Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!

Μετά από καιρό είπα σήμερα να κάνω ένα tour από κάποια ιδρύματα.
................
Πήγα δουλίτσα, και το απόγευμα που τελείωσα είπα να πάω και σε κανένα άλλο ίδρυμα που δεν είχα ξαναπάει.  Είχα διαβάσει κριτικές για την Βίκυ από Σ63, ότι κάνει εκπληκτική πίπα, και κατευθύνθηκα προς τα εκεί.  Πήγα λοιπόν αλλά με ενημέρωσε η σερίφισα ότι όλες ήταν απασχολημένες και ότι να περάσω άλλη φορά, και ουσιαστικά με ψιλοσούταρε βιαστικά.  Σκέφτομαι ότι επειδή δεν με ήξερε, δεν το διακινδύνευσε (αν και δεν μοιάζω, ούτε ντύνομαι σαν αστυνομικός.  Δεν πειράζει, αλλά δεδομένου ότι άλλο σουτάρισμα δεν θα το άντεχα, πήγα στα παλιά καλά λημέρια της Ζάνας (Σ29).  Μου ανοίγει και μου λέει ότι γίνεται χαμός και ότι δεν έχει που να με βάλει!!!!!! τι διάολο, το σύμπαν συνωμοτεί να μην κάνω μασάζ τώρα??????  τέλοσπάντων περίμενα λίγο και τελικά μπήκα σε ένα δωμάτιο όπου ουσιαστικά η μόνη που ήταν ελεύθερη ήταν η Μελίνα (τις άλλες δεν τις είδα.)  Για καλή μου τύχη είπα οκ!!!!!! Συγγνώμη αλλά πρέπει να το πω....... τι καύλα ήταν αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μασάζ μέτριο (80€) αλλά το πρόγραμμα ήταν απλά εξαιρετικό.  φοβερή πίπα, συγγνώμη λάθος ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΙΠΑ!!! με πολλά βογγητά και δάχτυλα παντού (είναι πολύ δεκτική) - για μια ακόμη φορά σεξ δεν είχε, αλλά μου μπήκε ο διάολος μέσα μου τώρα!!!!!! αφού τελείωσα μου έκανε και μπανάκι!!!! Ντύθηκα και έφυγα.
Είναι απολύτως σίγουρο ότι θα την ξανατιμήσω πολλάκις!!!!

Αυτά.... ελπίζω να σας βοήθησα λίγο και αν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για ανάλογα προγράμματα σε άλλα ιδρύματα, είναι πάντοτε καλοδεχούμενες.

Καλό σας βράδυ
Αντίθετα με τον ανωτέρω φίλο, τελευταίο πέρασμα του 2012 με Σάρα στο Σ29.
Με μία λέξη ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Γρήγορο διεκπεραιωτικό μασάζ με πολυλογία. Αγχος γιατί το κουδούνι βάραγε και έχανε ραντεβού. Ξεκινάω το 2ο μέρος στο 20λεπτο. Τυπική ώσπου στο 10λεπτο μου λέει τελείωνε γιατί αργώ και θα μου βάλει τις φωνές η Ζάνα. Τελειώνω με πίεση και τρέχει έξω να μη χάσει ραντεβού. Δεν μίλησα και ξεκινάω ντουσάκι. Χτυπάει η πόρτα και μου λέει ντύσου γρήγορα γιατί περιμένει άλλος πελάτης. Πληρώνω τα 80 ευρώ, χαιρετώ και αποχωρώ μέσα στο χαμό που γινόταν υποσχόμενος στον εαυτό μου να αργήσω πάρα πολύ να ξαναπάω παρόλο που εργάζομαι κοντά. Στο αυτοκίνητο πήρα τηλέφωνο την Γιάννα από Παπαδιαμάντη όπου με περίμενε Σμαράγδα με χαμόγελο και υπομονή και έτσι έκλεισα ευχάριστα τη χρονιά. Άντε να δούμε που θα ξεκινήσουμε το 2013...  

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τελικα αυτη η Σαρα λιγο μελαμψη, ψηλη με κατσαρο μαλλακι?
μηπως ειναι αυτη που ειχε κανει περασμα απο Συγγρου 29 ενα τριημερο?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Πληροφοριακα, για οσους δεν το ξερουν, εχω εργαστει ως  μασερ σε ποδοσφαιρικες ομαδες, και δεν ειμαι αλεξιπτωτιστης-λαμογιο-περιθωριακος, οπως η συντριπτικη πλειοψηφια του χωρου. Οποτε οποια συνεργατης μου δεν προσαρμοστει στις αρχες του καλου μασαζ και του σεβασμου των χρηματων και της εμπιστοσυνης των πελατων μου, απλα και φιλικα, παυει η συνεργασια μας. Ετσι εξηγειται το σκαμπανεβασμα του προσωπικου στην Ποσειδωνος, (οπως αναφερουν καποιοι εδω μεσα - και εχουν δικιο).

Καίριος και άμεσος φίλε Αριστοτέλη...
Καλη χρονιά σε όλους ....

Υ.γ. Ωραίο θα ήταν ένα νήμα "μαθήματα μασάζ" , όπου ειδικοί της τέχνης αυτής να μοιράζοντα μαζί μας ορισμένα μυστικά του μασάζ...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημεραααα....μωρουλια θας περημενουμε για να περασετε μια ωμορφη κ ευχαραστη ωριτσα η μισιωρο αμα προτημας...παντος οποιο προγραμμα διαλεξετε το σιγουρο ειναι οτι θα περασετε τελεια...  φιλουθκια  :-* :-*
Diamond's...Εθναρχου Μακαριου 18 Δαφνη

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Αντίθετα με τον ανωτέρω φίλο, τελευταίο πέρασμα του 2012 με Σάρα στο Σ29.
Με μία λέξη ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Γρήγορο διεκπεραιωτικό μασάζ με πολυλογία. Αγχος γιατί το κουδούνι βάραγε και έχανε ραντεβού. Ξεκινάω το 2ο μέρος στο 20λεπτο. Τυπική ώσπου στο 10λεπτο μου λέει τελείωνε γιατί αργώ και θα μου βάλει τις φωνές η Ζάνα. Τελειώνω με πίεση και τρέχει έξω να μη χάσει ραντεβού. Δεν μίλησα και ξεκινάω ντουσάκι. Χτυπάει η πόρτα και μου λέει ντύσου γρήγορα γιατί περιμένει άλλος πελάτης. Πληρώνω τα 80 ευρώ, χαιρετώ και αποχωρώ μέσα στο χαμό που γινόταν υποσχόμενος στον εαυτό μου να αργήσω πάρα πολύ να ξαναπάω παρόλο που εργάζομαι κοντά. Στο αυτοκίνητο πήρα τηλέφωνο την Γιάννα από Παπαδιαμάντη όπου με περίμενε Σμαράγδα με χαμόγελο και υπομονή και έτσι έκλεισα ευχάριστα τη χρονιά. Άντε να δούμε που θα ξεκινήσουμε το 2013...  

Πω Πω μεγάλη μαλ...ία όταν γίνεται αυτό!!!!!!! να ρωτήσω όμως, διότι ούτε την Γιάννα ξέρω ούτε την Σμαράγδα, μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις με λίγες περισσότερες πληροφορίες??? Ευχαριστώ

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Πω Πω μεγάλη μαλ...ία όταν γίνεται αυτό!!!!!!! να ρωτήσω όμως, διότι ούτε την Γιάννα ξέρω ούτε την Σμαράγδα, μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις με λίγες περισσότερες πληροφορίες??? Ευχαριστώ

Ως "Γιάννα" αναφέρθηκε το κρυφό μπουρδέλο (επισήμως "μασατζίδικο", αλλά στην πράξη είναι μπουρδέλο) που βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμάντη στην Καισαριανή  (παλαιότερα βρισκόταν στη Φορμίωνος). Το χαρακτήρισα "κρυφό" γιατί δεν σού ανοίγουν αν δεν έχει καταχωρημένο το τηλέφωνό σου η ιδιοκτήτρια ή αν δεν σε συστήσει παλιός πελάτης. Η Σμαράγδα είναι μία από τις κοπέλες που δουλεύουν στο εν λόγω μπουρδέλο.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Καλυτερα δεν θα μπορουσα να τον διαφωτισω. Thanks

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημεραααα......μωρουλια ..σημερα θα ειμαστε ανοικτα μεχρι της 6 κ μισι το απογευμα κ σημερα με καινουρια παρουσια....φιλουθκια
:-* :-* Diamond's...Eunarxoy Makarioy 18 Dafnh

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Ως "Γιάννα" αναφέρθηκε το κρυφό μπουρδέλο (επισήμως "μασατζίδικο", αλλά στην πράξη είναι μπουρδέλο) που βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμάντη στην Καισαριανή  (παλαιότερα βρισκόταν στη Φορμίωνος). Το χαρακτήρισα "κρυφό" γιατί δεν σού ανοίγουν αν δεν έχει καταχωρημένο το τηλέφωνό σου η ιδιοκτήτρια ή αν δεν σε συστήσει παλιός πελάτης. Η Σμαράγδα είναι μία από τις κοπέλες που δουλεύουν στο εν λόγω μπουρδέλο.

Ευχαριστώ

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα,καλη εβδομαντα κ ια οσους χρονια πολλα γιορταζουνε....ειμαστε εδω κ θας περημενουμε για μια ωρεα χαλαρωσει...μεχρι 8  κ μισι το βραδυ...
Diamond's spa.. Εθναρχου Μακαριου 18..Δαφνη :-* :-* :-*

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
.καλημερα....θας περημενουμε μεχρι της 8κ μισι το βραδυ για ενα πολυ ωρεο μασαζ...αμα επιθιμειτε με ζεστο λαδακι...εδω το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χαλαρωσεις,με ολους τους τροπους...για 1 ωρα 80 ι μισι ωρα 60...φιλουθκια
Diamond's Spa....Εθναρχου Μακαριου 18 Δαφνη

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Εχεις σκεφτει να το κανεις 60 ευρω τη μια ωρα, οπως και αλλα μαγαζια ?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
θα το σκεφτει σε λιγο. ετσι κι αλλιως μονοι τους γραφουνε εδω και δυο σελιδες τωρα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ξερει κανεις που πηγε η Βεττα?
δεν ψαχνω την ιδια... το Βικακι ψαχνω...

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Περαζμα απο το λαδομαγαζο της Πατησιων 286.Ειχα ξαναπερασει πριν απο 2 βδομαδες και δεν ελεγε κατι....

Στα το μαγαζιου....τιποτα το σπουδαιο.....

Μπανιο οχι στο δωματιο(κοινο)

Οι κοπελες ...Αλεξια μελαχρινο πιπινι καλο ,Μαρια η μαρινα καστανη πιπινι αρκετα καλο και λαουρα ξανθο πιπινι πολλη καλο!!!!!

Πολλη γλυκο προσωπακι βυζι 1,5 και απο κορμη.....κορμαρα!!!!!!!!!!!!

Στα του αγωνα το μασαζ ηταν περισσοτερο καυλοτικο παρα χαλαρωτικο.

Κατα την διαρκια του ...μασαζ εκανε φωνουλες καυλοτικες σηκωνε την φουστιτσα της και εβλεπα το τελοιο κωλαρακι της

Στα του αγωνα...ηταν πολλη καλη και στην πιπα και στο γαμηση μα πολλη συμετοχη!!!!!

Αν και εχω δηλωσει αμετανοητος μιλφαρας τα πιπινια εκει ηταν καλα!!!!

ΑΥΤΑ

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εχεις σκεφτει να το κανεις 60 ευρω τη μια ωρα, οπως και αλλα μαγαζια ?

