμία φορά παίρνω τηλ Σάββατο και εάν βγει η Ξινή ή η ξινή γίνεται αγώνας ποιος θα κλείσει πρώτος το τηλέφωνο στον άλλον
Θέλει πολλά σκαμπιλια ρε η αρχίδω
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.907
- Πόντοι
- 2.846
Έμαθα από φίλη που επισκέφτηκα για μασσαζ και ξεσκισμα μέσα στη βδομάδα , ότι η Ξινη θα φύγει για την πατρίδα της για 2 με 3ις βδομάδες , οπότε θα είναι πολύ Οκει και ομαλά τα πράγματα όταν φύγει , αυτά είναι τα καλά νέα της ημέρας
Θέλει πολλά σκαμπιλια ρε η αρχίδω
Ενημερώστε εγκαίρως παρακαλώ να ανοίξουμε σαμπάνιεςΈμαθα από φίλη που επισκέφτηκα για μασσαζ και ξεσκισμα μέσα στη βδομάδα , ότι η Ξινη θα φύγει για την πατρίδα της για 2 με 3ις βδομάδες , οπότε θα είναι πολύ Οκει και ομαλά τα πράγματα όταν φύγει , αυτά είναι τα καλά νέα της ημέρας
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
μακρια απο μενα αυτες. οχι μια στις δεκα,δεκα στις δεκα να μου τυχουν,οχι θα πω και δεν θα παρω.Λατινες φίλε μου από εμένα τουλάχιστον είναι μεγάλο όχι . Ούτε μία στις δέκα να κάτσει καλή φάση .
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66