Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Περασμα σημερα νωρις το μεσημερακι απο το σ 108 1ος οροφος και εκτος απο τις γνωστες ελενη και βανεσα εμφανιστηκε καινουρια κοπελα...αννα ψιλη μελαχρινη με τελειο ολοστρογγυλο κωλαρακι...περασμα μαζι της γιατι μου εκανε κλικ το στυλακι της...δεν θα μπω σε λεπτομερειες...το μασαζ της απο τα καλυτερα που μου εχουν κανει ακριβως οπως το θελω...στον αγωνα τα ειδα ολα...πιπα απλα  φανταστικη...και σεξ τελειο...το φχαριστηθηκα με την ψυχαρα μου...το μαγαζι εχει καλο ροστερ και ειναι πεντακαθαρο...θα το επισκεφτω παλι σιγουρα γιατι οσες φορες πηγα περασα πολυ ωραια!!!!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Περασμα σημερα νωρις το μεσημερακι απο το σ 108 1ος οροφος και εκτος απο τις γνωστες ελενη και βανεσα εμφανιστηκε καινουρια κοπελα...αννα ψιλη μελαχρινη με τελειο ολοστρογγυλο κωλαρακι...περασμα μαζι της γιατι μου εκανε κλικ το στυλακι της...δεν θα μπω σε λεπτομερειες...το μασαζ της απο τα καλυτερα που μου εχουν κανει ακριβως οπως το θελω...στον αγωνα τα ειδα ολα...πιπα απλα  φανταστικη...και σεξ τελειο...το φχαριστηθηκα με την ψυχαρα μου...το μαγαζι εχει καλο ροστερ και ειναι πεντακαθαρο...θα το επισκεφτω παλι σιγουρα γιατι οσες φορες πηγα περασα πολυ ωραια!!!!

το μαγαζι στο σ108 εκτος απο τον πολυ προσεγμενο και πεντακαθαρο χωρο εχει να επιδειξει και 2 πολυ καλες επαγγελματιες και καλες κοπελες...και η ελενη και η βανεσα θα σε υποδεχτουν με χαμογελο και θετικη διαθεση και το σιγουρο ειναι πως ενας νορμαλ πελατης θα περασει πολυ καλα

περασα κι εγω σημερα απο το σ108 στον πρωτο οροφο κατα τις 5 μου ανοιξε η ελενη η φιλη μου...ωραιος χωρος και πεντακαθαρος...μαζι της και η σιλια μελαχρινη με κορμαρα...περασα μαζι της με το προγραμμα 60ευρω για 45 λεπτα...πολυ καλη στο μασαζ και στα υπολοιπα σουπερ χωρις να κλεβει και χωρις πονηριες χαρουμενη και χαμογελαστη...

Όταν μερικούς σας αποκαλούμε προμότορες, παρεξηγιέστε...

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Εδώ που τα λέμε,είσαι λίγο προμοταράκι ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Ερρικα ασιατισα απο μπακνανα εχουμε κανα ιχνος?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Όπως έχει αναφερθεί στο σχετικό τόπικ του Συγγρού 296 από τον hellover,βρίσκεται στο συγγκεκριμένο κατάστημα πλέον:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
δε μπορω να δω εικονες απο τα κοριτσια.γιατι? :huh:

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Όταν μερικούς σας αποκαλούμε προμότορες, παρεξηγιέστε...
  :2funny:  :2funny:  :2funny: Μα γιατί το λες αυτό? το θεωρείς απίθανο να είναι ένας πανέμορφος χώρος, με θεές και άψογου χαρακτήρα  κοπέλες, όπου ο πελάτης περνάει τέλεια, με λίγα χρήματα?  :2funny:  :2funny:  :2funny:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
θοδωρακη τα θέλει ο κώλος σου για να λέμε την αλήθεια. Ποστάρεις κατ επανάληψη διθυράμβους για το συγκεκριμένο κατάστημα λες και έχει μπει στο payroll του καταστήματος

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
μηπως εισαι κι εσυ προμοτορας....γιατι απο τις 6 κριτικες σου οι 3 ειναι για το περγαμου 1...λεω εγω τωρα !!!!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
μηπως εισαι κι εσυ προμοτορας....γιατι απο τις 6 κριτικες σου οι 3 ειναι για το περγαμου 1...λεω εγω τωρα !!!!

ρε μαν, λες το Περγάμου 1 να έχει payroll. Γελάει ο κόσμος. Ασε που δε νομίζω οτι γράφω και κάτι αβανταδόρικο. Εχω να πατήσω εκεί ουτε που θυμάμαι απο πότε. Μπορούσες να βρείς και τίποτα πιο ύποπτο σκαλιζοντας το προφίλ μου πιστεύω.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Νομίζω και Αντριάννα...

Ως Αντριάννα ξεκίνησε στο Σ29. Οι πρώτες 6-7 κριτικές στο σχετικό threat αφορούν αυτή. Κατόπιν αποχώρησε και όταν επέστρεψε χρησιμοποιούσε το όνομα Angela. Τελευταία χρησιμοποιεί το Καλίνκα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom