Αγαπητέ zero,ξέρεις οτι σε εκτιμώ και σε θεωρώ φίλο.Επιπλέον,αναγνωρίζω οτι η προσπάθειά σου να "συμμαζέψεις" τα θέματα του μασαζ είναι δύσκολη και απαιτεί πολύ χρόνο.Γνωρίζω επίσης οτι όλη αυτή η συμβολή στην καλή λειτουργία του φόρουμ γίνεται αφιλοκερδως....
Ομως,ο neasmirni76 έχει δίκιο,ορισμένες συμπεριφορές είναι κραυγαλέες και απαράδεκτες.Δεν λέω,δημοκρατία υπάρχει και η κάθε αποψη είναι σεβαστή.Ακόμα και κάποιες απόψεις που εμφανώς φανερώνουν εμπάθεια και όχι τόσο ανιδιοτελή κίνητρα.Νοήμονες ανθρωποι είμαστε όλοι και καταλαβαίνουμε ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί ο καθένας....
Ομως σε κάποια θέματα το ποτήρι εχει ξεχειλίσει εδω και καιρό....Δεν νομίζω οτι είναι ανεκτό απο τους περισσότερους εδω μέσα,κάποια μέλη,κρυβόμενα πίσω απο την ανωνυμία του πληκτρολογίου να βρίζουν χυδαία,να προκαλούν και να προσβάλλουν άλλα μέλη που απλά αμύνονται άλλοτε με χιούμορ,άλλοτε ισως με κάποιο εκνευρισμό,αλλά πάντοτε κόσμια,με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια.
Δεν θέλω να γίνω πιο συγκεκριμένος,όσοι παρακολουθούν τα θέματα του φόρουμ καταλαβαίνουν.....
Νομίζω ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξετε....
Πάντα φιλικά