You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
404 - Attachment Not Found
dimitriso211
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια επειδη ειμαι απο επαρχια και αυριο θα ειμαι Αθηνα μονο το πρωι που θα μου ειναι καλυτερα να παω για να περασω καλα Ιουλιανου η Spa diamonds γιατι πρωτη φορα θα παω για μασαζ και δεν θελω να φαω πορτα .Μια φορα το χρονο που ερχομαι μονος Αθηνα τουλαχιστον να το ευχαριστηθω.Δεν πιστευω να μην με δεχθουν γιατι δεν ειμαι και πιτσιρικας πλεον 38, χρονων αλλα εμφανισημος και περιποιημενος .Ευχαριστω προκαταβολικα και αν καποιος θελει να μου πει και κατι παραπανω ας μου στειλει και pm
Καλησπερα παιδια επειδη ειμαι απο επαρχια και αυριο θα ειμαι Αθηνα μονο το πρωι που θα μου ειναι καλυτερα να παω για να περασω καλα Ιουλιανου η Spa diamonds γιατι πρωτη φορα θα παω για μασαζ και δεν θελω να φαω πορτα .Μια φορα το χρονο που ερχομαι μονος Αθηνα τουλαχιστον να το ευχαριστηθω.Δεν πιστευω να μην με δεχθουν γιατι δεν ειμαι και πιτσιρικας πλεον 38, χρονων αλλα εμφανισημος και περιποιημενος .Ευχαριστω προκαταβολικα και αν καποιος θελει να μου πει και κατι παραπανω ας μου στειλει και pm
38 χρονών μάλλον πιτσιρικάς θεωρείσαι στα μασάζ φίλε. Πολλές από τις .... κοπέλες σου ρίχνουν. Έχει πάντως αρκετά μαγαζιά ανάλογα με το τι ψάχνεις.
Νοτης Χριστόπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
καλημέρα παίδες.
Κάποια ενημέρωση από Δημητσάνας 1 Μαρούσι, υπάρχει;;;;;
Τι να το κανεις αυτο ρε φιλε? Οι δυο που μπριζολιαζοντε εκει Γιαννα-Ροξυ και Αφροδιτη δεν αξιζουν...καλημέρα παίδες.
και η Μαριλενα που "αξιζει" περιοριζεται σε φραπε με καλαμακι...
Δωσε αλλου τα λεφτα σου αν θες την αποψη μου ή απαιτησε μπριζολα απο Μαριλενα που ψιλο-αξιζει...
Και οχι πανω απο 100ρικο!
Νοτης Χριστόπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Τι να το κανεις αυτο ρε φιλε? Οι δυο που μπριζολιαζοντε εκει Γιαννα-Ροξυ και Αφροδιτη δεν αξιζουν...
και η Μαριλενα που "αξιζει" περιοριζεται σε φραπε με καλαμακι...
Δωσε αλλου τα λεφτα σου αν θες την αποψη μου ή απαιτησε μπριζολα απο Μαριλενα που ψιλο-αξιζει...
Και οχι πανω απο 100ρικο!
κατ'αρχας να σε ευχαριστήσω για την απάντηση
όταν λέμε "μπριζόλα";;;;;;;;Τι εννοούμε;;;;;;Για το φραπέ το έχω καταλάβει αλλά με "καλαμάκι" με μπερδεψες πάλι :lol
Το μέρος με συμφέρει λόγω περιοχής γιατί είμαι σχετικά κοντά, και δεν προλαβαίνω να κατεβαίνω στα καλά μαγαζιά ;) Λόγω απόστασης δλδ...
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
www.imagebam.com/image/d37ed8274055485] [/URL]όταν λέμε "μπριζόλα";;;;;;;;Τι εννοούμε;;;;;;
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Επειδή έχω δοκιμάσει και τα δύο,Καλησπερα παιδια επειδη ειμαι απο επαρχια και αυριο θα ειμαι Αθηνα μονο το πρωι που θα μου ειναι καλυτερα να παω για να περασω καλα Ιουλιανου η Spa diamonds γιατι πρωτη φορα θα παω για μασαζ και δεν θελω να φαω πορτα .Μια φορα το χρονο που ερχομαι μονος Αθηνα τουλαχιστον να το ευχαριστηθω.Δεν πιστευω να μην με δεχθουν γιατι δεν ειμαι και πιτσιρικας πλεον 38, χρονων αλλα εμφανισημος και περιποιημενος .Ευχαριστω προκαταβολικα και αν καποιος θελει να μου πει και κατι παραπανω ας μου στειλει και pm
Το diamonds spa ειναι σαφως ανωτερο σε περιβάλλον, επίπεδο πραγματικού μασάζ. Για τις κοπέλλες είναι θέμα προτιμήσεων αν και το diamonds εχει πιο
Αν θές και έχεις χρόνο δες και τα δύο και διάλεξε.
Σε κάθε περίπτωση είναι θέμα τελικής δικιά σου επιλογής μια και ο παράγοντας κοπέλλες είναι υποκειμενικός στον καθένα.
Νοτης Χριστόπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
η φωτό είναι όλα τα λεφτά
σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
dimitriso211
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα παιδια τελικα πηγα στη Στουρναρη 29 επειδη με βολευε το σημειο .Ειπα στην Ζανα οτι γνωριζω το μαγαζι απο το σαιτ και επελεξα μαζι της το προγραμμα της μιας ωρας.Πραγματικα με ελιωσε στο μασαζ μερικες φορες αρκετα δυνατο και στο δευτερο σταδιο ηταν πολυ θερμη .Ο χωρος φοβερος αν και δεν μπορω να τον συγκρινω με αλλον γιατι πρωτη φορα πηγα σε μασατζιδικο την επομενη φορα θα επιδιωξω να παω στο spa diamonds για να συγκρινω
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
...Τσάρκα χθες το μεσημέρι σε όλα τα μασατζίδικα του κέντρου και πέριξ...Η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ...ΟΛΟΣ ο ΚΑΤΙΜΑΣ του ΒαλκανοΑνατολικού μπλοκ...Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα δραστικά, θα μπουν πολλά λουκέτα μέχρι το χειμώνα. Το έχει μυριστεί η Ζάνα και έχει ήδη το μονοπώλιο...το μαγαζί είναι το μεγαλύτερο κοπτήριο συναλλάματος προς το Ανατολικό μπλοκ. Καλή σας μέρα...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
...Τσάρκα χθες το μεσημέρι σε όλα τα μασατζίδικα του κέντρου και πέριξ...Η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ...ΟΛΟΣ ο ΚΑΤΙΜΑΣ του ΒαλκανοΑνατολικού μπλοκ...Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα δραστικά, θα μπουν πολλά λουκέτα μέχρι το χειμώνα. Το έχει μυριστεί η Ζάνα και έχει ήδη το μονοπώλιο...το μαγαζί είναι το μεγαλύτερο κοπτήριο συναλλάματος προς το Ανατολικό μπλοκ. Καλή σας μέρα...
κι εγώ μία από τα ίδια. ιουλιανού 51-53 δεν άνοιγαν, ιουλιανού 39 δεν άνοιγαν, πατησίων 131 έλειπε η νικολέτα, είχε ένα συμπαθητικό πιπίνι, τη Λάουρα, φερρών 19 δεν άνοιγαν, στουρνάρη 63 δεν άνοιγαν, στουρνάρη 29 παρούσες σόνια, λία, μόνικα, γυναικάρα μελίνα και κάνα δυο μικρά αλλά άχαρα. δεν είδα αντριάννα.
μηδέν εις το πηλίκον...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
κι εγώ μία από τα ίδια. ιουλιανού 51-53 δεν άνοιγαν, ιουλιανού 39 δεν άνοιγαν, πατησίων 131 έλειπε η νικολέτα, είχε ένα συμπαθητικό πιπίνι, τη Λάουρα, φερρών 19 δεν άνοιγαν, στουρνάρη 63 δεν άνοιγαν, στουρνάρη 29 παρούσες σόνια, λία, μόνικα, γυναικάρα μελίνα και κάνα δυο μικρά αλλά άχαρα. δεν είδα αντριάννα.
μηδέν εις το πηλίκον...
Το Φερρών είναι πλέον τραγικό...Κάτι απαράδεκτες χοντρές και η γνωστή βυζαρού ξεπέτα Κατερίνα...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
απίστευτες χνουδωτές μπαζόλεςΤο Φερρών είναι πλέον τραγικό...Κάτι απαράδεκτες χοντρές και η γνωστή βυζαρού ξεπέτα Κατερίνα...
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.220
- Πόντοι
- 4.365
Ρε μάγκες και το Στ29 στις μετριότητες ανήκει πλέον.. Ότι αξίζει εκεί μέσα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό..
- Λία σταθερή δύναμη, χρόνια τώρα το ίδιο σέρβις από Μπουμπουλινας..
- Ελένη καλτ καταστάσεις, τις δοκιμάσαμε στο Σ45 εδώ και καιρό..
- Σόνια, κυρίλιψε κάνει και μασάζ, στο κυρίως πιάτο καμία σχέση με το ατίθασο τσουλί της Μιχαλακοπούλου
Οι καινούριες πολλές και εμφανισιακά πολύ κάτω του μετρίου οι περισσότερες..
- Σόνια, κυρίλιψε κάνει και μασάζ, στο κυρίως πιάτο καμία σχέση με το ατίθασο τσουλί της Μιχαλακοπούλου
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Ρε μάγκες και το Στ29 στις μετριότητες ανήκει πλέον.. Ότι αξίζει εκεί μέσα είναι ξαναζεσταμένο φαγητό..
Ακριβώς! Παρήλασαν καμμια δεκαριά συνολικά και ούτε μία δεν μου έκανε κλικ. Μόνη εξαίρεση η Μελίνα που είναι πύραυλος.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66