Makedonas77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
smgmob μπορεις να μου πεις πάλι γι αυτό που μου εστειλες στο pm? Γιατι δεν βρίσκω κάτι. Ευχαριστώ..
Απλά δεν μπορεις...αλλιώς δεν θα ηταν κρυμμένο....Καλησπέρα κ πάλι! Να κάνω μια ερώτηση; Πως μπορώ να απαντήσω σε κάποιον αν στο προφίλ του βγάζει δίπλα απο το μήνυμα «κρυμμένο»
το μοναδικό άτομο το οποίο έχει λείψει στα μέλη και μονοπωλεί στα σχόλια, είναι η συγκεκριμένη στην Άνοιξη;;
Μπορεις να καταλάβεις που είναι η με ποια? Εμένα ο χώρος δεν μου λέει κατι....
Γαμω το σπιτακι οποιου εβαλε τη καμερα εκει μεσα! Αυτο προς παραδειγμα σε οσους πανε σε μασαζερι ή οπουδηποτε κ ζητανε εξτραδακια ή εστω να βρεθουν εκτος μαγαζιου με κοπελα...Μετα μη σας φαινεται περιεργο οταν δε σας ανοιγουν ή σας κοιτανε με μισο ματι
Μαυρο και στην τυπισσα, ακους εκει την κουρασε >
Γαμω το σπιτακι οποιου εβαλε τη καμερα εκει μεσα! Αυτο προς παραδειγμα σε οσους πανε σε μασαζερι ή οπουδηποτε κ ζητανε εξτραδακια ή εστω να βρεθουν εκτος μαγαζιου με κοπελα...Μετα μη σας φαινεται περιεργο οταν δε σας ανοιγουν ή σας κοιτανε με μισο ματι
Δεν είπα οτι ειναι τωρινό. Εγω τις προάλλες το πήρα χαμπάρι απο άλλο νήμα. Το ποσταρα για να προβληματιστούν πολλοί κ γω μαζιΕιναι δημοσιευμένο το 2015. Αρα ειναι λιγο παλιό
Δεν πρεπει να ειναι σε μαγαζι. Σε ιδιωτικο χωρο της κοπελας πρεπει να ειναι. Και απο το λιγο που ειδα, την καμερα ισως να την εβαλε ο πελατης.
Δεν είπα οτι ειναι τωρινό. Εγω τις προάλλες το πήρα χαμπάρι απο άλλο νήμα. Το ποσταρα για να προβληματιστούν πολλοί κ γω μαζι
Τυπε, μόνο στην Κίνα αν βρεις κανένα ανοιχτό, τώρα.Ρε παιδια σε ποιο να παω για νουρου 1η φορα;
Οχι τωραΤυπε, μόνο στην Κίνα αν βρεις κανένα ανοιχτό, τώρα.