:dancing: καλημερα αγαπη μου...κοιτα να δεις επιδη τυχενει να μην ειναι το πρωτο μαγαζι που εργαζομε κ ουτε που κανω της ενημερωσις,κ μην ξεχναμε οτι εγω αρχειζα με την προσφορα αυτοι του 60 στο Βενιζελους πρην απο οποιονδιποτε αλον,αλα μην λεμε τωρα οτι μενουνε 1 ωρα γιατι δεν ειναι αληθεια αμα καποιον μαγαζι σημερα εξυπιρετει με αυτο τον τροπο δεν ειναι στην γνωση μου αλα αυτο δεν σημενει οτι πρεπει κ εμεις να ακολουθισουμε.Εχουμε το προγραμμα το 60 που ειναι 30 λεπτα απλα εμεις δινουμε μεγαλι βαση στο μασαζ κ στο χρονο(απαγορευτε να φυγουνε απο την συνεδρεια πρην απο το χρονο που κανονεισε)απο κει κ περα για την συνεχεια υπαρχει κ παραυπαρχει.. :rolleyes: οπως βλεπεις ι διαφορα με μας ειναι οτι τα κοριτσια εδω γνωριζουνε πολυ καλο μασαζ..Τωρα για το 80 ειναι 1 ωρα γηνετε 30 λεπτα η παραπανω αμα θελεις μασαζ κ τα περετερον...
Για οποιος δεν γνωριζουνε εδω στην Ελλαδα το πρωτο μαγαζι Μασαζ) που εργαστεικα ητανε το ΠΟΣΕΙΔΟΝΟΣ 67..το οποιον παντα ητανε αυστιρο στα θεμα του μασαζ,του χρονου κ του σεβασμοτς του πελατι... :-* :-* :-*..αυτα απο μενα φιλουθκια

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
θα το σκεφτει σε λιγο. ετσι κι αλλιως μονοι τους γραφουνε εδω και δυο σελιδες τωρα

καλημερα μωρουλι μου  :-*  οπως μονο σου αναφερες μονο εμεις κανουμε ενημερωση στο ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ γιατι λες :huh:...μηπως επιδη μ΄ρεσει οπως παντα να ενημεροσω τα φιλαρακια μου... :cheesy:....φιλουθκια

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Περαζμα απο το λαδομαγαζο της Πατησιων 286.Ειχα ξαναπερασει πριν απο 2 βδομαδες και δεν ελεγε κατι....

Στα το μαγαζιου....τιποτα το σπουδαιο.....

Μπανιο οχι στο δωματιο(κοινο)

Οι κοπελες ...Αλεξια μελαχρινο πιπινι καλο ,Μαρια η μαρινα καστανη πιπινι αρκετα καλο και λαουρα ξανθο πιπινι πολλη καλο!!!!!

Πολλη γλυκο προσωπακι βυζι 1,5 και απο κορμη.....κορμαρα!!!!!!!!!!!!

Στα του αγωνα το μασαζ ηταν περισσοτερο καυλοτικο παρα χαλαρωτικο.

Κατα την διαρκια του ...μασαζ εκανε φωνουλες καυλοτικες σηκωνε την φουστιτσα της και εβλεπα το τελοιο κωλαρακι της

Στα του αγωνα...ηταν πολλη καλη και στην πιπα και στο γαμηση μα πολλη συμετοχη!!!!!

Αν και εχω δηλωσει αμετανοητος μιλφαρας τα πιπινια εκει ηταν καλα!!!!

ΑΥΤΑ
Ειναι καιρό αυτο το μαγαζι? Δεν το ειχα δει. Νομιζα οτι αφοτου εκλεισαν τα Πατ 339 , 145 , Γαλατσιου , το πρωτο που συναντας οπως κατεβαινεις ειναι το πατ 131  :think:

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Ειναι καιρό αυτο το μαγαζι? Δεν το ειχα δει. Νομιζα οτι αφοτου εκλεισαν τα Πατ 339 , 145 , Γαλατσιου , το πρωτο που συναντας οπως κατεβαινεις ειναι το πατ 131  :think:

εχω παει 2 φορες.....ειναι διπλα απο την εθνικη τραπεζα...

τωρα εαν υπαρχει αλλο καινουργιο δεν ξερω :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom