You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
Αν τα ζουμπήξεις με τρόπο, βγάζουν ζυθον τέκνον μου... :Sκαι τα μεγαλά βυζιά , ναι αυτή είναι και όπως την περιγράφεις
Συνημμένα
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
έτσι... πάντα Coca-Κώλο...
Συνημμένα
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
και η μελινα και η αδελφη της ζανας πινουν κοκα κολο με 80.
Ωπ, ειχα μεινει στο επεισοδιο 38745 , οπου η Μελινα εχει αδερφη που παντρευεται ενα τζανκι για να γλιτωσει απο τη Μερκελ...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ποιά είναι η αδερφή της Ζάνας?
εγώ έχω πάρει κώλο από Μελίνα και αδερφή Δέσποινα...
και από Ζάνα... αλλά απο αδερφή? μου έχει ξεφύγει?
ποιά είναι η αδερφή της Ζάνας?
Υπ' όψη ότι η Δέσποινα είχε κονδυλώματα. Ήταν αρκετά γνωστό στην μασαζο-πιάτσα. Βέβαια, για να είμαι ακριβής, δεν ξέρω αν έχει ακόμα (έχει αποσυρθεί από τα μαγαζιά εδώ και καιρό και δεν γνωρίζω με τι ασχολείται)...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ρε τι μαθαίνει κανείς... 4-5 χρόνια μετά απ'όταν χρειάζεται...
είναι αυτό που λέμε άμεση ενημέρωση...
ποιά είναι ρε η αδερφή της Ζάνας και γιατί δεν της έχω γαμήσει τον κώλο ρε? ε?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.803
- Πόντοι
- 46.232
η Δέσποινα δεν είναι στο χώρο πια...απο τότε που παντρεύτηκε έχει αποσυρθεί...Υπ' όψη ότι η Δέσποινα είχε κονδυλώματα. Ήταν αρκετά γνωστό στην μασαζο-πιάτσα. Βέβαια, για να είμαι ακριβής, δεν ξέρω αν έχει ακόμα (έχει αποσυρθεί από τα μαγαζιά εδώ και καιρό και δεν γνωρίζω με τι ασχολείται)...
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
Amesi enimerwsi my ass!
Same questionplz
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
Ηρθες; Σε περίμενα...!Έχει κάτι πολύ ωραίες φάσεις από Αγγελιοφόρο. Κάτι για πολλές φίλες μαζί στον ίδιο χώρο. Από το τηλέφωνο δεν λένε πολλά, πρέπει να πας. Υποτίθεται για μασάζ η όλη φάση, με τα εξτραδάκια και διάφορα προγράμματα. Να μή λέμε μαλακίες όμως, το μασάζ 3 λεπτά και άμα. Και καμμιά σχέση με φυσιοθεραπεία. Πας εκεί είτε μόνο για μασάζ (δεν λέει), είτε για τσιμπούκι μετά από λίγο μασάζ και φραπέ (αυτό ήταν πολύ ωραίο), είτε για ολόκληρο σεξ (θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά, όμως αυτό είχε 80 ευρώ και καλά, και κανένα πρόγραμμα δεν ξεπερνάει τα 45 λεπτά).
Αυτά βέβαια είναι διαμερίσματα που λειτουργούν ως μασατζίδικα, και όχι τα γνήσια μαγαζιά. Όπως όλα τα ερασιτεχνικά σούρτα φέρτα όμως, έχουν τη δική τους ομορφιά και χάρη. Εμένα μου άρεσαν πολύ, αν και το πληρώνεις για αλμυρό το φυστίκι.
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.002
- Πόντοι
- 4.415
Ο κωλος στο αβαταριον σουσήμερα τι είναι ανοικτο
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
μλκ ποσα μασαζ κερνας για να σε πω?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ααα ντάξει τότε...
την έχω πάρει την Λία...
ουφ και προς στιγμήν ανησύχησα οτι μου'χε ξεφύγει κάνα κωλι Πολυτεχνείο μεριά...
την έχω πάρει την Λία...
ουφ και προς στιγμήν ανησύχησα οτι μου'χε ξεφύγει κάνα κωλι Πολυτεχνείο μεριά...
ααα ντάξει τότε...
την έχω πάρει την Λία...
Άγχος που τραβάς και συ...
gypaetos46
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
περασα απο πατησιων 286 και ενω έκανα μπάνιο και ζήτησα ναταλια , μου ερχεται και λεει μονο μασαζ....
ήττα!αλλα διάβαζα εδω για το συγκεκριμενο μασαζερι..ισως αλλαξε?η φοβηθηκαν?κριμα γιατι ειχα διαβασει οτι της αρεσει να παιζει γυρω απο ασσ. ξερει κανεις φιλος μασαζερι με καλο φιστινγκ?
ήττα!αλλα διάβαζα εδω για το συγκεκριμενο μασαζερι..ισως αλλαξε?η φοβηθηκαν?κριμα γιατι ειχα διαβασει οτι της αρεσει να παιζει γυρω απο ασσ. ξερει κανεις φιλος μασαζερι με καλο φιστινγκ?
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
www.imagebam.com/image/afd1a5278944052] [/URL]Άγχος που τραβάς και συ...
koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
βολτα σε μασατζιδικα....
σολωμου 33 υποδοχη χριστινα με γκριζο σορτσακι και φανελακι χωρις σουτιεν,ειχε την ειρηνη πιτσιρικα μελαχροινη ωραιο κορμακι μαπα για τα γουστα μου δεν...
σολωμου 54 για αλλη μια φορα κλειστο
σιωωπης 29 στην πορτα αννα(που ειναι και μιχαλακοπυλου 179,στα του ροστερ αλεξανδρα μιλφακι,και μια καινουργια μεταγραφη απο καυκασο κατηγορια μιλφ ματσουρ εμαφανισιμο .τιμη ακομα στα 70 ευρω
παπαδιαμαντη 8 μονο της η γιαννα τις φυγανε ολες οι κορασιδες ρουμπινη και σια και αναμενη να φερει ροστερ
σολωμου 33 υποδοχη χριστινα με γκριζο σορτσακι και φανελακι χωρις σουτιεν,ειχε την ειρηνη πιτσιρικα μελαχροινη ωραιο κορμακι μαπα για τα γουστα μου δεν...
σολωμου 54 για αλλη μια φορα κλειστο
σιωωπης 29 στην πορτα αννα(που ειναι και μιχαλακοπυλου 179,στα του ροστερ αλεξανδρα μιλφακι,και μια καινουργια μεταγραφη απο καυκασο κατηγορια μιλφ ματσουρ εμαφανισιμο .τιμη ακομα στα 70 ευρω
παπαδιαμαντη 8 μονο της η γιαννα τις φυγανε ολες οι κορασιδες ρουμπινη και σια και αναμενη να φερει ροστερ
περασα απο πατησιων 286 και ενω έκανα μπάνιο και ζήτησα ναταλια , μου ερχεται και λεει μονο μασαζ....
Δεν μας ειπες αν εμεινες η αν εφυγες.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις