Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
και η Αντριάννα μιά χαρά ήταν...η ξανθιά πιτσιρίκα

πολύ γλυκούλι...δεν είχε ίχνος καριολιάς πάνω της...αμάν με αυτά τα τζι εφ ι...ξενέρα...πάς καλλιρόης και βρίσκεις την υγειά σου...500 ιδρύματα σε όλη την αθήνα και μόνο εκεί βρίσκεις κάτι ξεσηκωτικό....τόσο μαλάκες είναι οι υπόλοιποι?????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

προδοτες.      ρε  συ μην του βαζεις παλι  τετοιες  ιδεες.  ειδες τι επαθες μεχρι να τον ξεφορτωθεις.

να με ξεφορτωθεί??????τί λέει νέασμύρνη ο κύριος τζέρυ?αληθεύει αυτό? :tickedoff:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
έχει δίκιο ο άνθρωπος. για κάποιον λόγο ούτε και σε εμενα ο κατάλογος εμφανίζει το Καλλιροης 48. Μόνο το 38 εμφανίζει/ Θα το κοιτάξουμε άμεσα με τον antistheni
ναι δίκιο έχει , βιαστικά νόμιζα ότι ότι εννοούσε στα μασατζήδικα και όχι στον χάρτη....
παρεμπιπτόντως αυτός που έκανε το σχόλιο για το κ48 γιατί δεν έφαγε γορνινγκ???? σε θέμα εδώ μέσα έβρισε ξεκάθαρα.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.053
Πόντοι
42.697
ναι δίκιο έχει , βιαστικά νόμιζα ότι ότι εννοούσε στα μασατζήδικα και όχι στον χάρτη....
παρεμπιπτόντως αυτός που έκανε το σχόλιο για το κ48 γιατί δεν έφαγε γορνινγκ???? σε θέμα εδώ μέσα έβρισε ξεκάθαρα.....

"γιατι κυριε τιμωρησατε μονο εμένα και οχι και τον Γιωργάκη που έκανε τα ίδια???"

οπως καναμε στο δημοτικο.....

γιατι nsmirni μονο εγω , καλως η κακως προσπαθω 1-2 ωρες την ημερα να βαλω λιγο τακξη στα θρεντ των μασαζ και πολλα πραγματα η μου ξεφευγουν ή δεν τα προλαβαινω.
επισης συνηθως δεν κανω ευκολα warn καποιον, πρεπει να μου δωσει πολλες αφορμες για να το φάει στο τελος.
γενικα το μοντερεισον στο σαιτ ειναι παρα πολυ ελαστικο και ανεκτικο όσο και αν καποιοι διαμαρτυρονται οτι δεν υπαρχει δημοκρατια και αλλα κουραφεξαλα....
σε αντιστοιχα ευρωπαικα σαιτ του εξωτερικου με την πρωτη μαλακια εχεις χαιρετησει το φορουμ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
οκ ...ήσουν πολύ προβλέψιμος στην απάντηση σου....
στον συγκεκριμένο δεν χρειαζόταν να ψάξεις γιατί του έκανα αναφορά...
τεσπα καλό βράδυ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.053
Πόντοι
42.697
οκ ...ήσουν πολύ προβλέψιμος στην απάντηση σου....
στον συγκεκριμένο δεν χρειαζόταν να ψάξεις γιατί του έκανα αναφορά...
τεσπα καλό βράδυ....

οι αναφορες ερχονται στο email μου το οποιο τσεκαρω μια φορα την ημερα.
αν εσυ, κρίνεις πως κατι ειναι σοβαρο και χρειαζεται να επεμβει καποιος μοντ, στειλε pm σε οποιον βλεπεις να ειναι συνδεδεμενος εκεινη την στιγμη, κατι που στην συγκεκριμενη περιπτωση θα ηταν ακυρο, καθως για ενα μπινελικι ή μια βρισια δεν χαθηκε και ο κοσμος,
μπουρδελοσαιτ ειμαστε, δεν μιλαμε με το κώδικα του Ζαμπουνη...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητέ zero,ξέρεις οτι σε εκτιμώ και σε θεωρώ φίλο.Επιπλέον,αναγνωρίζω οτι η προσπάθειά σου να "συμμαζέψεις" τα θέματα του μασαζ είναι δύσκολη και απαιτεί πολύ χρόνο.Γνωρίζω επίσης οτι όλη αυτή η συμβολή στην καλή λειτουργία του φόρουμ γίνεται αφιλοκερδως....

Ομως,ο neasmirni76 έχει δίκιο,ορισμένες συμπεριφορές είναι κραυγαλέες και απαράδεκτες.Δεν λέω,δημοκρατία υπάρχει και η κάθε αποψη είναι σεβαστή.Ακόμα και κάποιες απόψεις που εμφανώς φανερώνουν εμπάθεια και όχι τόσο ανιδιοτελή κίνητρα.Νοήμονες ανθρωποι είμαστε όλοι και καταλαβαίνουμε ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί ο καθένας....
Ομως σε κάποια θέματα το ποτήρι εχει ξεχειλίσει εδω και καιρό....Δεν νομίζω οτι είναι ανεκτό απο τους περισσότερους εδω μέσα,κάποια μέλη,κρυβόμενα πίσω απο την ανωνυμία του πληκτρολογίου να βρίζουν χυδαία,να προκαλούν και να προσβάλλουν άλλα μέλη που απλά αμύνονται άλλοτε με χιούμορ,άλλοτε ισως με κάποιο εκνευρισμό,αλλά πάντοτε κόσμια,με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια.
Δεν θέλω να γίνω πιο συγκεκριμένος,όσοι παρακολουθούν τα θέματα του φόρουμ καταλαβαίνουν.....
Νομίζω ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξετε....
Πάντα φιλικά

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.053
Πόντοι
42.697
Αγαπητέ zero,ξέρεις οτι σε εκτιμώ και σε θεωρώ φίλο.Επιπλέον,αναγνωρίζω οτι η προσπάθειά σου να "συμμαζέψεις" τα θέματα του μασαζ είναι δύσκολη και απαιτεί πολύ χρόνο.Γνωρίζω επίσης οτι όλη αυτή η συμβολή στην καλή λειτουργία του φόρουμ γίνεται αφιλοκερδως....

Ομως,ο neasmirni76 έχει δίκιο,ορισμένες συμπεριφορές είναι κραυγαλέες και απαράδεκτες.Δεν λέω,δημοκρατία υπάρχει και η κάθε αποψη είναι σεβαστή.Ακόμα και κάποιες απόψεις που εμφανώς φανερώνουν εμπάθεια και όχι τόσο ανιδιοτελή κίνητρα.Νοήμονες ανθρωποι είμαστε όλοι και καταλαβαίνουμε ποιούς σκοπούς εξυπηρετεί ο καθένας....
Ομως σε κάποια θέματα το ποτήρι εχει ξεχειλίσει εδω και καιρό....Δεν νομίζω οτι είναι ανεκτό απο τους περισσότερους εδω μέσα,κάποια μέλη,κρυβόμενα πίσω απο την ανωνυμία του πληκτρολογίου να βρίζουν χυδαία,να προκαλούν και να προσβάλλουν άλλα μέλη που απλά αμύνονται άλλοτε με χιούμορ,άλλοτε ισως με κάποιο εκνευρισμό,αλλά πάντοτε κόσμια,με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια.
Δεν θέλω να γίνω πιο συγκεκριμένος,όσοι παρακολουθούν τα θέματα του φόρουμ καταλαβαίνουν.....
Νομίζω ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξετε....
Πάντα φιλικά

αν εννοεις τα 2 θρεντ των μαγαζιων Ιουλιανου 51 και Πατησιων 77 , εχω δηλωσει οτι θελουν διαγραφη ολικη και επαναδημιουργια εκ του μηδενος. Ειδικα το πρωτο.
δεν σου κρυβω επισης οτι αποφευγω πλεον να μπαινω στα συγκεκριμενα θρεντ και να κανω ενδελεχη ελεγχο γιατι εχω χασει την μπαλα και δεν βρισκω ακρη...
αν θες γινε ποιο συγκεκριμενος και ανεφερε εδω ποια νικνειμς δημιουργουν προβλημα

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν είναι δική μου δουλειά να κάνω υποδείξεις.....και σε άλλα threads το υβρεολόγιο και τα χτυπήματα κάτω απο τη μέση είναι στην ημερησία διάταξη....ευτυχως αρκετοί απο μας γνωριζόμαστε και προσωπικά,οπότε δεν μας επηρεάζουν καθόλου όσα γράφονται εδω μέσα....ο καθένας μπορεί να γράφει οτι θέλει,άλλωστε γνωρίζεις πολύ καλά ότι το ψέμμα,το παραμύθι και η συκοφαντία πάει σύννεφο.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά παρακαλώ μια ερώτηση. Ζητείται μασατζίδικο καλό για μασαζάκι και ένα γρήγορο (με κόστος περίπου 50 ευρώ), καμία πρόταση??

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ,σιμερα προη ΕΒΑ,ΤΑΝΙΑ,ΟΛΓΑ,ΣΤΕΛΑ βραδη ΛΟΛΑ,ΡΕΝΑ,ΑΝΙΑ φιλακια με πολη αγαπη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16

• [li]ΕΒΑ 24ΧΡΟΝΟΝ,ΜΑΥΡΟ ΜΑΛΗ ΟΧΗ ΠΟΛΗ ΜΑΚΡΙ,ΟΡΕΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑΚΙΑ  :kissass: :kissass2:[/li]
    [li]ΤΑΝΙΑ 26ΧΡΟΝΟΝ,ΚΑΣΤΑΝΟ,ΑΔΙΝΑΤΗ ΚΟΡΜΑΚΗ,ΡΟΣΙΔΑ[/li]

• [li]ΟΛΓΑ ΡΟΣΙΔΑ ΤΗ ΑΛΟ  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:[/li]
    [li]ΣΤΕΛΑ 20ΧΡΟΝΟΝ,ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΑΚΡΗ,ΠΟΛΗ  :tits: :tits:ΣΕΞΗ[/li]

• [li]ΛΟΛΑ  27ΧΡΟΝΟΝ,ΚΑΣΤΑ-ΞΑΝΘΟΚΟΝΤΟ,ΜΕ ΟΡΕΟ  :kissass: ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ[/li]
    [li]ΡΕΝΑ ΡΟΣΙΔΑ,ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΖΟΝΤΕ

• [li]ΑΝΙΑ ΡΟΣΙΔΑ,ΞΑΝΘΟ ΜΑΚΡΗ,ΜΟΝΤΕΛΑΚΗ,ΠΟΛΗ ΣΕΞΗ[/li]
      [li][/li]
    [/li]

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.232
Πόντοι
5.595
Ευχαριστω για τις απαντησεις sto ervthma moy..

Σου  βρισαμε την γκομενα εσενα...? και παρεξηγιθικες...?? :jerking:
Και επισις... ειμαι σιγουρος εσυ.. τι δουλεια θα εκανες στην κατοχη.... με την μαυρη κουκουλα...
εκανες και 'αναφορα' κιολας.... :2funny:  ρουφιανακο....

Για χαλαρωστε λιγο...  σε σαιτ για μπουρδελα ειμαστε...  για την ενημερωση  βασικα...
απο ποτε θεωρητε βρισια εδω μεσα το 'πουτανα'????? :idiot:

Αναφορα.. κ μπαν.... θελουν οι προμοτορες εδω μεσα.... που μας εχουν πρηξει....
καταλαβες 'neasmyrnh'....???!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
καταρχήν βρε γελοίε μάθε να γράφεις...σχολείο δεν πήγες????
εσύ πρέπει να χαλαρώσεις που άρχισες να βρίζεις και μάλιστα το αστείο είναι ότι το έκανες χωρίς να έχεις ιδία άποψη.....
καλά τα λές εδώ είναι σαιτ ενημέρωσης και βλέπω ότι έχεις πολύ μεγάλη "συνεισφορά" σε αυτό...ούτε μια ενημέρωση
πάντως αυτό με την ορθογραφία κοίταξε το  εκτίθεσαι...εκτός αν είναι αλλοδαπό και εσύ....
αν έχεις κάτι με αποδείξεις πρέπει να το γράψεις.....αν θέλεις και εσύ να δημιουργείς εντυπώσεις πάλι δικαίωμα σου ,ο καθένας κρίνεται....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
και επειδή σε κόβω για αγράμματο....μάθε τι σημαίνει ρουφιάνος πρίν το χρησιμοποιείς

ρουφιάνος αρσενικό άτομο χαμηλής υποστάθμης που κατόπιν εντολής αναλαμβάνει διαμεσολαβητικό ρόλο σε ανήθικες υποθέσεις, έτσι ώστε να μην εκτεθεί άμεσα ο εντολέας του
αααα ότι άλλο θέλεις που θα σε βοηθήσει στην μόρφωση και κατάρτισή σου μην διαστάσεις, ρώτα δεν είναι κακό....

kingfish4

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
αααα ότι άλλο θέλεις που θα σε βοηθήσει στην μόρφωση και κατάρτισή σου μην διαστάσεις, ρώτα δεν είναι κακό....

:2funny: :2funny: έτσι,ετσι και λίγο πλάκα γιατί όλο μπινελίκια και καντηλια δε λέει......

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Παιδιά παρακαλώ μια ερώτηση. Ζητείται μασατζίδικο καλό για μασαζάκι και ένα γρήγορο (με κόστος περίπου 50 ευρώ), καμία πρόταση??
ωραιο αβαταρ... Καποτε στην πλατεια Βικτωρίας, στο Ρουβα στο Χευδεν κ σε αλλα γκιλφ παστρι παρλορ φακιου παρτις γινοταν το ζητουμενο .... Τωρα παραμενει ζητουμενο...αρα γινεται!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

• [li]ΕΒΑ 24ΧΡΟΝΟΝ,ΜΑΥΡΟ ΜΑΛΗ ΟΧΗ ΠΟΛΗ ΜΑΚΡΙ,ΟΡΕΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑΚΙΑ  :kissass: :kissass2:[/li]
    [li]ΤΑΝΙΑ 26ΧΡΟΝΟΝ,ΚΑΣΤΑΝΟ,ΑΔΙΝΑΤΗ ΚΟΡΜΑΚΗ,ΡΟΣΙΔΑ[/li]

• [li]ΟΛΓΑ ΡΟΣΙΔΑ ΤΗ ΑΛΟ  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:[/li]
    [li]ΣΤΕΛΑ 20ΧΡΟΝΟΝ,ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΑΚΡΗ,ΠΟΛΗ  :tits: :tits:ΣΕΞΗ[/li]

• [li]ΛΟΛΑ  27ΧΡΟΝΟΝ,ΚΑΣΤΑ-ΞΑΝΘΟΚΟΝΤΟ,ΜΕ ΟΡΕΟ  :kissass: ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ[/li]
    [li]ΡΕΝΑ ΡΟΣΙΔΑ,ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΖΟΝΤΕ

• [li]ΑΝΙΑ ΡΟΣΙΔΑ,ΞΑΝΘΟ ΜΑΚΡΗ,ΜΟΝΤΕΛΑΚΗ,ΠΟΛΗ ΣΕΞΗ[/li]
      [li][/li]
    [/li]
ολγα κ ανια ηλικιες ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές