collateral
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 93
- Like
- 448
- Πόντοι
- 3.280
με τριάντα ευρώ πάς μετάξιέχεις και ρέστα !
Μαλλον ηλικία εννοει ο ανθρωπος οταν λεει μεχρη 30.
έχει αλλά η συνεννόηση γίνεται μέσα με την κοπέλα , στο σαλονάρισμα αν ρωτήσεις σου λένε μισόλογα.και τι σου λέει ότι αυτό το μέρος έχει φουλ πρόγραμμα;
προφανως αυτό εννοεί.
παντως για το φίλο τον πρωταρη που ρωταει που να παει για πρωτη φορά, νομιζω ότι τα της Στουρναρη που του προτάθηκαν δεν ειναι καταλληλα... Ειδικα το 63 δεν ανοιγει καν σε μερικους...
Νομιζω ότι π.χ. τα Ιουλ 51-53, Πατησίων 131, Φερων 19, Μαρνη 28 κλπ ειναι λίγο πιο χύμα και δε ρωτανε πολλα ή και τίποτα...
Σταση πρωτη στο ιδρυμα της Αχιλλεως. Ισως και οι τελευταιες εγκωμιαστικες κριτικες, δικαιες ή αδικες, εχουν παιξει ρολο και η αναμονη ξεκιναει πριν το μεσημερι. Το σαλονακι- καπνιστηριο μικρο και αβολο :-
Σταση δευτερη συγγρου 45. Πανικος κι εδω. Η κυρια της υποδοχης αγχωμενη. Εσεις απο εδω... πισω απο το παραβαν... να περασει ο παππους...ο αλλος πισω απο το γραφειο... το κεφαλι δεξια...
Τρια ειναι τα δικα μου συμπερασματα τυποι.
1. Πολλοι πελατες των C.Tours κανοντας το δικο τους haircut προσαραξαν σε μασατζιδικα.
2. Για καποιους φιλους που περιμενουν να πεσουν οι τιμες δεν το βλεπω
3. Ο μεγαλος πολιτικος ΓΑΠ δικαιωνεται. Λεφτα υπαρχουν
εσυ μην χασεις ευκαιρεια να προμοταρης το μαγαζι σου
σε εχουν παρει χαμπαρει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ελά ρε για γέλια είναι ο τύπος και βαλτός , γράφει ότι προμοτάρω μαγαζί σε πόστ που αναφέρονται 4-5 μαγαζιά και συμφωνώ ότι εκεί μπριζολιάζεις χωρίς πολλά πολλά , τι να πείς???Δεν ξερεις, τι λες και τι γραφεις !!!
Ο n.smirni76, ειναι εκλεκτος συναγωνιστης !!!
ελά ρε για γέλια είναι ο τύπος και βαλτός , γράφει ότι προμοτάρω μαγαζί σε πόστ που αναφέρονται 4-5 μαγαζιά και συμφωνώ ότι εκεί μπριζολιάζεις χωρίς πολλά πολλά , τι να πείς???
για το ιουλιανου λεω ρε μεγαλε προστεθηκες και εσυ στη λιστα των αγαπουληδων της κατερινας ,να στους πω με την σειρα ρε παληκαρακι
των μασαντζηδικων παμε φτου απο την αρχη σπαρκ-αστραπη-μαριος καλος-ροκυ-νεα σμυρνη και τελευταιος καποιος heelover που δηθεν φτιαχνεται αμα η κατερινα του τα γραψεθι σε απταιστα ελληνικα .
??????
οι κοπελειες τα λενε ρε φιλαρα νεοσμυρνιοτη αυτες ξερεις πως κελαηδανα σαν καναρινια .....
αληθεια τα ποδαρακια σου ευτιαξαν γλυκε μου???????
φιλαρα δεν τα βαζω μαζι σου αλλα δημιουργηθηκε ενα θρεντ με ψηφοφορια και εγω ειπα την γνωμη μου και επανελαβα αυτα που εσυ διαλαλεις εδω και εκει
:στο Ιουλιανού έχω περάσει μια φορά πριν ένα χρόνο με κάποια Λίζα, έκτοτε δεν ξαναπέρασα γιατί δεν μου αρέσει καμμία εκεί μέσα. Άρα δεν ξέρεις τι λες. Fail!
μακαρι να ησουν πελατης .....
ε, πες το τόσην ώρα ότι είσαι του μαγαζιού και έχεις διαφυγόντα κέρδη, να μη χασομεράμε κι εμείς...
επειδη πρωι πρωι εχεις παρει χαλασμενα χαπια και δεν καταλαβαινεις ρε μορτακο σου ειπα μακαρι να ησουνε, πες το τόσην ώρα ότι είσαι του μαγαζιού και έχεις διαφυγόντα κέρδη, να μη χασομεράμε κι εμείς...
πολυ αστοχο το συμπερασμα σου !!!!!!!!!εσυ μην χασεις ευκαιρεια να προμοταρης το μαγαζι σου
σε εχουν παρει χαμπαρει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε