Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.631
Πόντοι
2.846
Κανένα καλό πιπινι πουθενά;

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
24
Like
1.367
Πόντοι
1.076
καλησπερα αλανια..ξερει κανεις αν στο Σινωπης 29 παιζουν 2 πιστολιες στα 80?εδω κ κανα μισαωρο μιλαει το τηλεφωνο κ ειπα να δοκιμασω εδω την τυχη μου

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
καλησπερα αλανια..ξερει κανεις αν στο Σινωπης 29 παιζουν 2 πιστολιες στα 80?εδω κ κανα μισαωρο μιλαει το τηλεφωνο κ ειπα να δοκιμασω εδω την τυχη μου
Από ότι θυμάμαι, μια στα 45' - 70€, δύο στα 60' - 100€. Εκτός και αν αλλάξε.

Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Γεια, η πρώτη μου κριτική εδώ, γι' αυτό να είστε ευγενικοί παρακαλώ! Μαθαίνω ελληνικά, οπότε μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με τη μετάφραση.
Εάν αυτό είναι το λάθος μέρος για την κριτική μου, παρακαλώ κατευθύνετε με - δεν υπάρχει επιλογή στην ενότητα μασάζ για αυτόν τον χώρο
Αναζητώντας κάτι διαφορετικό, δοκίμασα σήμερα το City Gold Spa

Κορίτσι: Sony
Ηλικία: Δύσκολο να το πω με γυναίκες της Ταϊλάνδης αλλά 30-35.
Σώμα: Λεπτό/μικρό αλλά με ωραίο στρογγυλό στήθος και μεγάλο στήθος (αν και λίγο προς τα νότια)
Χρόνος: 45 λεπτά
Τιμή: 100
Χώρος διεξαγωγής: Οι εγκαταστάσεις ήταν εξαιρετικές, ακριβώς κάτω από το Massage Nirvana και το περίφημο Oasis. Καθαρό, καλό ντους, τα πάντα αναμενόμενα.

Ο χώρος δεν αναφέρεται online μόνο με τον αριθμό επικοινωνίας, η τσάτσα είναι φιλική στο τηλέφωνο και είπε ότι απαιτείται κράτηση.
Τιμές: 30 λεπτά/ 80 45/100 60/120
Θα ξαναπροσπαθούσα: ναι, σίγουρα, 69 και γαμημένο σε διαφορετικές θέσεις
Δραστηριότητα: μασάζ, χειροκίνητη εργασία, πίπα με κάλυμμα
Ρόστερ 4 κοριτσιών παρόντες το μεσημέρι, επέλεξα τη Sony επειδή μου αρέσουν τα κορίτσια της Ταϊλάνδης.

Θετικά:
Το κορίτσι ήταν φιλικό, καλό μασάζ, καλή συμμετοχή
ευχαρίστως να ακολουθήσω τις οδηγίες, κανένα παράπονο
GFE/ κορίτσι της διπλανής πόρτας. όχι ψεύτικη υποκριτική
τσάτσα φιλική και επαγγελματική
εύκολα προσβάσιμο με το μετρό. Χώρος στάθμευσης - αυτό μπορεί να είναι δύσκολο λόγω τοποθεσίας.

Αρνητικά
είναι λίγο ακριβό σε σύγκριση με κάποιους, συγκρίσιμο με άλλους
φαίνεται να είναι μασάζ με πρόσθετα που προσφέρονται - το κορίτσι δεν έδειξε πολύ μέχρι να ξεκινήσει η δράση
δεν έμοιαζε καθόλου με την εικόνα, ή ήταν πολύ καιρό πριν.

Περίληψη:
Το καθένα έχει το δικό του στυλ και γούστο. Η Sony είναι λίγο ντροπαλή και δεν έχει ρουτίνα, καλύτερα να είναι ξεκάθαρη και να την κατευθύνει. Φαίνεται χαρούμενη που το ακολουθεί. Δεν είναι supermodel, οπότε θα ενδιαφέρει όσους αγαπούν τους Ασιάτες. Οι θαυμαστές του GFE θα την αρέσουν περισσότερο από το PSE. Η χειραψία της ήταν αργή και αισθησιακή, η πίπα της ικανοποιητική. Δεν είμαι νεαρός ταύρος, οπότε μου αρέσει να ξεκινώ αργά.
Το μασάζ της είναι πολύ καλό και παρόλο που χρειαζόταν κατεύθυνση μετά, η συμμετοχή της ήταν φυσική και ποιοτική. Νομίζω ότι είναι η φυσική της προσωπικότητα και λίγο η κουλτούρα της.

Ένα ενδιαφέρον μέρος που θα χαρώ να επισκεφτώ ξανά. Ελπίζω η κριτική μου να είναι χρήσιμη και μια καλή αρχή για τη συμμετοχή μου στο φόρουμ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
μικρή βόλτα Συγγρού κ περιξ αυτής

Συγγρού 40-42: Τζούλια στο δωμάτιο και τη ξανθιά μιλφ Αλίκη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι , η ξανθιά σεριφησσα ενώ για ένα διάστημα είχε "ηρεμήσει" σήμερα ήταν μέσα στη ξινηλα

Φραντζή 7: δουλεύουν 2 κοπέλες, Σοφία η μελαχρινή μιλφαρα που έχει πάρει κιλά σε μπούτια κωλο, με σιλικονατο βυζι και Ρεγγίνα καστανή κοπέλα με κατσαρό μαλλί μαυρισμένη κ αυτή όπως η Σοφία, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι.

Καλλιρρόης 48 :δούλευαν οι
Ρούλα ξανθιά πετιτ γκιλφ με σιλικονατο βυζι, Στέλλα ξανθιά ψηλή κοπέλα με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, Κατερινα ξανθιά νταρντανα με το μαλλί πλεξούδες 2αρι βυζι, Τανια καστανή κοντή με κανονικό σώμα και 2αρι βυζι, Μαρία μελαχρινή με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, Νίνα η γνωστή Ασιάτισσα, Μαριάννα από 17/ 8.

Συγγρού 108 : τέσσερις κοπέλες εδώ, Βαλερία ξανθιά κοντή γκιλφ με κανονικό για την ηλικία της σώμα 2αρι βυζι, Βικτόρια ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι βυζι, Άννα μελαχρινή ψιλολιγνη με μικρό βυζι και πάρα πολλά τατουάζ και Έλλη μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αρκετά τατουάζ.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.120
Πόντοι
11.096
μικρή βόλτα Συγγρού κ περιξ αυτής

Συγγρού 40-42: Τζούλια στο δωμάτιο και τη ξανθιά μιλφ Αλίκη με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι , η ξανθιά σεριφησσα ενώ για ένα διάστημα είχε "ηρεμήσει" σήμερα ήταν μέσα στη ξινηλα

Φραντζή 7: δουλεύουν 2 κοπέλες, Σοφία η μελαχρινή μιλφαρα που έχει πάρει κιλά σε μπούτια κωλο, με σιλικονατο βυζι και Ρεγγίνα καστανή κοπέλα με κατσαρό μαλλί μαυρισμένη κ αυτή όπως η Σοφία, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι.

Καλλιρρόης 48 :δούλευαν οι
Ρούλα ξανθιά πετιτ γκιλφ με σιλικονατο βυζι, Στέλλα ξανθιά ψηλή κοπέλα με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, Κατερινα ξανθιά νταρντανα με το μαλλί πλεξούδες 2αρι βυζι, Τανια καστανή κοντή με κανονικό σώμα και 2αρι βυζι, Μαρία μελαχρινή με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, Νίνα η γνωστή Ασιάτισσα, Μαριάννα από 17/ 8.

Συγγρού 108 : τέσσερις κοπέλες εδώ, Βαλερία ξανθιά κοντή γκιλφ με κανονικό για την ηλικία της σώμα 2αρι βυζι, Βικτόρια ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι βυζι, Άννα μελαχρινή ψιλολιγνη με μικρό βυζι και πάρα πολλά τατουάζ και Έλλη μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, αρκετά τατουάζ.
Αυτή είναι ενημέρωση :hi:

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Παιδιά ξέρει κάποιος μαγαζιά μασάζ που ναι είναι ανοιχτά μετά της 23.00
Ariadnaki ανεξάρτητη μέχρι 5 το πρωί όπως γράφει στο νήμα της
Παλαιό το ερώτημα , αλλά πληροφορία κάθε μέρα

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Αννα και Ελλη απο προσωπο ειναι ομορφες?

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Αυτο το City Gold Spa, Leoforos Vasilissis Sofias 66, ειναι τιποτα ενδιαφερον? Γνωριζει κανενας?

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.607
Πόντοι
1.196
Αυτο το City Gold Spa, Leoforos Vasilissis Sofias 66, ειναι τιποτα ενδιαφερον? Γνωριζει κανενας?
Στην προηγούμενη σελίδα έχει γράψει κάποια πράγματα για το C.G.S, το μέλος 'σκύλος του Πάβλοφ'.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Στην προηγούμενη σελίδα έχει γράψει κάποια πράγματα για το C.G.S, το μέλος 'σκύλος του Πάβλοφ'.
Πωωω, την πατησα σαν πρωταρης...Όταν βλέπω μεγαλα κειμενα δεν τα διαβάζω!!! Χαχα. Ευχαριστώ

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Μαγκες θα γραψω και κριτική αλλά επισημαίνω εδώ ότι έφαγα φολα αν και το ήξερα και πήγαινα γυρεύοντας!
Να σταθώ σε αυτό το σημείο ότι μάλλον η πλειονότητα των μελών που γράφουν είναι άνω των 40 ετών με πιθανότατα πολύ χαμηλές προσδοκίες στις γυναίκες! Δεν θέλω να θίξω κάποιον απλά αυτό μ χει δειξει η εμπειρία μου όλο αυτόν τον καιρό που είμαι εδώ μεσα! Η κριτική μου θα αφορά Σολωμου 70 - την γνωστή Αλινα που πραγματιΚα ενώ δεν μου άρεσε εμφανισιακά γιατί υποψιαζόμουν τι έπαιζε σωματικά είπα να δοκιμάσω μετά τους διθυράμβους που διάβασα! Λοιπόν η κοπέλα εν ολίγοις πέραν του προσώπου που ίσως να είναι υποκειμενικό γούστο ( μου θυμιζει κάποιο ψάρι) , το σώμα είναι για κλάμματα, που είναι οι βυζαρες που γράφουν εδώ! Δεν λέω οκ μεγάλο στήθος αλλά συνοδεύεται από μια κοίλουμπα με έναν αδιάφορο κωλο χωρίς να σχολιάσω το γεγονός ότι μου έσκασε και μια κρεμμύδιλα κατά την διάρκεια της συνεδρίας (που οκ ίσως να έτυχε να μην ήταν καλά πλυμένη η να είχε φάει κάτι). Καλή πιπα όντως όπως γράφεται αλλά μου βγάλε και μια βιασύνη μιας και μου έκανε κρούση ότι τελειώνει ο χρόνος μας! Εν ολίγοις φίλοι μου να εμπιστεύεστε μόνο τα μάτια σας και το ένστικτο σας! Όλοι εδώ θέλουν να βοηθήσουν η έστω οι περισσότεροι αλλά δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια σταθμά! Από μενα η κυρία είναι όχι και ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι έδωσα 60€ για να πάω μαζί της! Δυστυχώς τα κλαίω γιατί θεωρώ ότι σε αλλά μασαζ υπάρχουν καλύτερες εμφανίσεις και υπηρεσίες ! Ευχαριστώ ωστόσο τους μάγκες που μου την πρότειναν

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Στο >>>>> εγραψε κάποια πράγματα για το C.G.S, το μέλος 'σκύλος του Πάβλοφ
Γράφει οτι
Χώρος διεξαγωγής: Οι εγκαταστάσεις ήταν εξαιρετικές, ακριβώς κάτω από το Massage Nirvana και το περίφημο Oasis.
ίΜην μπερδευτεί κανεις ΕΙναι από Google translate _ το αναφέρει το μέλος = Εννοεί μαλλον "όπως ακριβως" ....

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.217
Πόντοι
206
Τα λαδοτριβία αυτή την εβδομάδα με τις ρεζέρβες θα δουλεύουν, τι λετε, όσα ανοίξουν δηλαδή ......

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Επαναληπτική με τη Ρούλα στο Diamonds (Εθνάρχου Μακαρίου).
Το κορίτσι καλύτερο κάθε επόμενη φορά. Στόμα εξαιρετικό. Μασάζ ανεκτό! Προτείνεται.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.217
Πόντοι
206
Το κορίτσι καλύτερο κάθε επόμενη φορά. Στόμα εξαιρετικό. Μασάζ ανεκτό! Προτείνεται.
Σήμερα έκανες με Ρούλα;
Νόμιζα ότι ήταν κλειστό.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
θα συμφωνήσω μαζί σου. κατά την υποκειμενική μου γνώμη, ίσως ότι καλύτερο μετά από καιρό (εννοώ την μετά Ρίτα και Εύα εποχή) στο μαγαζί στο κομμάτι των υπηρεσιών. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση, αλλά το ισοσκελίζει σε διάθεση .3 φορές την έχω δοκιμάσει κ όντως κάθε φορά καλύτερη από πριν

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
θα συμφωνήσω μαζί σου. κατά την υποκειμενική μου γνώμη, ίσως ότι καλύτερο μετά από καιρό (εννοώ την μετά Ρίτα και Εύα εποχή) στο μαγαζί στο κομμάτι των υπηρεσιών. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σε εμφάνιση, αλλά το ισοσκελίζει σε διάθεση .3 φορές την έχω δοκιμάσει κ όντως κάθε φορά καλύτερη από πριν
Καλή η διάθεση αλλά κωλαράκι δίνει ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom