leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Μασερ γραφει όμως όχι μασεζ!!!!!
Και τουλάχιστον με τα ελληνικά που ξέρω μασερ = άνδρας και μασεζ = γυναίκα!
Αυτές όμως που έγραψαν την αγγελία δεν ξέρουνΜασερ γραφει όμως όχι μασεζ!!!!!
η αλεξανδρα εφυγε τωρα που θα ξαναεμφανιστεί...αφροδιτη τη λενε την αλλη, επισης κουκλα αλλα απο σερβις δεν ξερω δεν εχω παρει. η αλεξανδρα αν ειχε στο 80αρι το φουλ με λωκο, παροτι αποστειρωνμενες υπηρεσιες, νομιζω δεν θα προλαβαινε να βγει απο το δωματιο , εχει απιστευτο κορμι η γυναικα...
Μασερ γραφει όμως όχι μασεζ!!!!!
σωστοτατοςΜόνο που είναι γαλλικά ;)
Μακρυά! ΧοντρόμπαζαΑπο εδω εχει περασει κανειs,εχει τιποτα νεο.....
Παιδια καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς αν δουλεύει κάπου η Αννα (υποδοχή) από το Diamond της Γλυφάδας που ήταν παλιά και στην Δάφνη?
Μόνο που είναι γαλλικά ;)
..πρέπει να είναι το πλ.βικτωρίας 11/1ος...Απο εδω εχει περασει κανειs,εχει τιποτα νεο.....
Εγω δεν ξερω γαλικά αλλά νομίζω οτι:
masseuse = μασεζ
masseur = μασερ
Εγω δεν ξερω γαλικά αλλά νομίζω οτι:
masseuse = μασεζ
masseur = μασερ
πηγα στο Fuego Καλλιθεα θησεως 142 να δω την ελληνιδα Χριστινα της τελευταιας κριτικης.
Ψιλοπαρακμιακο μαγαζι χωρις ντουζιερες και δωματια με παλια επιπλα.
Η υποδοχη πολυ ευγενικη μου δηλωσε φουλ προγραμμα 40 λεπτων 60 ευρω
Εκατσα 3 λεπτα και χτυπησε 2 φορες (!!!) το κουδουνι , τελικα ολοι διαβαζουν σαν πρεζακια το σαιτ για πληροφοριες και μονο το 1% (και αν) απο αυτους γραφουν καποια πληροφορια >
Η Χριστινα λοιπον ειναι παλια στο κουρπετι οπως θα δειτε και στα σχολια των κριτικων (εχει περασει απο την Καιτη στο Στουρναρη 63)
Κοντουλα , αδυνατη με μικρο κωλαρακι, αδιαφορο προσωπο , μακρυ μαλλι σκουρο καστανο. Φαινεται να εχει οντως καλο στηθος για τον σωματοτυπο της.
Σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι εφαμιλη των περισσοτερων κοριτσιων που εργαζονται σε στουντιο και ως cg, οπως αναφερει ο συναγωνιστης στην κριτικη του.
Αυτα ;)