You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)
ακριβώς επειδή θα πεινασουν μόλις αρχίσει το στομάχι να ενοχλεί θα αρχίσουν τα τηλέφωνα σε πελάτες.Μην γελιομαστε οι ανεξάρτητες όλες δουλεύουν απλά δεν το λένε εδώΘα πεινάσουν πολλές με αυτή την ιστορία και θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές για να ξαναπάρουν πίσω τον κόσμο, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα
crazybunny
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2020
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Οι ανεξάρτητες θέλουν πολλά ευρώλακια
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 4.069
- Πόντοι
- 2.846
Μερικοι ωραιοι και γλυκοτσουτσουνοι τα εχουμε απο λαστ γιαρ αδερφε , δεν περιμεναμε να κλεισουν τα λαδομαγαζαΘα κυκλοφορησουν τηλεφωνα λαδοκοριτσιων στη μαυρη αγορα
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Με αφορμή πμ που μου έστειλε φίλος συναγωνιστής θα ήθελα να πω ότι, κάποια λίγα μαγαζιά δεν κλείσανε καθόλου. Και όλοι, λίγο πολύ, φανταζόμαστε ποιά είναι. Δεν είμαι σίγουρος ότι όλη αυτή η κατάσταση με την πανδημία είναι αυτό που φαίνεται. Όμως μιλώντας με συναγωνιστή που είναι νομικός, μου είπε, ότι πέρα από τα πρόστιμα και τα υπόλοιπα, σε "στραβή" που μπορεί να γίνει, ενεργοποιείται ο νόμος περί δημόσιου συμφέροντος και υγείας. Οπότε όλη η Ελλάδα, τουλάχιστον, μην πω και για ξένα κανάλια, θα δει φάτσα φόρα πρόσωπα. Μη ξεφτιλιστούμε κιόλας για ένα γαμίσι. Το νου σας ρεμάλια!!!!!!!
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.131
- Πόντοι
- 456
Εγω θελω να σας θυμησω οτι ο συγκεκριμενος νομος προβλεπει ανωτατες ποινες καθειρξης.μιλαμε για κακουργηματα ανωτερου βαθμου.μην ρισκαρει κανεις.
με γνωστούς δουλεύουν με πελάτες που ξέρουν που έχουν τηλέφωνα.Εμενα προσωπικα μια λαδοκορη που γνωρίζω από studio μου έστειλε μήνυμαοτι αν θέλω ραντεβού δουλεύει κανονικά σε χοτελι.οποτε ναι φανερά όλοι έχουν κλείσειΕγω θελω να σας θυμησω οτι ο συγκεκριμενος νομος προβλεπει ανωτατες ποινες καθειρξης.μιλαμε για κακουργηματα ανωτερου βαθμου.μην ρισκαρει κανεις.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 6.305
σε λίγο που θα κλείσουν και τα ξενοδοχεία, θα δέχονται στο σπίτι τους.. και επειδή πολλές μένουν και με άλλες κοπέλες του ίδιου επαγγέλματος, θα υπάρχει και επιλογή..με γνωστούς δουλεύουν με πελάτες που ξέρουν που έχουν τηλέφωνα.Εμενα προσωπικα μια λαδοκορη που γνωρίζω από studio μου έστειλε μήνυμαοτι αν θέλω ραντεβού δουλεύει κανονικά σε χοτελι.οποτε ναι φανερά όλοι έχουν κλείσει
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
σε λίγο που θα κλείσουν και τα ξενοδοχεία, θα δέχονται στο σπίτι τους.. και επειδή πολλές μένουν και με άλλες κοπέλες του ίδιου επαγγέλματος, θα υπάρχει και επιλογή..
Εκλεισαν και τα ξενοδοχεία!!!
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.444
- Πόντοι
- 6.515
Εκλεισαν και τα ξενοδοχεία!!!
Ετοιμαστειτε να γνωρισετε και ιδιαιτερα διαμερισματα
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.224
- Πόντοι
- 5.946
προσπαθώ... αλλά όλες οι κολλητές μου μασατζούδες τόχουν πάρει στα σοβαρά την φάση καραντίνα
ακόμα καμία δεν με κάλεσε στα ιδιαίτερα της... άσε που κάποιες έχουν και παιδιά... δεν σε βάζουν μέσα με τίποτα...
ακόμα καμία δεν με κάλεσε στα ιδιαίτερα της... άσε που κάποιες έχουν και παιδιά... δεν σε βάζουν μέσα με τίποτα...
Διαγραμμένο μέλος 180344
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2018
- Like
- 458
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα συναγωνιστες θα ηθελα τα φωτα σας αν γινεται !!! Το osmose τι περιπτωση ειναι παιζει φραπεδακι η κατι αλλο?? εχει καποια αξιολογη ;;
manion
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
μου ειπαν οτι υπαρχει τετοιο στην Αθηνα αν ναι που ειναι ,ποσο στοιχιζει,και αν ξερετε αν υπαρχουν σε αλλες πολεις ευχαριστω
μου ειπαν οτι υπαρχει τετοιο στην Αθηνα αν ναι που ειναι ,ποσο στοιχιζει,και αν ξερετε αν υπαρχουν σε αλλες πολεις ευχαριστω
Ονομαζεται milking table και με τα τελευταια δεδομενα δυστυχως δεν υπαρχει ακομα στην Αθηνα...
Makedonas77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μάγκες! Θέλω να ρωτήσω για κάποια που την ψάχνω καιρό τωρα κ αν ξέρει κάποιος μου λέει σε pm. Είχε επισκεφτεί ποτε κανεις στο μαρουσι το choco massage της Αννίτας πίσω απο το ιατρικό κέντρο; Αν ναι έπαιζε μια μελαχρινή αδύνατη κοντουλα ( τρελό καυλι ) ονόματι Μαριλενα. Ξέρεις κανεις κάτι; Γενικά απο αυτές που ήταν εκεί; Σας ευχαριστώ πολυ!
Makedonas77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κ πάλι! Να κάνω μια ερώτηση; Πως μπορώ να απαντήσω σε κάποιον αν στο προφίλ του βγάζει δίπλα απο το μήνυμα «κρυμμένο»
Makedonas77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
smgmob μπορεις να μου πεις πάλι γι αυτό που μου εστειλες στο pm? Γιατι δεν βρίσκω κάτι. Ευχαριστώ..
Makedonas77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
smgmob μπορεις να μου πεις πάλι γι αυτό που μου εστειλες στο pm? Γιατι δεν βρίσκω κάτι. Ευχαριστώ..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 766K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66