gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
σε ποια περιοχή ήταν το θεραπευτήριο;;ναι η εισοδος μου εγινε καθαρα για ενημερωση και να δω υπηρεσιες
εξου και δεν το ξαναπαω
σε ποια περιοχή ήταν το θεραπευτήριο;;ναι η εισοδος μου εγινε καθαρα για ενημερωση και να δω υπηρεσιες
εξου και δεν το ξαναπαω
να ερθεις να στα γραψει ο αντι να τα παρεις απο το ταμειοναι η εισοδος μου εγινε καθαρα για ενημερωση και να δω υπηρεσιες
εξου και δεν το ξαναπαω
να ερθεις να στα γραψει ο αντι να τα παρεις απο το ταμειο
Νεο Κοσμο εκκλησια ΑΓ Ιωαννησε ποια περιοχή ήταν το θεραπευτήριο;;
Νεο Κοσμο εκκλησια ΑΓ Ιωαννη
εχεις pmμπας και έχεις διεύθυνση? αν και με Εύα (Γκάζι) στα 20 no rubber, και Λίντα (η Γνωστή) δεν υπάρχει σύγκριση στην τιμή αλλά λέμε τώρα
έτσι...μπας και έχεις διεύθυνση? αν και με Εύα (Γκάζι) στα 20 no rubber, και Λίντα (η Γνωστή) δεν υπάρχει σύγκριση στην τιμή αλλά λέμε τώρα
παιδιά studio girls είναι! απλά τις σύγκρινα με τα μασατζίδικα που ζητάνε ένα κάρο λεφτά
thks...Νεο Κοσμο εκκλησια ΑΓ Ιωαννη
να ερθεις να στα γραψει ο αντι να τα παρεις απο το ταμειο
2 τεμαχια ενα milf και ενα 23-24 ετων
προγραμματα απο 30 λεπτα . body to body μονο το milf κανει
περασα με την μικρη στα 30 full 80 ευρως
απο μασαζ μετρια με προφύλαξη
δεν θα ξαναπαω
Η μικρή είναι η Αλεξάνδρα. ¨Οπως έχει ξαναγραφτεί εμφανισιακά είναι αστέρι αλλά μέχρι εκεί. Υπηρεσίες αποστειρωμένες και σχεδόν με το ζόρι οπότε τα 120 ευρό που ζητάει για 1 ώρα είναι επιεικώς υπερβολικά.
Σε πρόσφατη επίσκεψη φίλου τον ενημέρωσαν ότι αναμένονται και δύο νέες κοπέλες.
Που θα παει θα μσθει και συτη κσι αλλες ξεκινησαν αποστειρωμενες και στρωσανε
εμείς διατηρούμε τις τιμές...Η μικρή είναι η Αλεξάνδρα. ¨Οπως έχει ξαναγραφτεί εμφανισιακά είναι αστέρι αλλά μέχρι εκεί. Υπηρεσίες αποστειρωμένες και σχεδόν με το ζόρι οπότε τα 120 ευρό που ζητάει για 1 ώρα είναι επιεικώς υπερβολικά.
Σε πρόσφατη επίσκεψη φίλου τον ενημέρωσαν ότι αναμένονται και δύο νέες κοπέλες.
Δυστυχώς έχεις δίκιο. Και το κακό είναι ότι δεν διατηρούμε μόνο τις τιμές αλλά και τις κακές υπηρεσίες που για εμένα είναι χειρότερο. Με την εμφάνισή της αν οι υπηρεσίες της ήταν αντίστοιχες με κάποιες άλλες (πχ Jessica), προσωπικά τα 120 θα τα θεωρούσα vfm.εμείς διατηρούμε τις τιμές...
σωστά....Δυστυχώς έχεις δίκιο. Και το κακό είναι ότι δεν διατηρούμε μόνο τις τιμές αλλά και τις κακές υπηρεσίες που για εμένα είναι χειρότερο. Με την εμφάνισή της αν οι υπηρεσίες της ήταν αντίστοιχες με κάποιες άλλες (πχ Jessica), προσωπικά τα 120 θα τα θεωρούσα vfm.
δηλ. η σινώπης έπαψε να είναι σαυράδικο και γέμισε μουνάρες? αυτό κι αν είναι είδησηΚαλησπέρα μέρα ρεπό σήμερα και αφού είχε καλο καιρο κάναμε την βόλτα μας σε κάποια μαγαζιά . Ανδρομάχης Καλλιθέα έκλεισε ενημερώστε το χάρτη , λιζα ανοιχτά παρών Βίκη και Ρουμπή η λιζα έρχεται πιο μετά , fuego 3 κοπέλες μια καινούργια κοκκινομάλλα στα υπόψην για το μέλλον Χριστίνα απούσα ! Τελικά oasis Σινώπης 29 τιμήθηκε η Μόνικα κάτω των 30 πολύ ωραία στα 60 € 45λεπτα μασάζ δυνατό και στα μετά αρκετά καλή δεν προλάβαμε και πολλά να κάνουμε πάντως τα περί περί σαυρών δεν ισχύουν , καλή συνέχεια ελπίζω να βοήθησα !
δηλ. η σινώπης έπαψε να είναι σαυράδικο και γέμισε μουνάρες? αυτό κι αν είναι είδηση
..και πως καταλαβες οτι ειναι καλη,αν δεν εκανες πολλα μετα...?Καλησπέρα μέρα ρεπό σήμερα και αφού είχε καλο καιρο κάναμε την βόλτα μας σε κάποια μαγαζιά . Ανδρομάχης Καλλιθέα έκλεισε ενημερώστε το χάρτη , λιζα ανοιχτά παρών Βίκη και Ρουμπή η λιζα έρχεται πιο μετά , fuego 3 κοπέλες μια καινούργια κοκκινομάλλα στα υπόψην για το μέλλον Χριστίνα απούσα ! Τελικά oasis Σινώπης 29 τιμήθηκε η Μόνικα κάτω των 30 πολύ ωραία στα 60 € 45λεπτα μασάζ δυνατό και στα μετά αρκετά καλή δεν προλάβαμε και πολλά να κάνουμε πάντως τα περί περί σαυρών δεν ισχύουν , καλή συνέχεια ελπίζω να βοήθησα !