nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
Αντίθετα με τον ανωτέρω φίλο, τελευταίο πέρασμα του 2012 με Σάρα στο Σ29.Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!
Μετά από καιρό είπα σήμερα να κάνω ένα tour από κάποια ιδρύματα.
................
Πήγα δουλίτσα, και το απόγευμα που τελείωσα είπα να πάω και σε κανένα άλλο ίδρυμα που δεν είχα ξαναπάει. Είχα διαβάσει κριτικές για την Βίκυ από Σ63, ότι κάνει εκπληκτική πίπα, και κατευθύνθηκα προς τα εκεί. Πήγα λοιπόν αλλά με ενημέρωσε η σερίφισα ότι όλες ήταν απασχολημένες και ότι να περάσω άλλη φορά, και ουσιαστικά με ψιλοσούταρε βιαστικά. Σκέφτομαι ότι επειδή δεν με ήξερε, δεν το διακινδύνευσε (αν και δεν μοιάζω, ούτε ντύνομαι σαν αστυνομικός. Δεν πειράζει, αλλά δεδομένου ότι άλλο σουτάρισμα δεν θα το άντεχα, πήγα στα παλιά καλά λημέρια της Ζάνας (Σ29). Μου ανοίγει και μου λέει ότι γίνεται χαμός και ότι δεν έχει που να με βάλει!!!!!! τι διάολο, το σύμπαν συνωμοτεί να μην κάνω μασάζ τώρα?????? τέλοσπάντων περίμενα λίγο και τελικά μπήκα σε ένα δωμάτιο όπου ουσιαστικά η μόνη που ήταν ελεύθερη ήταν η Μελίνα (τις άλλες δεν τις είδα.) Για καλή μου τύχη είπα οκ!!!!!! Συγγνώμη αλλά πρέπει να το πω....... τι καύλα ήταν αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μασάζ μέτριο (80€) αλλά το πρόγραμμα ήταν απλά εξαιρετικό. φοβερή πίπα, συγγνώμη λάθος ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΙΠΑ!!! με πολλά βογγητά και δάχτυλα παντού (είναι πολύ δεκτική) - για μια ακόμη φορά σεξ δεν είχε, αλλά μου μπήκε ο διάολος μέσα μου τώρα!!!!!! αφού τελείωσα μου έκανε και μπανάκι!!!! Ντύθηκα και έφυγα.
Είναι απολύτως σίγουρο ότι θα την ξανατιμήσω πολλάκις!!!!
Αυτά.... ελπίζω να σας βοήθησα λίγο και αν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για ανάλογα προγράμματα σε άλλα ιδρύματα, είναι πάντοτε καλοδεχούμενες.
Καλό σας βράδυ
Με μία λέξη ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Γρήγορο διεκπεραιωτικό μασάζ με πολυλογία. Αγχος γιατί το κουδούνι βάραγε και έχανε ραντεβού. Ξεκινάω το 2ο μέρος στο 20λεπτο. Τυπική ώσπου στο 10λεπτο μου λέει τελείωνε γιατί αργώ και θα μου βάλει τις φωνές η Ζάνα. Τελειώνω με πίεση και τρέχει έξω να μη χάσει ραντεβού. Δεν μίλησα και ξεκινάω ντουσάκι. Χτυπάει η πόρτα και μου λέει ντύσου γρήγορα γιατί περιμένει άλλος πελάτης. Πληρώνω τα 80 ευρώ, χαιρετώ και αποχωρώ μέσα στο χαμό που γινόταν υποσχόμενος στον εαυτό μου να αργήσω πάρα πολύ να ξαναπάω παρόλο που εργάζομαι κοντά. Στο αυτοκίνητο πήρα τηλέφωνο την Γιάννα από Παπαδιαμάντη όπου με περίμενε Σμαράγδα με χαμόγελο και υπομονή και έτσι έκλεισα ευχάριστα τη χρονιά. Άντε να δούμε που θα ξεκινήσουμε το 2013...