christofer
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2007
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
φιλε 7706 αν μπορεισ δοσε μας λιγες πλιροφοριες για την συγγεκριμενη κοπελλα και το μαγαζι
φιλε 7706 αν μπορεισ δοσε μας λιγες πλιροφοριες για την συγγεκριμενη κοπελλα και το μαγαζι
Η διαρκεια ειναι περιπου 45λ και θα παρεις με 80 μπριζολα με 60 φραπε
Χθεσινη επισκεψη στην ΣΚ4 παρελαση απο 6 κοριτσια!!!!!τι κοριτσια οι 4 για τα μπαζα δεν βλεπονται, οι 2 αξιζαν αλλα επειδη τις εχω παρει και τις 2 παλιοτερα δεν νομιζω οτι αξιζουν τα 80 που ζητουν
Ξερεις να μου πείς καμιά άλλη απο φ4 που δεν ειναι στην ξεπετα?
Χθεσινη επισκεψη στην ΣΚ4 παρελαση απο 6 κοριτσια!!!!!τι κοριτσια οι 4 για τα μπαζα δεν βλεπονται, οι 2 αξιζαν αλλα επειδη τις εχω παρει και τις 2 παλιοτερα δεν νομιζω οτι αξιζουν τα 80 που ζητουν
πάντως εκεί υπάρχει η Ροξάννα,πολύ καλό MILF,ξανθιά,πράσινα μάτια, μεγάλη κωλάρα και πολύ καλό πρόγραμμα και CIM....δεν έχω δει να την αναφέρει κανένας
Βολτούλα σήμερα απο σ63..."Πορτιέρης" η Νάταλί , τίς τσάκωσα λίγο πρίν το φαί 2 μπάζα στην σέντρα και μία εξίσου μπάζο που βγήκε απο το δωμάτιο .... έκανα υπομονή να τελιώσει απο το δωμάτιο η julia (ρουμάνα , κοντή με καλό βύζο , σφιχτό κολαράκι και ... τρομερή ρόγα.....)
Η αναμονή .... άξιζε τον κόπο , για ακόμα μία φορά δεν άφησε τίποτε να πέσει κάτω :-)