28 μηνύματα και το μόνο που κάνεις είναι να μανουριάζεσαι με κόσμο που είναι χρόνια εδώ μέσα και έχουν προσφέρει.
Σε ποιά μαγαζιά έχεις πάει;
Κάνε καμία ενημέρωση
Επίσης, δεν απάντησες στον andy51. Ποιός κλώνος είσαι; Δεν είναι κακό να ομολογήσεις ότι είσαι κλώνος και απλά δεν έχεις τα... κότσια να γράψεις με το κανονικό σου μήπως και ταυτοποιηθείς.
αστα ρε μορτη... εγω δεν χαμπαριαζω απο κλωνους απο γυναικειους κωλους χαμπαριαζω.... μορτακο οι περισσοτεροι απο εδω εχετε την μιση μου ηληκια χεστους τους κλωνους και τα κλωναρια και τα πουρναρια οταν εσυ επινες γαλατακι απο πιπιλα εγω εχτιζα τετοια μαγαζια και κωλομπαρα με τα φραγκακια μου.....
παιδι σκυλη δεν εχω τα τρωω ολα στο μουνι και στην ταβερνα ρε μορτακο τα εχω γυρισει ολα στη αρχη που βγαινανε δειλα δειλα ρε μορτη και μετα βαρεθηκα τα ''παλουκαρια'' αυτους τους γαμπρους και το εριξα στις ελευθερες βιζιτουδες μορτακο μου οσπου οι κυβερμνοντες μας τα κοψανε ολα σιγα σιγα και ειπα να ξαναγυρισω στα τουτα εδω αλλα οχι και να πιανομαι κοροιδιο στα γαμπρουλακια αυτα και τις δηθεν κριτικες και τα πανυγηρια με τα δηθεν μαλωματα εδω γινεται σκοτωμος ρε μορτη ...
τωρα τις δυσκολες εποχες απαιτω αυτα που δινω και τα οποια με πολυ κοπο τα βγαζω να τα σεβονται οι κοπελιες και ειδικα οσοι εχουν μαγαζια και βγαινουν εδω μεσα απο εσενα και μενα και απο ολους μασ ζουνε ρε μορτακο γιατι να μην με σεβονται. καταλαβες μορτακο
λοιπον ασε τα κλωναρια και τα πουρναρια εμενα με ξερουν και οι πετρες οποια μπουρδελιαρικη πετρα σηκωσεις απο κατω θα με βρεις .
εν λεω ολα τα γαμπρουδακια την δουλεια τους κανουν αλλα ας την κανουν αλλοιως ασ πανε πελατες στα μαγαζια της γκομενας τους στο μιλητο στο ψυθιριστω γιαυτο βγηκαν και τα κουνητα οταν ημουν νεως δεν ειχα τετοια στο καφενειο παιζοντας πρεφα ενημερωνομαστε γκεγκε μεγαλε???? αστα μην πρωχωρας εχει πολλες λακουβες παρακατω μορτακο ... αυτα που λεω ειναι περα για περα αληθηνα ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
μιας και τα έχεις γυρίσει όλα και είσαι έμπειρος, δεν μας λες και σε μας τους νεότερους που να μην πηγαίνουμε για να μη χαλάμε και τα λεφτά μας
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
η ΡΕΝΑ και ΟΛΓΑ απο δεφτερα θα ειναι κοντα μας
Ολγα η Ρωσιδα ? η 45αρα?
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Συμφωνώ με τον peter για το τελευταίο που έχω πάει. Λίζα κορυφή για όσους αρέσουν οι petite Barbie!
Το Συγγρού υπάρχει ακόμα; Κάποια στιγμή όταν είχε φουλ ρόστερ, σε ένα βραδυνό πέρασμα μου μόνο η Νάνσυ άξιζε που εκτελούσε χρέη σερίφισας.
Το Συγγρού υπάρχει ακόμα; Κάποια στιγμή όταν είχε φουλ ρόστερ, σε ένα βραδυνό πέρασμα μου μόνο η Νάνσυ άξιζε που εκτελούσε χρέη σερίφισας.
Λογικά οχι....έχουν μεταφερθεί στο Θησεως και Ευαγγελιστρίας,όπου και πάλι η Νανσυ είναι επι της υποδοχής....δεν εχω πάει εκει,αλλά απ' ότι διαβάζω αυτό καταλαβαίνω.....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ετσι ειναι...Αυτη ανοιγει την πορταΛογικά οχι....έχουν μεταφερθεί στο Θησεως και Ευαγγελιστρίας,όπου και πάλι η Νανσυ είναι επι της υποδοχής....δεν εχω πάει εκει,αλλά απ' ότι διαβάζω αυτό καταλαβαίνω.....
αστα ρε μορτη... εγω δεν χαμπαριαζω απο κλωνους απο γυναικειους κωλους χαμπαριαζω.... μορτακο οι περισσοτεροι απο εδω εχετε την μιση μου ηληκια χεστους τους κλωνους και τα κλωναρια και τα πουρναρια οταν εσυ επινες γαλατακι απο πιπιλα εγω εχτιζα τετοια μαγαζια και κωλομπαρα με τα φραγκακια μου.....
παιδι σκυλη δεν εχω τα τρωω ολα στο μουνι και στην ταβερνα ρε μορτακο τα εχω γυρισει ολα στη αρχη που βγαινανε δειλα δειλα ρε μορτη και μετα βαρεθηκα τα ''παλουκαρια'' αυτους τους γαμπρους και το εριξα στις ελευθερες βιζιτουδες μορτακο μου οσπου οι κυβερμνοντες μας τα κοψανε ολα σιγα σιγα και ειπα να ξαναγυρισω στα τουτα εδω αλλα οχι και να πιανομαι κοροιδιο στα γαμπρουλακια αυτα και τις δηθεν κριτικες και τα πανυγηρια με τα δηθεν μαλωματα εδω γινεται σκοτωμος ρε μορτη ...
τωρα τις δυσκολες εποχες απαιτω αυτα που δινω και τα οποια με πολυ κοπο τα βγαζω να τα σεβονται οι κοπελιες και ειδικα οσοι εχουν μαγαζια και βγαινουν εδω μεσα απο εσενα και μενα και απο ολους μασ ζουνε ρε μορτακο γιατι να μην με σεβονται. καταλαβες μορτακο
λοιπον ασε τα κλωναρια και τα πουρναρια εμενα με ξερουν και οι πετρες οποια μπουρδελιαρικη πετρα σηκωσεις απο κατω θα με βρεις .
εν λεω ολα τα γαμπρουδακια την δουλεια τους κανουν αλλα ας την κανουν αλλοιως ασ πανε πελατες στα μαγαζια της γκομενας τους στο μιλητο στο ψυθιριστω γιαυτο βγηκαν και τα κουνητα οταν ημουν νεως δεν ειχα τετοια στο καφενειο παιζοντας πρεφα ενημερωνομαστε γκεγκε μεγαλε???? αστα μην πρωχωρας εχει πολλες λακουβες παρακατω μορτακο ... αυτα που λεω ειναι περα για περα αληθηνα ....
Χαμπαριάζεις, δεν χαμπαριάζεις "μόρτη" είσαι κλώνος. Και όχι κλώνος αλλά κλωναρχίδης. Και θα σου πω γιατί. Αν ήσουνα μάγκας και μόρτης θα έβγαινες με το κανονικό σου nick και θα έλεγες αυτά που θέλεις. Εσύ σαν κυρία καταχώρησες ένα nick πριν από 5 ημέρες και άρχισες να τα χώνεις. Και αναφέρθηκες και στο δικό μου όνομα. Και αυτό είναι ένα λάθος σου γιατί όταν έγραφες με τα άλλα nick σου για το γνωστό μασατζίδικο που αναφέρεσαι, εγώ σε έκραζα σαν προμότορα. Εγώ δεν έχω γράψει λέξη για το συγκεκριμένο μαγαζί τουλάχιστον τους τελευταίους 6 μήνες. Κατάλαβες?
Θέλω να δω αν την ερχόμενη βδομάδα θα γράφεις κάθε μέρα από τις 5 το απόγευμα μέχρι το άλλο πρωί ή τα ποστ σου θα είναι μόνο σε ώρες γραφείου. Καταλαβαίνεις βέβαια τι θέλω να πω. Βλέπεις έχω καλούς φίλους και ρωτάω και ενημερώνουμε.
Και αν ξαναπιάσεις το όνομά μου στο στόμα σου για άσχετες υποθέσεις θα γίνεις ό πρώτος μόρτης με ρόμπα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.223
- Πόντοι
- 46.232
μια χαρά τα έχεις ψάξει.....έχεις ανοίξει 4 κλώνους και συνεχίζεις να γράφεις παπαριές που δεν ισχύουν καθόλου , δεν ξέρω τι σκοπούς και εσύ θέλεις να εξυπηρετήσεις , εμφανίστηκες και καλά τυχαία σανειμαι παρα πολυ καλα ενημερωμενος και το εψαξα οσο δεν φανταζεσαι για να προβω σε αυτα που γραφω
δεν παραλογιζομαι καθολου ... παλια ναι ο νεα σμυρνη εχεις δικιο αλλα τωρα για να σου πει ο ιδιος.... ολα οσα γραφω ειναι 100 % αλληθεια
και για τον μαριο καλος .... το λεκτικα στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι για σταχτη στα ματια του κοσμου....
