επίσκεψη σήμερα σε δύο καινούργιες μασαζερί
Lelas Massage and Relax: επίσκεψη σ σε ένα ιστορικό χώρο ...βέβαια περισσότερο μιλάω για τον όροφο που έχει κλείσει χρόνια αλλά σήμερα θα ασχοληθούμε με το ισόγειο που και αυτός από στούντιο μεταλλάχθηκε σε μασαζερί . Στην υποδοχή η
Μαρία(περνάει και αυτή στο δωμάτιο) ξανθιά χοντρούλα κοπέλα με 2άρι βυζί και μαύρο φόρεμα , είδα ακόμα τις
Εύη(στο σαίτ τους την γράφουν Εύα) μελαχρινή κοντή κοπελίτσα με το μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5-2άρι βυζί με τζίν σορτσάκι και αμάνικο μπλουζάκι .
Τζένη σαν δίδυμη με την Εύη ,ακριβός ίδιο ύψος ίδιο σωματότυπο και αυτή το μαλλί πιασμένο αλογοουρά και αυτή σορτσάκι στο μονο που ήταν διαφορετική ήταν στο μπλουζάκι και τέλος
Αννα καστανή καστανή κοπέλα απο την Μολδαβια με πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία στον αγοραίο έρωτα(όχι σε μασάζ) σώμα με πιασιματάκια που δεν χαλάνε το σύνολο πολλά τατουαζ και 3άρι σιλικονατο βυζί , τσιμπουκόχειλα ψέυτικες βλεφαρίδες που την κάνουν καυλόφατσα σε συνδυασμό με τα χείλη και αυτή το μαλλί αλογοουρά.
Προγράμματα μισής ώρας στα 50 ευρώ , μιας ώρας στα 70 ευρώ ενώ έχει και πρόγραμμα btb και νουρού σε μαύρο ειδικό στρώμα.
Επιλέχτηκε η Αννα , λεπτομέρειες όταν γράψω κριτική .
Βγαίνοντας απο το δωμάτιο ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ του σαλονιού και μια μελαχρινή μίλφ με πιασίματα.
Massage Musses Αγίων Πάντων 9 και Δοϊράνης Καλλιθέα : επίσκεψη λοιπόν στην καινούργια μασαζερι . Κάτω τα κουδούνια είναι όλα κενά αλλά η πόρτα είναι ανοιχτή , μπαίνοντας πάνω από τον ανελκυστήρα και κάτω απο την κάμερα έχει ταμπέλα με το όνομα του μασαζ και ότι βρίσκεται στον 3ο όροφο. Στην υποδοχή έκπληξη... παλιό μου στανταράκι απο Φυλής και
Μεταξουργείο η Λαρίσα...Το σαλόνι τεράστιο ωραίος χώρος καθίσαμε στον καναπέ και φώναξε να δώ τις κοπέλες .Δούλευαν 3 κοπέλες :
Αντριάνα ξανθό πιπίνοπιτσιρίκι με πολύ ωραίο λεπτό κορμί και 1.5άρι βυζί (με αυτή ήθελα να περάσω αλλά πήγαινε δωμάτιο)
Ιωάννα καστανόξανθη ψηλόλιγνη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά γυαλάκια και 2άρι + τέλειο σχηματικά βυζί, και αυτή γνώριμη μιας και πρόκειται για την Ούαννα που πέρασε και αυτή τόσο απο Φυλής όσο και
Μεταξουργείο και τέλος
Ειρήνη κοπέλα με καστανά μαλλιά κανονικό σώμα υπέροχο κωλαράκι και 1.5-2άρι βυζί , άλλη μια παλιά γνώριμη μιας και πρόκειται για την πρώην Αντριάνα απο το
Μεταξουργείο .
Προγράμματα μισή ώρα 50 ευρώ , 45 λεπτά 70 ευρώ και μιάς ώρας 100 ευρώ και δύο εκτονώσεις .
Δοκιμάστηκε η Ιωάννα , λεπτομέρειες όταν γράψω κριτική .
Καλές δουλείες να έχουν μιας και η Λαρίσα ήταν μεγάλη μου συμπάθεια.
εν κατακλείδι ένα γενικό σχόλιο μου για τις επισκέψεις μου και στα δύο ελαιοτριβεία . Δεν έχουν εντρυφήσει στην φιλοσοφία των
καταστημάτων μασαζ , θέλουν δουλειά και να αποβάλουν την νοοτροπία οίκων ανοχής είτε στούντιο είτε μπουρδέλου . Και στις δύο μου συνεδρίες υπήρχε βιασύνη και δεν τηρήθηκαν οι χρόνοι . Οι κοπέλες στην Καλλιθέα είναι σαφώς καλύτερες εμφανισιακά απο της Λέλας και ήταν πολύ θετικές και στο σαλοναρισμα , στης Λέλας ήταν σαν να βαριούνται , το μασαζ που δέχτηκα στης Λέλας ήταν καλύτερο όμως.