Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.589
- Πόντοι
- 2.256
Θα πεινάσουν πολλές με αυτή την ιστορία και θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές για να ξαναπάρουν πίσω τον κόσμο, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα
ακριβώς επειδή θα πεινασουν μόλις αρχίσει το στομάχι να ενοχλεί θα αρχίσουν τα τηλέφωνα σε πελάτες.Μην γελιομαστε οι ανεξάρτητες όλες δουλεύουν απλά δεν το λένε εδώΘα πεινάσουν πολλές με αυτή την ιστορία και θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές για να ξαναπάρουν πίσω τον κόσμο, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα
Μερικοι ωραιοι και γλυκοτσουτσουνοι τα εχουμε απο λαστ γιαρ αδερφε , δεν περιμεναμε να κλεισουν τα λαδομαγαζαΘα κυκλοφορησουν τηλεφωνα λαδοκοριτσιων στη μαυρη αγορα
με γνωστούς δουλεύουν με πελάτες που ξέρουν που έχουν τηλέφωνα.Εμενα προσωπικα μια λαδοκορη που γνωρίζω από studio μου έστειλε μήνυμαοτι αν θέλω ραντεβού δουλεύει κανονικά σε χοτελι.οποτε ναι φανερά όλοι έχουν κλείσειΕγω θελω να σας θυμησω οτι ο συγκεκριμενος νομος προβλεπει ανωτατες ποινες καθειρξης.μιλαμε για κακουργηματα ανωτερου βαθμου.μην ρισκαρει κανεις.
σε λίγο που θα κλείσουν και τα ξενοδοχεία, θα δέχονται στο σπίτι τους.. και επειδή πολλές μένουν και με άλλες κοπέλες του ίδιου επαγγέλματος, θα υπάρχει και επιλογή..με γνωστούς δουλεύουν με πελάτες που ξέρουν που έχουν τηλέφωνα.Εμενα προσωπικα μια λαδοκορη που γνωρίζω από studio μου έστειλε μήνυμαοτι αν θέλω ραντεβού δουλεύει κανονικά σε χοτελι.οποτε ναι φανερά όλοι έχουν κλείσει
σε λίγο που θα κλείσουν και τα ξενοδοχεία, θα δέχονται στο σπίτι τους.. και επειδή πολλές μένουν και με άλλες κοπέλες του ίδιου επαγγέλματος, θα υπάρχει και επιλογή..
Εκλεισαν και τα ξενοδοχεία!!!
μου ειπαν οτι υπαρχει τετοιο στην Αθηνα αν ναι που ειναι ,ποσο στοιχιζει,και αν ξερετε αν υπαρχουν σε αλλες πολεις ευχαριστω