ειναι απο τους πρωτους γαμπρους παρεουλα με τον σπαρκ ...... ασχετα αν τρωγοντουσαν εδω στο σαιτ κολπα αγαπητε μου βρωμικα κολπα αρα δεν παραλογιζομαι ....... ενταξει ειμαι γραφικος τυπος μορτης της παλιας σχολης μπουρδελιαρης μεσα στο βουρκο απο την εποχη του μεταξα
αλεξιπτωτιστής και τα παραπάνω απο τα μισά σου μυνήματα είναι κατηγορίες για μένα , τόσο παπάρας είσαι που δεν έχεις τα αρχίδια να γράψεις με το αρχικό σου νικ , τόσο παπάρας είσαι που επειδή τρώς
συνεχόμενα όχι απο μασατζού που της την πέφτεις επειδή έμαθες ότι έχουμε καλές σχέσεις και νομίζεις ότι έτσι κάνεις κάτι.....πές μου όμως κάτι απλό και γιατί να ισχύουν αυτά που λές εσύ και όχι αυτά που λέω εγώ ,
απλό το ερώτημα μου , πρόσεχε γιατί αν σε πετύχω καμιά φορά δεν θα σεβαστώ καθόλου την ηλικιά σου και θα σε στείλω πακέτο στην γυναικούλα σου να πάτε ταξιδάκι σε κανα εξωτικό μέρος , καμιά αλήθεια θα γράψεις ή μάλλον επειδή δεν ξέρεις το νόημα της λέξης αλήθεια καμιά ενημέρωση θα γράψεις μιάς και γι αυτό είναι το θρέντ αυτό , είσαι τόσο άσχετος ή τόσο θολωμένος που μέχρι και στον heelover την έπεσες.....
έχω να σου προτείνω καθαρά από αλληλεγγύη και κάποιον εξειδικευμένο ψυχίατρο που θα σε βοηθήσει τις πολλαπλές σου προσωπικότητες να της κάνει μιά...
ingr2
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτη τη καραμελα ποτε δε τη καταλαβα, αμα θελει 2 ή 3 ή 43 φορες για να κανει αυτο που πρεπει μια κοπελα που εκδιδεται δεν το βλεπω σαν θετικο... γιατι πολυ απλα, [size=24pt]ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ[/size]
Έχεις δίκιο, μέχρι σε κάποιο σημείο.
Ακόμα και καινούργιο (ή μεταχειρισμένο) αμάξι να πάρεις, κάθε φορά που θα το καβαλάς θα το αισθάνεσαι πιο οικείο. Και (πιστεύω) ότι αυτό ισχύει πολύ περισσότερο στις σχέσεις των ανθρώπων - όποιες κι' αν είναι αυτές.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Όνομα: davidpav
Αξίωμα: Νέος
Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 31/01/13, 23:11
Τελευταία σύνδεση: χθες στις 14:00
Απορώ πότε πρόλαβε και ενημερώθηκε και έβγαλε και τα συμπεράσματά του για όσους αναφέρεται!!!!!!
Πρέπει να κάθεται με τις ώρες μπροστά στο ΠιΣι.
Γιατί ασχολείστε? είναι κάτι που το έχουμε δει δεκάδες φορές.....παιγμένο με τον ιδιο τρόπο.Κάποιος θέλει να προμοτάρει η να επιτεθεί σε κάποιους,φτιάχνει εναν κλώνο,γράφει αυτά που θέλει να γράψει και μετά εξαφανίζεται.....με το να του δίνουμε σημασία,απλά παίζουμε το παιχνίδι του....
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλισπερα σε ολους,σειμερα μεχρι 12:00 βραδι ΜΑΡΙΑ,ΡΕΝΑ,ΑΝΝΙΑ,ΕΛΛΙ,ΒΙΚΤΟΡΙΑ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ θα ειναι στην ΕΥΥΑΝΓΕΛΙΣΤΡΑ 85(ΚΑΛΛΙΘΕΑ)τηλ:6972164085-6972164138 φιλακια πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
εσύ νανσι κάνεις πρόγραμμα η το εχεις κόψει;καλισπερα σε ολους,σειμερα μεχρι 12:00 βραδι ΜΑΡΙΑ,ΡΕΝΑ,ΑΝΝΙΑ,ΕΛΛΙ,ΒΙΚΤΟΡΙΑ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ θα ειναι στην ΕΥΥΑΝΓΕΛΙΣΤΡΑ 85(ΚΑΛΛΙΘΕΑ)τηλ:6972164085-6972164138 φιλακια πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
οπότε κάνεις και εσύ πρόγραμμα ;)απλα εγο ειμαι το πρωη ξερις 10:30-18:00 απογεβμα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66