cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
ρε φιλε ρωτας για ποστ του 2006 τι να σου απαντησω ??Εκεί συναδρεφε δίνουν και πίσω πόρτα στα ίδια λεφτά ?
ρε φιλε ρωτας για ποστ του 2006 τι να σου απαντησω ??Εκεί συναδρεφε δίνουν και πίσω πόρτα στα ίδια λεφτά ?
Το σουλιου που είναι να πεταχτώ να την δω τώρα αν είναι τόσο κ
Εξειρετικο μασσαζ η ευα εμπειρη και μαζι με ισαμπελλα και μαρια πολυ ομορφος χωρος και υπηρεσιες !! Μπραβο ευχαριστω για την πληροφορηςηΚαλημέρα σε όλους, μοιράζομαι πληροφορία που μόλις έμαθα για επιστροφή της Εύας με τις βυζάρες από εθναρχου και βουλής στο Σουλίου.
θα περάσω αύριο να επιβεβαιωσω την πληροφορία , αλλά φίλος χθες πέρασε μαζί της και μάλιστα ήταν μέσ στην καύλα.
πηγαινε στην κυρια με το κοντο ξανθο μαλλι με τα γυαλια πες οτι θελεις να χαλαρωσεις και την συνεχεια ευγενικα...και θα την βρεις την λυση τα κανουν ολα αλλα ειναι 20 ευρο πιο ακριβη στο προγραμμα ... εχει πιπινια απο 25 εως 30ρε μάγκες μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει με city gold spa. έχει βάρδιες στο άλλο site και προφανώς και κάνουν μαλακίες κλπ. Πήγα βέβαια και με ζάλισαν πως δεν κάνουν τιποτα παραπανω και πως κλπ κλπ. τους εξήγησα πως δεν ειναι η πρωτη μου φορα σε μαγαζι και η επιμονή τους με εκανε να φύγω γιατί ήταν σίγουρο πως θα φάω φόλα. Τι σκατα γινεται στο συγκεκριμένο μαγαζι? μπορει να μου πει καποιος εμπειρία, ποια κοπέλα να παρω και τα σχετικά.
Ευχαριστώ
μονο σκορπια σχολια οτι βρεις εδω στο παρον νημα.Καλησπερα,για το μασατζιδικο στηυν Εθν. Μακαριου πως μπορουμε να βρουμε πληροφοριες?
Ποιο είναι αυτό στην Σουλίου φίλε?Καλημέρα σε όλους, μοιράζομαι πληροφορία που μόλις έμαθα για επιστροφή της Εύας με τις βυζάρες από εθναρχου και βουλής στο Σουλίου.
θα περάσω αύριο να επιβεβαιωσω την πληροφορία , αλλά φίλος χθες πέρασε μαζί της και μάλιστα ήταν μέσ στην καύλα.
Ούτε και νταρντάνα!!! Αδύνατη είναι!!!Ιερά Οδός 259
Όλες οι κριτικές για την Ντιάνα - Sweet Escape Αιγάλεω
Όλες οι κριτικές για την Ντιάνα - Sweet Escape Αιγάλεωwww.bourdela.com
Δεν είναι πιτσιρίκα.
καθετος δρομος στη Σολωνος.Ποιο είναι αυτό στην Σουλίου φίλε?
Ευχαριστώ Πητερ! Πως το βρίσκω? Ξέρουμε νούμερο και αν πάω απευθείας η θέλει ραντεβού?καθετος δρομος στη Σολωνος.
χαμηλα μεταξυ Ζωοδοχου Πηγης και Μπενακη.
Η Ντιάνα έχει σούπερ υπηρεσίες αλλά δεν είναι νταρντάνα που ζητάει ο φίλος. Είναι ψηλή αλλά αδύνατη πολύ!!!Θα σου πρότεινα τη Ντιάνα που είναι στην Ιερά Οδό τώρα αν δεν κάνω λάθος. Εγώ την είχα συναντήσει στη Σολωμού.
ξεχασα. σουλιου 4.Ευχαριστώ Πητερ! Πως το βρίσκω? Ξέρουμε νούμερο και αν πάω απευθείας η θέλει ραντεβού?
Ευχαριστώ Πητερ σκέφτομαι να περάσω να δω την Εύα αν είναι όντως εκείξεχασα. σουλιου 4.
για ραντεβου κλπ δεν ξερω,δεν εχω παει ακομα.
Ευχαριστώ Πητερ σκέφτομαι να περάσω να δω την Εύα αν είναι όντως εκεί τηλεφωνο
Εγώ πάντως που πήγα μου έπαιξαν πουστια επειδή είπα ότι δεν την ξέρω και θα ήθελα να την δω, με αποτέλεσμα στην αρχή να μου πουν να περιμένω να την δω και στα καπάκια μόλις κάποιος άλλος πήρε τηλ να μου πουν ότι μπήκε σε δωμάτιο! Όλα αυτά σε 5 λεπτά! Μεγάλη μαλακια για μενα! Είδα μόνο κιγο πρόσωπο από την Ευα δυστυχώς λόγω ότι ήταν με πολιτικά στην άφιξη της! Αν έχει κάποιος περιγραφή θα βοηθήσει μπας και ευδοκιμήσει η επόμενη φορά! Σώμα ηλικία κλπ!Καλημέρα σε όλους, μοιράζομαι πληροφορία που μόλις έμαθα για επιστροφή της Εύας με τις βυζάρες από εθναρχου και βουλής στο Σουλίου.
Δεν γνωρίζω....αλλά από αυτό που βλέπω .....???
Καλησπέρα, σήμερα κατά τις 5 πήγα από Σ108, μεταξύ άλλων είδα και την Σουζάνα, η οποία είναι ψιλή με βυζάρες αλλά δεν μου πολυάρεσσε το πίσω σύστημα. Λέω θα πάω παρακάτω και αναλόγως ξαναγυρνάω. Ανεβαίνω Καλλιρρόης 48, εκεί βλέπω την Κλαούντια, λέω δε γαμιέται, όχι άλλη ταλαιπωρία, θα την πάρω, πριν μπω όμως στο δωμάτιο ήρθε και η Ρούλα που μόλις είχε βγει από δωμάτιο, ενδιαφέρον gilf λέω από μέσα μου. Όταν πήγα στο δωμάτιο μετά από λίγο ήρθε η Κλαούντια με παντόφλες. Μου φάνηκε πολύ διαφορετική, 'τι μπάζο είναι αυτό' λέω από μέσα μου. Της λέω λάθος έκανα, φώναξε μου την τσα2, έρχεται, λέω δεν θέλω αυτή, ποια θέλεις? Σκέφτομαι που να τρέχω πάλι, λέω φώναξε τη Ρούλα (να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό) και δεν το μετάνιωσα παιδιά, θα ανεβάσω κριτική.
Εκεί είχε μια μαυρούλα την Εύα ..,..είναι ακόμα εκει?Καλησπέρα, σήμερα κατά τις 5 πήγα από Σ108, μεταξύ άλλων είδα και την Σουζάνα, η οποία είναι ψιλή με βυζάρες αλλά δεν μου πολυάρεσσε το πίσω σύστημα. Λέω θα πάω παρακάτω και αναλόγως ξαναγυρνάω. Ανεβαίνω Καλλιρρόης 48, εκεί βλέπω την Κλαούντια, λέω δε γαμιέται, όχι άλλη ταλαιπωρία, θα την πάρω, πριν μπω όμως στο δωμάτιο ήρθε και η Ρούλα που μόλις είχε βγει από δωμάτιο, ενδιαφέρον gilf λέω από μέσα μου. Όταν πήγα στο δωμάτιο μετά από λίγο ήρθε η Κλαούντια με παντόφλες. Μου φάνηκε πολύ διαφορετική, 'τι μπάζο είναι αυτό' λέω από μέσα μου. Της λέω λάθος έκανα, φώναξε μου την τσα2, έρχεται, λέω δεν θέλω αυτή, ποια θέλεις? Σκέφτομαι που να τρέχω πάλι, λέω φώναξε τη Ρούλα (να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό) και δεν το μετάνιωσα παιδιά, θα ανεβάσω κριτική.