Χθεσινή επίσκεψη στο μαγαζί της Εθνάρχου Μακαρίου στην Δάφνη και,για μια ακόμα φορά,ειδα και βίωσα την πραγματική διαφορά ενός πραγματικού μασατζίδικου απο τα δεκάδες στούντιο που εχουν ανοιξει και το παιζουν spa,με κοπέλλες απο μπουρδέλλα και στριπτηζάδικα,που κοιτουν να σε ξεπετάξουν και να σου πάρουν τα λεφτά....
Στην υποδοχή η Αννα,παλιά γνώριμη και καλή φίλη,με κέρασε ποτάκι,τα είπαμε και προσεφέρθη να μου δειξει τις εργασίες ανακαίνισης που κάνει αυτη την εποχή.Ενα,ουτως η αλλως,ωραίο μαγαζί γινεται ακομα καλύτερο,με καινουργιες ευρυχωρες κτιστές ντουσιέρες,κρυφούς φωτισμούς,κλπ.Οταν ρωτησα για ποιο λόγο μπαίνει σε τόσα εξοδα,η Αννα μου απάντησε αφοπλιστικά....."εσεις με τιματε καθε μερα με την παρουσία σας,εγω δεν πρέπει να κανω κατι για σας? δεν πρέπει να ομορφύνω τους χώρους για να αισθάνεστε καλύτερα και πιο ανετα?"......αυτο λέγεται επαγγελματισμός,σεβασμός στον πελάτη και αυτός ειναι ο λόγος που το μαγαζί αυτό ειναι,τοσα χρόνια,απο τα καλύτερα,αν οχι το καλύτερο στην Αθηνα.....
Στο δια ταυτα τωρα.....παρουσες 6 κοπέλλες,τις περισσότερες τις ξερω απο παλιά,ολες ομορφες,ντυμένες με στολές,χαμογελαστές και με καλή διάθεση....η καινούργια η Χριστίνα ειναι ενα πολύ ωραιο ξανθό κοριτσι,με ωραίο σώμα,πολλά υποσχόμενη.Ομως,την αφησα για την επόμενη φορά,διοτι ηθελα ενα εγγυημένα καλό μασαζ και η καλύτερη σ' αυτό ειναι προφανως η Ρίτα......μιλάμε η κοπέλλα δεν παίζεται......παρότι δεν ειχα πολύ χρόνο και πήρα το πρόγραμμα της μισής ωρας,δεν βιάστηκε καθόλου,μου εκανε ενα καταπληκτικό μασαζ σε ολο το σώμα και οταν προχώρησε στο δευτερο μέρος,πραγματικά εχασα τη μπάλλα.......πεντακάθαρη,χαμογελαστή,με φοβερή διάθεση με απογείωσε.....πολύ περιποιητική,καναμε μαζί μπανακι στο τέλος,με περιμενε να ετοιμαστώ και μετά με συνόδεψε πάλι στο σαλονακι για να χαλαρωσω λίγο μεχρι να φυγω.....
Δεν λέω ευκολα μεγάλα λόγια,οσοι με ξερετε τοσα χρόνια γνωρίζετε οτι πάντοτε ειμαι ειλικρινής στις κριτικές μου,αλλά πρέπει να πω οτι το μαγαζί αυτό ειναι οτι καλύτερο υπάρχει σημερα......Ομορφοι χώροι,διακριτικότητα (τα κουδουνια χτύπαγαν συνεχεια,αλλά οι πελάτες δεν συναντιούνται μεταξύ τους,φροντιζει η Αννα γι' αυτο.....),σεβασμός στον πελάτη,ευχαριστη ατμόσφαιρα και εξαιρετική περιποίηση.Δινουν μεγάλη σημασία στο μασαζ και αυτό ειναι κατι που εμενα τουλάχιστον με ευχαριστεί πολύ.
Εννοείται οτι θα το επισκευτω πολύ σύντομα,θελω να δω τελειωμένους τους χωρους μετά την ανακαίνιση και φυσικά να δοκιμασω την Χαρά που,οπως μου ειπε η Αννα,καθε μερα βελτιώνεται........
Καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια σε όλους.........