Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Γράφτηκε ότι πλέον σταδιοδρομεί σε κάποιο από τα τσιμπουκάδικα της οδού Διδύμου... (Fylis area...)

Κοινώς, θα πάρεις το ιδιο μενού σε γρήγoρη βέρσιον (fast forward) και στο 1/3 του κόστους  :grin: :rockon:
Θα τα πάρω σβάρνα μου φαίνεται.. Αν και είναι κορώνα -γράμμα σε ποια βάρδια είναι και αν έχει αλλάξει όνομα.
Σ'ευχαριστώ πάντως!

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Μιλφ με καλες υπηρεσιες θα βρεις στη στουρναρη 29
Επισης 3ης σεπτεμβριου 54 η ειρηνη
Διαβασε τα αντιστοιχα threads και κριτικες των μαγαζιων και θα πας ντουγρου για το μιλφοπαραδεισο

Το "Ζανόσπιτο" το έχω σταμπάρει ήδη και σκέφτομαι και το "Καιτόσπιτο" στο 63 της ίδιας οδού..

Η Ειρήνη δεν μου άρεσε.. Είχα μια full συνεδρία, αλλά δεν!  Σ'ευχαριστώ και αν θυμηθείς και τίποτα άλλο..  :helpplea:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.231
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα μαζί με τον μπέμπα σε δύο μαγαζιά που πάω συχνά τελευταία

Πατησιών 77-79 εδώ τα δωμάτια ήταν γεμάτα και τα τρία από ρόστερ μια απο τα ίδια σχεδόν , δηλαδή Σοφία ξανθιά λεπτή κατσαρομάλλα μικρό βυζί , Βίκυ μελαχρινό κοντοπούτανο με πιασηματτάκια και 2αράκια βυζιά , Ηλιάννα ξανθό μιλφάκι με κανονικό  σώμα μαι μικρό βυζί , Ράνια ξανθιά κανονικό σώμα με 2,5άρια βυζιά και τέλος Βαλέρια μιά ξανθιά μιλφ λεπτή με μικρό βυζί και πίρσινγκ

Ιουλιανού 51-53 βασικά πήγα για να δώ την Χριστίνα την Ελληνίδα αλλά είχε φύγει , η Ρωξάνη που και αυτή είχε φύγει είναι μίλφ απ ότι έμαθα χωρίς λοιπά στοιχεία ,οι άλλες είναι
γνωστές , Λάουρα μελαχρινή κοντή κανονικό σώμα μεσαίο βυζί ωραίο κώλο , Ευα μελαχρινή μπαμπάτσική με μεσαίο βυζί και Βίκυ(πέρασα την Τετάρτη μαζί της) καστανή κανονικό σώμα δυάρια βυζιά για όσους γνωρίζουν
και απο δέλα είναι σαν δίδυμη αδερφή της Μόνικας της λεγόμενης νιαου νιάου απο Φωκαίας 25α και Φυλής 86β.τη μύτη.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Κυριακάτικες πρωινές καύλες:
Πέρασμα από Φερρών 19 τίγκα στους μπάτσους λόγω του ότι άδειαζαν μια κατάληψη λίγο πιο κάτω.
Τρεις σαύρες τα ονόματα των οποίων ξέχασα αμέσως, πάντως δεν ήταν μάρκες αυτοκινήτων. Η Λιλή έλειπε καθώς και η Πολωνή παρουσιάστρια.

Πατησίων 286 κλειστό.

Η ζωή συνεχίζεται

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
για όσους γνωρίζουν
και απο δέλα είναι σαν δίδυμη αδερφή της Μόνικας της λεγόμενης νιαου νιάου απο Φωκαίας 25α και Φυλής 86β.τη μύτη.
παρεπιπτόντως, μήπως ξέρει κάποιος να μας πει πού έχει εξαφανιστεί η Μόνικα (νιαου - νιαου); sorry για το off topic εκ των προτέρων...

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλιμερα σε ολους,σειμερα σας περιμενουμε στην παρεα μας μεχρη 20:00βραδη για να περασετε στηγμες χαλαροσις τηλ:6972164085-6972164138 φιλακια σε ολους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
προγραματα για ολα τα γουστα και πολες εκπλιξις :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
tumblr_ma79em6TeP1ra9a3to1_500.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.231
Πόντοι
46.232
ρεπό σήμερα αφού ήπια το καφεδάκι μου στην Καλλιθέα και αφού έφαγα του κόσμου την κίνηση με το αμάξι βρήκα και πάρκαρα πλησίον της πλατείας Βικτορίας ,ο καιρός στο μεταίχμιο του να βρέξει να μην βρέξει ,
πεζός έκανα την βόλτα μου(12.50-16.10) , ενημέρωση κατά σειρά επίσκεψης.......

Πατησίων 286  παλιά πολυκατοικία με χαρακτηριστικό μεγάλο διάδρομο , ανέβηκα τα σκαλιά μέχρι τον πρώτο όροφο , το διαμέρισμα παλιό , το δωμάτιο που μπήκα χωρίς ντουζιέρα μέσα , σχετικά
μεγάλο , λιτό , μασαζοκρέβατο και στην άκρη ένας παλιός καναπές , θα διαφωνήσω με τον κινεζόφιλο , δεν είναι πιπινομάγαζο....ρόστερ Αλεξία μιλφ μελαχρινή με μαλλί μακρύ κανονικό σώμα και μεσαίο βυζί ,
Λάουρα πιτσιρίκα γύρω στα 25 ξανθιά με τα μαλλιά πιασμένα πίσω , με πιασηματάκια και μεσαίο βυζί και Μαριάννα όπου ήρθε να με χαιρετήσει δια χειραψίας , 30άρα με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους , πρόγραμμα
45 λεπτά φούλ στα 60 ευρώ.

Φωκ.Νέγρη 9-11 στην υποδοχή(περνάει και στο δωμάτιο) Ανίτα φορώντας ιατρική άσπρη ρόμπα ,μίλφ με  καστανοκόκκινα μαλλιά ωραίο χαμόγελο κανονικό σώμα λεπτά πόδια , μεσαίο βυζί και μια ακόμα κοπέλα
Αλεξία ψηλόλιγνο μιλφογκίλφ με καστανόξανθα μαλλιά σπαστά και μικρό βυζί.

Πατησίων 131  στην υποδοχή η γνωστή ευγενέστατη ξανθιά υπηρεσία , ρόστερ Καρολίνα ανοιχτά ξανθά κατσαρά μαλλιά λευκή επιδερμίδα κανονικό σώμα μικρό βυζί και σούπερ κωλάρα ,Γιώτα καστανή μιλφ πολύ λεπτή
και άβυζι , Σόνια μελαχρινή μίλφ κατσαρομάλλα με πιασηματάκια και μεσαίο βυζί , Νταίσι μελαχρινός μούναρος με κανονικό σώμα  3άρια βυζία και κωλάρα , Ελένη ξανθοκάστανο πιπίνι με κανονικό σώμα και 2.5άρια πολύ
αποσχηματισμένα βυζιά(τιμήθηκε , θα ακολουθήσει κριτική) και τέλος ένα ακόμα μίλφ ξανθό λεπτό με μικρό βυζί(όχι η Αλεξάνδρα) , Χριστινάρα πάλι απούσα , θα είναι εδώ την άλλη εβδομάδα σύμφωνα με την υπηρεσία.

Φερών 19    στην πόρτα η Ζωή που μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε , καστανή ίσιο μαλλί κοντή λεπτή άβυζι πίρσινγκ στη μύτη , με τζήν που την είδα και φλάτ παπούτσι χάνει πάρα πολύ σε σύγκριση με όταν
φορούσε κολάν φουστίτσες και τακούνια , ρόστερ Λίλη κινεζούλα με κοκκινόψανθο φουντωτό μαλλί παχουλή κοντή με 2αράκι βυζί ,Μιρέλα μελαχρινή ψηλή πολύ χοντρή με 3άρια βυζιά , Ευα μια ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα
μικρό βυζί και μια ακόμα μελαχρινή παχουλή με μεσαίο βυζί , συγνώμη αλλά ερχόντουσαν τόσο γρήγορα η μιά πίσω απο την άλλη και δεν μπόρεσα να συγκρατήσω ονόματα για τις δύο τελευταίες.

3ης Σεπτεμβρίου 59  στην πόρτα η Ναντια με τα πανέμορφα μάτια(και κλάσεις ανώτερη εμφανισιακά απο τις δυό που είδα στο σαλονάρισμα)ρόστερ Ελένη ξανθιά γκίλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κοντή με περιττά κιλά
και Ειρήνη κοκκινομάλλα γκίλφ και αυτή με περιττά κιλά και μεσαίο βυζί , ρώτησα αν έχει καμιά πιο μικρή και η Ναντια μου απάντησε  ότι ήταν στο δωμάτιο και μια Μαρίνα 28 χρονών αγνώστων λοιπών στοιχείων...

3ης Σεπτεμβρίου 54  όλο ανανέωση και υποσχέσεις αλλά οι σαύρες σαύρες , στην υποδοχή αλλά και με ενεργή συμμετοχή στο ρόστερ η Αλίκη ξανθοκάστανη πάρα πολύ χοντρή με 4άρια βυζιά , Τάνια μελαχρινή πιτσιρίκα
με τα μαλλιά πιασμένα πίσω κοντή χοντρή με μικρό βυζί , Αννα ξανθοκάστανη με πιασμένα και αυτή τα μαλλιά πίσω κοντή πάρα πολύ λεπτή και άβυζι ,είχε μια ακόμα κοπέλα στο δωμάτιο αλλά δεν έκατσα να την περιμένω ,
ενώ η Αλίκη μου είπε ότι συνήθως έχει άλλες δυο κοπέλες , οι οποίες λόγω τον απεργιών στα μέσα μεταφοράς δεν ήρθαν για δουλειά.

Στουρνάρη 29 στην υποδοχή η Ζάνα καστανή με μια πλατινέ   φράτζα μαλλί μέχρι τους ώμους , υπόλοιπο ρόστερ Μελίνα ξανθιά παχουλή χοντρούλα μίλφ με μεσαίο βυζί , Λια ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί ,
Μαριά(η Φουρέιρα που λέω εγώ)μελαχρινή λεπτή κατσαρομάλλα με μικρό βυζί ,Τζούλια ξανθιά με κοντό μαλλί παχουλή με μεσαίο βυζί , Σάρα μελαχρινή κανονικό σώμα στραβά πόδια ή απλά  δεν μπορούσε να περπατήσει με τα τακούνια ,κανονικό σώμα μικρό βυζί  , Μόνικα μελαχρινό μίλφ με κανονικό σώμα μικρό βυζί(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) είχε την Ελένη αλλά επειδή δεν την είδα δεν ξέρω αν ήταν η ξανθιά  γκίλφ Ελένη ή η
μελαχρινή Ελένη η χοντρούλα με τα 4άρια βυζιά που και οι δύο ήρθαν απο το Πατησίων 77-79 , επειδή πολλά γράφονται στο σαιτ θέλω να πώ την γνώμη μου το ρόστερ αν εξαιρεθεί η Μόνικα εμφανισιακά(όχι απο
υπηρεσίες )είναι το φτωχότερο που έχω δεί τα 2.5 χρόνια που επισκέπτομαι το μαγαζί...

τέλος της βόλτας με δυο πετυχημένες συνεδρίες(ειδικά η δεύτερη) επιστροφή στην πλατεία όπου ήπια καφεδάκι με φίλο , μόλις παραγγείλαμε ανοίξανε οι ουρανοί.....  

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
...... το αμάξι βρήκα και πάρκαρα πλησίον της πλατείας Βικτορίας ,.............

Πατησίων 286  ..............

Με τόσο ποδαρόδρομο μαλλον ποδολουτρο ηθελες και οχι μασαζ

URL]]

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.200
Πόντοι
3.820
n.smyrnh,ποια θα προτεινες εως 21 22 πιπινι,μελαχροινη, βυζαρες σto 3 περιπου με ομορφο προσωπο-ματια και καλη διαθεση?thanks

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
n.smyrnh,ποια θα προτεινες εως 21 22 πιπινι,μελαχροινη, βυζαρες σto 3 περιπου με ομορφο προσωπο-ματια και καλη διαθεση?thanks
Δεν υπαρχει αυτο που λες . Παιξε τζοκερ , πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να βρεις τα νουμερα.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλιμερα σε ολους,σιμερα μεχρι 20:00βραδι με της ΖΩΙ,ΑΛΕΞΙΑ,ΝΤΟΝΑ,ΑΓΑΠΙ καινουρια σε μας τηλ:6972164085-6972164138 φιλακια σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
...
3ης Σεπτεμβρίου 59  στην πόρτα η Ναντια με τα πανέμορφα μάτια(και κλάσεις ανώτερη εμφανισιακά απο τις δυό που είδα στο σαλονάρισμα)ρόστερ Ελένη ξανθιά γκίλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κοντή με περιττά κιλά
και Ειρήνη κοκκινομάλλα γκίλφ και αυτή με περιττά κιλά και μεσαίο βυζί , ρώτησα αν έχει καμιά πιο μικρή και η Ναντια μου απάντησε  ότι ήταν στο δωμάτιο και μια Μαρίνα 28 χρονών αγνώστων λοιπών στοιχείων...

...

Πέρασα τις προηγούμενες μέρες μετά από πάρα πολύ καιρό από Γ Σεπτεμβρίου 59.
Τελευταία φορά που είχα φάει στο συγκεκριμένο μαγαζί ήταν την εποχή της Κορίνας.

Τα πράγματα είναι όπως τα λες. Εγώ όμως είδα την Μαρίνα και αποφάσισα να τη δοκιμάσω.
Είναι ψιλή γύρω στο 1.77-1.80, γύρω στα 30, συμπαθητικό πρόσωπο, γαλανά μάτια, κοντό μαλλί, αδύνατη θα έλεγα με μικρό βυζί και καλό κωλαράκι το οποίο όμως δεν δίνει.
Κάνει καλό μασάζ και είναι ευχάριστη στη κουβέντα. Πίπα με προφυλακτικό (δεν ζητάω ούτως ή αλλώς άνευ) και με καλή συμμετοχή. Σε δεύτερη επίσκεψη ενδεχομένως να είναι ακόμα καλύτερη, αφού δεν θα υπάρχει το κόμπιασμα της πρώτης φοράς και θα σε ξέρει καλύτερα.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
Πέρασα τις προηγούμενες μέρες μετά από πάρα πολύ καιρό από Γ Σεπτεμβρίου 59.
Τελευταία φορά που είχα φάει στο συγκεκριμένο μαγαζί ήταν την εποχή της Κορίνας.

Τα πράγματα είναι όπως τα λες. Εγώ όμως είδα την Μαρίνα και αποφάσισα να τη δοκιμάσω.
Είναι ψιλή γύρω στο 1.77-1.80, γύρω στα 30, συμπαθητικό πρόσωπο, γαλανά μάτια, κοντό μαλλί, αδύνατη θα έλεγα με μικρό βυζί και καλό κωλαράκι το οποίο όμως δεν δίνει.
Κάνει καλό μασάζ και είναι ευχάριστη στη κουβέντα. Πίπα με προφυλακτικό (δεν ζητάω ούτως ή αλλώς άνευ) και με καλή συμμετοχή.
[size=16pt] Σε δεύτερη επίσκεψη ενδεχομένως να είναι ακόμα καλύτερη, αφού δεν θα υπάρχει το κόμπιασμα της πρώτης φοράς και θα σε ξέρει καλύτερα.[/size]

