Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
με τριάντα ευρώ πάς μετάξιέχεις και ρέστα !

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μαλλον ηλικία εννοει ο ανθρωπος οταν λεει μεχρη 30. Αφου εχει επισκευφθει μαγαζι και εχει διαβασει και λιγο εδω μεσα  ,ξερει απο που ξεκινανε οι τιμες.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τα μαγαζια της πατησιων και των περιξ δρομων (ιουλιανου, φερρων ) εχουν καποιες μικρες σε ηλικια. Για μενα πρωτα δες καποια που να σου αρεσει και μετα κοιτα την ηλικία. Φουλ αν εννοεις μονο το  :knockinb: , αυτα τα μαγαζια ολα φουλ ειναι :2funny:. Αν θες και πισω πορτα, αυτο πρεπει να ρωτησεις την καθε κοπελα μονος σου. Καποιες το εχουν τουμπανο , και άλλες , κρυφο καμαρι. ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Μαλλον ηλικία εννοει ο ανθρωπος οταν λεει μεχρη 30.

προφανως αυτό εννοεί.

παντως για το φίλο τον πρωταρη που ρωταει που να παει για πρωτη φορά, νομιζω ότι τα της Στουρναρη που του προτάθηκαν δεν ειναι καταλληλα... Ειδικα το 63 δεν ανοιγει καν σε μερικους...

Νομιζω ότι π.χ. τα Ιουλ 51-53, Πατησίων 131, Φερων 19, Μαρνη 28 κλπ ειναι λίγο πιο χύμα και δε ρωτανε πολλα ή και τίποτα...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τι να ρωτησουν οταν βγαινουν με το μινι ισα να καλυπτει το κωλομερι και τα ψηλοτακουνα? Μονο αν εχετε ξαναρθει θα σε ρωτησουν. Πες οτι πηγαινες σε αλλο μαγαζι και ειπες να δεις κανα καινουριο και καθαρισες. Το παν ειναι να δειχνεις οσο το δυνατον πιο ανετος.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
Σταση πρωτη στο ιδρυμα της Αχιλλεως. Ισως και οι τελευταιες εγκωμιαστικες κριτικες, δικαιες ή αδικες, εχουν παιξει ρολο και η αναμονη ξεκιναει πριν το μεσημερι. Το σαλονακι- καπνιστηριο μικρο και αβολο :-
Σταση δευτερη συγγρου 45. Πανικος κι εδω. Η κυρια της υποδοχης αγχωμενη. Εσεις απο εδω... πισω απο το παραβαν... να περασει ο παππους...ο αλλος πισω απο το γραφειο... το κεφαλι δεξια... :2funny:

Τρια ειναι τα δικα μου συμπερασματα τυποι.
1. Πολλοι πελατες των C.Tours κανοντας το δικο τους haircut προσαραξαν σε μασατζιδικα.
2. Για καποιους φιλους που περιμενουν να πεσουν οι τιμες δεν το βλεπω :(
3. Ο μεγαλος πολιτικος ΓΑΠ δικαιωνεται. Λεφτα υπαρχουν :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
προφανως αυτό εννοεί.

παντως για το φίλο τον πρωταρη που ρωταει που να παει για πρωτη φορά, νομιζω ότι τα της Στουρναρη που του προτάθηκαν δεν ειναι καταλληλα... Ειδικα το 63 δεν ανοιγει καν σε μερικους...

Νομιζω ότι π.χ. τα Ιουλ 51-53, Πατησίων 131, Φερων 19, Μαρνη 28 κλπ ειναι λίγο πιο χύμα και δε ρωτανε πολλα ή και τίποτα...
:thumbsup:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Σταση πρωτη στο ιδρυμα της Αχιλλεως. Ισως και οι τελευταιες εγκωμιαστικες κριτικες, δικαιες ή αδικες, εχουν παιξει ρολο και η αναμονη ξεκιναει πριν το μεσημερι. Το σαλονακι- καπνιστηριο μικρο και αβολο :-
Σταση δευτερη συγγρου 45. Πανικος κι εδω. Η κυρια της υποδοχης αγχωμενη. Εσεις απο εδω... πισω απο το παραβαν... να περασει ο παππους...ο αλλος πισω απο το γραφειο... το κεφαλι δεξια... :2funny:

Τρια ειναι τα δικα μου συμπερασματα τυποι.
1. Πολλοι πελατες των C.Tours κανοντας το δικο τους haircut προσαραξαν σε μασατζιδικα.
2. Για καποιους φιλους που περιμενουν να πεσουν οι τιμες δεν το βλεπω :(
3. Ο μεγαλος πολιτικος ΓΑΠ δικαιωνεται. Λεφτα υπαρχουν :rockon:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εσυ  μην χασεις ευκαιρεια να προμοταρης το μαγαζι σου   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

σε εχουν παρει χαμπαρει  ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δεν ξερεις, τι λες και τι γραφεις !!!  :idiot: :idiot: :idiot:

Ο  n.smirni76, ειναι εκλεκτος συναγωνιστης !!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Δεν ξερεις, τι λες και τι γραφεις !!!  :idiot: :idiot: :idiot:

Ο  n.smirni76, ειναι εκλεκτος συναγωνιστης !!!
ελά ρε για γέλια είναι ο τύπος και βαλτός , γράφει ότι προμοτάρω μαγαζί σε πόστ που αναφέρονται 4-5 μαγαζιά και συμφωνώ  ότι εκεί μπριζολιάζεις χωρίς πολλά πολλά , τι να πείς???

