Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Καλησπερα στο μασατζιδικο που βρισκεται στα media απεναντι στη θηβων ξερει κανεις τ παιζει?
Καλησπερα στο μασατζιδικο που βρισκεται στα media απεναντι στη θηβων ξερει κανεις τ παιζει?
Ποιο media?????ποια Θηβών????στο Περιστέρι ????? Δίπλα μένω που ειναι ρε αυτό??????μέσα στα μάτια μου????!απαράδεκτος!!!!!!Καλησπερα στο μασατζιδικο που βρισκεται στα media απεναντι στη θηβων ξερει κανεις τ παιζει?
θηβων 531 ασπρη πορτα πανω απο την ψησταρια πελοποννησοΝούμερο; κουδουνι ; οροφος ; δωσε τις βασικές πληροφοριες για το μασατζιδικο και θα περάσω μια βολτα να τσεκάρω τι παιζει αν προλάβω.
Ρε πλάκα κάνετε???? Θα με κάνετε να ντυθώ και να πάω τώρα να δω.απο εκεί το ψητοπωλειο ψωνίζω κιόλας....δίπλα είμαι.θηβων 531 ασπρη πορτα πανω απο την ψησταρια πελοποννησο
Απο πανω ειναι φιλε ακριβως απλα εχω ακουσει οτι κατι παιζει για αυτο ρωταω...Ρε πλάκα κάνετε???? Θα με κάνετε να ντυθώ και να πάω τώρα να δω.απο εκεί το ψητοπωλειο ψωνίζω κιόλας....δίπλα είμαι.
Είσαι γείτονας??? Χαχαχα αύριο πάω να τσεκάρω και θα ενημερώσωΑπο πανω ειναι φιλε ακριβως απλα εχω ακουσει οτι κατι παιζει για αυτο ρωταω...
Κριμα φιλος γιατι ειναι διπλα μας...Το καταστημα Θηβων και Καβαλας μαλλον ειναι 'κανονικο' μασαζ μαλλον
Θα συνεχίσω το ψάξιμο διακριτικά πάντα γιατί μας ξέρουν εδώ....Κριμα φιλος γιατι ειναι διπλα μας...