Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
το ειδα αυτο αλλα εχει να ανανεωθει απο τον Φεβρουαριο, οποτε ρωτησα για κατι πιο νεο!
το ειδα αυτο αλλα εχει να ανανεωθει απο τον Φεβρουαριο, οποτε ρωτησα για κατι πιο νεο!
Επίσκεψη στο καινούργιο μαγαζί της Καίτης από Στουρνάρη για να θυμηθούμε τα παλιά. Με κέρασε νερό και καθήσαμε λίγο να τα πούμε.
Όσον αφορά τα πρόγραμματα προσφέρεται το κλασσικό που είχε από παλιά και είναι στα 60 ευρώ για 45 λεπτά.
Το ρόστερ ακόμα αποτελείται από μια κοπέλα την Αλεξία Ρωσίδα με κανονικό σώμα, ενώ η Καίτη μου είπε ότι από αύριο περιμένει δυο κοπέλες. Για να δούμε θα γίνει πάλι παιχνίδι?
Τι δεν κατάλαβες διαφήμιση υπερπαραγωγή με φουλ αγγελία έκανε ο nobodyelsebutmeδεν μας λες και που βρίσκεται το μαγαζί?
δεν μας λες και που βρίσκεται το μαγαζί?
Τι δεν κατάλαβες διαφήμιση υπερπαραγωγή με φουλ αγγελία έκανε ο nobodyelsebutme
Τι λες τώρα!!!Επίσκεψη στο καινούργιο μαγαζί της Καίτης από Στουρνάρη για να θυμηθούμε τα παλιά. Με κέρασε νερό και καθήσαμε λίγο να τα πούμε.
Όσον αφορά τα πρόγραμματα προσφέρεται το κλασσικό που είχε από παλιά και είναι στα 60 ευρώ για 45 λεπτά.
Το ρόστερ ακόμα αποτελείται από μια κοπέλα την Αλεξία Ρωσίδα με κανονικό σώμα, ενώ η Καίτη μου είπε ότι από αύριο περιμένει δυο κοπέλες. Για να δούμε θα γίνει πάλι παιχνίδι?
Καποδιστρίου 18 5ος οροφος
αν βαφτίζεις την ενημέρωση "διαφήμιση" τότε μάλλον δεν πας και πολύ καλά. Να το κοιτάξεις. Αν θυμηθείς γράψε και καμία κριτική όχι μόνο
Τι λες τώρα!!!
Το νέο μαγαζί της Καίτης από Στουρνάρη... Τι μας θύμησες... Την Μάρσι, την ασιάτισα την Άντζελα, και τόσες άλλες... έχουμε περάσει ζάχαρη στον οίκο της Καίτης πριν 10 χρόνια παρίπου. Τότε ήταν και χρυσές οι εποχές και το τριψήματα έπερναν και έδιναν ασταμάτητα!!!
Ωραίος φίλε nobodyelsebutme, θα το επισκευτούμε απλά και μόνο για συναισθηματικούς λόγους.
Μαρσι
αξεχαστη
Με πέρασμα και από στουντιο στα Κασσάνδρας...Πολύ δυνατή...!
Μαρσι
αξεχαστη
Μαρσι
αξεχαστη
Στουρνάρη 29 1ος , θα τα δεις όλα αγαπητέ !Τύποι θέλω τα φώτα σας. Δεν έχω πάει ποτε σε μασατζιδικο κ τώρα τελευταία το σκέφτομαι. Υπάρχει κάνα καλό mature η ακομα και gilf εδώ Αθήνα? Σε φάση lady sonia.
Πήγαινε Στουρνάρη 29 , πάρε Λια , Μονικα , Άννα , θα σου κάνουν ότι γουστάρεις !Ξέρουμε καμιά κοπέλα που να κανει prostate massage? Εχω δοκιμάσει τη Ζωή αλλά θα ήθελα και κατι διαφορετικό.