Kalh xronia σε ολους τους μασαζοτυπους και μη
επειδή έχω την εντυπωση ότι σε κάποια μαγαζια έχουν πέσει αρκετα οι τιμές
αν ξέρει κανεις τιποτα ας ενημερώσει. Εγω μολις κατεβω θα κάνω μια τσάρκα
ειδικα για αυτό το σκοπο δηλαδή με βάση την περιοδο πως έχουν διαφοροποιηθεί οι τιμές.
Θα ανεβάσω λεπτομερεις κριτικές και ενημερώσεις για τα αγαπημένα μας στέκια.Θα λιώσουμε τα πορνοπάπουτσα παλι στην τσάρκα!!! Θα φάμε σολες
Κάπου πηρε το μάτι μου ότι στο Πατησιων 131 η κυρα βικη πλεον ανακοινωσε και 40 ευρω πρόγραμμα με γαμησι μονο χωρις μασαζ για 20 λεπτά. Ισχυει?
Επισης η τιμή ανακάλυψα ότι έπεσε και στο 3ης σεπτ 119 με 40 ευρώ για μιση ώρα όμως το συγκεκριμενο σπιτι είναι γνωστο μιλφάδικο ακομα και γκιλφ έχει μέσα(Η κυρα Ναταλι την οποια μια φορά ειχα μπαλαμουτιάσει μέσα στο ασανσέρ που είχαμε μπει μαζι) για τους λάτρεις του είδους έχω περσινες κριτικές για αυτό.
Καλτ στιγμη να χουφτώνω την κωλάρα της εξω από το καυλιάρικο προστυχο μαυρο φορεμα που φορουσε και ο μασαζονομαχος μου μεσα στο παντελονι να είναι έτοιμος να εκραγεί
Μάρνης 28 σταθερα 50 ευρω το μισάωρο νομιζω με Ευα μεχρι πριν λιγο καιρο την οποια άφησα τέλος Οκτωβριου. Έχω κριτικη και για αυτην.
Πάμε παιδια οσοι πάτε και έχετε ορεξη ριξτε καμια ερωτηση και ελατε μετα εδώ να ενημερώσουμε λιγο