halfblood83
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
παιδια ποιο προτεινετε για φραπε μονο ?
Μόνο για τα λεφτά ενδιαφέρεται. Να σε ξεπεταξει άρον άρον. Έχω πάνω από 5 χρόνια που είχα πάει.για πες...γιατι ψηνομουν να κλεισω
Πέρασα για μια αναγνωριστικήΠέρασμα από κέντρο από ΧΟ massage στα εξαρχεια, μετά από πολύ ψάξιμο για την κατερινα και τη μαρια από το βουλής.
Μαρία μέσα στο δωμάτιο αλλά υπήρχε ένα πανέμορφο άβγαλτο αλβανικό μπουμπούκι εκεί με το όνομα asi. φυσικά και πέρασα διπλό όμως γιατί ήθελα και την εμπειρία της κατερίνας.
Υπαρχουν διαφημιστικα σε αλλα σαιτ. Δεν εχω παει τελευταια,αλλα φαινεται οτι λειτουργει σαν ελαιοτριβειο υπο νεα διευθυνση.Τι παιζει στο Καλλιρρόης 38? Εχω μπερδευτεί λίγο, δεν λεω για το 48 - μαλλον ανοιξε κιαλο στο 38? βλεπω μια Κορινα που φαινεται πολυ καλό. Ξέρουμε τιποτα? κατι μου θυμίζει η φωτο, που την έχουμε ξαναδεί ;
πολύ παλιό μαγαζί που πρόσφατα άλλαξε διεύθυνση. το καλλιροης 38 λειτουργεί τουλάχιστον 15 χρονιαΤι παιζει στο Καλλιρρόης 38? Εχω μπερδευτεί λίγο, δεν λεω για το 48 - μαλλον ανοιξε κιαλο στο 38? βλεπω μια Κορινα που φαινεται πολυ καλό. Ξέρουμε τιποτα? κατι μου θυμίζει η φωτο, που την έχουμε ξαναδεί ;
Εφυγε απο το κηφισιας 10?Πληροφοριακά όποιος ψάχνει την Ελένη τη Ρουμάνα , μόλις την είδα στο Σ108
Ήταν εκεί πριν 15 λεπτά μάλιστα εμπαινε σε πρόγραμμα μιας ώρας.Εφυγε απο το κηφισιας 10?
οκ ευχαριστω πολυΉταν εκεί πριν 15 λεπτά μάλιστα εμπαινε σε πρόγραμμα μιας ώρας.
απο οτι είδα και σε γειτονική σελίδα το διαφημίζουν στο πρόγραμμα τους
Έχει καταντήσει γυρολόγος!!Πληροφοριακά όποιος ψάχνει την Ελένη τη Ρουμάνα , μόλις την είδα στο Σ108
πολυ ωραιο μασαζ σε φουσκωτο στρωμα με ζεστο τζελ....με δωρακι μια εκτονωση με το χερι της κοπελαςΓνώμες για nurumassage.gr κύριοι?
Με παρακάλι το δωράκι ή στα ίσα?πολυ ωραιο μασαζ σε φουσκωτο στρωμα με ζεστο τζελ....με δωρακι μια εκτονωση με το χερι της κοπελας
στα ισα αλλα μονο εκτονωση τιποτα αλλοΜε παρακάλι το δωράκι ή στα ίσα?
Δίχως ερωτήσεις , όχι , μα … και μου ! All includedΜε παρακάλι το δωράκι ή στα ίσα?
Βρήκες άκρη? Με ενδιαφέρει κ εμέναΤι παιζει στο Καλλιρρόης 38? Εχω μπερδευτεί λίγο, δεν λεω για το 48 - μαλλον ανοιξε κιαλο στο 38? βλεπω μια Κορινα που φαινεται πολυ καλό. Ξέρουμε τιποτα? κατι μου θυμίζει η φωτο, που την έχουμε ξαναδεί ;
αν είναι αυτη που νομιζω, ειχα πάει παλιότερα στο 48. Πολύ ωραία εμφανισιακα. Στο προγραμμα είναι ΟΚ. αλλά πολυ ευγενική χαμογελαστη κλπ. Μια δοκιμή αξίζειΒρήκες άκρη? Με ενδιαφέρει κ εμένα
Δίχως ερωτήσεις , όχι , μα … και μου !
Δίχως ερωτήσεις , όχι , μα … και μου ! All included
Το νούρου γίνεται χωρίς εσώρουχο ή το βγάζεις μόνο στο τέλος για το happy ending?στα ισα αλλα μονο εκτονωση τιποτα αλλο
Χωρίς εσώρουχο νομίζω γυμνόςΤο νούρου γίνεται χωρίς εσώρουχο ή το βγάζεις μόνο στο τέλος για το happy ending?