Η Μαριαννα Καλλιροησ 48 είναι η ίδια που δουλευε Κασανδρας και παλαιοτερα Βριλλησού?
Όχι.
Η Μαριαννα Καλλιροησ 48 είναι η ίδια που δουλευε Κασανδρας και παλαιοτερα Βριλλησού?
Καλό μασαζ τίποτα παραπάνω ,έχω δοκιμάσει ,αυτές που έχει φωτό είναι ''νοικιασμένες'' για την φωτογράφηση
Συναγωνιστης παρέδωσε πνευμα εν ωρα μαχης ...τι θανατικο συνεβη στο Στουρναρη 47 ρε φιλε?αν θες ενημερωσε μας.
Εσύ να μας πεις που εχεις κάνει 2ετή διατριβή σε τέτοιους είδους μαγαζιά.Massageexperience στην Π.Ράλλη, Νίκαια, ξέρει κανείς κάτι αγαπητοί συναγωνιστές?
Ρε φιλαράκο να σε ρωτήσω, εσύ σηκώνεσαι 7 το πρωί και γράφεις σχόλια για μασάζ και πουτάνες? Ωραίος τύπος είσαι, χαχαχαχαχαχαχαΕσύ να μας πεις που εχεις κάνει 2ετή διατριβή σε τέτοιους είδους μαγαζιά.
Επίσης εδώ το θέμα αφορά μασαζ που γαμας. Σε αυτα τα μαγαζια που αναφέρεις, δεν γαμάς. Επομένως είσαι εκτός θέματος.
Ρε φιλαράκο να σε ρωτήσω, εσύ σηκώνεσαι 7 το πρωί και γράφεις σχόλια για μασάζ και πουτάνες? Ωραίος τύπος είσαι, χαχαχαχαχαχαχα
παντα!! δυναμη ο terryΌτι σχετικό με Πειραιά τουλάχιστον εγω ψηφίζω Terry δαγκωτό. Το παρατσούκλι του έπρεπε να είναι <ετσι γαμάει ο Πειραιάς> Terry
Συγκεκριμένα σηκώνομαι στις 04:30 μιας και πιάνω δουλειά στις 06:00 στα Οινόφυτα. Στις 7 που κάνω ενα διαλειμμα ανοίγω το ιντερνετ και διαβάζω τα μηνύματα εδώ.Ρε φιλαράκο να σε ρωτήσω, εσύ σηκώνεσαι 7 το πρωί και γράφεις σχόλια για μασάζ και πουτάνες? Ωραίος τύπος είσαι, χαχαχαχαχαχαχα
https://*****/aggelia/αννα-6989891312/
Δώστε βάση εδώ!! ;)
Συναγωνιστης παρέδωσε πνευμα εν ωρα μαχης ...
Τυπε ξέρω που το έβαλα.Να σου θυμήσω τον τίτλο του θέματος και ξανακοίτα την αγγελία που έβαλες.
"Μασατζίδικα που γαμάς"
Χαριτωμενη ..αναδρομή > Για πρωην Σολωμου που εκλεισε- αν εννοουμε το πρωην Ζανοσπιτο- καποιες πηγαν βεβαιως στο ως άνω νέο Ζανοσπιτο - Οασις , καποιες πχ Εβελίνα ( και τσηφ Λίζα) στο Συγγρου 296- οντως μετα το κλεισιμο του Σ 45 και του Μεσ 289. Στο - Οασις ειναι και η Μελίνα ( τσηφ του .. RIP Mελινοσπιτου = Σολ 59/1 ) . Για την Ναταλι του Σολ 54/ 6 και μετα Σ 45 κλπ.. ειναι ματαιο να ρωτάμε. Ολες οι ινφο που εκμαιεύσαμε ειναι οτι οτι έχει εγκαταλέιψει, διοτι έχει παντρευτεί..