Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.242
Πόντοι
5.595
ρουφιάνος αρσενικό άτομο χαμηλής υποστάθμης που κατόπιν εντολής αναλαμβάνει διαμεσολαβητικό ρόλο σε ανήθικες υποθέσεις, έτσι ώστε να μην εκτεθεί άμεσα ο εντολέας του
...Ακριβως οτι εκανες κ εσυ...ρουφιανακο...ετσι..???
'Να πεις στον Zero,οτι εβρισα... και να με κανει 'ντα' !!! :idiot:
Ο ορισμος του ρουφιανου..ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
2ον..Για την ενημερωση...και εδω μαλακια ειπες... τραβα δες τις κριτικες μου(τις αμεροληπτες)... και μετα μιλα..
3ον..Οσο για την ορθογραφια..μερικα λάθακια..ολοι κανουμε.'Ουδεις ασφαλτος' που λεει κ η Αντζελα...!

Anyway...
Αρκετα σπαμαραμε.. κ δεν λεει...
στο 8εμα μας τωρα..

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και επειδή σε κόβω για αγράμματο....μάθε τι σημαίνει ρουφιάνος πρίν το χρησιμοποιείς

ρουφιάνος αρσενικό άτομο χαμηλής υποστάθμης

...παντως ουτε αυτα μου φαινονται καλα ελληνικα...
αυτος που πρωτοκυκλοφορησε αυτον τον ετυμολογικο ορισμο στο νετ, πρεπει επειγοντως να ελεγξει την υποσταθμη του...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ,σιμερα προη ΕΒΑ,ΤΑΝΙΑ,ΟΛΓΑ,ΣΤΕΛΑ βραδη ΛΟΛΑ,ΡΕΝΑ,ΑΝΙΑ φιλακια με πολη αγαπη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Αγαπητή Νάνσυ, ευχαριστούμε για την ενημέρωση σχετικά με τις κοπέλες του μαγαζιού. Καλό θα ήταν πάντως να μάς έλεγες γιατί μερικά μέλη του σάιτ όταν πρόσφατα χτύπησαν το κουδούνι του μαγαζιού σας, δεν τους ανοίξατε. Είχατε φύγει μήπως;

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
2ον..Για την ενημερωση...και εδω μαλακια ειπες... τραβα δες τις κριτικες μου(τις αμεροληπτες)... και μετα μιλα..
3ον..Οσο για την ορθογραφια..μερικα λάθακια..ολοι κανουμε.'Ουδεις ασφαλτος' που λεει κ η Αντζελα...!

Anyway...
στο 8εμα μας τωρα..
διαμεσαλοβητικο ειναι νταβας, ρουφιανος ειναι οποιος διαδιδει ψεμματα, με δολιο σκοπο...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Κάνω έκκληση να πέσουν οι τόνοι (στον εαυτό μου πρώτα-πρώτα και μετά στους υπόλοιπους).

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232

Anyway...
στο 8εμα μας τωρα..
άλλη μια συμβουλή... πριν μιλάς να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό σου(όσο και αν είναι αυτό)δίαβασε βρε γκάβακα τι σημαίνει ρουφιάνος και πές μου ξανά......
ενημέρωση είπα όχι κριτικές μάθε να διαβάζεις
μερικά λαθάκια ναι καλά είναι....αλλά μερικά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
...παντως ουτε αυτα μου φαινονται καλα ελληνικα...
αυτος που πρωτοκυκλοφορησε αυτον τον ετυμολογικο ορισμο στο νετ, πρεπει επειγοντως να ελεγξει την υποσταθμη του...
ένα δίκιο το έχεις....αλλά μιλάμε κυρίως για ορθογραφία

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αγαπητή Νάνσυ, ευχαριστούμε για την ενημέρωση σχετικά με τις κοπέλες του μαγαζιού. Καλό θα ήταν πάντως να μάς έλεγες γιατί μερικά μέλη του σάιτ όταν πρόσφατα χτύπησαν το κουδούνι του μαγαζιού σας, δεν τους ανοίξατε. Είχατε φύγει μήπως;
μια εξηγηση, ειναι πολυ κεντρικο κ φισκαρει ευκολα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
Κάνω έκκληση να πέσουν οι τόνοι (στον εαυτό μου πρώτα-πρώτα και μετά στους υπόλοιπους).
συμφωνώ μαζί σου.......
όπως συμφωνώ και με τον ζέρο και το έχω ξαναγράψει , με αυτό που είπε ότι θέλουν σβήσιμο τα θέματα του Ιουλιανού και Πατησίων ή να κρατηθούν μόνο οι ενημερώσεις τουλάχιστον.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μου θυμιζεις τον προεδρο στη βουλη, που αφηνει ολους να μιλανε, κ οταν μιλησει κανενας της αντιπολιτευσης πιο εντονα, ζητα το ιδιο :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
Οι κριτικες , δεν ενημερωνουν τον κοσμο...??? :think:
θα μας τρελανεις τελειως βραδιατικα!!!
Μαθε να μιλας...
απαξιώ να σου απαντήσω ,πραγματικά...
κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις....φυσικά ρε και ενημερώνουν....άλλο λέω είσαι σε θέμα με μασάζ και δεν ενημερώνεις για τίποτα , τώρα το κατάλαβες?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Οι κριτικες , δεν ενημερωνουν τον κοσμο...??? :think:
θα μας τρελανεις τελειως βραδιατικα!!!
Μαθε να μιλας...
Τελικα εσυ το βρηκες το καλλιροης, ή να παρουμε τους προσκοπους νεου κοσμου να φεξουν με τα φαναρια; :rockon:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.242
Πόντοι
5.595
Ενημερωση ειδικα για τον nea smyrnh... και ας ειναι λιγο ρουφιανακος..δεν πειραζει... :thefinge: :grin:

Τσαρκα το απογευματακι...
Φρατζη 4..  3-4 κοριτσια,το ενα χειροτερο απ'το αλο,η κοπελα στην υποδοχη πολυ ευγενικη!
Καλλιροης 48.. 6-7 πιπινακια σπεσιαλ.. οι λατρεις του ειδους σιγουρα θα βρουνε καποιο να τους αρεσει..
Καλλιροης 38..  Τελικα οντως υπαρχει..αλλα ειναι ξαχασμενο απο τον 8εο..Και η σερφιφισα αγενεστατη μου ειπε οτι κανουν ΜΟΝΟ μασαζ..2 τεμαχια εκει..το ενα κινεζακι ωραιο..
Συγγρου 45..Ωραιος χωρος..Κυριλατος κ καθαρος,3-4 κοριτιτσια συμπαθιτικα,80€ η ωρα,στα 120 nuru masaz!
Στουρναρη 29.. Ολα τα δωματια γεματα..Στην υποδοχη Μαρια,ωραιο κοριτσακι..θα τιμηθει συντομα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
αν και λακωνικός και χωρίς λεπτομέρειες... για "αρχάριος"καλός ήσουν για αρχή...
συνεχίζεις πάντως.... ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

• [li]ΕΒΑ 24ΧΡΟΝΟΝ,ΜΑΥΡΟ ΜΑΛΗ ΟΧΗ ΠΟΛΗ ΜΑΚΡΙ,ΟΡΕΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑΚΙΑ  :kissass: :kissass2:[/li]
    [li]ΤΑΝΙΑ 26ΧΡΟΝΟΝ,ΚΑΣΤΑΝΟ,ΑΔΙΝΑΤΗ ΚΟΡΜΑΚΗ,ΡΟΣΙΔΑ[/li]

• [li]ΟΛΓΑ ΡΟΣΙΔΑ ΤΗ ΑΛΟ  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:[/li]
    [li]ΣΤΕΛΑ 20ΧΡΟΝΟΝ,ΚΑΣΤΑΝΟ ΜΑΚΡΗ,ΠΟΛΗ  :tits: :tits:ΣΕΞΗ[/li]

• [li]ΛΟΛΑ  27ΧΡΟΝΟΝ,ΚΑΣΤΑ-ΞΑΝΘΟΚΟΝΤΟ,ΜΕ ΟΡΕΟ  :kissass: ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ[/li]
    [li]ΡΕΝΑ ΡΟΣΙΔΑ,ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΖΟΝΤΕ

• [li]ΑΝΙΑ ΡΟΣΙΔΑ,ΞΑΝΘΟ ΜΑΚΡΗ,ΜΟΝΤΕΛΑΚΗ,ΠΟΛΗ ΣΕΞΗ[/li]
      [li][/li]
    [/li]

εεεεεεεε  μην κρυβετε χρονια .  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom