Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.566
- Πόντοι
- 206
Απαντηστε ρε παιδιααααα
Απαντηστε ρε παιδιααααα
Καλύτερα βάρα μια παχιά. Θα σου έλθει πιο φθηνάΒοηθηστε ρς μαγκες inbox
Μην[/URL] το συνεχιζεις. Οποιος θελει θα σου στειλει
Συγγρου 40-42Φιλε ποια Μόνικα? Είναι στο Συγγρού η αλλού?
Παιδια υπαρχει καποιος χωρος καθαρος που η κοπελα να κανει πολυ καλο μασαζ του 15 λεπτου κ μετα τα υπολοιπα; Προτεραιοτητα στο μασαζ ομως! Ευχαριστω
και τελικα μας εκανε τα 3 2πηγαινε στο μασαζ κατ οικον πισω καπου στο Φλεβαρη. ειχα γραψει κι εγω κι αλλοι για μια που δεχεται στο κολωνακι στη Μαντζαρου,δε θυμαμαι ονομα τωρα. απο μασαζ σκιζει,απο το αλλο ομως αστο. ανοιξε και λογαριασμο εδω επειτα για να μας τα χωσει
πηγαινε στο μασαζ κατ οικον πισω καπου στο Φλεβαρη. ειχα γραψει κι εγω κι αλλοι για μια που δεχεται στο κολωνακι στη Μαντζαρου,δε θυμαμαι ονομα τωρα. απο μασαζ σκιζει,απο το αλλο ομως αστο. ανοιξε και λογαριασμο εδω επειτα για να μας τα χωσει
να σαι καλά φίλε Peter, θα ρίξω μια μάτια. Αυτό που ψάχνω είναι ένα πολύ καλό μασάζ κ ένα καλό φραπεδάκι στο τέλος όχι τρέλα πράγματα. Αν έχει κανένας άλλος κάποια καλή εμπειρία θα ήμουν υπόχρεος. Ψάχνω σε αυτό το θέμα γιατί αυτές που δέχονται πήδημα θα τους φανεί παιχνιδάκι ο φραπές κ δεν θα το παίξουν δύσκολες...πηγαινε στο μασαζ κατ οικον πισω καπου στο Φλεβαρη. ειχα γραψει κι εγω κι αλλοι για μια που δεχεται στο κολωνακι στη Μαντζαρου,δε θυμαμαι ονομα τωρα. απο μασαζ σκιζει,απο το αλλο ομως αστο. ανοιξε και λογαριασμο εδω επειτα για να μας τα χωσει
Πάντως στο μασαζ ήταν πάρα πολυ καλή!
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=233785.msg7127061#new]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=233785.msg7127061#newτσεκαρε[/URL] το νημα που σου δινω.Παιδια υπαρχει καποιος χωρος καθαρος που η κοπελα να κανει πολυ καλο μασαζ του 15 λεπτου κ μετα τα υπολοιπα;