lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Χωρίς εσώρουχο νομίζω γυμνόςΤο νούρου γίνεται χωρίς εσώρουχο ή το βγάζεις μόνο στο τέλος για το happy ending?
Χωρίς εσώρουχο νομίζω γυμνόςΤο νούρου γίνεται χωρίς εσώρουχο ή το βγάζεις μόνο στο τέλος για το happy ending?
γιατι να ειναι ανοιχτα τετοια μερα?Όλα κλειστά σήμερα τα μασατζίδικα;;; Δεν βλέπω τίποτα, πέρα από μερικά στούντιο...
Απλά ρωτάω, σίγουρα και τα κορίτσια χρειάζονται ξεκούραση, εννοείται.γιατι να ειναι ανοιχτα τετοια μερα?
Νομίζω σήμερα μόνο καφε και περίτπερα ανοίγουν και αυτά όχι όλα! Όλοι κάθονται..Απλά ρωτάω, σίγουρα και τα κορίτσια χρειάζονται ξεκούραση, εννοείται.
Αλλά υπάρχει πάαααρα πολύς κόσμος που δουλεύει εκεί έξω, είτε ιδιωτικό είτε δημόσιο τομέα, οπότε, οι αργίες και οι νύχτες έπαψαν να σημαίνουν κάτι το ιδιαίτερο εδώ και χρόνια.
Όπως και να έχει, καλή χρονιά και υγεία σε όλους!
χωρις εσωρουχο η κοπελα ειναι μονο με στριγκΤο νούρου γίνεται χωρίς εσώρουχο ή το βγάζεις μόνο στο τέλος για το happy ending?
Με ένα υποτυπώδες είδος εσώρουχου στριγκ το οποίο στην διάρκεια του μασάζ σχεδόν αφαιρείται ...που να κρατήσει το όργανο ??.Στην όλη διαδικασία δεν σου κόβει την αίσθηση που υπάρχειΤο νούρου γίνεται χωρίς εσώρουχο ή το βγάζεις μόνο στο τέλος για το happy ending?
ο πελατης γυμνος η κοπελα μονο με στριγκΤο string εσώρουχο είναι ή κάνω λάθος;
η ελενη κανει πολυ καλο body to body στο nuru θελεις φουσκωτο στρωμα και καυτο gel δεν εχω δει να εχει στο μπακναναΗ Έλενα από Μπακνανά 47 Paridise spa είναι πολύ καλή στο νουρου όπως έχουν γράψει μέλη που είχαν την τύχη να κάνουν μαζί της
Οταν γνωριζεις το συγκεκριμενο προγραμμα το κανεις και σε ειδικο κρεβατι!!!και το τζελ υπαρχει αυθεντικο παρακαλω!Μαλλον δεν εχεις κανει στο Μπακνανα nuruη ελενη κανει πολυ καλο body to body στο nuru θελεις φουσκωτο στρωμα και καυτο gel δεν εχω δει να εχει στο μπακνανα
μαλον δεν γνωριζεις καλα την καθηγητρια Ελενη. Εκτος απο Body to Body προσφερει απιθανο nuru με gel και σου ευχομαι να εχεις αντοχες να το απολαυσεις !!!η ελενη κανει πολυ καλο body to body στο nuru θελεις φουσκωτο στρωμα και καυτο gel δεν εχω δει να εχει στο μπακνανα
Την Ελενη την Ρουμανα εννοειτε παιδια?η ελενη κανει πολυ καλο body to body στο nuru θελεις φουσκωτο στρωμα και καυτο gel δεν εχω δει να εχει στο μπακνανα
Η Ελένη η Ελληνιδα καθηγητρια στο Μπακνανα !!!Την Ελενη την Ρουμανα εννοειτε παιδια?
Συγκυβέρνηση?? Ποιοι με ποιους?Εύχομαι σε όλους τους συναγωνιστές Καλή Χρονιά με Υγεία και Δύναμη για τα ακόμα πιο δύσκολα και απίστευτα που έρχονται.... (μάλιστα μόλις δείτε συγκυβέρνηση των κομμάτων καλό είναι να ετοιμάσετε τα πράγματα σας να φύγετε από την χώρα για να γλιτώσετε - έρχεται μεγάλη πείνα...)
Έλα ντε;Αφού είπαν κάτι τέτοιο δεν θα γίνει...Βέβαια πριν δύο χρόνια αυτά...Συγκυβέρνηση?? Ποιοι με ποιους?