Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σπαρκ, αστραπή, ροκυ και τώρα davidpav.  Και η ζωή συνεχίζεται.
Πόσα nick θα κάνεις ακόμα ?

α ρε ταλαιπωρε μαριο καλος τι τραβας για το μαγαζι της αγαπης σου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ειδες δεν επιασε και πολυ η μακακια που εκανες που εγραψες ξημερωματα στο θρεντ της κατερινας  δηθεν οτι γραφει αυτη και ειπες να μολησεις
λιγο παραπανω μελανι....
εγω γραφω αυτα που βλεπω σαν ελευθερος ανθρωπος με ελευθερη σκεψη .....
δεν μου λες ρε μαριος καλος σημερα ποιος θα κανει την ενημερωση  οεοοοοοοοο??????
πολλοι γαμπροι ρε παιδακι μου  λεω να αποχωρησω αφου εισαστε τοσοι πολλοι ρε μαριος καλος .......
να προσεχεις το κοριτσι σου  .... παρεουλα εισαστε ρε παληκαρακι με τον αστραπη  και  τον ροκυ  τωρα αρχισε η φαγομαρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη  στης γκολφος την ποδια σφαζονται παληκαρια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σπαρκ, αστραπή, ροκυ και τώρα davidpav.  Και η ζωή συνεχίζεται.
Πόσα nick θα κάνεις ακόμα ?
[/quote

ρε μαριος καλος το εγραψα και σε αλλο θρεντ αλλα το γραφω και εδω επειδη εχω ενα μαγαζακι με  μπιζου και ειδη δωρων τωρα του αγιου βαλεντινου ελατε ρε συ ολοι εσεις οι γαμπροι  να παρετε απο  το μαγαζακι μου κανα δωρακι  για την λεγαμενη...... θα σας κανω σκοντο καλο λογω σαιτ ....
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
ημερες μεγαλης κρισης βλεπεις πρεπει κατι να κανω και εγω  να ζησω εσεις εχετε βολευτει εκει με το κοριτσι

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
[quote author=davidpav] επειδη εχω ενα μαγαζακι με  μπιζου και ειδη δωρων τωρα του αγιου βαλεντινου ελατε ρε συ ολοι εσεις οι γαμπροι  να παρετε απο  το μαγαζακι μου κανα δωρακι  
[/quote]
Είδες τελικά που είσαι κι εσύ προμότορας;;; :idiot:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Είδες τελικά που είσαι κι εσύ προμότορας;;; :idiot:

τι να κανω για να μην πεινασω.....
αλλα αλλο το ενα αλλοο το αλλο ....
αλλο το βιξιμο και αλλο το κλασιμο .... (λαικη παροιμια)...... και τα δυο απο τρυπες βγαινουν αλλα διαφορετικες
ειμαι ελληναρας τι να κανουμε ψαχνω αρπαχτες

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
παμε φτου απο την αρχη σπαρκ-αστραπη-μαριος καλος-ροκυ-νεα σμυρνη και τελευταιος καποιος heelover  που δηθεν φτιαχνεται αμα η κατερινα του τα γραψεθι σε απταιστα ελληνικα  .

Δεν είσαι καλά ενημερωμένος. Ο n.smirni είχε βρεθεί σε αντιπαράθεση με το μαγαζί της Ιουλιανού για μεγάλο διάστημα. Επίσης, ο marios kalos κατά καιρούς έχει γράψει δηκτικά σχόλια με επίκεντρο το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο heelover σού απάντησε σήμερα. Νομίζω ότι παραλογίζεσαι, από ένα σημείο και μετά.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
του μαγαζιου δεν ειμαι καθολου αλλα  αλλα λογια να αγαπιομαστε  εσυ εισαι του μαγαζιου λες πηγες μια φορα και στελνης φιλακια στην κατερινα με πολλη αγαπη  α ρε παρα μυθαντζη   εγω δεν μπαινω σαν εσενα σε καμιας θεραπενιδας το βρακι  εσυ εχεις μπει .... ρε παληκαρι μια φορα πηγες και στελνης πολλες αγαπες στην κατερινα  .....
ρε πας και εσυ καλα ποσα χαλασμενα χαπια πηρες.....

εισαι και εσυ στην λιστα των γαμπρων που γραφουν την καθημερινη ενημερωση  γιαυτο κοβεσαι..........
 σε λιγο απο την αναδουλεια θα βγητε ολοι οι γαμπροι  στο δρομο  για :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
οπως κανουν στα κωλομπαρα   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο άνθρωπας ή είναι αργόσχολος χαβαλετζής, ή είναι ψυχοπαθής (αν κρίνω από την αδικαιολόγητη εμμονή σε ένα θέμα που δεν είναι και τόσο σημαντικό), ή είναι η Κατερίνα (αν κρίνω από την ορθογραφία) και μας δουλεύει ψιλό γαζί.

Όπως και να έχει είναι γραφικός... Κρατήστε τον με αυτό το νικ να μας διασκεδάζει και μην τον μπανάρετε γιατί θα μπει με άλλο.

Το πιο πιθανό είναι να είναι η Κατερίνα και πρώτον τα έχει παίξει από την αναδουλειά και ψάχνει τρόπο να κρατάει το μαγαζί στην επικαιρότητα, και δεύτερον θύμωσε που της έκανα μάθημα ορθογραφίας. Τα φιλάκια τα έστειλα για να μην θυμώσει αλλά τελικά δεν έπιασαν τόπο.

Φιλάκια και πάλι.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ο άνθρωπας ή είναι αργόσχολος χαβαλετζής, ή είναι ψυχοπαθής (αν κρίνω από την αδικαιολόγητη εμμονή σε ένα θέμα που δεν είναι και τόσο σημαντικό), ή είναι η Κατερίνα (αν κρίνω από την ορθογραφία) και μας δουλεύει ψιλό γαζί.

Όπως και να έχει είναι γραφικός... Κρατήστε τον με αυτό το νικ να μας διασκεδάζει και μην τον μπανάρετε γιατί θα μπει με άλλο.

αν εχεις ψυχωση με την ορθγραφια ρε μπαμπασικο  πληρωσε τα εξοδα να παει σε νυχτερινο σχολειο  η κοπελα και ετσι  και οι δυο ευχαριστημενοι .... εσυ θα ικανοποιησεις την ψυχωση σου και αυτη θα μαθει γραμματα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
φιλακια και αγαπες ρε μπαμπασικο  δεν στελνουν ετσι στην τυχη με μια φορα επισκεψη στο μαγαζι και μαλιστα πριν απο ενα χρονο  :think: :think: :think: :think: :think:
εκτος και αν εισαι προσωπικος πελατης της  η αυτο που λεω  γαμπρος και εσυ για πεσμας ρε ατιμουλικο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1

Το πιο πιθανό είναι να είναι η Κατερίνα και πρώτον τα έχει παίξει από την αναδουλειά και ψάχνει τρόπο να κρατάει το μαγαζί στην επικαιρότητα, και δεύτερον θύμωσε που της έκανα μάθημα ορθογραφίας. Τα φιλάκια τα έστειλα για να μην θυμώσει αλλά τελικά δεν έπιασαν τόπο.

Φιλάκια και πάλι.

ναι αλλα πηγες την αλλη μερα για καφε και τα φιλακια απο κοντα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Σιγά ρε μην σου πληρώσω και τα έξοδα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
οι  κοπελειες τα λενε ρε φιλαρα νεοσμυρνιοτη αυτες ξερεις πως κελαηδανα σαν καναρινια .....

αληθεια τα ποδαρακια σου ευτιαξαν γλυκε μου???????

Ορίστε, το παραδέχεται δημόσια ο μόρτης, οι κοπέλες του κελαηδάνε πράμματα στο αφτί. Άρα όλη μέρα είναι με τις καρδερίνες. Χαχαχαχαχαχαχα.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
τι να κανω για να μην πεινασω.....
αλλα αλλο το ενα αλλοο το αλλο ....
αλλο το βιξιμο και αλλο το κλασιμο .... (λαικη παροιμια)...... και τα δυο απο τρυπες βγαινουν αλλα διαφορετικες
ειμαι ελληναρας τι να κανουμε ψαχνω αρπαχτες
χαχαχα οκ καμμια δουλειά δεν είναι ντροπή.... αλλα ρίξε ρε συ λίγο τους τόνους.. απο χθες που μπήκες μέσα εχεις επιτεθεί λεκτικά σε 4-5 διαφορετικά άτομα ταυτόχρονα..

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ορίστε, το παραδέχεται δημόσια ο μόρτης, οι κοπέλες του κελαηδάνε πράμματα στο αφτί. Άρα όλη μέρα είναι με τις καρδερίνες. Χαχαχαχαχαχαχα.

ναι ρε ειμαι ολη μερα μεσα στη λασπη στο βουρκο εκει κοιμαμαι  αλλα ειδες ποτε να βγω και να προμοταρω καποιο μαγαζι η  καποια  θεραπευτρια της αρωστιας μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο ζορο τωρα επιτιθεται τρεμετε γαμπροι και αγαπουληδες αθηνων και περιχωρων :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα οκ καμμια δουλειά δεν είναι ντροπή.... αλλα ρίξε ρε συ λίγο τους τόνους.. απο χθες που μπήκες μέσα εχεις επιτεθεί λεκτικά σε 4-5 διαφορετικά άτομα ταυτόχρονα..

εχεις δικιο συγνωμη προς ολους παω να κοιμηθω λιγο γιατι με κουρασε χτες η καριολα....
αλλα με το ενα ματι θα ειμαι στο λαπ τοπ

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πάντως φίλε davipav, δεν μπορώ καταλάβω γιατί υποβαθμίζεις την έννοια "ενημέρωση" δίνοντάς της τον χαρακτηρισμό "προμοτάρισμα". Εσένα δηλαδή όταν κάποιος γνωστός σου, σε ρωτήσει να του προτείνεις κάποιο καλό μαγαζί για φαγητό, συνεργείο ιατρείο, μάστορα κλπ κλπ, τότε αυτομάτως γίνεσαι προμότορας;; Ξέρεις κάποιον που είναι σωστός επαγγελματίας και θα τον προτείνεις. Όπως επίσης αν γνωρίζεις έναν κακό επαγγελματία, θα ενημερώσεις τους φίλους σου για να τον αποφύγουν. Αυτό ακριβώς γίνεται κι εδώ από τους υπόλοιπους φίλους.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως φίλε davipav, αυτό με το προμοτάρισμα δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί είναι τόσο κατακριτέο. Εσένα δηλαδή όταν κάποιος γνωστός σου, σε ρωτήσει να του προτείνεις κάποιο καλό μαγαζί για φαγητό, συνεργείο ιατρείο, μάστορα κλπ κλπ, τότε αυτομάτως γίνεσαι προμότορας;;

αντε ειπα να ξεκουραστω αλλα θα σου απαντησω  οχι δεν ειναι κακο  ουτε γινεται προμοτορας  καποιος  οταν σε καποιον η καποιους συστησει ενα μαγαζι οτι και να ειναι αυτο οταν  εχει περασει καλα ,μπορω να σου πω οτι αυτο επιβαλεται ειναι τροπος ζωης , το κανω και εγω τακτικωτατα στη ζωη μου και οσον αφορα αυτα τα μαγαζια εχω συστησει πολλα μαγαζια στο παρελθον  τις καλες εποχες πριν μας τα κοψουν ολα  σε παρα πολλους ειτε σε τηλεφωνικη επικοινωνια ειτε σε κατ ιδιαν συναντησεις και με αλλα ατομα απο εδω στο σαιτ που δεν γραφουν ποτε  οπως και εγω αλλα  οχι να βγαινει ο καθενας εδω και να γραφει ψευτικες κριτικες - ενημερωσεις  με προκλητικο τροπο...
τωρα που  σχεδον ολα βαρανε μυγες στην κυριολεξια γινεται χαμος  ολοι οι γαμπροι εχουν βγει στη γυρα προς αγρα πελατων για τα κοριτσια τους  αυτο κατακρινω  . 

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είσαι καλά ενημερωμένος. Ο n.smirni είχε βρεθεί σε αντιπαράθεση με το μαγαζί της Ιουλιανού για μεγάλο διάστημα. Επίσης, ο marios kalos κατά καιρούς έχει γράψει δηκτικά σχόλια με επίκεντρο το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο heelover σού απάντησε σήμερα. Νομίζω ότι παραλογίζεσαι, από ένα σημείο και μετά.
ειμαι παρα πολυ καλα ενημερωμενος και το εψαξα οσο δεν φανταζεσαι  για να προβω σε αυτα που γραφω
δεν παραλογιζομαι καθολου ... παλια ναι ο νεα σμυρνη εχεις δικιο αλλα τωρα για να σου πει ο ιδιος.... ολα οσα γραφω ειναι 100 % αλληθεια
και για τον μαριο καλος .... το λεκτικα στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι  για σταχτη στα ματια του κοσμου....
ειναι απο τους πρωτους γαμπρους παρεουλα με τον σπαρκ ......  ασχετα αν τρωγοντουσαν εδω στο σαιτ  κολπα αγαπητε μου βρωμικα κολπα  αρα δεν παραλογιζομαι ....... ενταξει ειμαι γραφικος τυπος  μορτης της παλιας σχολης  μπουρδελιαρης μεσα στο βουρκο  απο την εποχη του μεταξα

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
αντε ειπα να ξεκουραστω αλλα θα σου απαντησω  οχι δεν ειναι κακο  ουτε γινεται προμοτορας   καποιος  οταν σε καποιον η καποιους συστησει ενα μαγαζι οτι και να ειναι αυτο οταν  εχει περασει καλα ,μπορω να σου πω οτι αυτο επιβαλεται ειναι τροπος ζωης , το κανω και εγω τακτικωτατα στη ζωη μου και οσον αφορα αυτα τα μαγαζια εχω συστησει πολλα μαγαζια στο παρελθον  τις καλες εποχες πριν μας τα κοψουν ολα
Συμφωνώ και τώρα που οι εποχές είναι πιο δύσκολες επιβάλεται ακόμα περισσότερο να γίνεται αυτό.

αλλα  οχι να βγαινει ο καθενας εδω και να γραφει ψευτικες κριτικες - ενημερωσεις  με προκλητικο τροπο...
Για κάποιον που δεν είναι μέσα στα πράγματα,και δεν γνωρίζει τα κατατόπια του συγκεκριμένου χώρου, όπως εγώ, είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει αν μια κριτική είναι ψεύτικη ή αληθινή. Για να γράφεις με τόση σιγουριά ότι οι κριτικές είναι ψεύτικες και προκλητικές, ίσως να έχεις πιο στενή σχέση με το συγκεκριμένο κατάστημα Δεν το λέω κακοπροαίρετα. Απλά από τα συμφραζόμενα καταλήγω σε αυτό το συμπέρασμα.

τωρα που  σχεδον ολα βαρανε μυγες στην κυριολεξια γινεται χαμος  ολοι οι γαμπροι εχουν βγει στη γυρα προς αγρα πελατων για τα κοριτσια τους  αυτο κατακρινω  .  
Αν και η άγρα πελατων είναι ποινικό αδίκημα, δεν τους αδικω ομως γιατι ο καθενας κανει ό,τι μπορεί  για να διατηρησει την πελατεία του αυτες τις εποχές.
Κακά τα ψέμματα, οι προμοτορες ξεχωρίζουν απο μακρυά, και σιγουρα η κοινοτητα αυτού του φόρουμ, έχει τον τρόπο της να τους θέτει στο περιθώριο. Όμως για τους συγκεκριμένους που αναφέρθηκες, παρόλο που η επαφή μου με το site είναι περιστασιακή, δεν μπορω να πω ότι ανήκουν στην κατηγορία "ΠΡΟΜΟΤΟΡΑΣ"

ΥΓ: Δεν το βλέπω να ξεκουράζεσαι σήμερα  :2funny: :2funny:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ειμαι παρα πολυ καλα ενημερωμενος και το εψαξα οσο δεν φανταζεσαι  για να προβω σε αυτα που γραφω
δεν παραλογιζομαι καθολου ... παλια ναι ο νεα σμυρνη εχεις δικιο αλλα τωρα για να σου πει ο ιδιος.... ολα οσα γραφω ειναι 100 % αλληθεια
και για τον μαριο καλος .... το λεκτικα στο συγκεκριμενο μαγαζι ειναι  για σταχτη στα ματια του κοσμου....
ειναι απο τους πρωτους γαμπρους παρεουλα με τον σπαρκ ......  ασχετα αν τρωγοντουσαν εδω στο σαιτ  κολπα αγαπητε μου βρωμικα κολπα   αρα δεν παραλογιζομαι ....... ενταξει ειμαι γραφικος τυπος  μορτης της παλιας σχολης  μπουρδελιαρης μεσα στο βουρκο  απο την εποχη του μεταξα

28 μηνύματα και το μόνο που κάνεις είναι να μανουριάζεσαι με κόσμο που είναι χρόνια εδώ μέσα και έχουν προσφέρει.

Σε ποιά μαγαζιά έχεις πάει;

Κάνε καμία ενημέρωση

Επίσης, δεν απάντησες στον andy51. Ποιός κλώνος είσαι; Δεν είναι κακό να ομολογήσεις ότι είσαι κλώνος και απλά δεν έχεις τα... κότσια να γράψεις με το κανονικό σου μήπως και ταυτοποιηθείς.

:sunglasses:

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλιμερα σε ολους,σειμερα θα ειμαστε ανικτα μεχρη 20:00βραδη με της ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΒΑ,ΣΑΜΑΝΤΑ,ΝΤΟΝΑ,ΖΩΙ να ειστε ολοη καλα και φιλακια πολα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* τηλ:6972164085-6972164138

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
η ΡΕΝΑ και ΟΛΓΑ απο δεφτερα θα ειναι κοντα μας  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom