Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
Καλησπέρα παιδιά
Πρωτάρης εδώ σχετικά με μασατζιδικα θα ήθελα την συμβουλή σας σχετικά με το ποιο μασατζιδικο να επιλέξω για 1η φορά
Ανάλογα μέ τό τι θέλεις σε ηλικία, υπηρεσίες καί ξεκινάς από τήν λεωφόρο τής αμαρτίας (Συγγρού) καί γύρω περιοχής Φραντζή κλπ... έχει μπόλικα καί ψάχνεις, βλέπεις ενημερώνεσαι καί από εδώ καί καταλήγεις. Για αρχή καλό είναι Λαγουμτζη 23 μέ αρκετό ρόστερ καί μεγάλα δωμάτια μέ όλα τά κομφόρ

anonymous87

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
143
Πόντοι
1
Ανάλογα μέ τό τι θέλεις σε ηλικία, υπηρεσίες καί ξεκινάς από τήν λεωφόρο τής αμαρτίας (Συγγρού) καί γύρω περιοχής Φραντζή κλπ... έχει μπόλικα καί ψάχνεις, βλέπεις ενημερώνεσαι καί από εδώ καί καταλήγεις. Για αρχή καλό είναι Λαγουμτζη 23 μέ αρκετό ρόστερ καί μεγάλα δωμάτια μέ όλα τά κομφόρ
Ηλικία είτε μικρή είτε μεγάλη δεν με πειράζει από υπηρεσίες απλά να μου κάνει μασάζ και κάτι παραπάνω που επιζήταμε όλοι
Απλώς θέλω μια λαδόκορη που να είναι έμπειρη ώστε να μην μου πάει στραβά η 1η φορα

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Πρέπει να λες τη Ρεμπέκκα/Ρίτα.
Για αυτή έχει ειπωθεί οτι σταμάτησε.
Όσο για το πρόγραμμα και τις φώτο,αθενσ σεξ στουντιο.κομ (με αγγλικούς χαρακτήρες και χωρίς κενά).
Nαι ρε φιλεεεεε!!! αυτη λεω! ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ???? δεν εχουμε ακουσει τιποτα?

Taasos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Ρε φιλε υπηρχε μία στην Εθναρχου, που δεν θυμαμαι το ονομα της. Ελληνιδα - δηλαδη μαλλον Αλβανιδα - η οποια ηταν μελαχρινη κοντουλα και εκανε φοβερο προγραμμα. Απ οσο θυμαμαι, στο αλλο site με τις βαρδιες, ειχε φωτογραφιες απο κάτι πατουσες μονο. Θυμασαι όνομα? Ξερουμε κατι γι αυτην?
Επίσης, μπορούμε πλεον σε καποιο site να δουμε προγραμμα και φωτο για το συγκεκριμένο μαγαζι?
Η Ρίτα!!μαργαρίτα

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Ηλικία είτε μικρή είτε μεγάλη δεν με πειράζει από υπηρεσίες απλά να μου κάνει μασάζ και κάτι παραπάνω που επιζήταμε όλοι
Απλώς θέλω μια λαδόκορη που να είναι έμπειρη ώστε να μην μου πάει στραβά η 1η φορα
Αν βάζεις το μασαζ στην εξίσωση σαν βασικό ζητούμενο, τότε απο εμένα Μπακνανα 47 ή Στουρνάρη 29. Τα αλλα έχουν πιο πολυ βασικό το σεξ κομμάτι.

anonymous87

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
143
Πόντοι
1
Αν βάζεις το μασαζ στην εξίσωση σαν βασικό ζητούμενο, τότε απο εμένα Μπακνανα 47 ή Στουρνάρη 29. Τα αλλα έχουν πιο πολυ βασικό το σεξ κομμάτι.
Σε ευχαριστώ πολύ μεγάλε για την απάντηση σου
Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου δεν βάζω το μασάζ σαν βασικό ζητούμενο απλώς το βάζω στην εξίσωση ξέρεις λίγο μαγαζάκι και μετά στα ενδότερα
Και από κοπέλες έχεις κάποια συγκεκριμένη να μου προτείνεις;

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Σε ευχαριστώ πολύ μεγάλε για την απάντηση σου
Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου δεν βάζω το μασάζ σαν βασικό ζητούμενο απλώς το βάζω στην εξίσωση ξέρεις λίγο μαγαζάκι και μετά στα ενδότερα
Και από κοπέλες έχεις κάποια συγκεκριμένη να μου προτείνεις;
Μπακνανα 47, Έλενα, Ζετα ξεκινά απο εκεί....Στουρνάρη Αννα

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.323
Πόντοι
4.461
Καλημέρα παιδιά, μια μικρή βοήθεια.
Θα κατέβω Αθήνα για μερικές μέρες. Θα κάνω τσάρκα σε μασάζ, στούντιο και δέλα. Αν ξέρετε που θα βρω νταρντάνες δηλ. ψηλές και μπαμπάτσικες (με καμπύλες και βυζάρες) όχι όμως χοντρές, για να γλιτώσω το πολύ ψάξιμο, θα το εκτιμούσα πολύ! Πρώτη προτίμηση μασαζάδικα αλλά θα επισκεφθώ και τ άλλα. Ευχαριστώ πολύ.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813

erikos_E

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Φεβ 2014
Κριτικές
19
Like
6.923
Πόντοι
2.646
σε πολλα.
στο Κ48 Μαριαννα,Ρουλα δεν θυμαμαι αλλες
στο Σ40-42 Μαρινα,Μαιρη,Σοφια κλπ
στο Λ23 Κατια κλπ κλπ
αν ψαξεις θα βρεις κι αλλου.
Μα τι εισαι συ ρε παιδακι μου ? Ο βασιλιας του κολου ?

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
9
Like
424
Πόντοι
291
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Κάποια σχετικά μικρή (-30) με καλές υπηρεσίες έχετε υπόψη ;

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Το μεσημέρι στα εξής μασάτζιδικα::rockon:

Στο Συγγρού 40 -42:

Η υπηρεσία παρουσίασε τις:
Ρόζα και Τζούλια,
Αλεσια και Βίκυ στο δωμάτιο.

Η Μαρίνα ρεπό από αύριο κανονικά.

Στο Συγγρού 108:

Η Βίβιαν,μιλφ νταρντανα χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.
Και η Ελένη,η γνωστή ξανθιά μιλφ που μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν στο Κηφισιας 10.

Μπακνανά 47:

Η Ζέτα η γνωστή μιλφ από πρώην Φρατζή 7,2
Και η Δήμητρα η γνωστή μελαχρινή νταρντανα σταθερή του ιδρύματος.

Φρατζή 2:

Η Σόφη μελαχρινή μιλφ με περιφέρεια
Η Πάμελα η γνωστή με τα σγουρά ξανθά μαλλιά.
Η Άννα πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο με ασιατικά χαρακτηριστικά.
Αντριάνα,Μπιάνκα στο δωμάτιο.

Καλλιρόης 48:

Η Μαριάννα κλασικά σταθερή.
Η Ρούλα η γνωστή ξανθιά μιλφαρα
Η Μαρία με σύντομο πέρασμα...
Η Στέλλα με κοντό πλέον μαλλί και γαλάζια εσώρουχα.
Και η Νικόλ,μελαχρινή με ωραίο σώμα.

Καλή χρονιά σε όλους!:hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Αν θυμαστε την Ευη απο Παλαιολογου, Νεα Σμυρνη, την γνωστη περιεργη, μηπως γνωρίζετε αν και σε ποιο μαγαζι δουλευει? Θελω να της στειλλω εναν απο τη δουλεια που ειναι μεγαλο αρχιδι και τον αντιπαθουν ολοι και θελει να ξεκινησει να πηγαινει σε μαγαζια για μασαζ. Ειπα να τον στειλλω στην Ευη να τον στρωσει.
A, για τοσο μαλακα προκειται. Αλλα παλι ρε φιλε, στην Ευη την ξινη, ουτε τον χειροτερο εχθρο μου δεν θα εστελνα.
Τελος παντων καπου στην Θησεως στην Καλλιθεα ειχα δει τελευταια φορα, καποιο ποστ εδω, αλλα δεν θυμαμαι αριθμο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
αυτη η ρουμανα ποια ειναι? η ελενη?
Η Ελενη που εχει περασει απο 108, Τατοιου, Ιερα οδο, Κηφισιας κλπ. Τιμια επιλογη και καλοστεκουμενο μιλφ, το μιλφ της διπλανης πορτας που θελεις να ξεσκισεις.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom