Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
στη Δαφνη,στο diamonds......
Τωρα το diamonds εχει αλλαξει ονομα!!!
στη Δαφνη,στο diamonds......
Τωρα το diamonds εχει αλλαξει ονομα!!!
μπορει........εχω καιρό να παω.......πάντως λειτουργει το μαγαζί κανονικά και η Ελενη εκει ειναι.....
Εγω θα ελεγα πως θελει προσθηκες το ροστερ...οι παλιες ειναι μια χαρα αλλα χρειαζεται και προσθηκη νεου και ποιοτικου ροστερΣωστα. Λειτουργει κανονικα. Χρειαζεται λιγο ανανεωση στο ροστερ ομως.
ποιές είναι?
Ρίτα Αννα πόρτα?
Εύα Σέρβα από Αλβανία πρώτο κλαρίνο?
Αφροδίτη η ερμ-Αφρόδιτος είναι κεί?
Καμία σχέση δεν έχει αυτή φίλε με αυτή που λέει ο συναγωνιστής η οποία είναι εξωπραγματικό τούμπανο και δεν ξέρω και εγω αν είναι αληθινή ή μούφα αλλά άλλος συναγωνιστής παλαιότερα είχε πεί για την Πιέρου οτι ενω ειναι ρεαλ οι φωτό, κατα τα άλλα είναι κοροιδία και πεταμένα λεφτά.
Αυτή που έβαλες εσύ παίζει μπάλα στο ανεξάρτητο όπως λες αλλά δεν είναι πάντα Αθήνα. Παίζει και αλλού κατά καιρούς.
Παίζει ακόμα η Ροζαλίντα ?Το diamonds πριν ένα χρόνο ήταν δράμα! μπήκα και έτρεξα προς την έξοδο. Το θέμα είναι ότι γενικότερα τα τελευταία χρόνια ήταν δράμα. Έχει φέρει καινούργιες? Ξέρετε κάτι? Μην πείτε μόνο ονόματα γιατί δεν τα συγκρατώ ποτέ.
Καμιά λεπτομέρια παραπάνω ξέριες για την Πιέρου? ΠΕταμένα λεφτά ως προς τι πχ? Δεν κάνει πλήρες πρόγραμμα? ή σου τάζει γαμήσια με την 30η συνάντηση και ακόμα παίζετε τις κουμπάρες? Γιατί εκεί μιλάμε για πιστόλι. Την ψήνω πολύ αλλά επειδή πάω μια στο τόσο σε τέτοια μην πάω και φάω τη φόλα μου. Γιαυτό το ψάχνω λίγο.
χαχαχα...η αρκουδα γκριζλις ειναι????Ρε μαγκες με το πρώην μασατζιδικο 3ης σεπτ 99 και νυν βασιλισης σοφιας τι εγινε τελικα? φερανε καμια καλη μέσα ή εχουν μονο την χριστινα και μια άλλη αρκουδα
χαχαχα...η αρκουδα γκριζλις ειναι????
δεν παω...θα με φαει...φοβαμαι τις αρκουδεςΝομιζω νορα την λένε? μια ψιλη καστανη αλλα με αρκουδισιο σώμα .... είναι στο κτιριο με τα πολλα ιατρεια εκει μεσα...