Αυτη τη καραμελα ποτε δε τη καταλαβα, αμα θελει 2 ή 3 ή 43 φορες για να κανει αυτο που πρεπει μια κοπελα που εκδιδεται δεν το βλεπω σαν θετικο... γιατι πολυ απλα, [size=24pt]ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ[/size]

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρεπό σήμερα αφού ήπια το καφεδάκι μου στην Καλλιθέα και αφού έφαγα του κόσμου την κίνηση με το αμάξι βρήκα και πάρκαρα πλησίον της πλατείας Βικτορίας ,ο καιρός στο μεταίχμιο του να βρέξει να μην βρέξει ,

Πατησίων 286  παλιά πολυκατοικία με χαρακτηριστικό μεγάλο διάδρομο , ανέβηκα τα σκαλιά μέχρι τον πρώτο όροφο , το διαμέρισμα παλιό , το δωμάτιο που μπήκα χωρίς ντουζιέρα μέσα , σχετικά
μεγάλο , λιτό , μασαζοκρέβατο και στην άκρη ένας παλιός καναπές , θα διαφωνήσω με τον κινεζόφιλο , δεν είναι πιπινομάγαζο....ρόστερ Αλεξία μιλφ μελαχρινή με μαλλί μακρύ κανονικό σώμα και μεσαίο βυζί ,
Λάουρα πιτσιρίκα γύρω στα 25 ξανθιά με τα μαλλιά πιασμένα πίσω , με πιασηματάκια και μεσαίο βυζί και Μαριάννα όπου ήρθε να με χαιρετήσει δια χειραψίας , 30άρα με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους , πρόγραμμα
45 λεπτά φούλ στα 60 ευρώ.

Φωκ.Νέγρη 9-11 στην υποδοχή(περνάει και στο δωμάτιο) Ανίτα φορώντας ιατρική άσπρη ρόμπα ,μίλφ με  καστανοκόκκινα μαλλιά ωραίο χαμόγελο κανονικό σώμα λεπτά πόδια , μεσαίο βυζί και μια ακόμα κοπέλα
Αλεξία ψηλόλιγνο μιλφογκίλφ με καστανόξανθα μαλλιά σπαστά και μικρό βυζί.

Πατησίων 131  στην υποδοχή η γνωστή ευγενέστατη ξανθιά υπηρεσία , ρόστερ Καρολίνα ανοιχτά ξανθά κατσαρά μαλλιά λευκή επιδερμίδα κανονικό σώμα μικρό βυζί και σούπερ κωλάρα ,Γιώτα καστανή μιλφ πολύ λεπτή
και άβυζι , Σόνια μελαχρινή μίλφ κατσαρομάλλα με πιασηματάκια και μεσαίο βυζί , Νταίσι μελαχρινός μούναρος με κανονικό σώμα  3άρια βυζία και κωλάρα , Ελένη ξανθοκάστανο πιπίνι με κανονικό σώμα και 2.5άρια πολύ
αποσχηματισμένα βυζιά(τιμήθηκε , θα ακολουθήσει κριτική) και τέλος ένα ακόμα μίλφ ξανθό λεπτό με μικρό βυζί(όχι η Αλεξάνδρα) , Χριστινάρα πάλι απούσα , θα είναι εδώ την άλλη εβδομάδα σύμφωνα με την υπηρεσία.

