pianoikisis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Παιδιά μόλις ήρθα από Χανιά μένω Γλυφάδα για δυο μέρες..ενημερώστε με τι παίζει αν μπορείτε. .
για τη Δήμητρα τι να πούμε είναι ένα δυνατό χαρτί στην αγορά του σεξ παρόλα αυτά είναι ένα κουρασμένο άλογο κούρσας για να αντέξει πολλά άλλα χιλιόμετρα. παρόλα αυτά τα βυζιά της μας έχουν τρελάνειΔήμητρα
πάντα Ειρήνη υμίν. Όσο για την γκόμενα δεν έχω θέμα να τη γ******** και οι δύο μαζί, για τη δικιά σου τι λες........ μπορούμε???Γιατί με ρώτησες και δεν σου είπα? Και δε καταλαβαίνω γιατί θιχτικες λες και θα σου πάρουμε τη γκόμενά. .Ειρήνη ειμή φίλε μου..
Τραβάς μεγάλο ζόρι
..καλύτερα να γαμας πιο πολύ απο τι γράφεις εδώ θα σου κάνει καλό..ξεκινά με τη δικιά σου
Ε, δε νομίζω ότι φτιάχτηκε ο Πειραιάς επειδή εγραψε κάποιος κάτι αόριστο χωρις να δώσει επιβεβαιωμένες πληροφορίες
Ήμαρτον ρε παλικάρι, για nuru τη Δήμητρα διάλεξες? Έχεις ιδέα πως γίνεται το nuru?Αυτή η Δήμητρα με τις τροπικές κάνει και Nuru massage?...
Έκανε τις επιλογές της πριν κάποια χρόνια, δεν της φταίμε εμείς οι πελάτες.Μονο το "κρυφο" στην Πανωπης υπαρχει που δεν αλλαζει κοριτσια συχνα και την Ερρικα να γινεται ολο και πιο ξυνη οσο περναει ο καιρος...
Πες το ψεμματα. Ηταν μια Ελληνιδα συμπαθεστατη που κρατουσε το μαγαζι οσο ηταν εγκυος, δεν θυμαμαι ονομα. Ειχε κοντο καρε μαλλι. Αυτη υπαρχει πουθενα; Ξερει κανεις;Έκανε τις επιλογές της πριν κάποια χρόνια, δεν της φταίμε εμείς οι πελάτες.
Για Κυριακη δεν ξερω αν ειναι κατι ανοικτο, παντως εδω στην Γλυφαδα εχει μεινο μονο ενα "κρυφο" μαγαζι που δουλευει μονο με παλιους πελατες που τους γνωριζουν, απο οσο ξερω. Αν εισαι εδω Δευτερα, δοκιμασε το μαγαζι της Αννας στην Δαφνη. Αν εισαι τυχερος μπορει να πετυχεις και την Μαργαριτα ελευθερηΠαιδιά μόλις ήρθα από Χανιά μένω Γλυφάδα για δυο μέρες..ενημερώστε με τι παίζει αν μπορείτε. .
Τα Χανια εχουν δικο τους νημα και αν μπεις θα δεις δυστυχως πως επικρατει ξεραϊλα, τα κακα μιας μικρης πολης. Δυστυχως δεν υπαρχει τιποτε αξιο λογου, που να ξερω τουλαχιστον, εκει περα.φίλε δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα εσύ για τα Χανιά τι μας είπες??? παίζει κανένα ωραίο μουνακι στα Χανιά???? για να σου πούμε εμείς τι παίζει στην Αθήνα.