You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.120
- Πόντοι
- 11.096
Ρίξε μια ματιά στο Λ23 αλλά από υπηρεσίες σούπερ μην περιμένεις καί πολλά πολλά, ειδικά στις νέες πού ήρθανΚανένα καλό πιπινι πουθενά;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Από ότι θυμάμαι, μια στα 45' - 70€, δύο στα 60' - 100€. Εκτός και αν αλλάξε.καλησπερα αλανια..ξερει κανεις αν στο Σινωπης 29 παιζουν 2 πιστολιες στα 80?εδω κ κανα μισαωρο μιλαει το τηλεφωνο κ ειπα να δοκιμασω εδω την τυχη μου
σκύλος του Παβλόφ
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Γεια, η πρώτη μου κριτική εδώ, γι' αυτό να είστε ευγενικοί παρακαλώ! Μαθαίνω ελληνικά, οπότε μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με τη μετάφραση.
Εάν αυτό είναι το λάθος μέρος για την κριτική μου, παρακαλώ κατευθύνετε με - δεν υπάρχει επιλογή στην ενότητα μασάζ για αυτόν τον χώρο
Αναζητώντας κάτι διαφορετικό, δοκίμασα σήμερα το City Gold Spa
Κορίτσι: Sony
Ηλικία: Δύσκολο να το πω με γυναίκες της Ταϊλάνδης αλλά 30-35.
Σώμα: Λεπτό/μικρό αλλά με ωραίο στρογγυλό στήθος και μεγάλο στήθος (αν και λίγο προς τα νότια)
Χρόνος: 45 λεπτά
Τιμή: 100
Χώρος διεξαγωγής: Οι εγκαταστάσεις ήταν εξαιρετικές, ακριβώς κάτω από το Massage Nirvana και το περίφημο Oasis. Καθαρό, καλό ντους, τα πάντα αναμενόμενα.
Ο χώρος δεν αναφέρεται online μόνο με τον αριθμό επικοινωνίας, η τσάτσα είναι φιλική στο τηλέφωνο και είπε ότι απαιτείται κράτηση.
Τιμές: 30 λεπτά/ 80 45/100 60/120
Θα ξαναπροσπαθούσα: ναι, σίγουρα, 69 και γαμημένο σε διαφορετικές θέσεις
Δραστηριότητα: μασάζ, χειροκίνητη εργασία, πίπα με κάλυμμα
Ρόστερ 4 κοριτσιών παρόντες το μεσημέρι, επέλεξα τη Sony επειδή μου αρέσουν τα κορίτσια της Ταϊλάνδης.
Θετικά:
Το κορίτσι ήταν φιλικό, καλό μασάζ, καλή συμμετοχή
ευχαρίστως να ακολουθήσω τις οδηγίες, κανένα παράπονο
GFE/ κορίτσι της διπλανής πόρτας. όχι ψεύτικη υποκριτική
τσάτσα φιλική και επαγγελματική
εύκολα προσβάσιμο με το μετρό. Χώρος στάθμευσης - αυτό μπορεί να είναι δύσκολο λόγω τοποθεσίας.
Αρνητικά
είναι λίγο ακριβό σε σύγκριση με κάποιους, συγκρίσιμο με άλλους
φαίνεται να είναι μασάζ με πρόσθετα που προσφέρονται - το κορίτσι δεν έδειξε πολύ μέχρι να ξεκινήσει η δράση
δεν έμοιαζε καθόλου με την εικόνα, ή ήταν πολύ καιρό πριν.
Περίληψη:
Το καθένα έχει το δικό του στυλ και γούστο. Η Sony είναι λίγο ντροπαλή και δεν έχει ρουτίνα, καλύτερα να είναι ξεκάθαρη και να την κατευθύνει. Φαίνεται χαρούμενη που το ακολουθεί. Δεν είναι supermodel, οπότε θα ενδιαφέρει όσους αγαπούν τους Ασιάτες. Οι θαυμαστές του GFE θα την αρέσουν περισσότερο από το PSE. Η χειραψία της ήταν αργή και αισθησιακή, η πίπα της ικανοποιητική. Δεν είμαι νεαρός ταύρος, οπότε μου αρέσει να ξεκινώ αργά.
Το μασάζ της είναι πολύ καλό και παρόλο που χρειαζόταν κατεύθυνση μετά, η συμμετοχή της ήταν φυσική και ποιοτική. Νομίζω ότι είναι η φυσική της προσωπικότητα και λίγο η κουλτούρα της.
Ένα ενδιαφέρον μέρος που θα χαρώ να επισκεφτώ ξανά. Ελπίζω η κριτική μου να είναι χρήσιμη και μια καλή αρχή για τη συμμετοχή μου στο φόρουμ.
Εάν αυτό είναι το λάθος μέρος για την κριτική μου, παρακαλώ κατευθύνετε με - δεν υπάρχει επιλογή στην ενότητα μασάζ για αυτόν τον χώρο
Αναζητώντας κάτι διαφορετικό, δοκίμασα σήμερα το City Gold Spa
Κορίτσι: Sony
Ηλικία: Δύσκολο να το πω με γυναίκες της Ταϊλάνδης αλλά 30-35.
Σώμα: Λεπτό/μικρό αλλά με ωραίο στρογγυλό στήθος και μεγάλο στήθος (αν και λίγο προς τα νότια)
Χρόνος: 45 λεπτά
Τιμή: 100
Χώρος διεξαγωγής: Οι εγκαταστάσεις ήταν εξαιρετικές, ακριβώς κάτω από το Massage Nirvana και το περίφημο Oasis. Καθαρό, καλό ντους, τα πάντα αναμενόμενα.
Ο χώρος δεν αναφέρεται online μόνο με τον αριθμό επικοινωνίας, η τσάτσα είναι φιλική στο τηλέφωνο και είπε ότι απαιτείται κράτηση.
Τιμές: 30 λεπτά/ 80 45/100 60/120
Θα ξαναπροσπαθούσα: ναι, σίγουρα, 69 και γαμημένο σε διαφορετικές θέσεις
Δραστηριότητα: μασάζ, χειροκίνητη εργασία, πίπα με κάλυμμα
Ρόστερ 4 κοριτσιών παρόντες το μεσημέρι, επέλεξα τη Sony επειδή μου αρέσουν τα κορίτσια της Ταϊλάνδης.
Θετικά:
Το κορίτσι ήταν φιλικό, καλό μασάζ, καλή συμμετοχή
ευχαρίστως να ακολουθήσω τις οδηγίες, κανένα παράπονο
GFE/ κορίτσι της διπλανής πόρτας. όχι ψεύτικη υποκριτική
τσάτσα φιλική και επαγγελματική
εύκολα προσβάσιμο με το μετρό. Χώρος στάθμευσης - αυτό μπορεί να είναι δύσκολο λόγω τοποθεσίας.
Αρνητικά
είναι λίγο ακριβό σε σύγκριση με κάποιους, συγκρίσιμο με άλλους
φαίνεται να είναι μασάζ με πρόσθετα που προσφέρονται - το κορίτσι δεν έδειξε πολύ μέχρι να ξεκινήσει η δράση
δεν έμοιαζε καθόλου με την εικόνα, ή ήταν πολύ καιρό πριν.
Περίληψη:
Το καθένα έχει το δικό του στυλ και γούστο. Η Sony είναι λίγο ντροπαλή και δεν έχει ρουτίνα, καλύτερα να είναι ξεκάθαρη και να την κατευθύνει. Φαίνεται χαρούμενη που το ακολουθεί. Δεν είναι supermodel, οπότε θα ενδιαφέρει όσους αγαπούν τους Ασιάτες. Οι θαυμαστές του GFE θα την αρέσουν περισσότερο από το PSE. Η χειραψία της ήταν αργή και αισθησιακή, η πίπα της ικανοποιητική. Δεν είμαι νεαρός ταύρος, οπότε μου αρέσει να ξεκινώ αργά.
Το μασάζ της είναι πολύ καλό και παρόλο που χρειαζόταν κατεύθυνση μετά, η συμμετοχή της ήταν φυσική και ποιοτική. Νομίζω ότι είναι η φυσική της προσωπικότητα και λίγο η κουλτούρα της.
Ένα ενδιαφέρον μέρος που θα χαρώ να επισκεφτώ ξανά. Ελπίζω η κριτική μου να είναι χρήσιμη και μια καλή αρχή για τη συμμετοχή μου στο φόρουμ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
μικρή βόλτα Συγγρού κ περιξ αυτής
Συγγρού 40-42: Τζούλια στο δωμάτιο και τη ξανθιά μιλφ Αλίκη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι , η ξανθιά σεριφησσα ενώ για ένα διάστημα είχε "ηρεμήσει" σήμερα ήταν μέσα στη ξινηλα
Φραντζή 7: δουλεύουν 2 κοπέλες, Σοφία η μελαχρινή μιλφαρα που έχει πάρει κιλά σε μπούτια κωλο, με σιλικονατο βυζι και Ρεγγίνα καστανή κοπέλα με κατσαρό μαλλί μαυρισμένη κ αυτή όπως η Σοφία, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι.
Καλλιρρόης 48 :δούλευαν οι
Ρούλα ξανθιά πετιτ γκιλφ με σιλικονατο βυζι, Στέλλα ξανθιά ψηλή κοπέλα με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, Κατερινα ξανθιά νταρντανα με το μαλλί πλεξούδες 2αρι βυζι, Τανια καστανή κοντή με κανονικό σώμα και 2αρι βυζι, Μαρία μελαχρινή με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, Νίνα η γνωστή Ασιάτισσα, Μαριάννα από 17/ 8.
Συγγρού 108 : τέσσερις κοπέλες εδώ, Βαλερία ξανθιά κοντή γκιλφ με κανονικό για την ηλικία της σώμα 2αρι βυζι, Βικτόρια ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι βυζι, Άννα μελαχρινή ψιλολιγνη με μικρό βυζι και πάρα πολλά τατουάζ και Έλλη μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αρκετά τατουάζ.
Συγγρού 40-42: Τζούλια στο δωμάτιο και τη ξανθιά μιλφ Αλίκη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι , η ξανθιά σεριφησσα ενώ για ένα διάστημα είχε "ηρεμήσει" σήμερα ήταν μέσα στη ξινηλα
Φραντζή 7: δουλεύουν 2 κοπέλες, Σοφία η μελαχρινή μιλφαρα που έχει πάρει κιλά σε μπούτια κωλο, με σιλικονατο βυζι και Ρεγγίνα καστανή κοπέλα με κατσαρό μαλλί μαυρισμένη κ αυτή όπως η Σοφία, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι.
Ρούλα ξανθιά πετιτ γκιλφ με σιλικονατο βυζι, Στέλλα ξανθιά ψηλή κοπέλα με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, Κατερινα ξανθιά νταρντανα με το μαλλί πλεξούδες 2αρι βυζι, Τανια καστανή κοντή με κανονικό σώμα και 2αρι βυζι, Μαρία μελαχρινή με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, Νίνα η γνωστή Ασιάτισσα, Μαριάννα από 17/ 8.
Συγγρού 108 : τέσσερις κοπέλες εδώ, Βαλερία ξανθιά κοντή γκιλφ με κανονικό για την ηλικία της σώμα 2αρι βυζι, Βικτόρια ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι βυζι, Άννα μελαχρινή ψιλολιγνη με μικρό βυζι και πάρα πολλά τατουάζ και Έλλη μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αρκετά τατουάζ.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.120
- Πόντοι
- 11.096
Αυτή είναι ενημέρωσημικρή βόλτα Συγγρού κ περιξ αυτής
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Ariadnaki ανεξάρτητη μέχρι 5 το πρωί όπως γράφει στο νήμα τηςΠαιδιά ξέρει κάποιος μαγαζιά μασάζ που ναι είναι ανοιχτά μετά της 23.00
Παλαιό το ερώτημα , αλλά πληροφορία κάθε μέρα
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Αννα και Ελλη απο προσωπο ειναι ομορφες?Συγγρού 108 : τέσσερις κοπέλες εδώ, Βαλερία ξανθιά κοντή γκιλφ με κανονικό για την ηλικία της σώμα 2αρι βυζι, Βικτόρια ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι βυζι, Άννα μελαχρινή ψιλολιγνη με μικρό βυζι και πάρα πολλά τατουάζ και Έλλη μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αρκετά τατουάζ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
Η Άννα όχι η Έλλη ενδιαφέρον, δε ξέρω κ τα γούστα σουΑννα και Ελλη απο προσωπο ειναι ομορφες?
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Αυτο το City Gold Spa, Leoforos Vasilissis Sofias 66, ειναι τιποτα ενδιαφερον? Γνωριζει κανενας?
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 1.196
Στην προηγούμενη σελίδα έχει γράψει κάποια πράγματα για το C.G.S, το μέλος 'σκύλος του Πάβλοφ'.Αυτο το City Gold Spa, Leoforos Vasilissis Sofias 66, ειναι τιποτα ενδιαφερον? Γνωριζει κανενας?
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Πωωω, την πατησα σαν πρωταρης...Όταν βλέπω μεγαλα κειμενα δεν τα διαβάζω!!! Χαχα. ΕυχαριστώΣτην προηγούμενη σελίδα έχει γράψει κάποια πράγματα για το C.G.S, το μέλος 'σκύλος του Πάβλοφ'.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Μαγκες θα γραψω και κριτική αλλά επισημαίνω εδώ ότι έφαγα φολα αν και το ήξερα και πήγαινα γυρεύοντας!
Να σταθώ σε αυτό το σημείο ότι μάλλον η πλειονότητα των μελών που γράφουν είναι άνω των 40 ετών με πιθανότατα πολύ χαμηλές προσδοκίες στις γυναίκες! Δεν θέλω να θίξω κάποιον απλά αυτό μ χει δειξει η εμπειρία μου όλο αυτόν τον καιρό που είμαι εδώ μεσα! Η κριτική μου θα αφορά Σολωμου 70 - την γνωστή Αλινα που πραγματιΚα ενώ δεν μου άρεσε εμφανισιακά γιατί υποψιαζόμουν τι έπαιζε σωματικά είπα να δοκιμάσω μετά τους διθυράμβους που διάβασα! Λοιπόν η κοπέλα εν ολίγοις πέραν του προσώπου που ίσως να είναι υποκειμενικό γούστο ( μου θυμιζει κάποιο ψάρι) , το σώμα είναι για κλάμματα, που είναι οι βυζαρες που γράφουν εδώ! Δεν λέω οκ μεγάλο στήθος αλλά συνοδεύεται από μια κοίλουμπα με έναν αδιάφορο κωλο χωρίς να σχολιάσω το γεγονός ότι μου έσκασε και μια κρεμμύδιλα κατά την διάρκεια της συνεδρίας (που οκ ίσως να έτυχε να μην ήταν καλά πλυμένη η να είχε φάει κάτι). Καλή πιπα όντως όπως γράφεται αλλά μου βγάλε και μια βιασύνη μιας και μου έκανε κρούση ότι τελειώνει ο χρόνος μας! Εν ολίγοις φίλοι μου να εμπιστεύεστε μόνο τα μάτια σας και το ένστικτο σας! Όλοι εδώ θέλουν να βοηθήσουν η έστω οι περισσότεροι αλλά δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια σταθμά! Από μενα η κυρία είναι όχι και ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι έδωσα 60€ για να πάω μαζί της! Δυστυχώς τα κλαίω γιατί θεωρώ ότι σε αλλά μασαζ υπάρχουν καλύτερες εμφανίσεις και υπηρεσίες ! Ευχαριστώ ωστόσο τους μάγκες που μου την πρότειναν
Να σταθώ σε αυτό το σημείο ότι μάλλον η πλειονότητα των μελών που γράφουν είναι άνω των 40 ετών με πιθανότατα πολύ χαμηλές προσδοκίες στις γυναίκες! Δεν θέλω να θίξω κάποιον απλά αυτό μ χει δειξει η εμπειρία μου όλο αυτόν τον καιρό που είμαι εδώ μεσα! Η κριτική μου θα αφορά Σολωμου 70 - την γνωστή Αλινα που πραγματιΚα ενώ δεν μου άρεσε εμφανισιακά γιατί υποψιαζόμουν τι έπαιζε σωματικά είπα να δοκιμάσω μετά τους διθυράμβους που διάβασα! Λοιπόν η κοπέλα εν ολίγοις πέραν του προσώπου που ίσως να είναι υποκειμενικό γούστο ( μου θυμιζει κάποιο ψάρι) , το σώμα είναι για κλάμματα, που είναι οι βυζαρες που γράφουν εδώ! Δεν λέω οκ μεγάλο στήθος αλλά συνοδεύεται από μια κοίλουμπα με έναν αδιάφορο κωλο χωρίς να σχολιάσω το γεγονός ότι μου έσκασε και μια κρεμμύδιλα κατά την διάρκεια της συνεδρίας (που οκ ίσως να έτυχε να μην ήταν καλά πλυμένη η να είχε φάει κάτι). Καλή πιπα όντως όπως γράφεται αλλά μου βγάλε και μια βιασύνη μιας και μου έκανε κρούση ότι τελειώνει ο χρόνος μας! Εν ολίγοις φίλοι μου να εμπιστεύεστε μόνο τα μάτια σας και το ένστικτο σας! Όλοι εδώ θέλουν να βοηθήσουν η έστω οι περισσότεροι αλλά δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια σταθμά! Από μενα η κυρία είναι όχι και ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι έδωσα 60€ για να πάω μαζί της! Δυστυχώς τα κλαίω γιατί θεωρώ ότι σε αλλά μασαζ υπάρχουν καλύτερες εμφανίσεις και υπηρεσίες ! Ευχαριστώ ωστόσο τους μάγκες που μου την πρότειναν
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Στο >>>>> εγραψε κάποια πράγματα για το C.G.S, το μέλος 'σκύλος του Πάβλοφ
Γράφει οτι
Χώρος διεξαγωγής: Οι εγκαταστάσεις ήταν εξαιρετικές, ακριβώς κάτω από το Massage Nirvana και το περίφημο Oasis.
ίΜην μπερδευτεί κανεις ΕΙναι από Google translate _ το αναφέρει το μέλος = Εννοεί μαλλον "όπως ακριβως" ....
Γράφει οτι
Χώρος διεξαγωγής: Οι εγκαταστάσεις ήταν εξαιρετικές, ακριβώς κάτω από το Massage Nirvana και το περίφημο Oasis.
ίΜην μπερδευτεί κανεις ΕΙναι από Google translate _ το αναφέρει το μέλος = Εννοεί μαλλον "όπως ακριβως" ....
Σήμερα έκανες με Ρούλα;Επαναληπτική με τη Ρούλα στο Diamonds (Εθνάρχου Μακαρίου).
Το κορίτσι καλύτερο κάθε επόμενη φορά. Στόμα εξαιρετικό. Μασάζ ανεκτό! Προτείνεται.
Νόμιζα ότι ήταν κλειστό.
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
θα συμφωνήσω μαζί σου. κατά την υποκειμενική μου γνώμη, ίσως ότι καλύτερο μετά από καιρό (εννοώ την μετά Ρίτα και Εύα εποχή) στο μαγαζί στο κομμάτι των υπηρεσιών. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση, αλλά το ισοσκελίζει σε διάθεση .3 φορές την έχω δοκιμάσει κ όντως κάθε φορά καλύτερη από πρινΕπαναληπτική με τη Ρούλα στο Diamonds (Εθνάρχου Μακαρίου).
Το κορίτσι καλύτερο κάθε επόμενη φορά. Στόμα εξαιρετικό. Μασάζ ανεκτό! Προτείνεται.
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Καλή η διάθεση αλλά κωλαράκι δίνει ????θα συμφωνήσω μαζί σου. κατά την υποκειμενική μου γνώμη, ίσως ότι καλύτερο μετά από καιρό (εννοώ την μετά Ρίτα και Εύα εποχή) στο μαγαζί στο κομμάτι των υπηρεσιών. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση, αλλά το ισοσκελίζει σε διάθεση .3 φορές την έχω δοκιμάσει κ όντως κάθε φορά καλύτερη από πριν
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66