..και πως καταλαβες οτι ειναι καλη,αν δεν εκανες πολλα μετα...?
Φαίνεται ο καλός ο παίκτης......2-3 μπαλλιές να κάνει,δείχνει την κλάση του.......
..και πως καταλαβες οτι ειναι καλη,αν δεν εκανες πολλα μετα...?
Φαίνεται ο καλός ο παίκτης......2-3 μπαλλιές να κάνει,δείχνει την κλάση του.......
Είπε "τα περί σαυρών δεν ισχύουν". Ίσως το "μουνάρες" να είναι υπερβολή, αλλά εγώ έχω ένσταση και θεωρώ ότι και τα 2 αδελφά μαγαζιά έχουν μέτριες προς κακές παρουσίες.Για μια έγραψε ο Γιάννης. Που τις είδες τις μουνάρες?
έγινε επέκταση του δικτύου της Στουρνάρη;;
για μαντινάδες θα πρέπει να ανοίξει ξεχωριστή "σελίδα"Συγγρού 40-42...
Όταν μπουκάρω στο μασάζ,
την Άντζελα τσακώνω,
κι από τα φυλλοκάρδια μου,
γαμώ,
την ξεπατώνω.
Στην 3η Σεπτεμβριου αν για κάποιο λόγο απουσιάζει η σερίφισα δεν ανοίγουν οι κοπέλες σε κανέναν που δεν γνωρίζουν
Βόλτα τις προάλλες απο Στουρνάρη 29 μετά απο αρκετό καιρο και πέρασμα στο δωμάτιο με Βίκυ δαγκωτό. Πολύ καλο μασάζ όπως πάντα και πολύ δυνατό ρουφηγμαπάρσιμο μετά, η κοπέλα εχει φτάσε σε PSE καταστάσεις που σου κόβουν τα ποδια πλέον!
Για πείτε ομως ρε παιδιά, εκτός απο Σ29 που εχω δοκιμάσει 2-3 κοριτσια κατα καιρούς, ποιο αλλο ίδρυμα θεωρείται μαστ και ποια ειναι η σταρ του, να διευρύνω λιγο ορίζοντες; (Κατα προτίμηση στο κεντρο)
ωπ!..καινουργια κοπελα η τζεσσικα?...δεν την θυμμαμαι... :S..πηγαινε Σ40-42 και παρε Τζεσικα (αν την πετυχεις free)ή Αντζελα ;) ;) ;)
...κοιτα να δεις οτι θα πεταχτει ο αλλος τωρα σε λιγο
πηγαινε Σ40-42 και παρε Τζεσικα (αν την πετυχεις free)ή Αντζελα ;) ;) ;)
...κοιτα να δεις οτι θα πεταχτει ο αλλος τωρα σε λιγο
ωπ!..καινουργια κοπελα η τζεσσικα?...δεν την θυμμαμαι... :S..