Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
  + Χαρά, ξανθό πιπίνι, ευχάριστο και φιλότιμο και Χριστίνα, Ελληνικό μίλφ πολύ δυνατό μέσα. Σε πρωινό πέρασμα ήταν παρούσες, δεν ξέρω αν ήταν σε δωμάτιο και δεν τις είδες.
Δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά η Μαργαρίτα με την κορμάρα, το θεϊκό μασάζ κ την special περιποίηση....

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
μία μίνι βόλτα σήμερα σε κάποια "ελαιοτριβεία"

Εθνάρχου Μακαρίου    στην υποδοχή κλασσικά η Αννα μου είπε ότι δουλεύουν πέντε κοπέλες αλλά εγώ είδα τις τέσσερις
Αφροδίτη    ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί
Μαρία ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασιματάκια που δεν την χαλάνε τατουαζ και 2άρι βυζί
Ρίτα το μελαχρινό καυλιάρικο κοντοπούτανο  και τέλος η
Εύα ξανθιά μιλφ σώμα με λίγα πιασιματάκια 2.5-3άρι βυζί αρκετά τατουάζ .
Πέρασα με την Εύα που είναι δοκιμασμένη λύση ...πάρα πολύ καλή και στα δύο μέρη , τόσο στο μασάζ όσο και στο σεξ .

Πόσο δίκαιο έχεις για την Εύα....Για εμένα μετά την Μαργαρίτα ότι καλύτερο στο μαγαζί. Μάλιστα και οι 2 μου έχουν πει ότι κάνουν κ πολύ καλό ντουέτο μεταξύ τους, και είναι στις μελλοντικές προθέσεις μου...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Παιδιά επειδή Εθνάρχου Μακαρίου δεν έχω πάει...περιοχή?

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.802
Πόντοι
6.495
Η Ροζαλιντα δεν παιζει?
Milf απο τα στανταρακια μου...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
περιοχή Δάφνη, κοντινή απόσταση από το μετρό, κάθετο στενό στη Βουλιαγμένης

Όχι και πάρα-πάρα πολύ κοντά, αλλά σίγουρα η απόσταση περπατιέται άνετα. Και βέβαια την Εθνάρχου Μακαρίου δεν την λες ακριβώς "κάθετο στενό".

• Like

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.209
Πόντοι
5.946
μια χαρά κάθετη είναι εκεί που συναντά την Βουλιαγμένης...

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
μια χαρά κάθετη είναι εκεί που συναντά την Βουλιαγμένης...
Και  κάθετη στη Βουλιαγμένης είναι κ στα 5 λεπτά από το μετρό είναι....Απλά επειδή η κάθετη δόμηση στην Αθήνα είναι ανύπαρκτη, από το προηγούμενο παραλληλο με την Μακαρίου στενό για να μεταβεις σε αυτην πρέπει να κάνεις ολόκληρη παράκαμψη καθώς επικοινωνούν απο ενα ορισμένο σημείο κ μετά

• Like

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
επισκεψη προ ημερων στο 3ης Σεπτεμβριου 59...παρουσες 2 κοπελες,η Βικυ και αλλη μια αδιαφορη..η Βικυ ειναι ψιλη,ξανθια με κομι λαμπαδα και βυζι 2,5αρι και με ωραιο χαμογελο...η πλακα ειναι οτι μου ειπε οτι με ξερει και εγω δεν την θυμομουν..μετα απο ψαξιμο εδω,ειδα οτι την παρει πριν 3 χρονια στο ιδιο μαγαζι :grin: :grin:..αψογη στο προγραμμα,με καλο χαλαρωτικο μασαζ και πολυ καλο σοσιαλ..απορω που δεν εχει γραψει κανεις αλλος τιποτε εδω..

• Like

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χθεσινή επίσκεψη στο μαγαζί της Εθνάρχου Μακαρίου στην Δάφνη και,για μια ακόμα φορά,ειδα και βίωσα την πραγματική διαφορά ενός πραγματικού μασατζίδικου απο τα δεκάδες στούντιο που εχουν ανοιξει και το παιζουν spa,με κοπέλλες απο μπουρδέλλα και στριπτηζάδικα,που κοιτουν να σε ξεπετάξουν και να σου πάρουν τα λεφτά....
Στην υποδοχή η Αννα,παλιά γνώριμη και καλή φίλη,με κέρασε ποτάκι,τα είπαμε και προσεφέρθη να μου δειξει τις εργασίες ανακαίνισης που κάνει αυτη την εποχή.Ενα,ουτως η αλλως,ωραίο μαγαζί γινεται ακομα καλύτερο,με καινουργιες ευρυχωρες κτιστές ντουσιέρες,κρυφούς φωτισμούς,κλπ.Οταν ρωτησα για ποιο λόγο μπαίνει σε τόσα εξοδα,η Αννα μου απάντησε αφοπλιστικά....."εσεις με τιματε καθε μερα με την παρουσία σας,εγω δεν πρέπει να κανω κατι για σας? δεν πρέπει να ομορφύνω τους χώρους για να αισθάνεστε καλύτερα και πιο ανετα?"......αυτο λέγεται επαγγελματισμός,σεβασμός στον πελάτη και αυτός ειναι ο λόγος που το μαγαζί αυτό ειναι,τοσα χρόνια,απο τα καλύτερα,αν οχι το καλύτερο στην Αθηνα.....

Στο δια ταυτα τωρα.....παρουσες 6 κοπέλλες,τις περισσότερες τις ξερω απο παλιά,ολες ομορφες,ντυμένες με στολές,χαμογελαστές και με καλή διάθεση....η καινούργια η Χριστίνα ειναι ενα πολύ ωραιο ξανθό κοριτσι,με ωραίο σώμα,πολλά υποσχόμενη.Ομως,την αφησα για την επόμενη φορά,διοτι ηθελα ενα εγγυημένα καλό μασαζ και η καλύτερη σ' αυτό ειναι προφανως η Ρίτα......μιλάμε η κοπέλλα δεν παίζεται......παρότι δεν ειχα πολύ χρόνο και πήρα το πρόγραμμα της μισής ωρας,δεν βιάστηκε καθόλου,μου εκανε ενα καταπληκτικό μασαζ σε ολο το σώμα και οταν προχώρησε στο δευτερο μέρος,πραγματικά εχασα τη μπάλλα.......πεντακάθαρη,χαμογελαστή,με φοβερή διάθεση με απογείωσε.....πολύ περιποιητική,καναμε μαζί μπανακι στο τέλος,με περιμενε να ετοιμαστώ και μετά με συνόδεψε πάλι στο σαλονακι για να χαλαρωσω λίγο μεχρι να φυγω.....
Δεν λέω ευκολα μεγάλα λόγια,οσοι με ξερετε τοσα χρόνια γνωρίζετε οτι πάντοτε ειμαι ειλικρινής στις κριτικές μου,αλλά πρέπει να πω οτι το μαγαζί αυτό ειναι οτι καλύτερο υπάρχει σημερα......Ομορφοι χώροι,διακριτικότητα (τα κουδουνια χτύπαγαν συνεχεια,αλλά οι πελάτες δεν συναντιούνται μεταξύ τους,φροντιζει η Αννα γι' αυτο.....),σεβασμός στον πελάτη,ευχαριστη ατμόσφαιρα και εξαιρετική περιποίηση.Δινουν μεγάλη σημασία στο μασαζ και αυτό ειναι κατι που εμενα τουλάχιστον με ευχαριστεί πολύ.
Εννοείται οτι θα το επισκευτω πολύ σύντομα,θελω να δω τελειωμένους τους χωρους μετά την ανακαίνιση και φυσικά να δοκιμασω την Χαρά που,οπως μου ειπε η Αννα,καθε μερα βελτιώνεται........
Καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια σε όλους.........

mrstudiotherapyy

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2015
Like
152
Πόντοι
1
Στην εθναρχου μακαριου ονομαζεται καπως το καταστημα;; Ή εστω το νουμερο;;
:hi:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.203
Πόντοι
19.505
Πρωινή βολτούλα
Μονής Προδρόμου η Μαρίνα, η Όλγα και η πανέμορφη Ειρήνη. Αναμενόταν η Άννα.
Σολωμού 70 φουλ του μιλφ: Βανέσα, Μαίρη, Ντιάνα, Λάνα, Αλίνα και Δέσποινα. Ευεγενέστατη η Κυρία του οίκου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.610
Πόντοι
42.697
Πρωινή βολτούλα
Μονής Προδρόμου η Μαρίνα, η Όλγα και η πανέμορφη Ειρήνη. Αναμενόταν η Άννα.
Σολωμού 70 φουλ του μιλφ: Βανέσα, Μαίρη, Ντιάνα, Λάνα, Αλίνα και Δέσποινα. Ευεγενέστατη η Κυρία του οίκου.

παντα μαχιμος φιλε heelover!
στο Σολωμου μια παρατηρηση, Δεσποινα και Αλινα δεν ειναι μιλφ, ειναι και οι 2 κατω των 28 ετων

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παίδες... παίζει κανα μασατζίδικο.... "βραδινό" ???.....

πχ ραντεβού 23:00.... να κάθετε γενικά μέχρι 01:00 ας πούμε....

Αν όχι μασατζίδικο, καμιά... κορασίδα με δικό της χώρο που να προσφέρει μασάζ μέχρι.. αργά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom