Foveros Drakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπαμπάτσικηοταν λες χοντρη?
η γεματουλα?
βεβαια αναλογως τα στανταρ του καθενος
μπαμπάτσικηοταν λες χοντρη?
η γεματουλα?
βεβαια αναλογως τα στανταρ του καθενος
Πρέπει κάποια στιγμή να βρω χρόνο να γράψω δυο λόγια για το Μιχαλακοπούλου 99, καθότι τακτικός. Εν συντομία από τις εμπειρίες του τελευταίου μήνα:Για πες ποιές άλλες έπαιζαν στο Μ99 ;;
Παιδια τελικα γνωριζει κανενας το απεγινε παπαδιαμαντη το μασατζιδικο..;;το τηλ της σεριφισας κλειστο..ξερουμε κατι εαν μεταφερθηκε.κ η αλεξια που ηταν εκει ξερουμε που πηγε
Επίσκεψη σήμερα 21/8 για πρώτη φορά στο ελαιοτριβείο στη ΣΥΓΓΡΟΥ 76-5ος όροφος. Παρ'ότι παλιός στις μπουρδελότσαρκες είμαι φρέσκος στα μασάζ -φέτος ξεκίνησα- και δεν έχω καταλάβει ποια μαγαζιά είναι όμιλος μεταξύ τους, το συγκεκριμένο πάντως δεν είναι πολύ-διαφημιζόμενο. Μέσα ήταν μόλις 2 κοπέλες τη μία εκ των οποίων (Μαρία συστήνεται) την είχα πετύχει αρχές καλοκαιριού στο ΣΥΓΓΡΟΥ 18 (ως Δέσποινα ή Κατερίνα) είχαμε γαμηθεί τρομερά καλά και μετά την έχασα μέχρι που την ξαναείδα σήμερα. Έχει καρεδάκι κοντό ξανθό είναι γύρω στα 26, κοντούλα, μυτούλα, χαλαρό αχλαδωτό βυζί με μεγάλη ρόγα. Απ'ότι μου πε είχε κάτι ψιλομπλεξίματα ενώ ξεκίνησε λογαριασμό σαν call-girl στο love list με φωτό "ΜΑΡΙΑ". Χώρισε φιλικά από το προηγούμενο μαγαζί για το οποίο κάποιες φορές μπλόγκαρε ως Συγγρου29.Έγινε απωθημένο μια μέρα Ιούλη που την πέτυχα στο μετρό (μάλλον σε βίζιτα πήγαινε μεταμφιεσμένη με γυαλί και φουστανάκι), πόνταρα ότι θα την έβρισκα στο Class να την ξεσκίσω αλλά έίχε φύγει εντωμεταξύ. Οπότε φαντάζεστε τη χαρά μου όταν έπεσα πάνω της-αμέσως έσπευσα να δώσω το 80ευρω για΄1 ώρα. Το μασάζ της δεν είναι ξεπέτα αλλά ούτε και επαγγελματικό, ατού της είναι η ακάποτη πίπα με έμφαση στον κορμό και στα αρχ..κια. Το μουνί της ανταποκρίθηκε με υπερβολικά πολλά υγρά στο γλείψιμό μου και μπήκα στον πειρασμό να της τον χώσω ακάποτα για να τα νιώσω να κυλάνε πάνω στο πουτσοκέφαλό μου έτσι όπως ήταν καυλο-ζαλισμένη αλλά συγκρατηθήκαμε και οι δύο. Δεν ξέρω αν γενικά το μαγαζί είναι ήσυχο ή απλά έτυχε σήμερα.΄Εκατσα πάνω από μιαμιση ώρα, όπου ούτε αυτή με πίεσε από χρόνο, ούτε κουδούνι συναγωνιστή ακούστηκε, ούτε υπήρχε οποιαδήποτε κίνηση στο κοινόχρηστο ντουζ του μαγαζιού. Τόσο η ποσότητα από το μουνο-υγρά της όσο και όλη η συμπεριφορά βουλγαρο-τσατσάς με κάνουν να πιστέψω ότι θα έχει μετανιώσει για τη μετακίνηση της από το ClassMassage ...βαράνε μύγες εκεί μέσα μάλλον...
γουστάρεις τζάνκια?
γουστάρεις τζάνκια?
κατι περισσοτερο για την αγγελια τυπε εχουμε ??? ή οποιοs εισαι anyway .....(εγγραφη 21/08, κριτικη 21/08 ......22/08 τελοs )
πια ειναι αφτη ????? απο Σ18 δεν μας ειπες ???????Δεν ξερω για τον συναδελφο/συγγραφεα , παντως η τυπισα που περιγραφει , ειναι μεγαλη ξεπετα και euro-πετα... πιπα με το ζορι 3 λεπτα και κινησεις / στασεις που αποφευγεται η βαθια διεισδηση.
το μονο που ισως να πει κανεις οτι λεει ειναι το εξυπνο μουτρακι της, κι αυτο οταν χαμογελαει δλδ ΠΡΙΝ την διαλεξεις και τη βαλεις στο δωματιο.
Την ειχα παρει στο Σ18 , και ειχα απογοητευτει
οχι για τηποτα αλα απο εδω περασανε παρα πολες,ΚΑΤΕΡΙΝΑ πολονεζα,ζβετα πολαντ επισις,αντα πολ,κατερινα εκ της αλβανιας,αννα εκ της αλβανιας,χριστινα ελλενιδα απο{αυλονα}?,παολα εκ τας αλμπαν,αφροβιτη ........?και πολες αλες.και ξερις οταν γραφουνε αλα μαγαζια για την κοπελα λενε εεεεεεεεεεεεεεεεεεε αφτι που δουλεβε Σ18 αλλα εκι δεν την ειχα παρι αλα εδω που ειναι τωρα δεν πεζετε ειναι νουμερο [size=10pt]1[/size]Δεν ξερω για τον συναδελφο/συγγραφεα , παντως η τυπισα που περιγραφει , ειναι μεγαλη ξεπετα και euro-πετα... πιπα με το ζορι 3 λεπτα και κινησεις / στασεις που αποφευγεται η βαθια διεισδηση.
το μονο που ισως να πει κανεις οτι λεει ειναι το εξυπνο μουτρακι της, κι αυτο οταν χαμογελαει δλδ ΠΡΙΝ την διαλεξεις και τη βαλεις στο δωματιο.
Την ειχα παρει στο Σ18 , και ειχα απογοητευτει
ενταξη-ενταξη μην βαρας,δεν ειπα και τηποτα κακο το διαβαζα γιαυτομην ανησυχεις εσυ ... την ξεφορτωθηκες
μπες στο κοπο να διαβασεις τη σελιδα απο πανω και θα καταλαβεις.. ελπιζω
αλβανιδες θες πρεπι να λες μετα τιρανα,ουγγαριας,σερβιας........................λεω εγω.Και η Νανση... από... την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας...;;;
Τα Τίρανα.... ;;;;
κατι εχις με την νανσι δεν εξιγιτε αλιος μου ειπαι νανσι οτι σε ξερι και κατι αλλα μου ειπαι ακαταδαβιστικα οτι δεν του εκατσα και αλα τετια απο ευαγγελιστρας 85 καλλιθεα εχι ξεκινιση αφτο μου ειπαι περι παραλιας και πολα αλλα.ξερις εσι τιποτα για αφτο??????????ρωταω εγωΟχι ρε συ όταν ξεκινησε στο Μαρούσι η Ν. δεν ελεγε ότι ηταν από Ουγγαρία; Ή στη Φρατζή τόλεγε;