Γεια, η πρώτη μου κριτική εδώ, γι' αυτό να είστε ευγενικοί παρακαλώ! Μαθαίνω ελληνικά, οπότε μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με τη μετάφραση.
Εάν αυτό είναι το λάθος μέρος για την κριτική μου, παρακαλώ κατευθύνετε με - δεν υπάρχει επιλογή στην ενότητα μασάζ για αυτόν τον χώρο
Αναζητώντας κάτι διαφορετικό, δοκίμασα σήμερα το City Gold Spa
Κορίτσι: Sony
Ηλικία: Δύσκολο να το πω με γυναίκες της Ταϊλάνδης αλλά 30-35.
Σώμα: Λεπτό/μικρό αλλά με ωραίο στρογγυλό στήθος και μεγάλο στήθος (αν και λίγο προς τα νότια)
Χρόνος: 45 λεπτά
Τιμή: 100
Χώρος διεξαγωγής: Οι εγκαταστάσεις ήταν εξαιρετικές, ακριβώς κάτω από το Massage Nirvana και το περίφημο Oasis. Καθαρό, καλό ντους, τα πάντα αναμενόμενα.
Ο χώρος δεν αναφέρεται online μόνο με τον αριθμό επικοινωνίας, η τσάτσα είναι φιλική στο τηλέφωνο και είπε ότι απαιτείται κράτηση.
Τιμές: 30 λεπτά/ 80 45/100 60/120
Θα ξαναπροσπαθούσα: ναι, σίγουρα, 69 και γαμημένο σε διαφορετικές θέσεις
Δραστηριότητα: μασάζ, χειροκίνητη εργασία, πίπα με κάλυμμα
Ρόστερ 4 κοριτσιών παρόντες το μεσημέρι, επέλεξα τη Sony επειδή μου αρέσουν τα κορίτσια της Ταϊλάνδης.
Θετικά:
Το κορίτσι ήταν φιλικό, καλό μασάζ, καλή συμμετοχή
ευχαρίστως να ακολουθήσω τις οδηγίες, κανένα παράπονο
GFE/ κορίτσι της διπλανής πόρτας. όχι ψεύτικη υποκριτική
τσάτσα φιλική και επαγγελματική
εύκολα προσβάσιμο με το μετρό. Χώρος στάθμευσης - αυτό μπορεί να είναι δύσκολο λόγω τοποθεσίας.
Αρνητικά
είναι λίγο ακριβό σε σύγκριση με κάποιους, συγκρίσιμο με άλλους
φαίνεται να είναι μασάζ με πρόσθετα που προσφέρονται - το κορίτσι δεν έδειξε πολύ μέχρι να ξεκινήσει η δράση
δεν έμοιαζε καθόλου με την εικόνα, ή ήταν πολύ καιρό πριν.
Περίληψη:
Το καθένα έχει το δικό του στυλ και γούστο. Η Sony είναι λίγο ντροπαλή και δεν έχει ρουτίνα, καλύτερα να είναι ξεκάθαρη και να την κατευθύνει. Φαίνεται χαρούμενη που το ακολουθεί. Δεν είναι supermodel, οπότε θα ενδιαφέρει όσους αγαπούν τους Ασιάτες. Οι θαυμαστές του GFE θα την αρέσουν περισσότερο από το PSE. Η χειραψία της ήταν αργή και αισθησιακή, η πίπα της ικανοποιητική. Δεν είμαι νεαρός ταύρος, οπότε μου αρέσει να ξεκινώ αργά.
Το μασάζ της είναι πολύ καλό και παρόλο που χρειαζόταν κατεύθυνση μετά, η συμμετοχή της ήταν φυσική και ποιοτική. Νομίζω ότι είναι η φυσική της προσωπικότητα και λίγο η κουλτούρα της.
Ένα ενδιαφέρον μέρος που θα χαρώ να επισκεφτώ ξανά. Ελπίζω η κριτική μου να είναι χρήσιμη και μια καλή αρχή για τη συμμετοχή μου στο φόρουμ.