Φερών 19    στην πόρτα η Ζωή που μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε , καστανή ίσιο μαλλί κοντή λεπτή άβυζι πίρσινγκ στη μύτη , με τζήν που την είδα και φλάτ παπούτσι χάνει πάρα πολύ σε σύγκριση με όταν
φορούσε κολάν φουστίτσες και τακούνια , ρόστερ Λίλη κινεζούλα με κοκκινόψανθο φουντωτό μαλλί παχουλή κοντή με 2αράκι βυζί ,Μιρέλα μελαχρινή ψηλή πολύ χοντρή με 3άρια βυζιά , Ευα μια ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα
μικρό βυζί και μια ακόμα μελαχρινή παχουλή με μεσαίο βυζί , συγνώμη αλλά ερχόντουσαν τόσο γρήγορα η μιά πίσω απο την άλλη και δεν μπόρεσα να συγκρατήσω ονόματα για τις δύο τελευταίες.

και Ειρήνη κοκκινομάλλα γκίλφ και αυτή με περιττά κιλά και μεσαίο βυζί , ρώτησα αν έχει καμιά πιο μικρή και η Ναντια μου απάντησε  ότι ήταν στο δωμάτιο και μια Μαρίνα 28 χρονών αγνώστων λοιπών στοιχείων...

3ης Σεπτεμβρίου 54  όλο ανανέωση και υποσχέσεις αλλά οι σαύρες σαύρες , στην υποδοχή αλλά και με ενεργή συμμετοχή στο ρόστερ η Αλίκη ξανθοκάστανη πάρα πολύ χοντρή με 4άρια βυζιά , Τάνια μελαχρινή πιτσιρίκα
με τα μαλλιά πιασμένα πίσω κοντή χοντρή με μικρό βυζί , Αννα ξανθοκάστανη με πιασμένα και αυτή τα μαλλιά πίσω κοντή πάρα πολύ λεπτή και άβυζι ,είχε μια ακόμα κοπέλα στο δωμάτιο αλλά δεν έκατσα να την περιμένω ,
ενώ η Αλίκη μου είπε ότι συνήθως έχει άλλες δυο κοπέλες , οι οποίες λόγω τον απεργιών στα μέσα μεταφοράς δεν ήρθαν για δουλειά.

Στουρνάρη 29 στην υποδοχή η Ζάνα καστανή με μια πλατινέ   φράτζα μαλλί μέχρι τους ώμους , υπόλοιπο ρόστερ Μελίνα ξανθιά παχουλή χοντρούλα μίλφ με μεσαίο βυζί , Λια ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί ,
Μαριά(η Φουρέιρα που λέω εγώ)μελαχρινή λεπτή κατσαρομάλλα με μικρό βυζί ,Τζούλια ξανθιά με κοντό μαλλί παχουλή με μεσαίο βυζί , Σάρα μελαχρινή κανονικό σώμα στραβά πόδια ή απλά  δεν μπορούσε να περπατήσει με τα τακούνια ,κανονικό σώμα μικρό βυζί  , Μόνικα μελαχρινό μίλφ με κανονικό σώμα μικρό βυζί(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) είχε την Ελένη αλλά επειδή δεν την είδα δεν ξέρω αν ήταν η ξανθιά  γκίλφ Ελένη ή η
μελαχρινή Ελένη η χοντρούλα με τα 4άρια βυζιά που και οι δύο ήρθαν απο το Πατησίων 77-79 , επειδή πολλά γράφονται στο σαιτ θέλω να πώ την γνώμη μου το ρόστερ αν εξαιρεθεί η Μόνικα εμφανισιακά(όχι απο
υπηρεσίες )είναι το φτωχότερο που έχω δεί τα 2.5 χρόνια που επισκέπτομαι το μαγαζί...

τέλος της βόλτας με δυο πετυχημένες συνεδρίες(ειδικά η δεύτερη) επιστροφή στην πλατεία όπου ήπια καφεδάκι με φίλο , μόλις παραγγείλαμε ανοίξανε οι ουρανοί.....  

δεν παίζεσαι ρε μάγκα  !!!!!  κρατάς μπλοκάκι μαζί σου ??    που τις θυμάσαι όλες !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom