Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
φιλε 7706 αν μπορεισ δοσε μας λιγες πλιροφοριες για την συγγεκριμενη κοπελλα και το μαγαζι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε 7706 αν μπορεισ δοσε μας λιγες πλιροφοριες για την συγγεκριμενη κοπελλα και το μαγαζι

ειναι μια ξεπέτα που δουλεψε κι ενα φεγγαρι στην εβιτα, στη γαλατσιου 1..

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
στο μαγαζι παιζει μασαζ και αν ναι ποσι ορα διαρκει αν παο διλαδι και σκασο 80 ευρουλακια τι θα παρω εσι πατερ εχεισ να προτινεισ καμια αλλη απο εκει
αααα και κατι αλλο να ρωτησω (σας επριξα ε) αλλο φραντζη 4 και αλλο 47
η νταρια παιζι εκει σημαιρα

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειναι μια ξεπέτα που δουλεψε κι ενα φεγγαρι στην εβιτα, στη γαλατσιου 1..

Ξερεις να μου πείς καμιά άλλη απο φ4 που δεν ειναι στην ξεπετα?

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
καλα να ρωτησω κατι
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΨΗΜΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ
γιατι δεναπαντατε

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αααα και κατι αλλο να ρωτησω (σας επριξα ε) αλλο φραντζη 4 και αλλο 47

εγω ξερω μονο Φ4 και οχι Φ47

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
στο μαγαζι παιζει μασαζ και αν ναι ποσι ορα διαρκει αν παο διλαδι και σκασο 80 ευρουλακια τι θα παρω
-----------------------------------------
κανε ενα κοπο και απαντακαι σε αυτο ρε εσυ

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η διαρκεια ειναι περιπου 45λ και θα παρεις με 80 μπριζολα με 60 φραπε

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Η διαρκεια ειναι περιπου 45λ και θα παρεις με 80 μπριζολα με 60 φραπε

φιλαράκι σε ποιο παίρνεις φραπέ με 60?

Εγώ στο Φ4 ξέρω 70 με Φραπέ και 80 μπριζολάκι... Επίσης το Φ47 είναι studio. Μπορείτε να δείτε reviews στον κατάλογο.

Τέλος όσοι στέλνουν PM μόλις εγγραφούν και έχουν ένα μόνο μήνυμα στο ενεργητικό τους να ξέρουν ότι είναι δύσκολο να τους εμπιστευτεί κάποιος και να δώσει πολλές πληροφορίες. Δεν μπορείς να τα μάθεις όλα από την πρώτη μέρα και αυτό είναι το σωστό.

Το ίδιο συνέβη και με μένα και με όλους εδώ μέσα. Όσο παλιώνεις στο forum και έχεις δείξει κάποια εικόνα τόσο σε εμπιστεύεται ο άλλος και μαθαίνεις τα συνθηματικά και όλες τις λεπτομέρειες.

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Χθεσινη επισκεψη στην ΣΚ4 παρελαση απο 6 κοριτσια!!!!!τι κοριτσια οι 4 για τα μπαζα δεν βλεπονται, οι 2 αξιζαν αλλα επειδη τις εχω παρει και τις 2 παλιοτερα δεν νομιζω οτι αξιζουν τα 80 που ζητουν

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Χθεσινη επισκεψη στην ΣΚ4 παρελαση απο 6 κοριτσια!!!!!τι κοριτσια οι 4 για τα μπαζα δεν βλεπονται, οι 2 αξιζαν αλλα επειδη τις εχω παρει και τις 2 παλιοτερα δεν νομιζω οτι αξιζουν τα 80 που ζητουν

εννοειται....ουτε για αστειο!Μήπως ξερει κανεις τί εγινε η αντα η γεωργιανη?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

πάντως εκεί υπάρχει η Ροξάννα,πολύ καλό MILF,ξανθιά,πράσινα μάτια, μεγάλη κωλάρα και πολύ καλό πρόγραμμα και CIM....δεν έχω δει να την αναφέρει κανένας

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
πάντως εκεί υπάρχει η Ροξάννα,πολύ καλό MILF,ξανθιά,πράσινα μάτια, μεγάλη κωλάρα και πολύ καλό πρόγραμμα και CIM....δεν έχω δει να την αναφέρει κανένας

ελα ρε....τρελλο μπαζο!

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Μπα χαθηκε η ΑΝΤΑ  αν και μου αρεσε και την επαιρνα συχνα και ειχε και πολυ ωραιο κορμι...

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές και φίλοι των μασατζίδικων. Μήπως μπορεί να δώσει κανείς πληροφορίες για Μαρούσι (Θησέως) και Κηφισιά (Κηφισίας);

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Βολτούλα σήμερα απο σ63..."Πορτιέρης" η Νάταλί , τίς τσάκωσα λίγο πρίν το φαί 2 μπάζα στην σέντρα και μία εξίσου μπάζο που βγήκε απο το δωμάτιο .... έκανα υπομονή να τελιώσει απο το δωμάτιο η julia (ρουμάνα , κοντή με καλό βύζο , σφιχτό κολαράκι και ... τρομερή ρόγα.....)

Η αναμονή .... άξιζε τον κόπο , για ακόμα μία φορά δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω :-)

Ά και για να μή ξεχιώμαστε ... το Τ-ΒΟΝΕ  μόλις 70

Hint: Πιάστε της κουβεντούλα .... και χαιδέψτε την ροδέλα .... στο παρα πέντε δεν ... σήμερα  ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Βολτούλα σήμερα απο σ63..."Πορτιέρης" η Νάταλί , τίς τσάκωσα λίγο πρίν το φαί 2 μπάζα στην σέντρα και μία εξίσου μπάζο που βγήκε απο το δωμάτιο .... έκανα υπομονή να τελιώσει απο το δωμάτιο η julia (ρουμάνα , κοντή με καλό βύζο , σφιχτό κολαράκι και ... τρομερή ρόγα.....)

Η αναμονή .... άξιζε τον κόπο , για ακόμα μία φορά δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω :-)

σωστοοοός.... μονο που η τζουλια ντεν ινε ρουμανα, το παιζει ρουμανα, αλμπανάκι ειναι το κουρίτσι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom