Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!
Μετά από καιρό είπα σήμερα να κάνω ένα tour από κάποια ιδρύματα.
Το πρωί επίσκεψη στο Συγγρού 45. Πρώτη φορά πήγαινα, και βρήκα τον χώρο πολύ καλό και καθαρό. Η σερίφισα πολύ ευγενική και μου είπε τις τιμές για όλα τα προγράμματα (80 = μασαζ και πρόγραμμα, 90 = το ίδιο αλλά με κάποιο super duper κερί, 100 = body to body & 130 = nuru) - Διάλεξα το πρώτο, διότι πρώτη φορά προτίμησα να πάω διερευνητικά και αν αξίζει το κόπο το ξανασυζητάμε στο μέλλον. Παρέλασαν οι κορασίδες (εδώ θα πρέπει να με συγχωρέσετε διότι ονόματα δεν συγκρατώ) (Τζούλια = κοντή αλλά με προοπτικές, Καίτη = ψηλή κινέζα, Jessica = μελαχρινή με εξαιρετικό σώμα αλλά μικρό στήθος και άλλες 3) Τελικά διάλεξα την Jessica. πήγα στο δωμάτιο, έκανα το μπανάκι μου στην ντουζιέρα και ήρθε το κορίτσι για τα καθέκαστα. Το μασάζ δεν το είχε (για μένα παίζει ρόλο, διότι σε αυτά τα μέρη πας και για αυτό όχι μόνο για το
!!!!) ήταν ένα μισάωρο που απλά με χάιδευε με λάδια. το υπόλοιπο μισάωρο όμως ήταν εξαιρετική. Οφείλω να ομολογήσω ότι απρόσμενα πέρασα πολύ καλά. Ακάποτο ρούφηγμα με σχεδόν καθόλου χέρια αλλά μπόλικο deep throat και χωρίς πολλά σάλια. Σε ρυθμό όσο έπρεπε (πότε γρήγορα, και πότε πολύ αργά). Δεν είμαι θιασώτης του σεξ όταν πηγαίνω για μασάζ, και προτιμώ μόνο το στοματικό. Οπότε πληροφορίες δεν μπορώ να σας δώσω για αυτό (sorry). τέλειωσα, πολύ ικανοποιημένος, έκανα μπανάκι και έφυγα.
Πήγα δουλίτσα, και το απόγευμα που τελείωσα είπα να πάω και σε κανένα άλλο ίδρυμα που δεν είχα ξαναπάει. Είχα διαβάσει κριτικές για την Βίκυ από Σ63, ότι κάνει εκπληκτική πίπα, και κατευθύνθηκα προς τα εκεί. Πήγα λοιπόν αλλά με ενημέρωσε η σερίφισα ότι όλες ήταν απασχολημένες και ότι να περάσω άλλη φορά, και ουσιαστικά με ψιλοσούταρε βιαστικά. Σκέφτομαι ότι επειδή δεν με ήξερε, δεν το διακινδύνευσε (αν και δεν μοιάζω, ούτε ντύνομαι σαν αστυνομικός. Δεν πειράζει, αλλά δεδομένου ότι άλλο σουτάρισμα δεν θα το άντεχα, πήγα στα παλιά καλά λημέρια της Ζάνας (Σ29). Μου ανοίγει και μου λέει ότι γίνεται χαμός και ότι δεν έχει που να με βάλει!!!!!! τι διάολο, το σύμπαν συνωμοτεί να μην κάνω μασάζ τώρα?????? τέλοσπάντων περίμενα λίγο και τελικά μπήκα σε ένα δωμάτιο όπου ουσιαστικά η μόνη που ήταν ελεύθερη ήταν η Μελίνα (τις άλλες δεν τις είδα.) Για καλή μου τύχη είπα οκ!!!!!! Συγγνώμη αλλά πρέπει να το πω....... τι καύλα ήταν αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μασάζ μέτριο (80€) αλλά το πρόγραμμα ήταν απλά εξαιρετικό. φοβερή πίπα, συγγνώμη λάθος ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΙΠΑ!!! με πολλά βογγητά και δάχτυλα παντού (είναι πολύ δεκτική) - για μια ακόμη φορά σεξ δεν είχε, αλλά μου μπήκε ο διάολος μέσα μου τώρα!!!!!! αφού τελείωσα μου έκανε και μπανάκι!!!! Ντύθηκα και έφυγα.
Είναι απολύτως σίγουρο ότι θα την ξανατιμήσω πολλάκις!!!!
Αυτά.... ελπίζω να σας βοήθησα λίγο και αν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για ανάλογα προγράμματα σε άλλα ιδρύματα, είναι πάντοτε καλοδεχούμενες.
Καλό σας βράδυ