spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
σε αρκετες ισχυει αυτο.άμα την ανάψεις αποδίδει...
σε αρκετες ισχυει αυτο.άμα την ανάψεις αποδίδει...
γιατη δεν πας μηα βολτα ;)κοντα ειναι Λ,Συγγρου 18,1 οροφοςαδερφε,πλεον η νανσυ εχει σπασει..ο χρονος αμελικτος για ολους...οταν δουλευε ομως φραντζη ηταν τουμπανο,και πολυ δυναμη στις υπηρεσιες.τωρα..μαλλον παροπλιζεται...εχω απο τοτε να την συναντησω...
ρε αλανια η Νανσυ που ειναι τωρα
εκτος ελλαδας.Σαν το κοντοπούτανο την Ντόνα μοιάζει αλλά σε πιο μεγάλη ηλικία. Μήπως είναι η μάνα της?
Αλήθεια η Ντόνα που χάθηκε ?
περασμα χτες απο Diamonds στη Δαφνη .
παρελασαν 3 κορασιδες , η Ζωη καστανοξανθη μετριου αναστηματος μιλφαρα με πολλα χιλιομετρα, η Χαρα 25αρα περιπου, λιγο ζουμπουρλουδικο κοντουλι μελαχρινο, και η Ασπα λεπτη ψηλη με μεγαλες πλατες (!), κοντο μαλλι νοστιμο προσωπο, αλλα κατι μου εφερνε σε αγορακι και δεν προχωρησα στα ενδοτερα. Δε λεω τπτ για το κοριτσι, ισως να μου φανηκε εμενα..
Για να πω την αληθεια, ειχα μια κρυφη περιεργεια να δω αν η Αννα ξαναγυρισε εκει , αλλα στη πορτα ηταν η ευγενεστατη και επιφυλακτικη σεριφισσα με τις ωραιες ζωγραφιες
περασμενα μεγαλεια διηγοωντας τα να
Η Αννα θα παει για λιγο καιρο τουλαχιστον Αλβανια. Ισως επιστρεψει ισως οχι.
Δεν ειναι σεριφισσα η Μαργαριτα πλεον εκει?
περασμα χτες απο Diamonds στη Δαφνη .
παρελασαν 3 κορασιδες , η Ζωη καστανοξανθη μετριου αναστηματος μιλφαρα με πολλα χιλιομετρα, η Χαρα 25αρα περιπου, λιγο ζουμπουρλουδικο κοντουλι μελαχρινο, και η Ασπα λεπτη ψηλη με μεγαλες πλατες (!), κοντο μαλλι νοστιμο προσωπο, αλλα κατι μου εφερνε σε αγορακι και δεν προχωρησα στα ενδοτερα. Δε λεω τπτ για το κοριτσι, ισως να μου φανηκε εμενα..
Για να πω την αληθεια, ειχα μια κρυφη περιεργεια να δω αν η Αννα ξαναγυρισε εκει , αλλα στη πορτα ηταν η ευγενεστατη και επιφυλακτικη σεριφισσα με τις ωραιες ζωγραφιες
περασμενα μεγαλεια διηγοωντας τα να
περασμα χτες απο Diamonds στη Δαφνη... η Ασπα λεπτη ψηλη με μεγαλες πλατες (!), κοντο μαλλι νοστιμο προσωπο, αλλα κατι μου εφερνε σε αγορακι και δεν προχωρησα στα ενδοτερα. Δε λεω τπτ για το κοριτσι, ισως να μου φανηκε εμενα...
οκ τελος το σπαμαρισμα και ενημεροση
Ρε σεις,τοση ξεραιλα????????
εντάξει και εσύ εξω από την πόρτα σου θες να μαμήσεις? Τράβα μέχρι Συγγρού. 15 λεπτά θα σου πάρει αυτές τις μέρες
Μη βαρατε ρε,απο Λαγονησι ερχομαι
"Καλημερα.Πηγα χθες στο ευαγες ιδρυμα για την Μαριαννα,αλλα προφανως καποιος της αλλαζε τα λαδια και επελεξα Βικτωρια,αφου περασαν διαφορες.Οντως γυφτοπροελευσης και με διαφανα τακουνια 20 ποντα τουλαχιστον τα οποια δεν μου αρεσουν.Εμ πασει περιπτωσει,μου κανει εντυπωση το γαμημενο γονιδιο αυτων των ανατολικων που εχουν τοσο σφιχτα σωματα ενω οι δικες μας γαλοτσες ειναι σαν φρουι ζελε και με σιχαμερη κυτταριτιδα.Τελως παντων,αφου τελειωσε το υποτιθεμενο μασαζ και με προγραμμα 30 λεπτων και κοστους 60 εβραιων,την γαμησα ιεραποστολικα.Ειχα πολυ καιρο να γαμησω οποτε δεν προλαβα αλλη σταση.Το βυζι ηταν οντως με πετρες σιλικονης,μαλλον προχειροδουλεια,αλλα δεν με απασχολει κιολας.Το προσωπο κλασσικο γυφτοανατολικο, προκλητικο,εντονα βαμμενο, στυλ αθλητρια συγχρονισμενης κολυμβησης.Αυτο με καβλωνει ιδιαιτερα.Θεωρω καλη την εμπειρια για μενα που ειμαι των καταδρομικων αν και επρεπε να την καρφωσω και πισωκολλητα μια που ακομα και για το μικρο υψος της διατηρει αψογο κωλαρακι.Αυτα και παλι καλημερα σας."Πέρασμα από Καλλιρόης 48
Κι εδω η Μαριάννα κλεισμένη
οχι πως η Μαριάννα πλέον είναι και κάτι φοβερό, το έχει παρακάνει στην ξεπέτα πλεον
τυχερος εισαι που ηταν κλεισμενη.....
σε προσφατο περασμα απο το μαγαζι με μαριαννα
ζητησε τα λεφτα μπροστα με ασχημο τροπο
βιαζοταν απο το 15-20λεπτο
δεν αφηνει να της πιανεις το στηθος δεν της αρεσει
(το οποιο σημειωτεoν ειναι μικρο και χαλαρο οχι πεσμενο)
τα xρεωνει πλεον ολα εχτρα (owo , cim cif, anal)
οποιος πιστος ας δοκιμασει την τυχη του......μην χασει το κελεπουρι.......
ξεχώριδα ένα πολύ προστυχο και όμορφο πλάσμα την Βικτώρια, μελαχροινή, κορμάρα και προστυχη φάτσα
δεν ξέρω αν εχουμε πληροφορίες