Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αδερφε,πλεον η νανσυ εχει σπασει..ο χρονος αμελικτος για ολους...οταν δουλευε ομως φραντζη ηταν τουμπανο,και πολυ δυναμη στις υπηρεσιες.τωρα..μαλλον παροπλιζεται...εχω απο τοτε να την συναντησω... :woldman:
γιατη δεν πας μηα βολτα  ;)κοντα ειναι Λ,Συγγρου 18,1 οροφος

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
... πραγματικα ομως μας εχεις πεθανει στο σπαμαρισμα... και να'χες και τιποτα της προκοπης παει στα κομματια!
ακομα να ξεχασω τη φολα που εφαγα εκει τις προαλλες

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
περασμα χτες απο Diamonds στη Δαφνη .
παρελασαν 3 κορασιδες , η Ζωη καστανοξανθη μετριου αναστηματος μιλφαρα με πολλα χιλιομετρα, η Χαρα 25αρα περιπου, λιγο ζουμπουρλουδικο κοντουλι μελαχρινο, και η Ασπα λεπτη ψηλη με μεγαλες πλατες (!), κοντο μαλλι νοστιμο προσωπο, αλλα κατι μου εφερνε σε αγορακι και δεν προχωρησα στα ενδοτερα. Δε λεω τπτ για το κοριτσι, ισως να μου φανηκε εμενα..
Για να πω την αληθεια, ειχα μια κρυφη περιεργεια να δω αν η Αννα ξαναγυρισε εκει , αλλα στη πορτα ηταν η ευγενεστατη και επιφυλακτικη σεριφισσα με τις ωραιες ζωγραφιες

περασμενα μεγαλεια διηγοωντας τα να  :erection:

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
παρελασαν 3 κορασιδες , η Ζωη καστανοξανθη μετριου αναστηματος μιλφαρα με πολλα χιλιομετρα, η Χαρα 25αρα περιπου, λιγο ζουμπουρλουδικο κοντουλι μελαχρινο, και η Ασπα λεπτη ψηλη με μεγαλες πλατες (!), κοντο μαλλι νοστιμο προσωπο, αλλα κατι μου εφερνε σε αγορακι και δεν προχωρησα στα ενδοτερα. Δε λεω τπτ για το κοριτσι, ισως να μου φανηκε εμενα..
Για να πω την αληθεια, ειχα μια κρυφη περιεργεια να δω αν η Αννα ξαναγυρισε εκει , αλλα στη πορτα ηταν η ευγενεστατη και επιφυλακτικη σεριφισσα με τις ωραιες ζωγραφιες

Η Αννα θα παει για λιγο καιρο τουλαχιστον Αλβανια. Ισως επιστρεψει ισως οχι.
Δεν ειναι σεριφισσα η Μαργαριτα πλεον εκει?

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η Αννα θα παει για λιγο καιρο τουλαχιστον Αλβανια. Ισως επιστρεψει ισως οχι.
Δεν ειναι σεριφισσα η Μαργαριτα πλεον εκει?

Μάλλον θα επιστρέψει γιατί είναι σύζυγος Έλληνα νομίζω. Εκτός και χώρισαν....

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Θα το ξαναγράψω γιατί μου κόστισε 60€.
Πήγα από το ευαγές ίδρυμα κάπου τον Μάρτιο(??) ίσως και Απρίλιο.
μου έκαναν ένα μασαζ κι ώχω απ την πόρτα
Μιλούσανε για αστυνομίες και λοιπά κουραφέξαλα.....!!!!

Θεωρώ ότι το μαγαζί αυτό δεν είναι επισκέψιμο.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ρε συγγρου29 περιορίσου στο θέμα σου και μη μας ζαλίσεις άλλο τον έρωτα. Αν κάποιος θέλει να έρθει, θα έρθει απο μόνος του. Δεν χρειάζεται να σπαμάρεις 125φορές τη μέρα τις μαλακίες σου και να γαμάς το  της συζήτησης.
Και να είχες κάτι σοβαρό να πεις να πάει στα κομμάτια. Όλο μαλακίες γράφεις και πολλές φορές βαριέσαι ακόμα και να γράψεις. Κάνεις παράθεση τα παλιά σου post. Αν βαριέσαι να γράψεις δυο αράδες, φαντάζομαι πόσο θα βαριέσαι να δουλέψεις στο μαγαζί σου.

Δεν υπάρχει κάποιος διαχειριστής να την banάρει για  ένα διάστημα. Νομίζω ότι το spamming και το thread bumping είναι ενάντια στους κανονισμούς.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
περασμα χτες απο Diamonds στη Δαφνη... η Ασπα λεπτη ψηλη με μεγαλες πλατες (!), κοντο μαλλι νοστιμο προσωπο, αλλα κατι μου εφερνε σε αγορακι και δεν προχωρησα στα ενδοτερα. Δε λεω τπτ για το κοριτσι, ισως να μου φανηκε εμενα...

Το ειχα εντωπισει κι εγω αυτο το σκυλακι. Φαινεται πολυ καβλιαρικο αλλα και λιγο υποπτο. Βεβαια δεν ειναι τοσο ψηλη χωρις τα τακουνια και φαινεται και μικρη. Αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος. Καμια πληροφορια;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
οκ τελος το σπαμαρισμα και ενημεροση  :thumbsup:

Να το δούμε. Η καλή ενημέρωση δεν είναι αντε και καλά να περάσουμε από το μαγαζί, αλλά να ξέρουμε τι θα βρούμε, οπότε όποιος έρθει μάλλον και θα μείνει. π.χ. σήμερα είναι οι ταδε και ταδε..... κοπέλες,  ήρθε μια καινούργια κοπέλα τόσο χρονών (άντε και να κλέψεις λίγα ..... αλλά λίγα χρόνια) είναι έτσι και έτσι, θα είμαστε ανοιχτά μέχρι τις ταδε ώρα....

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
Παικτες καλημερα.Τιποτα κατα Γλυφαδα μερια ξερει κανενας?
Η εστω γενικοτερα Νοτια?

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
ο Αυγουστος ειναι κακή εποχή για να παίξεις οπουδήποτε....
στα μασατζίδικα που πέρασα τα 2-3 καλά ονοματα ήταν κλεισμένα

Περασμα από Συγγρου 40-42
Αντζελα και Τζεσσικα κλεισμένες
στο σαλόνι πέρασαν 3 τροφαντές , μία Ελλις , μια Αλίκη δεν θυμάμαι την άλλη
η μία με πλατινέ ξανθό μαλλι ήταν καλή εμφανισιακά, με μπουταρες κωλάρα, δεν ξέρω τι λέει μέσα ομως....

Πέρασμα από Καλλιρόης 48
Κι εδω η Μαριάννα κλεισμένη
οχι πως η Μαριάννα πλέον είναι και κάτι φοβερό, το έχει παρακάνει στην ξεπέτα πλεον
ξεχώριδα ένα πολύ προστυχο και όμορφο πλάσμα την Βικτώρια, μελαχροινή, κορμάρα και προστυχη φάτσα
δεν ξέρω αν εχουμε πληροφορίες

Πέρασμα και από Στουρνάρη 29
κι εδώ Λία και Ελένη σε δωμάτια
Μελίνα απούσα
οι γνωστές που σαλονάρισαν δεν μου έκαναν κλικ
Λιζα, Παολο, κλπ

greta15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
991
Πέρασμα από Καλλιρόης 48
Κι εδω η Μαριάννα κλεισμένη
οχι πως η Μαριάννα πλέον είναι και κάτι φοβερό, το έχει παρακάνει στην ξεπέτα πλεον  

:thumbsup: :thumbsup:
τυχερος εισαι που ηταν κλεισμενη.....
σε προσφατο περασμα απο  το μαγαζι με μαριαννα
ζητησε τα λεφτα μπροστα με ασχημο τροπο
βιαζοταν απο το 15-20λεπτο
δεν αφηνει να της πιανεις το στηθος δεν της αρεσει
(το οποιο σημειωτεoν ειναι μικρο και χαλαρο  οχι πεσμενο)
τα xρεωνει πλεον ολα εχτρα (owo , cim cif, anal)
οποιος πιστος ας δοκιμασει την τυχη του......μην χασει το κελεπουρι....... :cheesy: :cheesy:

ξεχώριδα ένα πολύ προστυχο και όμορφο πλάσμα την Βικτώρια, μελαχροινή, κορμάρα και προστυχη φάτσα
δεν ξέρω αν εχουμε πληροφορίες
"Καλημερα.Πηγα χθες στο ευαγες ιδρυμα για την Μαριαννα,αλλα προφανως καποιος της αλλαζε τα λαδια και επελεξα Βικτωρια,αφου περασαν διαφορες.Οντως γυφτοπροελευσης και με διαφανα τακουνια 20 ποντα τουλαχιστον τα οποια δεν μου αρεσουν.Εμ πασει περιπτωσει,μου κανει εντυπωση το γαμημενο γονιδιο αυτων των ανατολικων που εχουν τοσο σφιχτα σωματα ενω οι δικες μας γαλοτσες ειναι σαν φρουι ζελε και με σιχαμερη κυτταριτιδα.Τελως παντων,αφου τελειωσε το υποτιθεμενο μασαζ και με προγραμμα 30 λεπτων και κοστους 60 εβραιων,την γαμησα ιεραποστολικα.Ειχα πολυ καιρο να γαμησω οποτε δεν προλαβα αλλη σταση.Το βυζι ηταν οντως με πετρες σιλικονης,μαλλον προχειροδουλεια,αλλα δεν με απασχολει κιολας.Το προσωπο κλασσικο γυφτοανατολικο, προκλητικο,εντονα βαμμενο, στυλ αθλητρια συγχρονισμενης κολυμβησης.Αυτο με καβλωνει ιδιαιτερα.Θεωρω καλη την εμπειρια για μενα που ειμαι των καταδρομικων αν και επρεπε να την καρφωσω και πισωκολλητα μια που ακομα και για το μικρο υψος της διατηρει αψογο κωλαρακι.Αυτα και παλι καλημερα σας."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom