Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Επισκέφθηκα σήμερα το χώρο Πατησίων 286. Κουδούνι velvet, 1ος όροφος.  Την πόρτα μου άνοιξε η ξανθιά Λάουρα, συμπαθητική κοπέλα, μοιάζει λίγο με αγγλιδούλα. Μου παρουσίασε και την Αλεξία, μελαχρινή με μακρύ μαλλί και τη Μαρίνα. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά τη Λάουρα την έβαλα στα υπ 'οψιν. 60 ευραίοι για 45 λεπτά μου είπαν.

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Την καλημέρα μου σε όλους και καλή χρονιά!

Καλοκαίρι ήμουν Αθήνα και πέρασα απο Συγγρού 29 με την milf Όλγα.. Η "συνεδρία" ήταν εξαιρετική από κάθε άποψη!  :rockon:

Έμαθα όμως, οτι το μασατζίδικο μεταφέρθηκε και οτι η Όλγα δεν δουλεύει πια στη νέα διεύθυνση.  Ξέρετε που μπορώ να τη βρώ γιατί σε λίγες μέρες θα είμαι Αθήνα?

Επίσης που αλλού μπορώ να έχω full υπηρεσίες με καλά milf?

Σας ευχαριστώ!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Επίσης που αλλού μπορώ να έχω full υπηρεσίες με καλά milf?
Μιλφ με καλες υπηρεσιες θα βρεις στη στουρναρη 29
Επισης 3ης σεπτεμβριου 54 η ειρηνη
Διαβασε τα αντιστοιχα threads και κριτικες των μαγαζιων και θα πας ντουγρου για το μιλφοπαραδεισο

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!!!

Μετά από καιρό είπα σήμερα να κάνω ένα tour από κάποια ιδρύματα.  
Το πρωί επίσκεψη στο Συγγρού 45.  Πρώτη φορά πήγαινα, και βρήκα τον χώρο πολύ καλό και καθαρό.  Η σερίφισα πολύ ευγενική και μου είπε τις τιμές για όλα τα προγράμματα (80 = μασαζ και πρόγραμμα, 90 = το ίδιο αλλά με κάποιο super duper κερί, 100 = body to body & 130 = nuru) - Διάλεξα το πρώτο, διότι πρώτη φορά προτίμησα να πάω διερευνητικά και αν αξίζει το κόπο το ξανασυζητάμε στο μέλλον.  Παρέλασαν οι κορασίδες (εδώ θα πρέπει να με συγχωρέσετε διότι ονόματα δεν συγκρατώ) (Τζούλια = κοντή αλλά με προοπτικές, Καίτη = ψηλή κινέζα, Jessica = μελαχρινή με εξαιρετικό σώμα αλλά μικρό στήθος και άλλες 3) Τελικά διάλεξα την Jessica.  πήγα στο δωμάτιο, έκανα το μπανάκι μου στην ντουζιέρα και ήρθε το κορίτσι για τα καθέκαστα.  Το μασάζ δεν το είχε (για μένα παίζει ρόλο, διότι σε αυτά τα μέρη πας και για αυτό όχι μόνο για το  :fuck2: !!!!) ήταν ένα μισάωρο που απλά με χάιδευε με λάδια.  το υπόλοιπο μισάωρο όμως ήταν εξαιρετική.  Οφείλω να ομολογήσω ότι απρόσμενα πέρασα πολύ καλά.  Ακάποτο ρούφηγμα με σχεδόν καθόλου χέρια αλλά μπόλικο deep throat και χωρίς πολλά σάλια.  Σε ρυθμό όσο έπρεπε (πότε γρήγορα, και πότε πολύ αργά).  Δεν είμαι θιασώτης του σεξ όταν πηγαίνω για  μασάζ, και προτιμώ μόνο το στοματικό.  Οπότε πληροφορίες δεν μπορώ να σας δώσω για αυτό (sorry). τέλειωσα, πολύ ικανοποιημένος, έκανα μπανάκι και έφυγα.

Πήγα δουλίτσα, και το απόγευμα που τελείωσα είπα να πάω και σε κανένα άλλο ίδρυμα που δεν είχα ξαναπάει.  Είχα διαβάσει κριτικές για την Βίκυ από Σ63, ότι κάνει εκπληκτική πίπα, και κατευθύνθηκα προς τα εκεί.  Πήγα λοιπόν αλλά με ενημέρωσε η σερίφισα ότι όλες ήταν απασχολημένες και ότι να περάσω άλλη φορά, και ουσιαστικά με ψιλοσούταρε βιαστικά.  Σκέφτομαι ότι επειδή δεν με ήξερε, δεν το διακινδύνευσε (αν και δεν μοιάζω, ούτε ντύνομαι σαν αστυνομικός.  Δεν πειράζει, αλλά δεδομένου ότι άλλο σουτάρισμα δεν θα το άντεχα, πήγα στα παλιά καλά λημέρια της Ζάνας (Σ29).  Μου ανοίγει και μου λέει ότι γίνεται χαμός και ότι δεν έχει που να με βάλει!!!!!! τι διάολο, το σύμπαν συνωμοτεί να μην κάνω μασάζ τώρα??????  τέλοσπάντων περίμενα λίγο και τελικά μπήκα σε ένα δωμάτιο όπου ουσιαστικά η μόνη που ήταν ελεύθερη ήταν η Μελίνα (τις άλλες δεν τις είδα.)  Για καλή μου τύχη είπα οκ!!!!!! Συγγνώμη αλλά πρέπει να το πω....... τι καύλα ήταν αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μασάζ μέτριο (80€) αλλά το πρόγραμμα ήταν απλά εξαιρετικό.  φοβερή πίπα, συγγνώμη λάθος ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΙΠΑ!!! με πολλά βογγητά και δάχτυλα παντού (είναι πολύ δεκτική) - για μια ακόμη φορά σεξ δεν είχε, αλλά μου μπήκε ο διάολος μέσα μου τώρα!!!!!! αφού τελείωσα μου έκανε και μπανάκι!!!! Ντύθηκα και έφυγα.
Είναι απολύτως σίγουρο ότι θα την ξανατιμήσω πολλάκις!!!!

Αυτά.... ελπίζω να σας βοήθησα λίγο και αν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για ανάλογα προγράμματα σε άλλα ιδρύματα, είναι πάντοτε καλοδεχούμενες.

Καλό σας βράδυ
Λοιπόν αφού εισαι ενας νέος συμφορουμίτης αλλα περνας χρόνο στην ενημέρωση,θα πω κι εγώ κανα δυο δυνατα εργαλεία που εχω ανακαλύψει τα τελευταια 2 χρόνια που βρισκόμουν στην Αθήνα.Αφού λοιπόν ξέρεις το μαγαζί της Ζάνας,θα ξέρεις και την Ελένη,το μετα-milf αυτο,εχει ανάγει τα προκαταρκτικά σε μια νέα επιστήμη(doctora η ρουφιάνα).Αν δεν εισαι milf-hunter θα πρεπει να κανεις μια βόλτα στην Καλλιρόης στο νούμερο 47 νομίζω αλλά επειδη παντα μπερδευω τα νούμερα,ειναι η πολυκατοικια δίπλα (πριν) στα γραφεια του ΛΑΟΣ.Εχει ξεχωριστο κουδουνι το καταστημα και ειναι στον πρώτο οροφο.Εκεί είχαμε την τύχη ορισμένοι να πηδήξουμε την Κάρλα ή Καβλα ή οποια δυστηχώς εξαφανίστηκε.Εσύ θα ψάξεις να βρείς την Μαριάννα είναι μια ρουμάνα πολύ αδύνατη,κοκκινομάλλα μεχρι προσφάτως,γύρω στα 23-28,πολύ πρόστυχη.Επειδή το μαγαζί ειναι πιπινομάγαζο μην κανεις το λάθος να περάσεις με αλλη,είναι όλες δημ. υπάλληλοι.
Επειτα γυρνα ξανα στην Συγγρού που ειχες παει και δοκίμασε την Ναταλία.B2B και κερια ειναι μαλακίες αλλά αν θέλεις να δεις και μια καινουρια εμπειρία μασαζ κανε ενα nuru(αξίζει να το κάνεις μονο με γυναικα που σου βγάζει μεγάλη κάβλα).Τελευταία φορά πήρα την Μey δηλ. την Καίτη (ακου ονομα που δωσαν σε κινέζα)η γκόμενα χωρίς να με πιπώσει,πιέζοντας σε ορισμενα σημεια στα αρχίδια,μου τον έκανε πύραυλο,πρήστηκε το πουτσοκέφαλο και βέλαξε η τύπισα μεχρι να τελειώσω.Τι να πω.....ας πρόσεχε  :2funny: :2funny:
Αντε και καλα γαμίσια!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Έμαθα όμως, οτι το μασατζίδικο μεταφέρθηκε και οτι η Όλγα δεν δουλεύει πια στη νέα διεύθυνση.  Ξέρετε που μπορώ να τη βρώ γιατί σε λίγες μέρες θα είμαι Αθήνα?
Γράφτηκε ότι πλέον σταδιοδρομεί σε κάποιο από τα τσιμπουκάδικα της οδού Διδύμου... (Fylis area...)

Κοινώς, θα πάρεις το ιδιο μενού σε γρήγoρη βέρσιον (fast forward) και στο 1/3 του κόστους  :grin: :rockon:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αν γνωριζει κανεις που θα βρω την κατωθι μασατζου!!!

ξεκινησε την καριερα της στην ομηρου 35 αθηνα μετα πηγε μαζι με την ρουλα στο μαγαζι της ιπποκρατους και αφου εκλεισε αυτο κατηφορησε στην συγγρου διπλα στο γυαλινο θεατρο αφου και αυτο ειχε την ιδια τυχη με το προηγουμενο ανεβηκε στο συγγρου 29 οπου και αυτο με την σειρα του εκλεισε και απο τοτε την αγνοω στο θησεως και ευαγγελιστριας  παντως δεν πηγε γιατι περασα και μου ειπαν δεν ξερουν που ειναι!!!

στα δυο πρωτα μασαζ το ονομα της ηταν Αντζελα στο υπολοιπα ηταν Ευα εκ ρωσιας ορμομενη!!!

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

ξεκινησε την καριερα της στην ομηρου 35 αθηνα μετα πηγε μαζι με την ρουλα στο μαγαζι της ιπποκρατους και αφου εκλεισε αυτο κατηφορησε στην συγγρου διπλα στο γυαλινο θεατρο αφου και αυτο ειχε την ιδια τυχη με το προηγουμενο ανεβηκε στο συγγρου 29 οπου και αυτο με την σειρα του εκλεισε και απο τοτε την αγνοω στο θησεως και ευαγγελιστριας  παντως δεν πηγε γιατι περασα και μου ειπαν δεν ξερουν που ειναι!!!

στα δυο πρωτα μασαζ το ονομα της ηταν Αντζελα στο υπολοιπα ηταν Ευα εκ ρωσιας ορμομενη!!!

Oπου παει κλεινει δηλαδη ? :think:

Πολυ γουρλης εισαι βρε αδελφακι μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Μαυρογατα εισαι ρεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παπαπαπαπαπαπααπαπαπα για εγκαινια εισαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=1pt]ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ !!!!! [/size]  :grin: :grin: :P

αφου ο μητσοτακης ειναι κολλητος μου!!!!!!!!!

φιλε αχαχουχα αν δεν γουσταρεις κανενα και θες να του κλεισεις το μαγαζι στειλε με να ψωνισω μεχρι τον φλεβαρη δεν θα υπαρχει!!!!!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6

φιλε αχαχουχα αν δεν γουσταρεις κανενα και θες να του κλεισεις το μαγαζι στειλε με να ψωνισω μεχρι τον φλεβαρη δεν θα υπαρχει!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: αντρα μου για αυτη την συγκενεια δεν μου ειχες πει... :o κ ειναι πολυ σοβαρι κ ολες  :s&m_2:....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιαυτο σε παω ρε !!!!!!!

Δεν παιζεσαι !!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
μια πληροφορια ζητησα και βγηκαν στην φορα τα οικογενειακα μου η γρουσουζια μου και ολα !!!

τελικα το γκομενακι που πηγε δεν εμαθα!!!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μάθε γρήγορα για να το αποφεύγουμε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

τέλειο βυζί η Άντζελα... και προσωπικά είχα ευχαριστηθεί υπηρεσίες.
εμένα πάντως μου είχανε πει πως σταμάτησε το άθλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom