Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670
Καλημέρα σας,

Από τις 11:00 έως τις 21:00 η δυνατή ομάδα μας αποτελούμενη απο τις

www.kallirois48.com/girls/debora]Deby,[/url]
www.kallirois48.com/girls/viktoria]Viktoria[/url]
www.kallirois48.com/girls/maria-25]Μαρία,[/url]
www.kallirois48.com/girls/klaoyntia-7]Κλαούντια,[/url]
www.kallirois48.com/girls/marianna-6]Μαριάννα,[/url]
www.kallirois48.com/girls/nina-3]Νίνα,[/url]
www.kallirois48.com/girls/tzenh]Τζένη[/url]
www.kallirois48.com/girls/tania-2]και Τάνια[/url]

Σας περιμένει για χαλάρωση και...

Κλικάροντας στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για τις κοπέλες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-92.14.407

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Guys.... Στο central έχω σταμπάρει τη Μαριάννα
αλλά δεν έχω περάσει...

Είναι ακριβώς το στιλ μου από άποψη πετιτ κλπ... Απλά... μασαζ το έχει? με ενδιαφέρει πολύ και αυτό.....

Συνήθως οι λεπτεπίλεπτες δεν το πολυκατέχουν λόγω σωματότυπου για αυτό ρωτάω...

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.222
Πόντοι
4.365
Guys.... Στο central έχω σταμπάρει τη Μαριάννα
αλλά δεν έχω περάσει...

Είναι ακριβώς το στιλ μου από άποψη πετιτ κλπ... Απλά... μασαζ το έχει? με ενδιαφέρει πολύ και αυτό.....

Συνήθως οι λεπτεπίλεπτες δεν το πολυκατέχουν λόγω σωματότυπου για αυτό ρωτάω...

Τύπε τρολάρεις εε? Πες την αλήθεια..  :grin:

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.222
Πόντοι
4.365
όπως βλέπω πάντως η τελευταία κριτική ήταν.... 1,5-2 χρόνια πριν.. για να δούμε τώρα

Ήταν η πρώτη μασαζού που όρισε τα στανταρ του καρα-φουλ προγκραμ.. Κώλο εμπλοκή, τα κατάπινε μέχρι τελευταία σταγόνα και άλλα ωραία. Τώρα μασάζ 0, ξεπέτα και ζητάει έξτρα για ποπό (για τους παλιούς αυτό είναι ανέκδοτο)
Εμφανισιαλκά παραμένει σκίνυ καβλίτσα. Αν νιώθεις τυχερός πήγαινε..

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ήταν η πρώτη μασαζού που όρισε τα στανταρ του καρα-φουλ προγκραμ.. Κώλο εμπλοκή, τα κατάπινε μέχρι τελευταία σταγόνα και άλλα ωραία. Τώρα μασάζ 0, ξεπέτα και ζητάει έξτρα για ποπό (για τους παλιούς αυτό είναι ανέκδοτο)
Εμφανισιαλκά παραμένει σκίνυ καβλίτσα. Αν νιώθεις τυχερός πήγαινε..

μάλιστα... κάτι μάθαμε και σήμερα... δυστυχώς... έτσι όπως τα διαβάζω.... μάλλον δε θα περάσω με τη "φίλη" μας...

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
είσαι κότα ρε... τράβα να της σκίσεις το κωλί...

cada23

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα απο την εν λόγω κυρια και εχω μονο τα καλυτερα να πω και να θυμαμαι. Χωρος πανω κατω στα συνηθισμενα που υπαρχουν. Χωρις βιασυνη και με πολυ μερακι και περιποιηση. Μια απο τις καλυτερες εμπειριες μου. Την Συνιστω ανεπιφυλακτα για οσους τους αρεσουν οι χυμωδεις γυναικες.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Η κριτική σου είναι ελλειπής. Δε βοηθαει κανέναν. Σαν αποτυχημένο προμοτάρισμα μοιάζει αυτό που έγραψες παρά με κριτική.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Περασμα απο την εν λόγω κυρια και εχω μονο τα καλυτερα να πω και να θυμαμαι. Χωρος πανω κατω στα συνηθισμενα που υπαρχουν. Χωρις βιασυνη και με πολυ μερακι και περιποιηση. Μια απο τις καλυτερες εμπειριες μου. Την Συνιστω ανεπιφυλακτα για οσους τους αρεσουν οι χυμωδεις γυναικες.

Στα αστεράκια τι? Δεν είδες πως δεν φαίνεται κάτι που έγραψες? Τόσο βιαστικός ώστε να κλείσεις υπολογιστή σε χιλιοστά δευτερολέπτου?

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Η κριτική σου είναι ελλειπής. Δε βοηθαει κανέναν. Σαν αποτυχημένο προμοτάρισμα μοιάζει αυτό που έγραψες παρά με κριτική.

Αν αντιγράψεις το μετά τα αστεράκια και το ψάξεις θα σου βγάλει την αγγελία..

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Αν αντιγράψεις το μετά τα αστεράκια και το ψάξεις θα σου βγάλει την αγγελία..
Προφανώς εκανες λάθος στην παράθεση. Άλλος ανεφερε για τα αστεράκια. Εγω σχολίασα την κριτική

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
σημερινο περασμα απο 3 λαδοκαταστηματα ! :headbaning2: :headbaning1:

[move]
maxresdefault.jpg
[/move]

Paradise Spa - Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος

ροστερ:

Στεφανια
. Ειχε μαζεψει τα μαλλια της, Εξακολουθει να ειναι αδυνατη, με ομορφο σωμα, και να βγαζει κατι το αριστοκρατικο και ντροπαλο στο σαλονι. Αντικειμενικα ομορφη γυναικα η Λετονη.Ηλικια 35+
Ειρήνη. Η Ρωσιδα με το κοντο καστανο μαλλι. Ομορφη, ψιλη , με ωραιο γεματο κορμι, επισης αριστοκρατικη παρουσια. Εμπαινε σε δωματιο.Ηλικια 30+
Μινα. Κοντουλα , ομορφουλα με μακρυ σπαστο μαυρο μαλλι, πολυ σεξυ παρουσια, Ρουμανα αν θυμαμαι καλα. Ηλικια 25 περιπου.
Νατάσα. Ρωσιδα με ξανθο καρε μαλλι και ωραια πιασιματα σωστα κατενεμημενα. Μεγαλα ωραια φυσικα στηθη  :tits2:. Ηλικια 35 περιπου.
Το ροστερ λιγο μειωμενο λογω ημερας.
Η Ολγα στην πορτα σωστη, ομορφη και περιποιητικη οικοδεσποινα!

D.B.A. Massage, Κατεχάκη & Κηφισίας, Νέο Ψυχικό

στην υποδοχη η γλυκια Βικη με νεα κουπ-κουρεμα χτενισμα που της παει πολυ  :-*

Οι μιλφ Ελληνιδες Βαλερια και Βιβη είχαν ρεπο, καθώς και η Ναντια με την Μαρία την Πολωνη.

παρουσες οι:
Αλινα.Η Πολωνη που δουλεψε για ενα μεγαλο διαστημα στο Βλαχοπουλου.Με ολοσωμο εσωρουχο απο το οποιο τα 3/4 των βυζιωνε ηταν εξω.. :tits: Κοκκινομαλλα,  δοκιμασμενη, πολυ καλη.
Γιασμιν. Η ομορφη ουγγαρεζα του καταστηματος. Ειχε μαζεμενα πισω τα μαλλια της και εμφανιστηκε με τζινακι. Ομορφη κοπελα ηλικια κατω των 30.
Μυρτω. Η Ελληνιδα μικρη (μονο στην ηλικια). Μακρυ μαυρο μαλλι, και αυτη με ολοσωμο κορμακι , γοβες . Πολυ σεξυ νεαρη με χητο σωμα και σωστες γεματες αναλογιες. Σιγουρα κολαζει τους πιπινολατρες και τους αγαπουληδες συνταξιουχους του δημοσιου και μη. Ηλικια 20+
Αννα. Κοντο καρε ξανθο μαλλι , καλο σωμα, και αυτη με γοβες και κορμακι σεξυ. Η  σεξυ γυναικα της διπλανης πορτας. Ηλικια περιπου 30
Αντζελινα. Η Ρουμανα μικρη που και αυτη κολαζει τους πιπινολατρες,. Μετριο αναστημα, ωραιο σφιχτο κορμι με πολυ καλες αναλογιες, ξανθουλα. Εμφανιστηκε και αυτη με τα εσωρουχα.. :tits2: Ηλικια 20+
Δημητρα. Η γνωστη παλια καραβανα , Σγουρο μαυρο μαλλι, γυναικα με καμπυλες για τους λατρεις του ειδους και 2 μεγαλες φυσικες βυζαρες..!ΠΟλυ χαμογελαστη και ευδιαθετη!Ηλικια 30+

Μιχαλακοπούλου 99

το καταστημα λειτουργει και παλι υπο νεα διευθυνση!
εχει γινει μικρη ανακαινιση εσωτερικα.
Σημερα παρουσες ηταν 3 κοπελες.

Η Αννα. Πολωνη ειχε εργασθει παλαιοτερα στο Στουρναρη 29. Ομορφη γυναικα με καστανο μαλλι πιασμενο πισω, Ομορφα χαρακτηριστικα προσωπου. Μετριο αναστημα, Αδυνατη με ομορφο σφιχτο κορμι με πολυ καλες αναλογιες και ομορφα καλλιγραμμα ποδια.
Εκτελει χρεη υπευθυνης. Ηλικια περιπου 30+. Φορουσε ασπρη ιατρικη φορμα και ψιλοτακουνες γοβες
Αλεξανδρα. Ρουμανα κατα δηλωση της, Ηλικιας περιπου 25, με μακρυ μαυρο μαλλι, πιο γεματο σωμα, και αρκετα ευδιαθετη και χαμογελαστη
Λιζα. Ξανθια, Μολδαβη δηλωσε. Μακρια ισια μαλλια, αρκετα αερατη και τσαμπουκαλεμενη στο σαλονι, εχει καποια τατουαζ στα χερια. Καλο σωμα διεκρινα. Ηλικια περιπου 25

Ωρες λειτουργιας: Δευτερα  με Παρασκευη 11 πρωι με 9 το βραδυ
Σαββατο 11 πρωι με 7 το βραδυ
Κυριακες κλειστα

Προσφερονται προγραμματα 20, 30,45 λεπτων.

cada23

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Στα αστεράκια τι? Δεν είδες πως δεν φαίνεται κάτι που έγραψες? Τόσο βιαστικός ώστε να κλείσεις υπολογιστή σε χιλιοστά δευτερολέπτου?
Mην κραζετε ρε παιδια την εμπειρια μου αναφερα και τιποτα παραπανω. Ουτε κριτικη εκανα ουτε προμοταρισμα, απλα περασα καλα και το μοιραστικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom