spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
τσου.ρωσιδα,καστανη..για την ελληνιδα λες? στο σ248 δεν ηταν αυτη?
τσου.ρωσιδα,καστανη..για την ελληνιδα λες? στο σ248 δεν ηταν αυτη?
τσου.ρωσιδα,καστανη..
παλι τσου.4αρια,γεματα,καστανο μαλλι,λιγο κατω απο τους ωμους.σωμα κανονικο,πρασινα ματια...καλο κρεββατι,και καλο τυπακι.αδυνατη με σιλικονατα, "σκληρα" σε αισθηση,βυζια και "φιλοξενο" κωλαρακι ???
:oπαλι τσου.4αρια,γεματα,καστανο μαλλι,λιγο κατω απο τους ωμους.σωμα κανονικο,πρασινα ματια...καλο κρεββατι,και καλο τυπακι.
παλι τσου.4αρια,γεματα,καστανο μαλλι,λιγο κατω απο τους ωμους.σωμα κανονικο,πρασινα ματια...καλο κρεββατι,και καλο τυπακι.
αν το δεις ειναι καλυτερο.!!!..χαχααχαχχαχχ..ελα πμ ΕΣΥ!πολυ καλο ακουγεται.....
Οχι ρε συ όταν ξεκινησε στο Μαρούσι η Ν. δεν ελεγε ότι ηταν από Ουγγαρία; Ή στη Φρατζή τόλεγε;
Λοιπον η Αλεξια, την τελευταια φορα που την ειχα δει πριν 3 μηνες τουλαχιστον, μου φανηκε φοβερα υποτονικη. Επισης, ηταν η εποχη που η Γιαννα ειχε αρχισει να φερνει κατι πιατσοβιες ή πιθανοτατα επικινδυνες.Οσες φορες ειχα περασει εφυγα τρεχοντας.
Συναγωνιστης ειχε γραψει οτι για λιγο δουλεψε η "Κορεατισσα" απο Μαγνησιας με εφεση σε ακαποτα. Επισης ειχα γραψει για μια Μπαρμπαρα που μου θυμιζε φατσικα τη Μπαρμπορα, την οποια ομως δεν εχω παρει ποτε, την εχω δει μια φορα σε βολτα και δεν την ξερω καλα.
Επειτα, η Αλεξια, too good to be true, αν δεν ηταν πρεζου. Πριν κανα διμηνο ειδα μια αλλη με καλο σωματακι εκει μεσα, που της λειπαν δοντια, καθαρα πιατσο - πρεζακι.
Καλο ειναι ,να μιλαμε για καμια τετοια.
και για να καταλάβεις , παρακαλάνε να τούς δώσει κάποιος το τηλέφωνο για να έχουν την "χαρά" να συναντήσουν αυτά τα πρόσωπα ....
Φιλε Νομιζω οτι υποτιμας τον εαυτο σου.... οσο θα βλεπεις τον εαυτο σου αρνητικα θα βιωνεις μια αρνητικη πραγματικοτητα!! ολοι ειμαστε μοναδικοι ανθρωποι με προτερηματα και σημεια προς βελτιωση
ινε πολι σκλιρο αυτο που εγραψες.με αγκιξε και θα απαντισο.
ξερις τι ινε να μιν σε πλισιαζι γινεκα;να κερνας σινεχια και να ισε ο μονιμος καλινιχτακιας;να τρος χιλοπιτα
πιο γριγορα κι απο μοτερ;να βλεπις τους φιλους σου να εχουν γκομενες κι εσι να πιδας σινεχια τιν χιρα
με τα 5 ορφανα;τα σαβατα να ποσταρις σαν μαλακας οταν οι αλοι βολταρουν,πινουν και γαμουν ακαποτα γκομενες;
να μιν μπορις να γαμισις ουτε μια φορα ακαποτα σαν ανθροπος και να φορας ολο τα γαμολαστιχα
και να πλατσουριζις σαν παπια στις μουνοκρεμες;να το πεζις ανετος και να γκρινιαζις οτι ολες γιρο σου
ινε αχριστες πνιγοντας τον πονο σου σε μπαζολες ξεπετες χισοντουλαπες που βγαζις θεες για να λιτροθις;
το σαιτ ινε ι παριγορια μας.καπιοι ιμαστε προβλιματικα ατομα.
τι να κανουμε αδερφε;τι προτινις;
χαχαχαχαχαχαχα
εσι ιπες τα δικα σου κι εγο τα δικα μου.βεβεος δικα μου οτι λεο και δικα σου οτι λες.
..κι αν ειναι ο ..κλωνος του Μποστ?JOHNY
κανε σε παρακαλω τον κοπο και μετετρεφε τα κειμενα σου στο παρακατω λινκ
φιλε μου θα σε παρακαλουσα,να γραφεις κανονικα τα ελληνικα,οπως κανουν ολα τα υπολοιπα μελη του σαιτ.εσι ιπες τα δικα σου κι εγο τα δικα μου.βεβεος δικα μου οτι λεο και δικα σου οτι λες.