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
ελά ρε για γέλια είναι ο τύπος και βαλτός , γράφει ότι προμοτάρω μαγαζί σε πόστ που αναφέρονται 4-5 μαγαζιά και συμφωνώ  ότι εκεί μπριζολιάζεις χωρίς πολλά πολλά , τι να πείς???

για το ιουλιανου λεω ρε μεγαλε  προστεθηκες και εσυ στη λιστα των αγαπουληδων της κατερινας ,να στους πω με την σειρα ρε παληκαρακι
των μασαντζηδικων  παμε φτου απο την αρχη σπαρκ-αστραπη-μαριος καλος-ροκυ-νεα σμυρνη και τελευταιος καποιος heelover  που δηθεν φτιαχνεται αμα η κατερινα του τα γραψεθι σε απταιστα ελληνικα  .
ρε φιλαρα δεν κραζω κανενα αλλα πρεπει να κραζονται οι προμοτορες και αγαπουληδεσ.
νεοσμυρνιοτη εσυ ομολογησες οτι εισαι πολυ τακτικος πελατης της κατερινας κατα καποιο τροπο ξημεροβραδιαζεσαι εκει . εσυ τα λες ρε παληκαρι
και μπερδευεις και τις ενημερωσεις για ψαξε στο θρεντ της κατερινας να δεις......
εσυ προβαλεις τον εαυτον σου τι περιμενεις να σου ζητησουμε να κανεις εσυ μασαζ???? η να σου κανουμε εμεις ?????? :headbang: :headbang: :headbang:
οι  κοπελειες τα λενε ρε φιλαρα νεοσμυρνιοτη αυτες ξερεις πως κελαηδανα σαν καναρινια .....

αληθεια τα ποδαρακια σου ευτιαξαν γλυκε μου???????
φιλαρα δεν τα βαζω μαζι σου αλλα δημιουργηθηκε ενα θρεντ με ψηφοφορια  και εγω ειπα την γνωμη μου και επανελαβα αυτα που εσυ διαλαλεις εδω και εκει

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σπαρκ, αστραπή, ροκυ και τώρα davidpav.  Και η ζωή συνεχίζεται.
Πόσα nick θα κάνεις ακόμα ?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
για το ιουλιανου λεω ρε μεγαλε  προστεθηκες και εσυ στη λιστα των αγαπουληδων της κατερινας ,να στους πω με την σειρα ρε παληκαρακι
των μασαντζηδικων  παμε φτου απο την αρχη σπαρκ-αστραπη-μαριος καλος-ροκυ-νεα σμυρνη και τελευταιος καποιος heelover  που δηθεν φτιαχνεται αμα η κατερινα του τα γραψεθι σε απταιστα ελληνικα  .
?????? :headbang: :headbang: :headbang:
οι  κοπελειες τα λενε ρε φιλαρα νεοσμυρνιοτη αυτες ξερεις πως κελαηδανα σαν καναρινια .....

αληθεια τα ποδαρακια σου ευτιαξαν γλυκε μου???????
φιλαρα δεν τα βαζω μαζι σου αλλα δημιουργηθηκε ενα θρεντ με ψηφοφορια  και εγω ειπα την γνωμη μου και επανελαβα αυτα που εσυ διαλαλεις εδω και εκει

στο Ιουλιανού έχω περάσει μια φορά πριν ένα χρόνο με κάποια Λίζα, έκτοτε δεν ξαναπέρασα γιατί δεν μου αρέσει καμμία εκεί μέσα. Άρα δεν ξέρεις τι λες. Fail!

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
στο Ιουλιανού έχω περάσει μια φορά πριν ένα χρόνο με κάποια Λίζα, έκτοτε δεν ξαναπέρασα γιατί δεν μου αρέσει καμμία εκεί μέσα. Άρα δεν ξέρεις τι λες. Fail!
: :headbang: :headbang: :headbang: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
δεν ειπα οτι εισαι πελατης  διαβασε ποιο καλα .....
μακαρι να ησουν πελατης αρα βλεπεις οτι λεω σωστα ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
ε, πες το τόσην ώρα ότι είσαι του μαγαζιού και έχεις διαφυγόντα κέρδη, να μη χασομεράμε κι εμείς...

του μαγαζιου δεν ειμαι καθολου αλλα  αλλα λογια να αγαπιομαστε  εσυ εισαι του μαγαζιου λες πηγες μια φορα και στελνης φιλακια στην κατερινα με πολλη αγαπη  α ρε παρα μυθαντζη  εγω δεν μπαινω σαν εσενα σε καμιας θεραπενιδας το βρακι  εσυ εχεις μπει .... ρε παληκαρι μια φορα πηγες και στελνης πολλες αγαπες στην κατερινα  .....
ρε πας και εσυ καλα ποσα χαλασμενα χαπια πηρες.....

εισαι και εσυ στην λιστα των γαμπρων που γραφουν την καθημερινη ενημερωση  γιαυτο κοβεσαι..........
  σε λιγο απο την αναδουλεια θα βγητε ολοι οι γαμπροι  στο δρομο  για :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
οπως κανουν στα κωλομπαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
ε, πες το τόσην ώρα ότι είσαι του μαγαζιού και έχεις διαφυγόντα κέρδη, να μη χασομεράμε κι εμείς...
επειδη πρωι πρωι εχεις παρει χαλασμενα χαπια και δεν καταλαβαινεις ρε μορτακο σου ειπα μακαρι να ησουν
πελατης δεν θα ασχολιομουν μαζι σου αλλα τυγχανει να ξερω πολλα για αυτο σου τα εχωσα οταν μπηκες σαν προμοτορας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom