black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
...καμια βυζαρου επαιζε?....
θα σε γελάσω, δεν τα προσέχω αυτά, αλλά μάλλον όχι, γιατί αν ήταν πολύ βυζαρού τι διάολο κάτι θα θυμόμουνα
...καμια βυζαρου επαιζε?....
thanx man..θα σε γελάσω, δεν τα προσέχω αυτά, αλλά μάλλον όχι, γιατί αν ήταν πολύ βυζαρού τι διάολο κάτι θα θυμόμουνα
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!...οχι παιχτη,μακρια...μιλαμε για βυζαρου σε νορμαλ καταστασεις...απο σαπιες γεμισε ο τοπος....Α, μια και είπες βυζαρού.
Φερρών 19 3 πανομοιότυπα υπέρβαρες (2 μελαχρινές και μια ξανθιά) κωλάρες, κοιλάρες βυζάρες και μπουτάρες μέσα σε αραχνοϋφαντα κομπινεζόν περασμένης δεκαετίας. Καλτ. Για πολύ ιδαίτερα γούστα.
Πάντως εγώ δεν συμφωνώ να γράφονται δεύτερες και τρίτες κλπ κριτικές για το ίδιο άτομο αν δεν υπάρχει σημαντική διαφορά από την προηγούμενη που έγραψε ο ίδιος.
Το θεμα ειναι να μη γραφει ο ιδιος με πολλα νικ...
Αν γραφουν δυο για την ιδια ειναι οκ...
Ουτως ή αλλως μονο χαζοκουβεντα, ας γραφουν ολοι οσο θελουν...
Εγω δε ξαναγραφω, εξηγησα γιατι...
συμπλήρωσε και 3 μαυρουλες η μια κιολας ειχε μια κωλαρα τουμπανο,η αλλη απο οσο θυμαμαι ηταν ηναομι απο ιουλιανου51-53Α, μια και είπες βυζαρού.
Φερρών 19 3 πανομοιότυπα υπέρβαρες (2 μελαχρινές και μια ξανθιά) κωλάρες, κοιλάρες βυζάρες και μπουτάρες μέσα σε αραχνοϋφαντα κομπινεζόν περασμένης δεκαετίας. Καλτ. Για πολύ ιδαίτερα γούστα.
τοσες πολλες τριχες τυπε εχει η λεγαμενη? :Sσυμπλήρωσε και 3 μαυρουλες η μια κιολας ειχε μια κωλαρα τουμπανο,η αλλη απο οσο θυμαμαι ηταν ηναομι απο ιουλιανου51-53
υ.γ η μια απο αυτες τις χοντρες ειχε πιο πολλες τρίχες απο μενα στο χερι...
Έχει μεταφερθεί στη Δάφνη αυτό (diamond spa). Στην Γλυφάδα είχε άλλο ένα στην Πανώπης αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα.Μια άμεση βοήθεια για Γλυφάδα που μπορώ να επισκεφτώ ίδρυμα, ξηππηξερα Ποσειδώνος 67 δεν λειτουργεί πλέον? Δεν έχω και τηλ για να τσεκάρω πια αν μπορεί κάποιος να ενημερωσει
Μασατζίδικο με πρωκτικό στο πρόγραμμα???
Τόσο σπάνιο έχει γίνει πια ή εγώ δεν βλέπω καλά??
Στις κριτικές δεν γράφουν τπτ. Α ρε Ζάνα...
εισαι μεγαλος καραγκιοζης που μεσα σε ενα σαιτ προσπαθεις να προσπερασεις τα κομπλεξ και τα υπαρξιακα σου...Ο εποικοδομητικός διάλογος για τη Τζένη και τον κ. αρχιδο-τέλη μεταφέρθηκε εδώ
Η οδος φερρων 19 ειναι στο νεο ηρακλειο;συμπλήρωσε και 3 μαυρουλες η μια κιολας ειχε μια κωλαρα τουμπανο,η αλλη απο οσο θυμαμαι ηταν ηναομι απο ιουλιανου51-53
υ.γ η μια απο αυτες τις χοντρες ειχε πιο πολλες τρίχες απο μενα στο χερι...
καμια σχεση στο κεντρο ειναι αθηνα πλατεια βικτοριασ κοντα ;) ;)Η οδος φερρων 19 ειναι στο νεο ηρακλειο;
ειναι νομιζω η πρωτη καθετοσ μετα την πλατεια βικτοριασ οπωσ ανεβαινεισ την 3 σεμπτεμβριου!Ευχαριστω πολυ αντζελο! ;)