ρεπό σήμερα αφού ήπια το καφεδάκι μου στην Καλλιθέα και αφού έφαγα του κόσμου την κίνηση με το αμάξι βρήκα και πάρκαρα πλησίον της πλατείας Βικτορίας ,ο καιρός στο μεταίχμιο του να βρέξει να μην βρέξει ,
πεζός έκανα την βόλτα μου(12.50-16.10) , ενημέρωση κατά σειρά επίσκεψης.......
Πατησίων 286 παλιά πολυκατοικία με χαρακτηριστικό μεγάλο διάδρομο , ανέβηκα τα σκαλιά μέχρι τον πρώτο όροφο , το διαμέρισμα παλιό , το δωμάτιο που μπήκα χωρίς ντουζιέρα μέσα , σχετικά
μεγάλο , λιτό , μασαζοκρέβατο και στην άκρη ένας παλιός καναπές , θα διαφωνήσω με τον κινεζόφιλο , δεν είναι πιπινομάγαζο....ρόστερ Αλεξία μιλφ μελαχρινή με μαλλί μακρύ κανονικό σώμα και μεσαίο βυζί ,
Λάουρα πιτσιρίκα γύρω στα 25 ξανθιά με τα μαλλιά πιασμένα πίσω , με πιασηματάκια και μεσαίο βυζί και Μαριάννα όπου ήρθε να με χαιρετήσει δια χειραψίας , 30άρα με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους , πρόγραμμα
45 λεπτά φούλ στα 60 ευρώ.
Φωκ.Νέγρη 9-11 στην υποδοχή(περνάει και στο δωμάτιο) Ανίτα φορώντας ιατρική άσπρη ρόμπα ,μίλφ με καστανοκόκκινα μαλλιά ωραίο χαμόγελο κανονικό σώμα λεπτά πόδια , μεσαίο βυζί και μια ακόμα κοπέλα
Αλεξία ψηλόλιγνο μιλφογκίλφ με καστανόξανθα μαλλιά σπαστά και μικρό βυζί.
Πατησίων 131 στην υποδοχή η γνωστή ευγενέστατη ξανθιά υπηρεσία , ρόστερ Καρολίνα ανοιχτά ξανθά κατσαρά μαλλιά λευκή επιδερμίδα κανονικό σώμα μικρό βυζί και σούπερ κωλάρα ,Γιώτα καστανή μιλφ πολύ λεπτή
και άβυζι , Σόνια μελαχρινή μίλφ κατσαρομάλλα με πιασηματάκια και μεσαίο βυζί , Νταίσι μελαχρινός μούναρος με κανονικό σώμα 3άρια βυζία και κωλάρα , Ελένη ξανθοκάστανο πιπίνι με κανονικό σώμα και 2.5άρια πολύ
αποσχηματισμένα βυζιά(τιμήθηκε , θα ακολουθήσει κριτική) και τέλος ένα ακόμα μίλφ ξανθό λεπτό με μικρό βυζί(όχι η Αλεξάνδρα) , Χριστινάρα πάλι απούσα , θα είναι εδώ την άλλη εβδομάδα σύμφωνα με την υπηρεσία.
Φερών 19 στην πόρτα η Ζωή που μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε , καστανή ίσιο μαλλί κοντή λεπτή άβυζι πίρσινγκ στη μύτη , με τζήν που την είδα και φλάτ παπούτσι χάνει πάρα πολύ σε σύγκριση με όταν
φορούσε κολάν φουστίτσες και τακούνια , ρόστερ Λίλη κινεζούλα με κοκκινόψανθο φουντωτό μαλλί παχουλή κοντή με 2αράκι βυζί ,Μιρέλα μελαχρινή ψηλή πολύ χοντρή με 3άρια βυζιά , Ευα μια ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα
μικρό βυζί και μια ακόμα μελαχρινή παχουλή με μεσαίο βυζί , συγνώμη αλλά ερχόντουσαν τόσο γρήγορα η μιά πίσω απο την άλλη και δεν μπόρεσα να συγκρατήσω ονόματα για τις δύο τελευταίες.
3ης Σεπτεμβρίου 59 στην πόρτα η Ναντια με τα πανέμορφα μάτια(και κλάσεις ανώτερη εμφανισιακά απο τις δυό που είδα στο σαλονάρισμα)ρόστερ Ελένη ξανθιά γκίλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κοντή με περιττά κιλά
και Ειρήνη κοκκινομάλλα γκίλφ και αυτή με περιττά κιλά και μεσαίο βυζί , ρώτησα αν έχει καμιά πιο μικρή και η Ναντια μου απάντησε ότι ήταν στο δωμάτιο και μια Μαρίνα 28 χρονών αγνώστων λοιπών στοιχείων...
3ης Σεπτεμβρίου 54 όλο ανανέωση και υποσχέσεις αλλά οι σαύρες σαύρες , στην υποδοχή αλλά και με ενεργή συμμετοχή στο ρόστερ η Αλίκη ξανθοκάστανη πάρα πολύ χοντρή με 4άρια βυζιά , Τάνια μελαχρινή πιτσιρίκα
με τα μαλλιά πιασμένα πίσω κοντή χοντρή με μικρό βυζί , Αννα ξανθοκάστανη με πιασμένα και αυτή τα μαλλιά πίσω κοντή πάρα πολύ λεπτή και άβυζι ,είχε μια ακόμα κοπέλα στο δωμάτιο αλλά δεν έκατσα να την περιμένω ,
ενώ η Αλίκη μου είπε ότι συνήθως έχει άλλες δυο κοπέλες , οι οποίες λόγω τον απεργιών στα μέσα μεταφοράς δεν ήρθαν για δουλειά.
Στουρνάρη 29 στην υποδοχή η Ζάνα καστανή με μια πλατινέ φράτζα μαλλί μέχρι τους ώμους , υπόλοιπο ρόστερ Μελίνα ξανθιά παχουλή χοντρούλα μίλφ με μεσαίο βυζί , Λια ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα μικρό βυζί ,
Μαριά(η Φουρέιρα που λέω εγώ)μελαχρινή λεπτή κατσαρομάλλα με μικρό βυζί ,Τζούλια ξανθιά με κοντό μαλλί παχουλή με μεσαίο βυζί , Σάρα μελαχρινή κανονικό σώμα στραβά πόδια ή απλά δεν μπορούσε να περπατήσει με τα τακούνια ,κανονικό σώμα μικρό βυζί , Μόνικα μελαχρινό μίλφ με κανονικό σώμα μικρό βυζί(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) είχε την Ελένη αλλά επειδή δεν την είδα δεν ξέρω αν ήταν η ξανθιά γκίλφ Ελένη ή η
μελαχρινή Ελένη η χοντρούλα με τα 4άρια βυζιά που και οι δύο ήρθαν απο το Πατησίων 77-79 , επειδή πολλά γράφονται στο σαιτ θέλω να πώ την γνώμη μου το ρόστερ αν εξαιρεθεί η Μόνικα εμφανισιακά(όχι απο
υπηρεσίες )είναι το φτωχότερο που έχω δεί τα 2.5 χρόνια που επισκέπτομαι το μαγαζί...
τέλος της βόλτας με δυο πετυχημένες συνεδρίες(ειδικά η δεύτερη) επιστροφή στην πλατεία όπου ήπια καφεδάκι με φίλο , μόλις παραγγείλαμε ανοίξανε οι ουρανοί.....