Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Καλημέρα παιδιά, γνωρίζουμε κατι για το παρακάτω? Σκέφτομαι να το επισκεφτώ!

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.530
Πόντοι
456
Καλημέρα παιδιά, γνωρίζουμε κατι για το παρακάτω? Σκέφτομαι να το επισκεφτώ!

Και πού το επισκέπτεσαι αυτό συνάδελφε;

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Και πού το επισκέπτεσαι αυτό συνάδελφε;
Έχει ενα τηλέφωνο στην αγγελία. Βέβαια, εψαξα το profile και οι υπολοιπες αγγελιες αναφέρονται στις ιδιες 18,19,20χρονες αλλα για καθαρα ερωτικες υπηρεσιες χωρίς μασαζ, οπότε μυρίζει στουντιάκι. Ειμαι σε δίλλημα...

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.530
Πόντοι
456
Έχει ενα τηλέφωνο στην αγγελία. Βέβαια, εψαξα το profile και οι υπολοιπες αγγελιες αναφέρονται στις ιδιες 18,19,20χρονες αλλα για καθαρα ερωτικες υπηρεσιες χωρίς μασαζ, οπότε μυρίζει στουντιάκι. Ειμαι σε δίλλημα...
Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε.

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
σελιδα 5853 στο ' Γυναικες συνοδοι ανεξαρτητες"
Πωωω, με έσωσες φίλε! Θα πηγαινα εκει και θα ακουγα 50ε για 20λεπτα και δεν θα ηξερα απο που να φύγω. Και αμα ήταν και καμια ωραια, απο τις 3, θα καθομουν ο μαλάκας, για τον κοπο μου και μονο!

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.817
Πόντοι
2.846
Ξαναάνοιξε έμαθα..
το έχω ποστάρει 3 φορές εδώ μέσα κ κανένας δεν βγήκε να το διαψεύσει. Όλοι μοναχοφάηδες.
Δεν έχω περάσει για να το επιβεβαιώσω.
Ποιες άραγε να δουλεύουν;
Γνώριμες;

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Πωωω, με έσωσες φίλε! Θα πηγαινα εκει και θα ακουγα 50ε για 20λεπτα και δεν θα ηξερα απο που να φύγω. Και αμα ήταν και καμια ωραια, απο τις 3, θα καθομουν ο μαλάκας, για τον κοπο μου και μονο!
η μια ειναι αποτι ειχε γραψει ο συναδελφος. 50 λεπτα μονο για χειρομαλαξη πολλα...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.353
Πόντοι
4.130
Νομίζω ότι ,από την μεριά του, το Όασις έκανε όλα όσα έπρεπε να διορθωθεί η κατάσταση, να είμαστε και λογικοί. Δεν μπορεί κάποιος να ζητήσει περισσότερα. Αυτό δείχνει και ότι σέβονται τον πελάτη και τον ακούνε. Μπράβο σας, θα συνεχίσω λοιπόν να επισκέπτομαι το μαγαζί. (με την ευκαιρία, χρωστάω και μια κριτική για την Μαρία) .

Εγώ σε λίγες ημέρες που θα μπορέσω θα περάσω για μια δωρεάν συνεδρία, όπως μου είπαν.

Η Έρρικα πρέπει να καταλάβει μόνη της τι μέλλον θέλει να έχει, αν θέλει φυσικά να έχει, στον χώρο αυτό, γιατί και οι πελάτες θέλουν καλές υπηρεσίες και δεν τους αρέσει να πετάνε τα χρήματά τους. Δεν έχω απολύτως τίποτα προσωπικό με την κοπέλα, αλλά σαν επαγγελματική συμπεριφορά, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι είναι απαράδεκτη.
Προσοχή για την Ερικα μην εμφανιστεί σε άλλο μαγαζι με διαφορετικό ονομα....

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.718
Πόντοι
2.596

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.868
Πόντοι
19.795
Επίσκεψη την εβδομάδα που πέρασε στο Νιρβάνα Φρ.2. Στο μεγάλο σαλόνι του η Κα της υποδοχής μου έδειξε 2 κοπέλες 30(-) που την μία θαρρώ την είπε Άννα και 2 κοπέλες 30(+) που η μία ήταν η Νάνσυ.
Πέρασα σε ένα άνετο δωμάτιο με την Νάνσυ που είναι μια κοπέλα μελαχρινή με ωραία μακριά μαύρα μαλλιά, ελκυστική με όμορφο σώμα και μετά το μπάνιο απόλαυσα ένα καλό μασάζ που νομίζω ότι ήταν πάνω από τον μέσο όρο του μασάζ που προσφέρουν τα μασατζίδικα γενικώς, και ένα καλύτερο β’ μέρος, με την Νάνσυ να την ιδρώνει την φανέλα με αποτέλεσμα την πλήρη εκτόνωση και ανακούφιση μου. Ευχαρίστως θα την ξανάβλεπα.
Νανσυ; :think: Η παλια, γνωστη Νανσυ;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.585
Πόντοι
6.946
Μιας και αναφέρθηκε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, συνεύρεση με τη Νάνσυ στο Νιρβάνα(Φρ2) . Ακόμη μια ωραία συνάντηση.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Ναι αυτή που δούλευε παλιά στο Φρ4.
η γνωστη Νανσυ πηγε στο νιρβανα (=φραντζη 2) πριν τη καραντινα

ειχε παει πιο πριν στη φιλωνος 95 πριν το παρει το νιρβανα
εχεις δικιο σε καποια φάση ηταν στο φραντζη 4 στον 4ο οροφο εαν θυμαμαι καλα
ηταν και στο θησεως 22 (ειχε κλεισει τοτε σαν στουντιο και ειχε ανοιξει σαν μασαζ)
ηταν και σε καποιο αλλο πριβε φαση
ηταν και στο συγγρου 101 (=ακροπολη λεγοταν)

τα εγραψα με περιπου αντιστροφη χρονολογικη σειρα

δεν την εχω δει εδω και καποια χρονια, και δεν ξερω την προσφατη εμφανιση της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom