new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
ενα καρμα είναι επι της μιχαλακοπούλου. Παίζει κάτι εκεί?παλιό μαγαζί που έκανε ανανέωση και νομίζω και διευθυνση
ενα καρμα είναι επι της μιχαλακοπούλου. Παίζει κάτι εκεί?παλιό μαγαζί που έκανε ανανέωση και νομίζω και διευθυνση
Αν τηρειται ολη η διαδικασια και ολες οι φασεις του Νουρου, δηλ. οπως σε εξειδικευμενα μασσατζιδικα της Ταυλανδης που πανε οι Γιαπωνεζοι, τοτε αξιζει. Απο οτι βλεπω στη φαινεται να φωτο, εχει και τα τυπικα σωματικα προσοντα, δηλ. μικρο στηθος, και μικροκαμωμενη.καλα διαβασες αλλα το θεμα ειναι αν αξιζει τα 150 γιατι το nuru ειναι μεσα στην καυλα!!!
ναι ο δεληολάνης!Υπάρχει κανένα μασατζίδικο στυλ Συγγρού 40-42 που να είναι ανοιχτό μέχρι 12-1 το βράδυ?
Τα θέλει ο Κ.... σου......!Πολύ τρέξιμο από το πρωϊ. Αποφάσισα αργά να πάω κάπου, απλά για να κάνω βόλτα.
Πέρασμα από Φραντζή 2, πήρα την Αντριάννα ξανά. Καλύτερη από την προηγούμενη φορά που την είδα(που πέρασα καλά), μου αφέθηκε αρκετά παραπάνω, οπότε και την απόλαυσα όπως μπορούσα.
Τρίτη φορά που δεν την πετυχαίνω. Έλεος, αφήστε την και λίγο να πάρει καμία ανάσα.Τα θέλει ο Κ.... σου......!
Είδες μήπως την Άννα?
Η Άννα τι λέει;Μήπως είναι περίπτωση Αντριάνας και αυτή...;Τα θέλει ο Κ.... σου......!
Είδες μήπως την Άννα?
Θα φταίει η "διαφήμιση" που της έκανα.Τρίτη φορά που δεν την πετυχαίνω. Έλεος, αφήστε την και λίγο να πάρει καμία ανάσα.
αστην αυτήν... κάτσε με την Αντριάννα εσύ... δεν είσαι για περισσότερα θα πάθεις κάνα καρδιακό και θα σε χάσουμε...Τρίτη φορά που δεν την πετυχαίνω. Έλεος, αφήστε την και λίγο να πάρει καμία ανάσα.
Πραγματικά πάντως, μόνο ένας έγραψε εδώ την εμπειρία του με την συγκεκριμένη, αν δεν κάνω λάθος.αστην αυτήν... κάτσε με την Αντριάννα εσύ... δεν είσαι για περισσότερα θα πάθεις κάνα καρδιακό και θα σε χάσουμε...
Eιναι καλη η Αννα...(καμια σχεση με Αντριανα..)Η Άννα τι λέει;Μήπως είναι περίπτωση Αντριάνας και αυτή...;
μα τι λες τώρα... εδώ κάποιοι πάνε και για επαναληπτική φόλΑντριάννα...Eιναι καλη η Αννα...(καμια σχεση με Αντριανα..)
Κι όμως φαίνεται ότι σε λίγους εκλεκτούς που της κάνουν κλικ για δικούς της λόγους προσφέρει καλές υπηρεσίες η φολΑντριάνα. Αντιεπαγγελματικό, αλλά το κάνουν πολλές.μα τι λες τώρα... εδώ κάποιοι πάνε και για επαναληπτική φόλΑντριάννα...
βεβαίως η Άννα είναι αστέρι αλλά αν την βρείτε διαθέσιμη γράψτε μου...
Έλα ντε, ξέρει κανείς; Δεν μπορεί, θα μαθευτεί κάτι.Ξέρουμε για ποίους οίκους λέει το άρθρο?
Ας γράψω εγώ, μιας και νόμιζα πως είχα γράψει αλλά μάλλον δεν είχα.Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αλήθεια πώς και δεν έχει γράψει κανένας την εμπειρία του με την Άννα εκτός από μένα;
Ξέρουμε για ποίους οίκους λέει το άρθρο?
Χτες ηταν κλειστα στη Λαγουμιτζη.....Μάθαμε τίποτα; Μην πάμε σήμερα γυμνοί στα αγγούρια
Oντως.. ωραιο το μωρακι στην υποδοχη... κριμα που δεν περναει...Καλημέρα, πέρασμα γρήγορο από Κ38 με πολύ καλές θα έλεγα εντυπώσεις τόσο από την όμορφη κοπέλα στην υποδοχή ( που δυστυχώς δεν μπαίνει στο δωμάτιο όπως παλαιότερα).
Δοκιμάστηκε ένα νταρντανικο άλογο ουκρανικό με τατουαζ όμορφα.
Μόνο μείον ίσως τα λιγο ταλαιπωρημένα - πεσμένα βυζάκια της. Αν τα φτιάξει λίγο , όλη μέρα εκει θα είμαι!!